New York Giants
50 feliratkozó
több mint 14 éve
Grat Elinak a kislányához!Kicsit megnyugodhatnak a leendő ligatagok, hogy nem érkezik egy 3. generációs Manning gyerek az ellenfelek közé (egyelőre)
több mint 14 éve
Idén szerintem már úgyse lesz szezon, jövőre meg már a kövi rész lesz, és nem ő lesz rajta. De igazad van, nem kell az átok. 😊Hali!Ne hülyéskedj! Azt akarod, hogy elérje az átok?😊vadibandi
Tudom, hogy off, de legalább fellendíti a fórumot! Vote Nicks for Pesident 😊
http://espn.go.com/sportsnation/feature/madden2012cover
Én már küldtem rá eggyet.
Üdv: balu10balu10
több mint 14 éve
Hali!Azért az mindent elmond, hogy a Seahawks-nál a közönséget kellett jelölni 😛
több mint 14 éve
Hali!Ne hülyéskedj! Azt akarod, hogy elérje az átok?😊

több mint 14 éve
Hali! Tudom, hogy off, de legalább fellendíti a fórumot! Vote Nicks for Pesident 😊
Üdv: balu10
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
offseasonban én full lamer vagyok, ha Vágónál kellene mondanom 10 egyetemi játékost, izzadnék a 40 milláért, ezért óvatosan kérdem, lesz e szezon, melyik a hiteles hírforrás, van e értelme a draftnak?szezon nem lesz, draft kérdéses egyelőre, de mindenképpen lenne értelme
😀vittore
több mint 14 éve
offseasonban én full lamer vagyok, ha Vágónál kellene mondanom 10 egyetemi játékost, izzadnék a 40 milláért, ezért óvatosan kérdem, lesz e szezon, melyik a hiteles hírforrás, van e értelme a draftnak?😀
több mint 14 éve
Ez komoly? Én utoljára csak azt olvastam róla, hogy 1-2 csapat biztos lehagyja a boardjáról a korábbi vállsérülése miatt. (Meg azt hogy voltak a Giantstől a Miami Pro Dayén - ami könnyen lehet hogy nem is neki szól.)A harmadik körben én talán Colin McCarthyt favorizáltam volna, de igazából kb rendben van. Esetleg Solder helyett Carimit.salanderMcCarthy ma megsértül a pro day-enHöri
több mint 14 éve
A harmadik körben én talán Colin McCarthyt favorizáltam volna, de igazából kb rendben van. Esetleg Solder helyett Carimit.salanderMcCarthy ma megsértül a pro day-en
több mint 14 éve
A harmadik körben én talán Colin McCarthyt favorizáltam volna, de igazából kb rendben van. Esetleg Solder helyett Carimit.
több mint 14 éve
másodikban, csak kurva nagy reach árán lehetett volna lb-t húzni, szóval sztem nem gáz, hogy nem ott vittél lb-tjaja, akkor már valószínűbb, hogy a másodikban jön egy LB.gerleA mock draft game eredménye Giants szemszögből:alapvetően nem olyan rossz ez sztem, mondjuk a 3. és 4. körös LB-re azért kicsi az esélySzesze
1/19. Nate Solder, OT (Colorado)
2/20. Drake Nevis, DT (LSU)
3/19. Kelvin Sheppard, LB (LSU)
4/20. Chris Carter, LB (Fresno State)
6/20. Chykie Brown, CB (Texas)
7/19. Bilal Powell, RB (Louisville)
Volt 1-2 mellényúlás, na.... 😊Rataxes

JT Daniels fan
több mint 14 éve
jaja, akkor már valószínűbb, hogy a másodikban jön egy LB.A mock draft game eredménye Giants szemszögből:alapvetően nem olyan rossz ez sztem, mondjuk a 3. és 4. körös LB-re azért kicsi az esélySzesze
több mint 14 éve
A mock draft game eredménye Giants szemszögből:alapvetően nem olyan rossz ez sztem, mondjuk a 3. és 4. körös LB-re azért kicsi az esély
több mint 14 éve
A mock draft game eredménye Giants szemszögből:1/19. Nate Solder, OT (Colorado)
Volt 1-2 mellényúlás, na.... 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
gondolom azért h senki ne legyen munkanélküli, de ha egy másik csapat vinne vkit ott értelemszerűen kapna fizetéstMondjuk ha az asszisztense fogja magát és elszerződik, akkor lehet hogy Tom Quinnek igazából már annyi. De lehet túl optimista vagyok.salanderMost nem találtam meg, hogy ki, de valaki itt írta, hogy a Maráék úgy döntöttek, addig nem küldenek el senkit, amíg nincs új CBA.Lance
több mint 14 éve
Mondjuk ha az asszisztense fogja magát és elszerződik, akkor lehet hogy Tom Quinnek igazából már annyi. De lehet túl optimista vagyok.salanderMost nem találtam meg, hogy ki, de valaki itt írta, hogy a Maráék úgy döntöttek, addig nem küldenek el senkit, amíg nincs új CBA.
több mint 14 éve
Mondjuk ha az asszisztense fogja magát és elszerződik, akkor lehet hogy Tom Quinnek igazából már annyi. De lehet túl optimista vagyok.
több mint 14 éve
ha az ellenfél fogad akkor már fel is írhatjuk a 7-0átST edzőtök lelépett az LSU-hozJJszegény LSUSzesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ST edzőtök lelépett az LSU-hozJJnagy veszteség nem ért minket a tavalyi produkció után
több mint 14 éve
ST edzőtök lelépett az LSU-hoz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Szasztok.Hezlich-et én is néztem, sztem simán van rá reális esély, h hozzánk kerüljön, mert h ha mi húzni fogunk LB-t (szinte biztos, h igen) akkor az vszínű pont a 3-5. kör környékén lesz.
Egy draftos oldalt böngészve arra lettem figyelmes, hogy kedvenc spíleremet az idei draftról három NFC East csapat ’környékezi’.
Herzlich sztem ideális lenne nálatok Pierce helyére. Igazi vezértípus.
A másik két csapat a Redskins és a Philly (a tehenészek tavaly már behúzták az akkori kedvencemet Sean Lee-t…) a teljesség kedvéért.
Marco mellett még Nick Belloréval (Central Michigan), Orie Lemonnal (Oklahoma St) és Eric Gordonnal (Michigan St.) dumcsiztatok a LB poszton. Nem egy top prospectek… Herzlich is inkább 3-5. körre várható.
Ha már a RB-ekről diskuráltatok. Velük beszéltetek: Taiwan Jones (Eastern Washington), Ryan Williams ( Virginia Tech).
Érdekes, hogy OL és DL ember nincs a listán. Titkolózás :/
Nem mintha ezekből sok okosságot le lehetne szűrni, de azért ki tudja.
Az oldal:
http://ogdraft.wordpress.com/2011/03/08/teamplayer-interest/#more-1187Robilluma
OL és DL húzás pedig 100%, h lesz, ha titkolózunk, ha nem 😊 Első két körben erre a két posztra van a legnagyobb esély sztem.
több mint 14 éve
Szasztok. Egy draftos oldalt böngészve arra lettem figyelmes, hogy kedvenc spíleremet az idei draftról három NFC East csapat ’környékezi’.
Herzlich sztem ideális lenne nálatok Pierce helyére. Igazi vezértípus.
A másik két csapat a Redskins és a Philly (a tehenészek tavaly már behúzták az akkori kedvencemet Sean Lee-t…) a teljesség kedvéért.
Marco mellett még Nick Belloréval (Central Michigan), Orie Lemonnal (Oklahoma St) és Eric Gordonnal (Michigan St.) dumcsiztatok a LB poszton. Nem egy top prospectek… Herzlich is inkább 3-5. körre várható.
Ha már a RB-ekről diskuráltatok. Velük beszéltetek: Taiwan Jones (Eastern Washington), Ryan Williams ( Virginia Tech).
Érdekes, hogy OL és DL ember nincs a listán. Titkolózás :/
Nem mintha ezekből sok okosságot le lehetne szűrni, de azért ki tudja.
Az oldal:
http://ogdraft.wordpress.com/2011/03/08/teamplayer-interest/#more-1187

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 14 éve
Engem baromira meglepne, ha ő még érdemi játéklehetőséget kapna valahol...Hmm...Ennyire kell neki a pénz? :rolleyes:AsbeeUSA-ban a valopereknal azert az asszonypajtas eleg jokat tud kaszalni, meg aztan Favre sem a penzert csinalta, lehet Tikinek is hianyzik, plusz szerintem benne meg ott van a tuske, hogy hulye volt, hogy nem vart egy evet a visszavonulassal. Utana meg Elit fikazta, Coughlint fikazta (annak ellenere, hogy a Coughlin eraban jott el neki az igazi attores) de a csapat megis SB-t nyert, szoval inkabb o valt komikussa, mint Eli. Lehet, hogy most bizonyitani akar o mindenkinek, plusz ha majd valahol megkapja a veteranminimumot, akkor abbol azert el tud eldegelni. (Pontos osszeget nem tudom, plusz azt sem, hogy a leendo CBA-ban fognak-e modositani rajta, de valahol 800.000 es 900.000 dod kozott lehet.)
En csak sok szerencset kivanok neki, akarmi is lesz a sorsa! (De inkabb maradt volna otthon, terhes asszonyt meg ne hagyta volna el. )
Ez nem kozvetlen Giants, csak szerintem jo cikk a CBA vitarol. (Gyoker Redskins tulaj 😀 😀 😀 😀)
http://www.thephinsider.com/2011/3/7/2035668/the-sad-state-of-affairs-in-the-nfllotus86