New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
Forti
133
Váááááááááááá megnyertem a hetet! Látjátok megéri optimistának lenni. 😀 Ami a legjobban tetszik, hogy hétről hétre fejlődik a csapat, valamelyik csapatrész mindig okoz kellemes meglepetést. Szerintem a hétvégén elkapjuk a Dallast is. A melóhelyen már mondtam, hogy szabin leszek jövő kedden....... 😛 Ha elkapjuk őket szerintem is kiszálltak a csoportelsősségért folytatott csatából.
több mint 14 éve
Jah, egyébként mi vezetjük az NFC-t :cool: (a konferencián belüli 3-0 miatt)
több mint 14 éve
hát ez most jó gány lett 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Heti eredmények:Én vagyok a választóvíz 😂
1. Forti 7 pont
2. yooker 6 pont
3. salander 5 pont
Szesze 5 pont
5. deny79 4 pont
Winters 4 pont
vadibandi 4 pont
kristof 4 pont
csebi 4 pont
Buchek8 4 pont
11.Badman 3 pont
Lance 3 pont
Szsziszka 3 pont
14. Asbee 2 pont
vittore 2 pont
G-men 2 pont
Chevy 2 pont
ironroy 2 pont
19. balu10 1 pont
Összesített állás 6 forduló után:
1. Asbee 25 pont (6+2+6+5+4+2)
2. csebi 24 pont (6+4+4+3+3+4)
Szesze 24 pont (4+5+7+2+1+5)
4. vadibandi 23 pont (3+3+5+4+4+4)
kristof 23 pont (3+3+6+3+4+4)
Chevy 23 pont (4+4+5+4+4+2)
7. balu10 22 pont (5+2+4+3+7+1)
8. Winters 21 pont (-+2+8+1+6+4)
yooker 21 pont (-+3+3+4+5+6)
Szsziszika 21 pont (5+2+3+3+5+3)
G-men 21 pont (6+0+6+3+4+2)
12. Forti 20 pont (-+1+6+1+5+7)
13. ironroy 18 pont (5+2+3+2+4+2)
14. Badman 17 pont (7+2+3+2+1+3)
15. Buchek8 12 pont (-+2+2+-+4+4)
16. vittore 8 pont (-+-+-+-+6+2)
Lance 8 pont (5+-+-+-+-+3)
18. salander 5 pont (-+-+-+-+-+5)
19. deny79 4 pont (-+-+-+-+-+4)Szesze
több mint 14 éve
óóóó hogy rohadna meg...
több mint 14 éve
Heti eredmények:gyenge kezdés után, erős visszaesés 😂
1. Forti 7 pont
2. yooker 6 pont
3. salander 5 pont
Szesze 5 pont
5. deny79 4 pont
Winters 4 pont
vadibandi 4 pont
kristof 4 pont
csebi 4 pont
Buchek8 4 pont
11.Badman 3 pont
Lance 3 pont
Szsziszka 3 pont
14. Asbee 2 pont
vittore 2 pont
G-men 2 pont
Chevy 2 pont
ironroy 2 pont
19. balu10 1 pont
19. deny79 4 pont (-+-+-+-+-+4)Szesze
több mint 14 éve
Én kabalából mindig megtippelem a meccsvesztést.vadibandimég szerencse, különben lehet h előttem lennél 😉
több mint 14 éve
Heti eredmények:1. Forti 7 pont
2. yooker 6 pont
3. salander 5 pont
Szesze 5 pont
5. deny79 4 pont
Winters 4 pont
vadibandi 4 pont
kristof 4 pont
csebi 4 pont
Buchek8 4 pont
11.Badman 3 pont
Lance 3 pont
Szsziszka 3 pont
14. Asbee 2 pont
vittore 2 pont
G-men 2 pont
Chevy 2 pont
ironroy 2 pont
19. balu10 1 pont
19. deny79 4 pont (-+-+-+-+-+4)
több mint 14 éve
6. forduló válaszok:1. Mi lesz a végeredmény? B) 8-13 ponttal nyerünk (8 helyes válasz)
2. Hány futott yardunk lesz összesen? D) 150+ (2)
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? A) 180 alatt (0)
4. Hány passzolt TD-nk lesz? B) 2 (8)
5. Hány futott TD-nk lesz? C) 2 (9)
6. Ki szerzi a legtöbb tackle-t? B) Boley (4)
7. Hány INT-et szerzünk? B) 1 (7)
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Smith (3)
9. Hány sacket szerzünk? B) 2 (2)
10.Hány sacket szedünk be? B) 2 (6)
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen?A) (15)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C) 2 (3)
több mint 14 éve
slowmo,tudom hogy nem arról.
nem a két tavalyi nyg-dal meccsről beszélek, hanem a dallas idei 5 meccséről, amiből 4 vereség van és mindegyik 7 ponton belüli volt.vittore
viszont az általad említett ténynek van egy olyan előzménye, hogy még ha partiban is vagyunk, mindig történik valami gebasz, rosszul pattan a labda, hoppá pont ott állt egy védő, aztán csumi.
ilyen megpattanó labdás interception-ből volt vagy 3-4 short field, az sajnos nagyon be tud tenni.
csak azt mondtam, hogy az első meccsen tavaly (stadionavató, nyilván) már szívtunk ilyenek miatt Ellenetek, remélem még egyszer nem fogunk.
több mint 14 éve
slowmo,nem a két tavalyi nyg-dal meccsről beszélek, hanem a dallas idei 5 meccséről, amiből 4 vereség van és mindegyik 7 ponton belüli volt.
több mint 14 éve
lehet a zebrákon...de remélem nem...Romo-nak eddig van 7 INT-je. ebből:Ez mondjuk megvan/megvolt így nálunk is kb. Igaz szvsz nem a két QB-n fog majd múlni az esetleges győzelem vagy vereség...Asbee
slowmotion
több mint 14 éve
Romo-nak eddig van 7 INT-je. ebből:Ez mondjuk megvan/megvolt így nálunk is kb. Igaz szvsz nem a két QB-n fog majd múlni az esetleges győzelem vagy vereség...
slowmotion
több mint 14 éve
Ez az MNF nekem is nagyon bebasz 😕 Jelenleg fogalmam sincs, h hogy tudom megnézni a meccset, lehet h felvételről megy csak 😕mindegyik dallas oboa 7 ponton belül voltvittorea kérdés részben redukálódik arra, hogy lehet-e egy csapat ellen kétszer iszonyat balszerencsénk.
tavaly ellenetek kb minden elromlott, ami elromolhatott (leginkább a hülyén pattanó labdák - mint amikor Witten sarkáról pattant a labda a safety kezébe).
idén jelenleg ugyanez a helyzet. Romo-nak eddig van 7 INT-je. ebből:
- kettő olyan, ami egyből védő kezébe ment (Tulloch, EJ Henderspn);
- egy megpattant a DE kezén, és pont annyira lassult le, hogy a védő még odaért, és el tudta birkózni a labdát;
- egy felpattant a DT sisakján, és kb 10 méteres ívet leírva oda esett, ahol 3 védő volt és 0 támadó (pont kifutott onnan Austin a route miatt);
- egy fumble volt, de INT-nek adták meg (Austin, meg az első INT a Bears ellen);
- kettő meg csak szimplán felpattant a TE kezéről, és pont állt ott védő.
ez az idény olyan, hogy vagy jól játszunk, de nincs szerencsénk, vagy jól játszanánk, de sok büntetést kapunk, vagy szimplán nem játszunk jól. az a durva, hogy tulajdonképpen rosszabbul sem, mint az ellenfél.
az ezen a héten kiderül, hogy akkor most a hazai pálya előnyt jelent-e, vagy inkább hátrányt (ha esetleg hétfő reggel már 0-3-mal állnánk, akkor azt mondanám, hogy inkább az utóbbi).
szerk: kedd reggelre. basszus, szabit kellene kivennem, vagy otthonról kellene dolgoznom...slowmotion
Amúgy mi is hasonlóan kezdtük a szezont, mint ti csak nekünk szerencsére rövidebb ideig tartott a balfaszkodás. Azért persze még így is minden meccsen elsütünk 1-2 hasonlót..
több mint 14 éve
mindegyik dallas oboa 7 ponton belül voltvittorea kérdés részben redukálódik arra, hogy lehet-e egy csapat ellen kétszer iszonyat balszerencsénk.
tavaly ellenetek kb minden elromlott, ami elromolhatott (leginkább a hülyén pattanó labdák - mint amikor Witten sarkáról pattant a labda a safety kezébe).
idén jelenleg ugyanez a helyzet. Romo-nak eddig van 7 INT-je. ebből:
- kettő olyan, ami egyből védő kezébe ment (Tulloch, EJ Henderspn);
- egy megpattant a DE kezén, és pont annyira lassult le, hogy a védő még odaért, és el tudta birkózni a labdát;
- egy felpattant a DT sisakján, és kb 10 méteres ívet leírva oda esett, ahol 3 védő volt és 0 támadó (pont kifutott onnan Austin a route miatt);
- egy fumble volt, de INT-nek adták meg (Austin, meg az első INT a Bears ellen);
- kettő meg csak szimplán felpattant a TE kezéről, és pont állt ott védő.
ez az idény olyan, hogy vagy jól játszunk, de nincs szerencsénk, vagy jól játszanánk, de sok büntetést kapunk, vagy szimplán nem játszunk jól. az a durva, hogy tulajdonképpen rosszabbul sem, mint az ellenfél.
az ezen a héten kiderül, hogy akkor most a hazai pálya előnyt jelent-e, vagy inkább hátrányt (ha esetleg hétfő reggel már 0-3-mal állnánk, akkor azt mondanám, hogy inkább az utóbbi).
szerk: kedd reggelre. basszus, szabit kellene kivennem, vagy otthonról kellene dolgoznom...
több mint 14 éve
mindegyik dallas oboa 7 ponton belül volt
több mint 14 éve
Megmondom őszintén, h én is vereséget várok, nem lepne meg, ha épp ellenünk kapnák el a fonalat, simán benne van a lapok között, mert eddig nagyon mélyen a valós tudásuk alatt szerepeltek, előbb-utóbb ez megváltozik.A Dallas - hazai pályán - igencsak fel fogja szívni magát ellenünk.Dallas elleni meccstől nagyon félek, szvsz könnyen beleszaladhatunk ott a késbe. Egyrészt azért ahogy állnak, másrészt meg az utóbbi évek eredményei miatt is.Asbee
A Washingtont meg végül kifektette a Colts.salander
több mint 14 éve
Oké, h 3. számú QB volt, de ennek ellenére jól játszott.. ha Stafford játszik könnyen lehet, h sokkal gyengébb lett volna. A passzvédekezésünk jóval gyengébb volt, mint eddig, ez jórészt az általad is említett gyengébb DL játék miatt volt (másik megközelítésben az ő OL-ük funkcionált várakozáson felül). Igazából írtam meccs előtt is, h minden olyan meccs ahol a DL-ünk nem tud dominálni, minimum nyögvenyelős lesz, hát ez most is bebizonyosodott.Kicsit döcögős volt, de sikerült. Azért itt már nem az a lotus által homokvárépítő-szakkörnek titulált Lions játszott a pályán. 😊gerlenekem kifejezetten tetszett a lions játéka.
ha nem csinálnak annyi buta szabálytalanságot (egyik jákob td-t ajándékba adták kb 3 play alatt volt 3 zászló), és nem a 3. qb irányít akkor még el is verhettek volna minket
ez azért idegesítő mert 150+ futott yarddal kikapni elég égő lett volna...
Thomasnak nem ez volt élet meccse, és d-line sem mutatott elég nyomást sztem
volt egy stat meccs közben h megnyert meccseken 17 sack vesztetteken 2. és a negyedik negyedben kettőnél jártunk.
reynaud első értékelhető meccse volt.csebi
A futás kurva jól ment szerencsére, emiatt nem voltak még ennél is komolyabb problémáink. Úgy néz ki sikerült végre megtalálni a Bradshaw-Jacobs egyensúlyt, ez kulcs fontosságú a jövőre nézve is.
A special team az első meccsek totális töketlenkedése után az utóbbi meccseken rengeteget javult szerencsére. (mondjuk bekerült pár új ember is, gondolom ez se mellékes) Most először fordult elő, h egy csapatot legyőztünk visszafutások tekintetében. Ezzel Reynaud is letett végre az asztalra valamit, már ideje volt. Dodge megint vétett egy óriási hibát a meccs elején, szerencsére elbírtuk és utána 3 nagyon jó puntot is bemutatott, úgyh vszínű megint sikerült megúsznia a cut-ot 😊 elég vékony jégen táncol azért..
A Dallas elleni meccs fontos lesz, de így szerencsére akkor sincs akkora gáz, ha kikapunk. Persze ha sikerülne nyerni azzal kb kiütnénk a Cowboyst a rájátszásért folyó harcból, úgyh azért lesz tét rendesen.
több mint 14 éve
A Dallas - hazai pályán - igencsak fel fogja szívni magát ellenünk.Dallas elleni meccstől nagyon félek, szvsz könnyen beleszaladhatunk ott a késbe. Egyrészt azért ahogy állnak, másrészt meg az utóbbi évek eredményei miatt is.
A Washingtont meg végül kifektette a Colts.salander
több mint 14 éve
Kicsit döcögős volt, de sikerült. Azért itt már nem az a lotus által homokvárépítő-szakkörnek titulált Lions játszott a pályán. 😊gerlenekem kifejezetten tetszett a lions játéka.
ha nem csinálnak annyi buta szabálytalanságot (egyik jákob td-t ajándékba adták kb 3 play alatt volt 3 zászló), és nem a 3. qb irányít akkor még el is verhettek volna minket
ez azért idegesítő mert 150+ futott yarddal kikapni elég égő lett volna...
Thomasnak nem ez volt élet meccse, és d-line sem mutatott elég nyomást sztem
volt egy stat meccs közben h megnyert meccseken 17 sack vesztetteken 2. és a negyedik negyedben kettőnél jártunk.
reynaud első értékelhető meccse volt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
A Dallas - hazai pályán - igencsak fel fogja szívni magát ellenünk.A Washingtont meg végül kifektette a Colts.
több mint 14 éve
Nna, kiszurkoltam a DAL negyedik vereségét!!!!Jó lesz ez!
több mint 14 éve
Kicsit döcögős volt, de sikerült. Azért itt már nem az a lotus által homokvárépítő-szakkörnek titulált Lions játszott a pályán. 😊
több mint 14 éve
Tényleg várható volt, hogy nem lesz olyan sima. Statisztikailag nem volt rossz támadóegység, nagyon jól megfogtuk Bestet. Átlagban 6 ponttal szoktak kikapni, úgyhogy, nem volt olyan rossz az O sem. Az tény, hogy voltak megint bosszantó hibák. Egy papíron gyengébb csapat ellen nem pörögtek úgy mint a Texans ellen. Lényeg az előre beszámított W. Majd a Dallas ellen jobban játszunk.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!