New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
jövünk fel http://www.cbssports.com/nfl/powerrankingsvittoreMajd ha elkapjuk a Dallast, akkor esetleg el is hiszem, hogy ennyire jok vagyunk...ez a Lions meccs azert megmutatta, hogy van meg min csiszolni.
több mint 14 éve
nekem amúgy az a védelem tetszett magasan a legjobban mikor DE JPP DT Tuck DE OSI és DT/LB Kiwi, nagyon nem lehetett tudni, hogy blitz vagy zóna lesz utóbbinál, és néha egész jól meg is játszotta, volt h a center és guard is ráugrott, ő ment hátra zónázni aztán másik 3 egy az egybe ment...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
dehogyisLehet hogy ez lesz Rom(e)o tragédiája 😊gyurczi(Masreszrol eleg emberesen fogyasztjuk az ellen iranyitoit. Cutlert kiutottek a sracok, Hillnek eltortek a kezet..szoval Tony azert felhet)lotus86Tuck meg egy született mázlista, mert a csúnya ronda Flo bácsi nem fogja idén bántani 😉slowmotion
Free legalább hallja is a hívásokat, nem csak szájról olvas, ő legalább tudja, mit kell blokkolni 😊
több mint 14 éve
Lehet hogy ez lesz Rom(e)o tragédiája 😊(Masreszrol eleg emberesen fogyasztjuk az ellen iranyitoit. Cutlert kiutottek a sracok, Hillnek eltortek a kezet..szoval Tony azert felhet)lotus86Tuck meg egy született mázlista, mert a csúnya ronda Flo bácsi nem fogja idén bántani 😉slowmotion
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
(Masreszrol eleg emberesen fogyasztjuk az ellen iranyitoit. Cutlert kiutottek a sracok, Hillnek eltortek a kezet..szoval Tony azert felhet)lotus86Tuck meg egy született mázlista, mert a csúnya ronda Flo bácsi nem fogja idén bántani 😉
több mint 14 éve
Vannak csapatok akiknél a legritkább esetben lesz kezdő akár az első körös játékosból is. Mi ilyenek vagyunk, de pl a Steelersnél is így van. Sztem ez valahol pont így jó, egy jól felépített franchise-nál annak kell lenni a célnak, h a fiatalok fokozatosan tudjanak beépülni a csapatba. Persze ez nem mindig jön össze, de ez lenne az ideális. Nálunk ezt nagyon jól csinálja a vezetés sztem.persze igaz hogy fontos a nyomás (pláne hogy a sec. nem a legjobb ) de sok csapatban látni hogy az 1. körösekSzerintem, hogy valaki kezdő, vagy sem az sok mindentől függ. Függ a pozíciótól, függ attól, hogy mennyire NFL-érett a játékos és függ attól is, hogy mennyire muszáj rögtön bevetni.
kezdők , mitöbb akár húzóemberek is tudnak lenni , ezért mondom én hogy egy 1. körös
választást luxus 1-2 évig "jegelni" , várni amíg kiforrja magát!
de nyilván ez stratégia kérdése a döntéshozóktól.....yooker
JPP-ről a kiválasztása előtt egyértelmű volt, hogy nem NFL-érett játékos elsősorban a rutin hiánya miatt, de szerencsére nem kell rögtön bedobni a mély vízbe.
Itt van pl. Cruz, aki szerintem más csapatban nem az IR listát bővítené, hanem minimum returnerkedne.vadibandi
több mint 14 éve
persze igaz hogy fontos a nyomás (pláne hogy a sec. nem a legjobb ) de sok csapatban látni hogy az 1. körösekSzerintem, hogy valaki kezdő, vagy sem az sok mindentől függ. Függ a pozíciótól, függ attól, hogy mennyire NFL-érett a játékos és függ attól is, hogy mennyire muszáj rögtön bevetni.
kezdők , mitöbb akár húzóemberek is tudnak lenni , ezért mondom én hogy egy 1. körös
de nyilván ez stratégia kérdése a döntéshozóktól.....yooker
JPP-ről a kiválasztása előtt egyértelmű volt, hogy nem NFL-érett játékos elsősorban a rutin hiánya miatt, de szerencsére nem kell rögtön bedobni a mély vízbe.
Itt van pl. Cruz, aki szerintem más csapatban nem az IR listát bővítené, hanem minimum returnerkedne.
több mint 14 éve
persze igaz hogy fontos a nyomás (pláne hogy a sec. nem a legjobb ) de sok csapatban látni hogy az 1. körösek kezdők , mitöbb akár húzóemberek is tudnak lenni , ezért mondom én hogy egy 1. körös
de nyilván ez stratégia kérdése a döntéshozóktól.....
több mint 14 éve
Hát ez teljesen igaz, főleg a mi játékunkra (mármint vadibandi reakciójára értem). Az egész védekezésünk legfontosabb része, h megfelelő legyen a nyomás a DL által, úgyh jó volt az a pick, nem beszélve arról, h 1-2 év múlva pláne szükség lesz rá. Én amúgy is nagy fal párti vagyok (deff-off egyaránt), oda soha nem hiba embert húzni sztem.Osi remek formában így szerintem eldőlt hogy a JPP 1. kör draft melléfogás....Nem értek egyet. Szerintem DE és a DT posztok, melyek fizikailag a legfárasztóbbak az egész játékban. A jól felépített rotáció nagyon megdobhatja a hatékonyságot.vadibandi
nem az ő teljesítménye miatt (bár sokat nem mutat(ha)tott ) hanem a poszt van túltöltve kicsit!yooker
több mint 14 éve
Erre ekes pelda, hogy megint elkezdtuk hasznalni a 3 DE-s felallast, ahol Tuck bemegy kozepre, JPP meg a helyere all. Elegge meg tudja zavarni az ellent, es Osi egyik sackje is ilyen felallasbol szuletett. Ketseg nem fer hozza, hogy kicsit letszam felettinek tunik, de a mi vedelmunk leke a d-line (mas csapatnel is ez a helyzet, csak nalunk kulonosen igaz), es o egy projekt jatekos. Iden nem kell 10-15 sackes idenyt zarnia, csak tanuljon, erosodjon (sebessegebeol meg ne veszitsen sokat..sot, egyaltalan ne veszitsen). Az meg azert biztato, hogy mar a spec teamen kivul is be mertuk alitani, raadasul nem lefutott eredmenynel.Osi remek formában így szerintem eldőlt hogy a JPP 1. kör draft melléfogás....Nem értek egyet. Szerintem DE és a DT posztok, melyek fizikailag a legfárasztóbbak az egész játékban. A jól felépített rotáció nagyon megdobhatja a hatékonyságot.vadibandi
nem az ő teljesítménye miatt (bár sokat nem mutat(ha)tott ) hanem a poszt van túltöltve kicsit!yooker
Ketseg nem fer hozza, hogy pl. LB teren eleg csehul allunk, de ezen mar kar keseregni, azt kell szeretni, ami van.
több mint 14 éve
sajnos van (több) más poszt ahol nemhogy rotálni nem tudunkOsi remek formában így szerintem eldőlt hogy a JPP 1. kör draft melléfogás....Nem értek egyet. Szerintem DE és a DT posztok, melyek fizikailag a legfárasztóbbak az egész játékban. A jól felépített rotáció nagyon megdobhatja a hatékonyságot.vadibandi
hanem alapvetően hiányposzt...
több mint 14 éve
Osi remek formában így szerintem eldőlt hogy a JPP 1. kör draft melléfogás....Nem értek egyet. Szerintem DE és a DT posztok, melyek fizikailag a legfárasztóbbak az egész játékban. A jól felépített rotáció nagyon megdobhatja a hatékonyságot.
több mint 14 éve
Osi remek formában így szerintem eldőlt hogy a JPP 1. kör draft melléfogás....nem az ő teljesítménye miatt (bár sokat nem mutat(ha)tott ) hanem a poszt van túltöltve kicsit!
több mint 14 éve
Kikoltoztem angliaba, a laptopom meg bedoglott. Itt mindenki patopalitiszben szenved, mert kb. 1.5-2 honapja adtam oda nekik, es meg mindig javitjak. Kedden vettem egy ujat, ezert tudok most irni (es ezert nincsenek ekezetek). Termeszetesen a szezon eddigi resze is kimaradt, egyedul a Texans elleni meccset szedtem le (meg a Car ellenibol lattam kb. 1 negyedet eloben), az nezegettem, meg persz gyorsan a highlightokat.hol a faszban voltál eddig? 😊SzeszeKicsit döcögős volt, de sikerült. Azért itt már nem az a lotus által homokvárépítő-szakkörnek titulált Lions játszott a pályán. 😊gerleEz a Detroit mar ev eleje ota nem a homokvar epito szakkor. Vegre kezdenek osszeallni, Suh meg egy allat.(Meg ugy en block, az egesz Detroiti D-line nagyon emberes munkat vegez, megerte a befektetes)
En kicsit fdeltem a meccstol, de azt le mertem volna fogadni, hogy hozzuk. Utobbi idoben a Detroit elleni kotelezo gyozelmek kicsit nyogvenyelosek, na ez is ilyen volt. Annak orulok, hogy Eli INT nelkul lehozta a meccset, annak kevesbe, hogy Thomas balfaszkodott parat. A D-line nem volt rossz, inkabb az o tamado faluk nyujtott varakozason felulit. Es visszavonok minden offseason beli fikazast Umenziorarol, mert amit eddig muvel, az valami frenetikus. En bevallom, azt hittem, hogy tenyleg vege, megoregedett, elhasznalodott, es tradeljuk vagy cutoljuk, de ez az ember hihetetlen. 8 sack es 7 forced fumble. Tuck is nagyon jo, o meg a fumble recoveryben van ott nagyon. 😀
Dallas ellen sajnos en is oboat varok, szerintem ott nem fogunk tudni elegendo nyomast gyakorolni Romora, bar ne legyen igazam. (Masreszrol eleg emberesen fogyasztjuk az ellen iranyitoit. Cutlert kiutottek a sracok, Hillnek eltortek a kezet..szoval Tony azert felhet)lotus86
több mint 14 éve
hol a faszban voltál eddig? 😊Kicsit döcögős volt, de sikerült. Azért itt már nem az a lotus által homokvárépítő-szakkörnek titulált Lions játszott a pályán. 😊gerleEz a Detroit mar ev eleje ota nem a homokvar epito szakkor. Vegre kezdenek osszeallni, Suh meg egy allat.(Meg ugy en block, az egesz Detroiti D-line nagyon emberes munkat vegez, megerte a befektetes)
En kicsit fdeltem a meccstol, de azt le mertem volna fogadni, hogy hozzuk. Utobbi idoben a Detroit elleni kotelezo gyozelmek kicsit nyogvenyelosek, na ez is ilyen volt. Annak orulok, hogy Eli INT nelkul lehozta a meccset, annak kevesbe, hogy Thomas balfaszkodott parat. A D-line nem volt rossz, inkabb az o tamado faluk nyujtott varakozason felulit. Es visszavonok minden offseason beli fikazast Umenziorarol, mert amit eddig muvel, az valami frenetikus. En bevallom, azt hittem, hogy tenyleg vege, megoregedett, elhasznalodott, es tradeljuk vagy cutoljuk, de ez az ember hihetetlen. 8 sack es 7 forced fumble. Tuck is nagyon jo, o meg a fumble recoveryben van ott nagyon. 😀
Dallas ellen sajnos en is oboat varok, szerintem ott nem fogunk tudni elegendo nyomast gyakorolni Romora, bar ne legyen igazam. (Masreszrol eleg emberesen fogyasztjuk az ellen iranyitoit. Cutlert kiutottek a sracok, Hillnek eltortek a kezet..szoval Tony azert felhet)lotus86
több mint 14 éve
Kicsit döcögős volt, de sikerült. Azért itt már nem az a lotus által homokvárépítő-szakkörnek titulált Lions játszott a pályán. 😊gerleEz a Detroit mar ev eleje ota nem a homokvar epito szakkor. Vegre kezdenek osszeallni, Suh meg egy allat.(Meg ugy en block, az egesz Detroiti D-line nagyon emberes munkat vegez, megerte a befektetes)
Dallas ellen sajnos en is oboat varok, szerintem ott nem fogunk tudni elegendo nyomast gyakorolni Romora, bar ne legyen igazam. (Masreszrol eleg emberesen fogyasztjuk az ellen iranyitoit. Cutlert kiutottek a sracok, Hillnek eltortek a kezet..szoval Tony azert felhet)
több mint 14 éve
A Lions ellen belefér, gondoltam...ez a túl optimista tippelés kategória 😊Váááááááááááá megnyertem a hetet! Látjátok megéri optimistának lenni. 😀Ha optimistán tippeltél volna, most neked is 2 pontod lenne, mint nekem 😊 😊
Ami a legjobban tetszik, hogy hétről hétre fejlődik a csapat, valamelyik csapatrész mindig okoz kellemes meglepetést. Szerintem a hétvégén elkapjuk a Dallast is. A melóhelyen már mondtam, hogy szabin leszek jövő kedden....... 😛 Ha elkapjuk őket szerintem is kiszálltak a csoportelsősségért folytatott csatából.Forti
Az optimista tippelés így nézett ki a hétvégére:
- 14 vagy több ponttal nyerünk.
- 3 passzolt TD + 2 futott TD.
- 280 passzolt yard fölött.
- 4 szerzett sack.
- 0 bekapott sack
- stb
Na, szóval ez az optimista tippelés. Mondom 2 pontra jó a 12-ből.G-men
én a múlt héten úgy szereztem 1 pontot, h kb az zajlott a pályán amit előzetesen vártam 😊Szesze
Egyébként, valóban nehezen szerez az Offense-ünk egy meccsen 5 TD-t, de a 4 is bőven elég, ha a Deffense hozza magát. Még a DAL ellen is szvsz.
Mindegy, itt tippelésben nem voltam olyan jó, de legalább fantasy-ben nyertem a divízió első ellen hála a szív igazolásának (a héten megszereztem Jacobs-ot!)
több mint 14 éve
ez a túl optimista tippelés kategória 😊Váááááááááááá megnyertem a hetet! Látjátok megéri optimistának lenni. 😀Ha optimistán tippeltél volna, most neked is 2 pontod lenne, mint nekem 😊 😊
Ami a legjobban tetszik, hogy hétről hétre fejlődik a csapat, valamelyik csapatrész mindig okoz kellemes meglepetést. Szerintem a hétvégén elkapjuk a Dallast is. A melóhelyen már mondtam, hogy szabin leszek jövő kedden....... 😛 Ha elkapjuk őket szerintem is kiszálltak a csoportelsősségért folytatott csatából.Forti
- 4 szerzett sack.
- 0 bekapott sack
- stb
Na, szóval ez az optimista tippelés. Mondom 2 pontra jó a 12-ből.G-men
én a múlt héten úgy szereztem 1 pontot, h kb az zajlott a pályán amit előzetesen vártam 😊
több mint 14 éve
Váááááááááááá megnyertem a hetet! Látjátok megéri optimistának lenni. 😀Ha optimistán tippeltél volna, most neked is 2 pontod lenne, mint nekem 😊 😊
- 4 szerzett sack.
- 0 bekapott sack
- stb
Na, szóval ez az optimista tippelés. Mondom 2 pontra jó a 12-ből.
több mint 14 éve
Lions meccs durva volt de jó csapatuk van senkinek nem lesz könnyű ellenük...A szurkolóik már kicsit frusztráltak is ez látszott az eredménykövetőben....
Dallas erősen benne van hogy nyerhet , de végső csapást mérhetünk rájuk ha behúzzuk!
Sack-parádé kell ismét a győzelemhez!
Hungarian Bowlon én is voltam igaz késve érkeztem és 47-0 -nál távoztam.... ez nem volt olyan izgalmas mint a tavalyi....
Tippverseny: kis büszkeség tölt el a Reynaud tipp eltalálása miatt gratula két másik optimista társamnak is!!! 😊
több mint 14 éve
twitterről: @sageman01 was correct about length of PK Shayne Graham's tenure. #NYG awarded OL Jamon Meredith off waivers from Detroit. Graham released.
több mint 14 éve
Forti
133
Nem vinne rá a lélek, hogy saját magunk ellen tippeljek, még ha józan ész azt is diktálná. A csapat egyre jobb, és végre elkezdtek valóban csapatként működni. Lassan vége a Jacobs féle hisztiknek, a hétvégén először láttam igazán örülni TD-nek ebben a szezonban. Most úgy érzem, hogy ha dadogva is de hozni fogjuk a Dallas meccset. A kék szív diadala lesz.Váááááááááááá megnyertem a hetet! Látjátok megéri optimistának lenni. 😀grat, 7 pont az szép teljesítmény.
Remélem igazad lesz a Dallassal kapcs is, bár én most először vereséget fogok tippelni sztem.
Én sajna vszínű nem tudok szabira menni jövő kedden, nagyon szarul jött ki, h épp most leszünk MNF-en 😕Szesze
BIG BLUE!
több mint 14 éve
Váááááááááááá megnyertem a hetet! Látjátok megéri optimistának lenni. 😀grat, 7 pont az szép teljesítmény.
Remélem igazad lesz a Dallassal kapcs is, bár én most először vereséget fogok tippelni sztem.
Én sajna vszínű nem tudok szabira menni jövő kedden, nagyon szarul jött ki, h épp most leszünk MNF-en 😕
több mint 14 éve
nem lepne meg ha a DAL nagy erőkkel nyomozna , kit lehetne betrédelni az off line-ukba