NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

49 feliratkozó

több mint 14 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bae466/article/giants-reportedly-will-place-de-kiwanuka-on-injured-reserve?module=HP_headlines :S
Remélem Will Blackmonnal megoldódik a returner gondunk.

szerk: lassan gépeltem 😊
több mint 14 éve
Forti New York Giants 133
The New York Giants will place defensive end Mathias Kiwanuka on injured reserve Thursday 😕

the Giants plan to sign kick returner Will Blackmon, who was released at the end of training camp by the Green Bay Packers after reaching an injury settlement.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1 szavazatot én is nyomtam...G-men
a falconsra? 😀
csebi
Az FC Other-re :/G-men
FC Other = Bucs?
több mint 14 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 929 — Lucas Scott
.
lotus ha kinn élsz ki is mész az LB-re (london bowl) is?

csebi
Hosszu lenne leirni, hogy jelenleg mi a helyzet velem, es milyen angliaban elni, de csak 3 honapja jottem ki, szoval nincsen nekem ilyesmire penzem. Jelenleg valami alap egzisztenciat probalok kialakitani, melom eleg fos de nezelodok.lotus86
ment pm

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
.

csebi
Hosszu lenne leirni, hogy jelenleg mi a helyzet velem, es milyen angliaban elni, de csak 3 honapja jottem ki, szoval nincsen nekem ilyesmire penzem. Jelenleg valami alap egzisztenciat probalok kialakitani, melom eleg fos de nezelodok.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Which team is the NFC's best?

41%
Giants

20%
Falcons

17%
Packers

23%
Other
Total Votes: 32590
jó ilyet látni!de túlzásnak érzem azért... :rolleyes:ironroy
a falconsra? 😀

csebi
Az FC Other-re :/
több mint 14 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 929 — Lucas Scott

41%
Giants

20%
Falcons

17%
Packers

23%
Other
a falconsra? 😀

ezt a postás dolgot már picit túl dimenziáltátok?

azért még ne beszéljünk szuperlatívuszokban, mert Austint mire megtalálta volna Romo, addigra lesérült... Kitna meg nem az a rakéta kezű aki hosszű passzokat gyorsan tud adni... lesz még lehetőségünk fejlődni sztem

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Megnéztem Eli post game conf nyilatkozatát. Az jutott róla eszembe, hogy ami igazán erőssé tesz minket az az, ahogyan kijövünk a hibákból. 5 turnoverrel simán lehozni a meccset csak egy mentálisan nagyon erős csapat tud. A hibák után a D nagyon jól játszik, gyakran visszaszerzi a labdát, vagy kevés pontot nyel be. Az O sem úgy megy vissza, hogy 3 and out, hanem tudják, hogy képesek a jó játékra, hozzák is a play-eket. És nem csak egy-két szereplős az O. Ráadásul nagyon jó volt az O fal is. Öröm volt nézni, ahogy blokkolták a védőket. Eli az első 6 passza után 80%-os completion-t csinált. BJ is jól játszott a fumbli után. Nem volt hiszti, meg színház. Ez nagyon biztató. Ha a hibákat kijavítjuk, és nem esünk vissza, nehéz lesz minket megverni.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 244 — Giants fan
Ross-t sztem is meg lehetne próbálni returnerként, bár sajnos az egész ST szarul muzsikál. Mondjuk Reynaud-ban én semmit nem látok, nem értem miért nem basztuk már ki.
több mint 14 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Üdv!

Remek volt a meccs tényleg megérdemli a csapat a dícséretet , jó érzés hogy gyalul ismét a D

és nem rettegni kell hogy majd minden driveból pontot kapunk mint tavaly!

(azért a kiengedés a végén remélem tanulságos volt nekik is mert végül reális esélye lett a Dallasnak hogy egyenlítsen ha legalább az egyik onside kick bejön... )

a másik dolog amin viszont már rendesen ki vagyok akadva (gondolom ti is ) az a visszahordás!
ezzel a gyerekkel gyakorlatilag teljesen feladjuk ezt a játékelemet , a számokat már leírtátok itt is..
a mozgása is egészen más mint bármelyik visszahordónak egyszerűen hiányzik belőle a gyorsulás , a lendület stb..., nem tudom hogy ugye megkapja-e a megfelelő támogatást a csapatrésztől de az akkor is siralmas!
a legtöbbször el sem tud indulni... és néha még el is ejti ugye emellett...
oké ennyit tud de akkor miért nem próbálunk ki valaki mást a helyén ????

( vesztenivalónk nem lenne semmi!)yooker
Igaz, ennél rosszabb nem nagyon lehet. Calhoun-t nem ismerem, de Ross jó returner volt college-ban. Úgyis kevesebbet játszik cb-ként, meg lehetne próbálni. Meg ha Chad Jones nem teszi rottyra magát...ő is jó volt ebben a műfajban.
Amúgy olvastátok róla a cikkeket nj.comon néhány hete? Állítólag nagyon küzd, szeretne újra játszani. Nem tudom ennek mennyire van reális esélye. Mindenesetre a körülményekhez képest szépen gyógyul, lassan már járni is tud. Én drukkolok neki.
több mint 14 éve
Ez b.meg nekem kínaiul volt. Biztos már túl öreg vagyok.

OFF ide vagy oda, elmagyarázhatnátok.G-men
Valamelyik csapat topicjában ráakadtam erre a három betűre "tyt". Ha rákeresel a gugliban, azt fogod látni, hogy ez egy remek lehetőség "felidézni" a jobbnál jobb meccseket.

több mint 14 éve
nemtom, sztem is mi vagyunk a legjobbak pillanatnyilagSzesze
A bucs edzője szerint ők😊)kishaszi
Majd lejátsszuk NFC Champs meccsen. Igaz, akkor is csak az fog kiderülni, hogy akkor (2011. januárban) mi vagyunk a legjobbak az NFC-ben, és nem az, hogy most ki a legjobb. Ez most csak a virtuális párharc.

Én a tavalyi 5-0-s kezdés utáni sz.pás során megtanultam, hogy totál lényegtelen, ki legjobb a 6. vagy a 9. héten. Ki van bent a PO-ban a 17. hét után, ez számít. Utána meg kezdődik egy teljesen más történet...
több mint 14 éve
A Tom Coughlin look.--- I love Tom Coughlin. Love how he coaches, love how he supports charitable causes so strongly. But the thing I love about him the most are those looks of pain he gives us on the sideline whenever something goes wrong for the Giants. I once spent a night with Coughlin, his wife and a few writers sharing drinks and laughs and there is much more to him than that look and his reputation as a stern task-master. But that look is precious.

http://c0020036.cdn1.cloudfiles.rackspacecloud.com/images/stories/J_Allison/ED_coach.jpgkishaszi
Ez a kép a 2007-es NFC Championship game-en készült Lambeau-n? Ott totál vörösre fagyott az arca.
több mint 14 éve

41%
Giants

20%
Falcons

17%
Packers

23%
Other
1 szavazatot én is nyomtam...
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
A Tom Coughlin look.--- I love Tom Coughlin. Love how he coaches, love how he supports charitable causes so strongly. But the thing I love about him the most are those looks of pain he gives us on the sideline whenever something goes wrong for the Giants. I once spent a night with Coughlin, his wife and a few writers sharing drinks and laughs and there is much more to him than that look and his reputation as a stern task-master. But that look is precious.

http://c0020036.cdn1.cloudfiles.rackspacecloud.com/images/stories/J_Allison/ED_coach.jpg

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
ja, eléggé megharagszik, olyannyira, h a postára se enged be :/kristof
Jah.. párszor nekem is költöznöm kellett, h újra hozza a leveleket. (csak legutoljára már nem nagyon volt eladó ház se 😕 )Szesze
Köszi. Akkor ki kell nyitnom a postaládámat legalább egy napra. :/

Bocs mindenkitől az OFF-ért.gyurczi
Ez b.meg nekem kínaiul volt. Biztos már túl öreg vagyok.

OFF ide vagy oda, elmagyarázhatnátok.
több mint 14 éve
Üdv!

Remek volt a meccs tényleg megérdemli a csapat a dícséretet , jó érzés hogy gyalul ismét a D

(azért a kiengedés a végén remélem tanulságos volt nekik is mert végül reális esélye lett a Dallasnak hogy egyenlítsen ha legalább az egyik onside kick bejön... )

a másik dolog amin viszont már rendesen ki vagyok akadva (gondolom ti is ) az a visszahordás!
ezzel a gyerekkel gyakorlatilag teljesen feladjuk ezt a játékelemet , a számokat már leírtátok itt is..
a mozgása is egészen más mint bármelyik visszahordónak egyszerűen hiányzik belőle a gyorsulás , a lendület stb..., nem tudom hogy ugye megkapja-e a megfelelő támogatást a csapatrésztől de az akkor is siralmas!

( vesztenivalónk nem lenne semmi!)yooker
Szerintem bye-week után kipróbálunk vkit. Két hét alatt be tud vki gyakorolni, pl Calhoun. És hát ha el nem ejti a labdát egyszer sem, de nem hoz egy yardot sem, már akkor is megérte a váltás...
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 372 — Expect the Best !
Üdv!

( vesztenivalónk nem lenne semmi!)
több mint 14 éve
Hozzám is jár az ember. Az lenne a kérdésem, hogy ha nem válaszolok eleget, akkor megharagszik rám? Nem volt időm alaposan utánanézni :rolleyes:gyurczi
Jah.. párszor nekem is költöznöm kellett, h újra hozza a leveleket. (csak legutoljára már nem nagyon volt eladó ház se 😕 )Szesze
Köszi. Akkor ki kell nyitnom a postaládámat legalább egy napra. :/

Bocs mindenkitől az OFF-ért.

több mint 14 éve
Most mar csak arra varok, hogy a 10yardos postas meghozza a meccset. 😊 Probalta, csak a level nem fert be a nyilason, varok egy kisebb levelre. 😀lotus86
Hozzám is jár az ember. Az lenne a kérdésem, hogy ha nem válaszolok eleget, akkor megharagszik rám? Nem volt időm alaposan utánanézni :rolleyes:gyurczi
Jah.. párszor nekem is költöznöm kellett, h újra hozza a leveleket. (csak legutoljára már nem nagyon volt eladó ház se 😕 )
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most mar csak arra varok, hogy a 10yardos postas meghozza a meccset. 😊 Probalta, csak a level nem fert be a nyilason, varok egy kisebb levelre. 😀lotus86
ja, eléggé megharagszik, olyannyira, h a postára se enged be :/
több mint 14 éve
Hozzám is jár az ember. Az lenne a kérdésem, hogy ha nem válaszolok eleget, akkor megharagszik rám? Nem volt időm alaposan utánanézni :rolleyes:

több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
A 3 INT-ről: ebből kb. "másfél" volt Eli hibája. Az első talán kicsit magasan dobta, bár elkapható lett volna. A második egyértelműen a WR hibája. Kérdés két ilyen pick mennyiben veti vissza a QB-t, de szerintem Eli tudta, hogy nagyrészt nem ő volt a ludas, így inkább a WR-nek lehet nagyobb feladat összekapnia magát, mint a QB-nek.Asbee
Szerinte nem fogja viszavetni.

A Houston elleni meccs elotti idokbol csak a highlightokat lattam, es pontosan meg sem jegyeztem a szamokat, de Eli-nak iden mar 5 vagy 6 olyan INT-je van, ami egyertelmuen nem az o hibaja ( wr belenyult, megpattant, keze kozott ment el stb.), csak hat a statisztika.....plusz a csapattarsaid hibai is reszei a jateknak.

De biztos vagyok benne, hogy minden meccset az utolso masodpercig kielemeznek (plane Eli), es o is pontosan tudja, hogy mirol tehet es mirol nem.

Most mar csak arra varok, hogy a 10yardos postas meghozza a meccset. 😊 Probalta, csak a level nem fert be a nyilason, varok egy kisebb levelre. 😀

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A csapatotok bivalyerős. És hozták a pénzt is 😀
Tudtam,Romo ide Romo oda, ez a Dallas most nem ellenfél nektek.
több mint 14 éve
nemtom, sztem is mi vagyunk a legjobbak pillanatnyilagSzesze
A bucs edzője szerint ők😊)kishaszi
hallottam 😊 hát majd kiderül 😉