NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 533
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
nemtom, sztem is mi vagyunk a legjobbak pillanatnyilagSzeszeA bucs edzője szerint ők😊)
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
2. nicks td-nél amúgy a legszebb az volt h jákobot áthívta jobb oldalra blokkolni, látszik is h egy blitzet ő vesz fel!Gruden is ezt emelte ki h Eli annyit elemez az egész héten h az elképesztő, és a false snap countokkal meg beülteti a védőket a hintába látszik h ki jön blitzre ki nem
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
Which team is the NFC's best?nemtom, sztem is mi vagyunk a legjobbak pillanatnyilag
41%
Giants
20%
Falcons
17%
Packers
23%
Other
Total Votes: 32590
jó ilyet látni!de túlzásnak érzem azért... :rolleyes:ironroy
több mint 14 éve
Which team is the NFC's best?41%
Giants
20%
Falcons
17%
Packers
23%
Other
Total Votes: 32590
jó ilyet látni!de túlzásnak érzem azért... :rolleyes:
több mint 14 éve
Nagyjából mindent elmondtatok, még azt emelném ki, h frankó volt az O-playhívás, úgyh sztem nagy pacsi Gilbride-nak is. A 2. Nicks td-nél 2 rb-vel álltunk fel, és Bradshaw egy motion-nel kiment a szélre, amivel a fél D-t átvonzotta. A másik oldalon Nicksnek már nem volt nehéz dolga 1-1-ben. A Manningham féle screenpasszos td is rendesen ki volt találva, jöttek szépen a blokkok. Jó volt, h többször visszajátszották meccs közben. Végre a shotgunból futások is bejönnek.SzsziszkaJah ennyiből mindenképpen jók a sporttv-s közvetítések, h a holtidőkben is marad a kép és csomószor meg lehet nézni/ki lehet elemezni az eseményeket.
több mint 14 éve
Nagyjából mindent elmondtatok, még azt emelném ki, h frankó volt az O-playhívás, úgyh sztem nagy pacsi Gilbride-nak is. A 2. Nicks td-nél 2 rb-vel álltunk fel, és Bradshaw egy motion-nel kiment a szélre, amivel a fél D-t átvonzotta. A másik oldalon Nicksnek már nem volt nehéz dolga 1-1-ben. A Manningham féle screenpasszos td is rendesen ki volt találva, jöttek szépen a blokkok. Jó volt, h többször visszajátszották meccs közben. Végre a shotgunból futások is bejönnek.
több mint 14 éve
Most nézem a statokat az NFL.com-on és Eli dobta a legtöbb INT-et, de a legtöbb TD-t is. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
áá kurvára örülök ennek a W-nek, ha a hibákat kiküszöböljük akkor az NFC egyik legerősebb csapata lehetnénk. wáá de jók vagyunk 😊 😊 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó meccs volt, a buszt is elértem, remek, remek 😀 azért a végén bekuleltem volna ha kiegyenlítenek vagy valami 😐
több mint 14 éve
A 3 INT-ről: ebből kb. "másfél" volt Eli hibája. Az első talán kicsit magasan dobta, bár elkapható lett volna. A második egyértelműen a WR hibája. Kérdés két ilyen pick mennyiben veti vissza a QB-t, de szerintem Eli tudta, hogy nagyrészt nem ő volt a ludas, így inkább a WR-nek lehet nagyobb feladat összekapnia magát, mint a QB-nek.
több mint 14 éve
Igazad van, de úgy érzem még nem ment el rajtuk meccs. A Titans meccset se varrnám a nyakukba.gyurcziKonkrétan vereség nem lett emiatt, de ez csak annak köszönhető, h a Carolina, a Houston a Chicago és most a Dallas ellen is sikerült kompenzálni a bénázást elsősorban a deff által, azért ez biztos nem lesz mindig így. (Total return yardage-ok: Carolina ellen 27, Indy ellen 3, Tennesse ellen 11, Chicago ellen 6, Houston ellen 22, Dallas ellen 17... mi meg pl most csak a Dallas ellen kaptunk 172-t. Egyedül a Lions ellen volt értékelhető spec team teljesítmény ami azért édes kevés).
Ami viszont jó, h legalább Dodge (és Tynes, bár vele azért akkora gond nem volt) úgy néz ki elkezdte összeszedni magát.
több mint 14 éve
jah még valami, a kibasz.ott tackle-t csináljuk meg az emberen könyörgöm, nem egyszer fordult elő este!!! :mad:ironroyaz nekünk sem megy, nem kell parázni.
mondjuk nekünk már mindegy, ilyenkor már rég késő javítani...
több mint 14 éve
Igazad van, de úgy érzem még nem ment el rajtuk meccs. A Titans meccset se varrnám a nyakukba.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Az oké, h ez volt az első benyalt TD, de eddig is kurva sokat futott ellenünk vissza szinte minden csapat, mi meg senki ellen semmit.. ez így nagyon gáz azért. Csapat erősségét mutatja, h még így is 5-2-vel állunk, de ez nagyon sokba kerülhet még ha nem változik.A BYE week után megyünk a Qwest Field-re az sem lesz egyszerű menet, nagyon jó a Seattle hazai pályán, de ha utána újra vernénk a Dallast (otthon, Romo nélkül egyértelmű favoritok leszünk) akkor még egy vereség is beleférne ott. Persze legjobb lenne mindkettőt nyerni, az szinte már PO-t érne 😊SzeszeHát ha nyerünk, akkor nagyot léphetünk előre. A bye weeken a Skins papíron gyengébbel játszik, úgyhogy áll nekik a L, utána pihennek. A Philly velünk pihen, majd Colts. Ha PM bratyó betartja az ígéretét akkor 9 hét után 2w előnyünk lehetne mindenkivel szemben a csoportban.
A ST-ről annyit, hogy bár ők a leggyengébb csapatrész, de azt hiszem ez volt az első benyelt return TD idén. És nem állunk úgy mint a Chargers, akik a forduló előtt 1 helyen voltak mind O yardban, meg D yardban a ligában. A ST-jük miatt meg 2-5-ön állnak. Ráadásul a rugók javulnak, úgyhogy nagyon jól állunk. 😊gyurczi
több mint 14 éve
A BYE week után megyünk a Qwest Field-re az sem lesz egyszerű menet, nagyon jó a Seattle hazai pályán, de ha utána újra vernénk a Dallast (otthon, Romo nélkül egyértelmű favoritok leszünk) akkor még egy vereség is beleférne ott. Persze legjobb lenne mindkettőt nyerni, az szinte már PO-t érne 😊SzeszeHát ha nyerünk, akkor nagyot léphetünk előre. A bye weeken a Skins papíron gyengébbel játszik, úgyhogy áll nekik a L, utána pihennek. A Philly velünk pihen, majd Colts. Ha PM bratyó betartja az ígéretét akkor 9 hét után 2w előnyünk lehetne mindenkivel szemben a csoportban.
A ST-ről annyit, hogy bár ők a leggyengébb csapatrész, de azt hiszem ez volt az első benyelt return TD idén. És nem állunk úgy mint a Chargers, akik a forduló előtt 1 helyen voltak mind O yardban, meg D yardban a ligában. A ST-jük miatt meg 2-5-ön állnak. Ráadásul a rugók javulnak, úgyhogy nagyon jól állunk. 😊
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
jah még valami, a kibasz.ott tackle-t csináljuk meg az emberen könyörgöm, nem egyszer fordult elő este!!! :mad:
több mint 14 éve
Helló srácok! Nagyon sok mindent leírtatok már, de elmondom én is a mondókámat!Először is jobbulást kívánunk Tony-nak, úgy azért szebb lett volna a győzelem ha ő is a pályán van...
Az első 3-4 percen csak röhögtem, hogy már megint kezdjük a drop-okat... Aztán vezettünk egy rohadt hosszú driveot, akk éreztem, hogy menni fog ez...
A PR TD-nél mérgemben kiestem az ágyból 😂, aztán szerencsére újra villant az Offense.Ugyebár semmit nem von le az Offense érdemeiből, hogy Romo nincs a pályán, mert a Dallas D kurva jó! Eközben TC mester piros zászlói is bejöttek.Tynes 53 yardos field goal-ja mesteri volt.Dodge 69 yardos puntja is óriási volt, kár hogy a ST balfaszkodott...
Az elkapok nagyon jók voltak ma este, Boss-t viszont többet is kereshetnénk véleményem szerint...
A futok kiválók, ha vigyáznának a labdára akk még nagyobb királyság lenne...
OL-DL jó munkát végzett... stb stb... sorolhatnám a secondery-t is, Boleyt, Grantnek külön jár a pacsi! Azért az lett volna az igazi felmérő a csapatnak ha Romo vezette volna a Dallas-t!
DE a győzelmet nem kell megmagyarázni!!! hirtelen ennyi! Megérte felkelnem 2:30kor!
Go Giants!!!
több mint 14 éve
Gurode-t el lehetett volna engedni nem volt vészes sztem... Wittent kb 4en fogták és amikor éppen szólt a síp akkor lökött arébb egy védőt, benne van lazán.pontosan. mármint:
Boley hentes nyerte meg a meccset nekünk, Kitna egyrészt be volt szarva, másik mivel ESPN american néztem felvételről így az utolsó 10 percről lemaradtam... de ott végig azt taglalták, hogy kb a csere irányító alig kap lehetőséget edzésen meg hát a gameplan sem neki van tervezve plusz 2 teljes és egy 2/3 szezon óta (asszem a lions 4. hét körül rakta IR-re) nem dobott meccsen labdát... azért azt vegyük figyelembe h amint olyan playek jöttek amik nekik kedvezőek már ment egy pár szép play
Calhount meg egész héten csak körbe-körbe futtatnám... meg nem kapna mást csak vízet és kenyeret...Dodge puntol egy jót erre elfut Bryant mellettcsebi
game MVP: Boley - egyszer csak derült estéből eldöntötte a meccset.
Kitna: más típusú irányító, más coverage kell neki, mint Romo-nak, mert kicsit darabosabb a mozgása.
egyébként emlékeim szerint nincs annyi ideje partra téve, mondjuk pont két éve nem játszott (2008/w4 - 2010/w7). az biztos, hogy nem éppen leányálom pont a Giants DL ellen visszatérni. ennek ellenére backupként jól tud belépni (lásd 2005 AFC rájátszás, amikor a Steelers elleni vereségnél szvsz durva jól játszott), ha mondjuk egy drive-val hamarabb lép be, akkor talán izgalmasabb lehetett volna a vége. de ezt csak úgy mondom, hogy 20-38-nál nem bírtam tovább.
de az komoly, hogy Kitna tegnap kb több yardot csinált, mint két éve Brad Johnson meg Bollinger, amikro Romo 3 hétre kidőlt.
több mint 14 éve
Gurode-t el lehetett volna engedni nem volt vészes sztem... Wittent kb 4en fogták és amikor éppen szólt a síp akkor lökött arébb egy védőt, benne van lazán.Boley hentes nyerte meg a meccset nekünk, Kitna egyrészt be volt szarva, másik mivel ESPN american néztem felvételről így az utolsó 10 percről lemaradtam... de ott végig azt taglalták, hogy kb a csere irányító alig kap lehetőséget edzésen meg hát a gameplan sem neki van tervezve plusz 2 teljes és egy 2/3 szezon óta (asszem a lions 4. hét körül rakta IR-re) nem dobott meccsen labdát... azért azt vegyük figyelembe h amint olyan playek jöttek amik nekik kedvezőek már ment egy pár szép play
Calhount meg egész héten csak körbe-körbe futtatnám... meg nem kapna mást csak vízet és kenyeret...Dodge puntol egy jót erre elfut Bryant mellett
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
Jah és még a meccsel kapcsolatban: Végre Coughlin is ott volt a meccsen! Eleve a két challenge is nagyon jó volt, de azon kívül is, látszott h ő is pörög, már régen volt ilyen.
több mint 14 éve
A BYE week után megyünk a Qwest Field-re az sem lesz egyszerű menet, nagyon jó a Seattle hazai pályán, de ha utána újra vernénk a Dallast (otthon, Romo nélkül egyértelmű favoritok leszünk) akkor még egy vereség is beleférne ott. Persze legjobb lenne mindkettőt nyerni, az szinte már PO-t érne 😊
több mint 14 éve
hát akkor, készüljünk a bye week-re ami optimális időpontban van a szezon felénél, de lehet hogy kiesünk a jól pörgő ritmusból. nem is lenne baj kicsit visszavenni , hogy legyen honnan megint felpörögni decemberbenvittoreSztem tök jókor jön ez a BYE, 5-2-vel, NFC elsőként lehet pihenni egy kicsit. Én nem félek attól, h kiesnénk a ritmusból, mert úgy gondolom az h a védelem stabil vagy sem nem elsősorban formaidőzítés kérdése. Tény, h nem lehet folyamatosan a csúcson lenni, de nekünk valahogy ez az október mindig nagyon durván bejön. Eddig nagyon hasonló a szezon a 2007eshez, amikor is két fogalmatlan meccsel kezdtünk (deff szempontból) aztán a 3. fordulóban a félidőben egyszer csak összeállt a védelem a Redskins ellen és onnantól egyből stabilan jó csapat lettünk. Most is ezt érzem, a meccsek nagy részén kurva jól játszunk.. ha nem lenne ez a sok eladott labda és ST balfaszkodás akkor nagyon durván jók lennénk.
Asszem most már reális lesz a Top 5 helyezés a power rankingeken.
több mint 14 éve
hát akkor, készüljünk a bye week-re ami optimális időpontban van a szezon felénél, de lehet hogy kiesünk a jól pörgő ritmusból. nem is lenne baj kicsit visszavenni , hogy legyen honnan megint felpörögni decemberben
több mint 14 éve
Nemtom, igazából nem lehetett látni a közvetítésben, h pontosan mi is történt, Bernard mindenesetre nagyon kiakadt én először azt is hittem, h ő kapja a büntit. (egyébként eleve utálom az ilyen büntetéseket, attól függetlenül, h ki kapja, ennél már csak a celebration büntik a nagyobb faszságok)hát, ő így szokott örülni, vazze. a másikban meg nem kötelező egyet értenünk, de nagy lövöldözés lett volna, vagy legalábbis nehezebben dolgoztátok volna le a hátrányt, az tuti :/slowmotiondehogy baj az, legalább lehet választani értelmes embert a secondary-beHa Romo marad akkor biztos, h szoros a meccs, ezt aláírom. Sztem nyerünk akkor is, de én elfogult vagyok ez is nyilvánvaló 😊
punt return-t ha nem számoljuk, akkor is Romo 10-7-nél ment le, amikor végre sikerült egy hullámhosszra kerülnie Austin-nal, 30 yardon belülről, és amikor még lehetett számítani arra, hogy a védelem képes kipihenni magát, mert a támadók nem csak villámlátogatást tesznek a pályán.
szerintem ha Romo marad, akkor félidő 20/21-14/17 körül lett volna (értelemszerűen: alsó/felső határ az intervallumhoz), a végére meg lehetett volna egy olyan shootout, mint a 2007-es első meccs, amikor asszem 45-37 lett.
Gurode egyébként miért kapta a 15 yardot?slowmotion
Gurode odabaszott Bernardnak egyet, tök feleslegesen.. (ráadásul egy hosszú idő után sikeres 1st down-t követően asszem, mondjuk akkor már elég frusztráltak voltatok érthető okokból)Szesze
A másik dologban pedig egyet értünk 😊
több mint 14 éve
hát, ő így szokott örülni, vazze. a másikban meg nem kötelező egyet értenünk, de nagy lövöldözés lett volna, vagy legalábbis nehezebben dolgoztátok volna le a hátrányt, az tuti :/Ha Romo marad akkor biztos, h szoros a meccs, ezt aláírom. Sztem nyerünk akkor is, de én elfogult vagyok ez is nyilvánvaló 😊ha punt returnt is számoljuk akkor Romo 20-7 nél ment le, ha marad nam valószínű hogy csináltok 17 pontot, mert így FD-t sem csináltunk... De mondom mindegy mert nyertetek és az a csapat érdemli a győzelmet aki több pontot tesz a táblára csak elég frusztráló azért hogy Romo valszeg IR(8-10 hét) és így a már a valszeg TOP 10es draftpicket kell figyelni.Blevidehogy baj az, legalább lehet választani értelmes embert a secondary-be
punt return-t ha nem számoljuk, akkor is Romo 10-7-nél ment le, amikor végre sikerült egy hullámhosszra kerülnie Austin-nal, 30 yardon belülről, és amikor még lehetett számítani arra, hogy a védelem képes kipihenni magát, mert a támadók nem csak villámlátogatást tesznek a pályán.
szerintem ha Romo marad, akkor félidő 20/21-14/17 körül lett volna (értelemszerűen: alsó/felső határ az intervallumhoz), a végére meg lehetett volna egy olyan shootout, mint a 2007-es első meccs, amikor asszem 45-37 lett.
Gurode egyébként miért kapta a 15 yardot?slowmotion
Gurode odabaszott Bernardnak egyet, tök feleslegesen.. (ráadásul egy hosszú idő után sikeres 1st down-t követően asszem, mondjuk akkor már elég frusztráltak voltatok érthető okokból)Szesze