NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

49 feliratkozó

több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Inkább nyerjünk 51-50-re egy 60 yardos Tynes Fg-lal 😀gyurczi
Vagy egy Reynaud PR TD-vel. 😊

több mint 14 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Inkább nyerjünk 51-50-re egy 60 yardos Tynes Fg-lal 😀

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
elmebeteg meccsek vannak a hétvégén. tegyünk rá egy lapáttal, legyen 0-0 és a hosszabbításban vki nyerjen 2-0-ra 😛
több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
1. Mi lesz a végeredmény? B
2. Hány futott yardunk lesz összesen? B
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? C
4. Hány passzolt TD-nk lesz? C
5. Hány futott TD-nk lesz? C
6. Kinek lesz több elkapott yardja? A
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? D
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B
9. Hány sacket szerzünk? C
10.Hány sacket szedünk be? B
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C
több mint 14 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Én is végig néztem a zöldek meccsét. A meccs előtt a phillyt tartottam a legerősebbnek a csoportban, vagy inkább a legjobb formában lévőnek. Kiegyensúlyozottnak tűntek. Hát erre rácáfoltak. Jackson nélkül nincs big play, az öreg Collins halál gyengén kezdett aztán szétdobálta őket. CJ2K-t ugyanúgy megfogták ahogy mi is 3 negyedig. A lényeg, hogy megnyugtató látni, hogy verhetőek, nem olyan erősek, ahogy az az Atlanta ellen megmutatkozott. A Skins leizmolta a Bears-t , nem volt olyan sima mind a mi meccsünk. Most, hogy már van a csoportellenfelekhez viszonyítási alap kezdek bizakodni. Ha nem esik vissza a játékunk, tényleg mi vagyunk a csoport esélyesei. Főleg ha lenyomjuk a Boys-t.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 657 — Így remélem megfelelek nektek.....
Titans beverte a Philly-t is, Redskins viszont verte a Chicagot, így 4-3-mal áll mindkét csapat. Ha holnap nyerni tudnánk az óriási lépés lenne, de vereség esetén sincs túl nagy gond.Szesze
volt szerencsém nézni az eagles meccset, a secondery igencsak zavarba hozható és akkor finoman fogalmaztam... remélem ha egyszer odakerülünk, hogy ellenük játszunk faszán felkészülünk erre!!!ironroy
Vigyázat azért elég csalóka volt ez a negyedik negyed nálunk, nem ez a jellemző a Shady fumble meg az O töketlenkedései betehettek rendesen a koncentrációnak. de az a meccs még odébb van.
több mint 14 éve
Blevi 8 354 — Lions & Cowboys fan
Titans beverte a Philly-t is, Redskins viszont verte a Chicagot, így 4-3-mal áll mindkét csapat. Ha holnap nyerni tudnánk az óriási lépés lenne, de vereség esetén sincs túl nagy gond.Szesze
Ha holnap nyertek tiétek a csoport. Nekünk lesz élet halál harc holnap. Nektek annyiban lehet fontos hogy mi elszállunk egy L-el. Már most is elég gyér a helyzetünk :/Blevi
Azért még messze a vége, bármi lesz holnap, tény ha nyerünk akkor a Cowboys nagyon nehéz helyzetbe kerül, de nekünk attól még absz nem lenne meg a csop győzelem.Szesze
Vsz lélektanilag hatalmas + lenne számotokra a győzelem. Ami sokat lendítene rajtatok. Magánvélemény de sztem a Redskinsnél és az Eaglesnél is jobbak vagytok, és ha minket vertek idegenben akkor a csoportban is kedvező helyzetben lesztek.
több mint 14 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
volt szerencsém nézni az eagles meccset, a secondery igencsak zavarba hozható és akkor finoman fogalmaztam... remélem ha egyszer odakerülünk, hogy ellenük játszunk faszán felkészülünk erre!!!
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 244 — Giants fan
Ha holnap nyertek tiétek a csoport. Nekünk lesz élet halál harc holnap. Nektek annyiban lehet fontos hogy mi elszállunk egy L-el. Már most is elég gyér a helyzetünk :/Blevi
Azért még messze a vége, bármi lesz holnap, tény ha nyerünk akkor a Cowboys nagyon nehéz helyzetbe kerül, de nekünk attól még absz nem lenne meg a csop győzelem.
több mint 14 éve
Blevi 8 354 — Lions & Cowboys fan
Ha holnap nyertek tiétek a csoport. Nekünk lesz élet halál harc holnap. Nektek annyiban lehet fontos hogy mi elszállunk egy L-el. Már most is elég gyér a helyzetünk :/
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 244 — Giants fan
Titans beverte a Philly-t is, Redskins viszont verte a Chicagot, így 4-3-mal áll mindkét csapat. Ha holnap nyerni tudnánk az óriási lépés lenne, de vereség esetén sincs túl nagy gond.
több mint 14 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Bocsi, hogy kicsit későn, de úgyis csak holnap (után) játszunk.
1. B)
2. C)
3. C)
4. B)
5. C)
6. A)
7. D)
8. A)
9. D)
10.A)
11. A)
12. B)

több mint 14 éve
Az Espn American már reklámozzák a MNF-t jó kis Guns N Roses- Paradise City aláfestéssel, fúú de baromira várom!!! :cool:
több mint 14 éve
Winters New York Giants 269 — Giants fan
"DE Osi Umenyiora has forced fumbles on 7 of his 8 sacks this year, totaling 11 strips on his last 15 sacks over the last two seasons.
Osi has 56.5 career QB takedowns, and 25 of those resulted in fumbles."
több mint 14 éve
remélem megtartja jó szokását a Titans és akkor már végigveri az NFC East-et azon belül ma este az eagles-t is elpicsázza! 😊
több mint 14 éve
csak kár, hogy egy (két) nappal később lesz, mint a többi NFL meccs 😕Winters
nekem mindegy mikor meg milyen körülmények között csak verjük a cowgirlzt 😛kristof
én most fantasy-ben minden bizalmamat belevetettem a csapatba.

Pontzáport várok 10 pontos győzelemmel.
több mint 14 éve
Forti New York Giants 133
Tippjeim:
1. B)
2. B)
3. C)
4. C)
5. B)
6. A)
7. B)
8. A)
9. C)
10.B)
11. A)
12. C)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak kár, hogy egy (két) nappal később lesz, mint a többi NFL meccs 😕Winters
nekem mindegy mikor meg milyen körülmények között csak verjük a cowgirlzt 😛
több mint 14 éve
ahhh végre megint tv-ben nézhetem majd a meccset.

csak kár, hogy egy (két) nappal később lesz, mint a többi NFL meccs 😕
több mint 14 éve
1. B)
2. C)
3. B)
4. B)
5. C)
6. A)
7. C)
8. C)
9. C)
10.B)
11.A)
12.C)
több mint 14 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 928 — Lucas Scott
Neked most mi is a bajod?lotus86
nekem semmi, neked nem tetszik ez a tippjátékcsebi
De a mar az szerintm nem a mostani tipjjatekra vonatkozik.lotus86
annak nem volt többlet tartalma nem is tom miért írtam oda

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
1. Mi lesz a végeredmény? B
2. Hány futott yardunk lesz összesen? B
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? D
4. Hány passzolt TD-nk lesz? C
5. Hány futott TD-nk lesz? C
6. Kinek lesz több elkapott yardja? A
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? C
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A
9. Hány sacket szerzünk? D
10.Hány sacket szedünk be? B
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? D
több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
te tüntetőleg már semmiben sem veszel részt...csebi
nekem semmi, neked nem tetszik ez a tippjátékcsebi
De a mar az szerintm nem a mostani tipjjatekra vonatkozik.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
1. B
2. B
3. C
4. C
5. B
6. A
7. D
8. C
9. D
10. B
11. A
12. D

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
Nvugi, en is kurvara ruhellem, de ez van. Tuntetoleg nem veszek benne reszt. 😀lotus86
te tüntetőleg már semmiben sem veszel részt...csebi
nekem semmi, neked nem tetszik ez a tippjáték