NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 597
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
nem láttam a sea-oak meccset, de a statisztikák elég beszédesek, hogy a sea OL nem nagyon tudta megállítani a oak védőit!remélem ellenünk is hasonló jól teljesítenek 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem hogy csinálnátok egy blogot, ugyan úgy beolvasnák higgyétek el 😂 😀
több mint 14 éve
NightBoY
616
olyan hosszú idő óta azért nem lehet, mert kb 2-3 éve még a a bpgiants honlapja volt ott amit én csináltam 😀(kár h már évek óta ezt látod ha odamész 😛)kristofitteni kezdeményezés, de egyelőre nem állt összeSzeszeMindenesetre a kezdő kép nagyon szép.Forti
és ha jól emlékszem nagyjából egy 6-8 hónapja lecsekkoltam megint a domaint, hogy fenn van e még az oldalam de nem volt ott semmi.
You should know I bleed blue...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
(kár h már évek óta ezt látod ha odamész 😛)Mindenesetre a kezdő kép nagyon szép.FortiOff, de erről tudtok valamit?itteni kezdeményezés, de egyelőre nem állt összeSzesze
http://www.giants.hu/Forti
több mint 14 éve
Nekem is tetszik!jah, jól alakultak a dolgok 😊Szeszenfc east mai nap kedvező😀)vittoreDallas bukta, Skins valószínű bukta. Kell ennél szebb bye week?Forti
Hajrá Falcons!
GO FALCONS!
több mint 14 éve
Forti
133
Mindenesetre a kezdő kép nagyon szép.Off, de erről tudtok valamit?itteni kezdeményezés, de egyelőre nem állt összeSzesze
több mint 14 éve
Off, de erről tudtok valamit?itteni kezdeményezés, de egyelőre nem állt össze
több mint 14 éve
Forti
133
Francba az elvekkel, kikapott a Jets, nehogy már pont a Pats legyen a ligaelső.......... 😛elvileg nekünk jobb lenne, ha kikapna a Vikings, de én is nekik szurkolok 😊Szeszejah, jól alakultak a dolgok 😊SzeszeNekem még egy PATS oboa nagyon tetszene............ 😀Forti
több mint 14 éve
elvileg nekünk jobb lenne, ha kikapna a Vikings, de én is nekik szurkolok 😊Nekem még egy PATS oboa nagyon tetszene............ 😀FortiDallas bukta, Skins valószínű bukta. Kell ennél szebb bye week?Fortijah, jól alakultak a dolgok 😊Szesze
több mint 14 éve
Forti
133
Nekem még egy PATS oboa nagyon tetszene............ 😀jah, jól alakultak a dolgok 😊Szeszenfc east mai nap kedvező😀)vittoreDallas bukta, Skins valószínű bukta. Kell ennél szebb bye week?Forti
több mint 14 éve
jah, jól alakultak a dolgok 😊nfc east mai nap kedvező😀)vittoreDallas bukta, Skins valószínű bukta. Kell ennél szebb bye week?Forti
több mint 14 éve
persze, ha a raiders ma komoly seahawks tizedelést végez 😀közben 2 hete megjavult a Billz gépezet is
több mint 14 éve
Forti
133
nfc east mai nap kedvező😀)vittoreDallas bukta, Skins valószínű bukta. Kell ennél szebb bye week?
több mint 14 éve
nfc east mai nap kedvező😀)
több mint 14 éve
Forti
133
frisco, denver. nem is értem mi alapján választották ki őket tavaly.vittoreTavaly kint voltam a PATS-TAMPA meccsen, az sem volt valami érdekfeszítő, de hatalmas élmény volt így is. Láttátok a lelátón a magyar zászlókat? Kíváncsi lennék mennyien voltak kint.
több mint 14 éve
frisco, denver. nem is értem mi alapján választották ki őket tavaly.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na annak lett igaza aki bármilyen más meccset választott a londoni meccs helyett mer ez siralmas 😂
több mint 14 éve
Nekem valszeg Dolphins, utána meg Seahawks
több mint 14 éve
Én elkezdem a Lions-Redskins-t aztán annak függvényében, h melyik meccs lesz izgalmas azt nézem majd. (Jets-GB sanszos)Este meg párhuzamosan nézem majd a Vikings-Pats-et az Oakland-Seattle-vel. Fel kell térképezni a jövő heti ellenfelet.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Dolphins - Bengals számomra egyértelmű h a másik kedvenc csapatomat nézem 😊utána nekem is tv mert lusta vagyok meg kiváncsi vagyok a pats-re (nem mintha nem láttam volna már tv-ben őket idén...)
több mint 14 éve
ja-ja most én sem válogatok jók lesznek a tv-s meccsek!!! 😉mit néztek 6-tól?vittorea wembley-s meccset utána meg a viking pats meccset. Elég nekem tökölni Giants meccsen a streammel szal most nem válogatok.Buchek8
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mit néztek 6-tól?vittorea wembley-s meccset utána meg a viking pats meccset. Elég nekem tökölni Giants meccsen a streammel szal most nem válogatok.
több mint 14 éve
mit néztek 6-tól?én a jets packersre szavazok, utána meg végre megnézem a raiderst idén először
a tv-s meccs tökre nem érdekel (minnes 4.szer, patriots 27.szer ebben az évben)
több mint 14 éve
kicsit offGratula!!
sikerült az államvizsgám így már én is diplomás embernek vallhatom magam
remélem a bye weeken ennyi belefércsebi