New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Amikor Cruzhoz kerül a labda, akkor kezd olyan érzésem lenni, mint tavaly Bradshaw-val kapcsolatban. Nem akarom bántani, mert sokat tett azért, hogy egyáltalán partyban legyünk, az a felpattanó elkapása fantasztikus volt, de nekem olyan furcsának tűnik a labdacipelése/mozgása.nagyon fiatal és tapasztalatlan ellenben kikúrt mód lazán kezel mindent, bármikor benne van a labdavesztés, mint ahogy a big play is. neki ez a tanuló év (mint pl Bradshawnak én a tavalyit tekintettem annak) ha megtanul néhány dolgot, a jövőben hihetetlen hasznos lesz a csapat számára. türelmesnek kell vele lennyi, ennyi.
Lance
több mint 13 éve
Amikor Cruzhoz kerül a labda, akkor kezd olyan érzésem lenni, mint tavaly Bradshaw-val kapcsolatban. Nem akarom bántani, mert sokat tett azért, hogy egyáltalán partyban legyünk, az a felpattanó elkapása fantasztikus volt, de nekem olyan furcsának tűnik a labdacipelése/mozgása.Már a mérkőzés előtt is féltem a következő heti összecsapástól, de még akkor úgy gondoltam hogy ezt simán behúzzuk. Most nem látok esélyt a jövőheti W re 😕
több mint 13 éve
Total return yardage: 180-12 oda... még az 5 turnover ellenére is megnyertük volna, ha nem fossa össze magát az ST megint..
több mint 13 éve
Eddig sem voltak illlúzióim a szezont illetően, hát most már pláne nincsenek. Ennyi durva hibát egész szezonban nem szabadna elkövetni, mint amit mi ezen a meccsen bemutattunk. Ma már a szerencse sem segített, ez már a második olyan vereség ami nem volt benne előzetesen..(ráadásul mindkettő NFC-s ellen) még 1 ilyen és bye-bye PO.
több mint 13 éve
1. A2. D
3. A
4. B
5. C
6. A
7. B
8. B
9. C
10. C
11. A
12. D
több mint 13 éve
Íme az Seattle elleni meccsre a kérdések.1. B
2. C
3.C
4.A
5. B
6C
7.B
8.C
9. F
10.B
11.A
12.D
több mint 13 éve
1.A2.E
3.C
4.A
5.C
6.C
7.B
8.C
9.A
10.B
11.A
12.D
több mint 13 éve
Kicsit lassabban halad a gyógyulása a vártnál, egy darabig még biztos nem játszik.Pedig én még szerkesztettem is 😛Mai inaktívak: G Mitch Petrus, T James Brewer, WR Michael Clayton, DE Justin Tuck, CB Prince Amukamara, C David Baas, RB Brandon JacobsLancehejj de lassú vagyok 😉ironroy
A héten nem olvastam híreket, van valami fejlemény Amukamarával kapcsolatban, vagy még mindig csak le-fel futkározik a pálya mellett?Lance
több mint 13 éve
Pedig én még szerkesztettem is 😛Mai inaktívak: G Mitch Petrus, T James Brewer, WR Michael Clayton, DE Justin Tuck, CB Prince Amukamara, C David Baas, RB Brandon JacobsLancehejj de lassú vagyok 😉ironroy
A héten nem olvastam híreket, van valami fejlemény Amukamarával kapcsolatban, vagy még mindig csak le-fel futkározik a pálya mellett?
több mint 13 éve
Mai inaktívak: G Mitch Petrus, T James Brewer, WR Michael Clayton, DE Justin Tuck, CB Prince Amukamara, C David Baas, RB Brandon JacobsLancehejj de lassú vagyok 😉
több mint 13 éve
ma este nem játszik:G Mitch Petrus
T James Brewer
WR Michael Clayton
DE Justin Tuck
CB Prince Amukamara
C David Baas
RB Brandon Jacobs
több mint 13 éve
Mai inaktívak: G Mitch Petrus, T James Brewer, WR Michael Clayton, DE Justin Tuck, CB Prince Amukamara, C David Baas, RB Brandon Jacobs
több mint 13 éve
1. A) 2. E)
3. B)
4. A)
5. C)
6. C)
7. B)
8. B)
9. B)
10.C)
11.G)
12.D)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1. A2. E
3. B
4. A
5. C
6. B
7. B
8. B
9. A
10. B
11. F
12. E
több mint 13 éve
1. A2. D
3. A
4.A
5. B
6. C
7. B
8. C
9.F
10. B
11. A
12. D
több mint 13 éve
1. A2. E
3. A
4. B
5. C
6. A
7. B
8. B
9. F
10. B
11. G
12. D
több mint 13 éve
1. Mi lesz a végeredmény? A2. Hány pontot szerzünk a meccsen? D
3. Hány pontot kapunk a meccsen? A
4. Giants vagy a Seahawks fut több yardot? A
5. Hány TD-t szerzünk ? C
6. Hány sacket kapunk a meccsen? D
7. Eli vagy T.J. dob először INT-et a meccsen? B
8. Hány yardot szerez ellenünk összesen, a Seahawks támadóegysége? C
9. Kinek lesz a legtöbb scrimmage yardja közülük? B
10. Mennyi 30/15-yardnál hosszabb kickoff/punt-returnt nyelünk be? A
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont,sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) C
több mint 13 éve
1. A) 2. E)
3. B)
4. A)
5. C)
6. B)
7. B)
8. A)
9. C)
10. B)
11. A)
12. D)
több mint 13 éve
1. A2. E
3. A
4. A
5. D
6. B
7. B
8. A
9. C
10. A
11. C
12. D
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1. A)2. D)
3. A)
4. A)
5. C)
6. C)
7. B)
8. A)
9. F)
10. B)
11. G)
12. B)
több mint 13 éve
EM hozzá lehet szokva az elit falhoz. pl Rötlisburger, vagy Cutler annyi sack-t beszed hogy inkább eldobja a picsába a labdát, csak ne törjék szarrá aznap 10-edszer.
több mint 13 éve
Pro Football Focus lista a "Passing Under Pressure" témakörben.Inkább legyen belőle sack, mint INT 😊 ez már előrelépés tavaly óta
Elinak van a legjobb pontossága, nyomás alatt. Viszont látszik az is a számokból - amit mind észrevettünk - hogy Eli inkább hagyja hogy földre vigyék (6. legnagyobb arányban lesz a nyomásból sack) mint hogy eldobja a homályba mint tavaly. A fal meg középmezőnyben van.salander
több mint 13 éve
Pro Football Focus lista a "Passing Under Pressure" témakörben.Elinak van a legjobb pontossága, nyomás alatt. Viszont látszik az is a számokból - amit mind észrevettünk - hogy Eli inkább hagyja hogy földre vigyék (6. legnagyobb arányban lesz a nyomásból sack) mint hogy eldobja a homályba mint tavaly. A fal meg középmezőnyben van.
több mint 13 éve
Scott remélem aktív lesz, igaz túl sok szerepe így sem lesz majd. Ware idén már egyszer jól mozgott, azt tudja hozni, amit Jacobs hozott eddig. Ellenben Scott inkább a későbbiekben lehet majd jó, Jacobs lassan 30, remélem Scott fel tud majd nőni Bradshaw mellé.Ha már itt tartunk nagy valószínűséggel Jacobs mellett se Baas, se Tuck nem fog játszani vasárnap 😕 (sőt nagy valószínűséggel több hetes kiahagyás vár rájuk..)SzeszeEzek nagyon rossz hírek, bár Tuckról sejteni lehetett már korábban hogy majd bye week után jön vissza inkább. Boothe mögött meg egyenlőre csak az UDFA Jim Cordle meg Mitch Petrus van.
Kíváncsi leszek, hogyha nincs Jacobs kap-e majd Da'rell Scott szerepet vagy csak Ware lesz majd aktív.salander