New York Giants

49 feliratkozó

több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 242 — Giants fan
ha Bradshaw fumble-zik, akkor se lesz csere - ugyanez volt Tiki-vel is, TC meg türelmes volt vele elég sokáig

nem emlékszem hogy mi volt az edzőtáborban Jacobs-Bradshaw összehasonlításban de nem hiszem hogy ekkorát fordult volna a világ, szerintem Jacobs beszólhatott vmit TC-nek, az öreg náci meg nehezen felejt

wr droppok: szar ez az új turf, cserélni kellene...vagy az elkapók cipőitvittore
Hát azért Tiki más kategória volt, mint Bradshaw. Jacobs valamit nagyon elbaszhatott Coughlinnál ez nyilvánvaló, de akármi is van előbb-utóbb engednie kell az öregnek különben belebukik ebbe az évbe.
Diehl-ről viszont megint kaptunk egy sacket sajnos, mondjuk Eli nagyon kihátrált a zsebből ott, kicsit ő is benne volt sztem. Mindenesetre a drafton kell hozni egy korai körös OT-t most már és akkor Diehl mehetne LGbe, elvileg saját bevallása szerint is az lenne neki a megfelelő poszt.
több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Jacobs meg megint kapott 4 carryt, azt is kb azért mert a fumbli után nem merték nem padoztatni kicsit Bradshaw-t. Ha így megy tovább, szezon végén tuti tradet kér Brandon.Szsziszka
Én úgy emlékszem, ebből a 4-ből 2 azért volt, mert Bradshaw egy kicsit megsérült, akkor ment be 2 play-re Brandon, csinált is egy 1st down az egyikből.

Még úgy is, hogy első számú futó, legyen 2/3 - 1/3 arány a javára a playeknél, de ne 4/5 - 1/5, mint tegnap.
több mint 14 éve
Playcallhoz annyit, hogy Gilbride 4. negyedben veszi észre h van 1 Bossunk? figyeltem meccs közben csomószor üresen álldogált középen...csebi
Sztem nem volt itt gond a playcall-al. Nyilván van mindig olyan play ami nem jól sül el, de ez teljesen normális. Összességében 48ból 34 passz jó volt (amíg szoros volt az állás ez az arány még jobb volt), a futásokkal sem volt gond elvileg, Bradshaw majdnem 6os átlaggal futott, jól haladtunk szinte végig, nem ezzel volt itt a gond most.
több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
Boss: az agyrázkódáson túl szerintem a nyakcsigolyái is sérültek az első héten. blokkolni tud, de nem szívesen láttam passzjátéknál a legnagyobb zúzdában mert simán rásérülhet
több mint 14 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 927 — Lucas Scott
Playcallhoz annyit, hogy Gilbride 4. negyedben veszi észre h van 1 Bossunk? figyeltem meccs közben csomószor üresen álldogált középen...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
ha Bradshaw fumble-zik, akkor se lesz csere - ugyanez volt Tiki-vel is, TC meg türelmes volt vele elég sokáig

nem emlékszem hogy mi volt az edzőtáborban Jacobs-Bradshaw összehasonlításban de nem hiszem hogy ekkorát fordult volna a világ, szerintem Jacobs beszólhatott vmit TC-nek, az öreg náci meg nehezen felejt

wr droppok: szar ez az új turf, cserélni kellene...vagy az elkapók cipőit
több mint 14 éve
Ritka kiakasztó vereség volt, talán 7 vagy 8 olyan szerencsétlen szituáció volt amiből ha csak 1-2 nem úgy alakult volna akkor sztem megnyertük volna a meccset. A vicc az, h most majd mindenki azt gondolja, h a Titans kemény védelme hibára kényszerített minket döntő szitukban, de ez kurvára nem így volt. Egyedül a Bradshaw féle fumble volt amit úgymond kierőszakoltak, de ott is óriásit hibázott Bradshaw, már rég le kellett volna mennie a földre előtte. Simán tudtunk haladni az egész meccsen futással és passzal is, de amint pontszerzés közelébe kerültünk mindig elbasztuk a drive-ot. Nem puntoltunk az egész meccsen, ebből is ez látszik. Ezt a meccset odaajándékoztuk egy amúgy semmit nem mutató Titans-nek és emiatt most már tényleg megkerülhetetlen az edzők (és most elsősorban Coughlinra gondolok) felelőssége! Az hogy a csapat szemlátomást ennyire szét van esve fejben egyértelműen a HC hibája, neki ennek a kezelése lenne a legfontosabb feladata. Nemtom képes e TC megújulni még, de én ebben a csapatban megint benne látom a potenciált úgyh jó lenne ha összekapná magát és a csapatot,mert most már nem lehet majd másra hárítani a felelősséget, mint tavaly. Én sosem támadtam Coughlin-t, annak idején emlékszem éppen azért kezdtem írni erre a fórumra, h megvédjem, mert mindenki a fejét követelte itt, de most kezd tele lenni a tököm vele, úgy gondolom eljárt felette az idő. Gondolom most elég komoly támadásoknak lesz kitéve a szurkolók és a sajtó részéről, úgyh kiderül h képes-e megújulni, ha nem akkor egész évben ez lesz...
több mint 14 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Jacobs meg megint kapott 4 carryt, azt is kb azért mert a fumbli után nem merték nem padoztatni kicsit Bradshaw-t. Ha így megy tovább, szezon végén tuti tradet kér Brandon.
több mint 14 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Idén nem biztos, hogy lesz hatalmas és dicsőséges NFC East, mi?

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Ja és a kihagyott fieldgoalokat el is felejtettem...mondjuk az egyik 53 yardról volt, mondjuk h az megbocsátható.
Ez a "chop(ped?) block" v mi a szar meg egy rohadt nagy baromság! A cornerek hányszor ugrálnak be a nagyobb rb-knek térdre? Az nem sérülésveszélyes? Mondjuk nem azon múlt a meccs.Szsziszka
Nem vagyok egy szakértő, de mintha ez azért lenne szabálytalan, mert a lábán megblokkolt játékost egy másik ember felül fogja, ezért kiemelten sérülésveszélyes. Nálunk sajnos ez volt a helyzet: Koets fogta a csávó sisakját (ráadásul facemask!), amikor Bradshaw lekaszálta alul. Ő persze nem láthatta. Azért nagyon szar ez a beszorított pozíció, mert jobban kell ügyelni a sack elkerülésére, de közben tilos szabálytalankodni.G-men
OK, igaz, csak idegesített tegnap este. De azt tartom, h uannyira sérülésveszélyes kb, mint amikor a rb lábára beugrik egy cb, miközben felülről legyalulja egy lb. Azt nem büntetik. Na mindegy. Nem akarok szabályt reformálni, csak felhúzott az este, h még ezzel is szívunk.
több mint 14 éve
Ha tegnap este nem lett volna nálunk anyósom, szétkáromkodtam volna a lakást. Így csak csendes "kezem ügyében lévő tárgyak falhoz és földhöz vágása" maradt.

Hogy a k. életbe lehet 10 nyamvadt pontot összehozni 470 yardból??? Basszus, Eli passzol 386 yard-ot, és nincs TD-je. Meccs közben folyamatosan írták ki a statisztikákat az idei turnovereinkről, hogy gyakorlatilag az elmúlt 10 szezonban nem voltunk ennyire szarok ezen a téren.

Az elkapóink: mondogatjuk it magunknak, hogy ligaelit elapóhármasunk van. Így három meccs után, már nem merném ezt kijelenteni. 4 INT-et köszönhetünk nekik + számos meg nem valósult elkapást. Egy 15 yardról dobott passzt el kell tudni kapni!

OL: az elején most is látszott, hogy ezen a téren gyengék vagyunk.

Eli: vele elégedett voltam az end zone-os INT kivételével. Ott még az is benne volt, hogy maga be tudja vinni TD-re, erre eldobja bal(!) kézzel.

Bradshaw: elegem van a fumble-jeiből. Számomra idáig egyértelműen rossz edzői döntés, hogy ő lett az 1. számú futónk. Jacobs a tackle után is hoz még 2-3 yardot, ez tegnap is látszott abban a pár play-ben, amikor fenn volt, Bradshaw-nál meg minden egyes futásánál a fumble miatt agódom. A táncikálás közben egyszerűen nem lehet annyira a testhez szorítani a labdát.

spec. egység: fos, ennél többet nem érdemel.

védelem: nem tudom, mit mondjak, sokáig nekem is úgy tűnt, hogy jól muzsikál. Volt egy időszak, amikor talán 2-3 drive-on keresztül nem engedtünk nekik 1st down-t, csak sajnos ekkor jöttek az offense bénázásai. Olyan drive-ból nem is csinált pontot a titans, amelyet nem a félpályánál kezdtek (spec egységünk..., illetve turnover on downs).

büntetések: baszki, ez volt a legidegesítőbb még a red zone-os turnovereink mellett. Agyban nagyon nincs rendben a csapat egy része. Gondolom, hogy a Titans jatékosok végig provokáltak, de erre fel kell készülni. A mostani erősségű csapatunk nem bírja el ezeket a 15 yardos büntiket.

eredmények a divízióban: legalább a WAS beszedett egy nem várt pofont, de sajna a többiek nyertek. azért talán elég lehet a 9-7 az elsőséghez.

Ja, és aki vitán felül jó volt: Boss.
több mint 14 éve
ha este kikap a GB, akkor érdekes lesz a történet a flying high bears ellen
több mint 14 éve
Ja és a kihagyott fieldgoalokat el is felejtettem...mondjuk az egyik 53 yardról volt, mondjuk h az megbocsátható.
Ez a "chop(ped?) block" v mi a szar meg egy rohadt nagy baromság! A cornerek hányszor ugrálnak be a nagyobb rb-knek térdre? Az nem sérülésveszélyes? Mondjuk nem azon múlt a meccs.Szsziszka
Nem vagyok egy szakértő, de mintha ez azért lenne szabálytalan, mert a lábán megblokkolt játékost egy másik ember felül fogja, ezért kiemelten sérülésveszélyes. Nálunk sajnos ez volt a helyzet: Koets fogta a csávó sisakját (ráadásul facemask!), amikor Bradshaw lekaszálta alul. Ő persze nem láthatta. Azért nagyon szar ez a beszorított pozíció, mert jobban kell ügyelni a sack elkerülésére, de közben tilos szabálytalankodni.
több mint 14 éve
Ez a "chop(ped?) block" v mi a szar meg egy rohadt nagy baromság! A cornerek hányszor ugrálnak be a nagyobb rb-knek térdre? Az nem sérülésveszélyes? Mondjuk nem azon múlt a meccs.
több mint 14 éve
gerle 185 — Buckeye
ez így kicsit nehezebb lesz, mint gondoltuk.
offense playcall = kaki. Pedig Eli-on látszik, hogy fejlődött. Tegnap is volt 9-10 egymásutáni sikeres passza...

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Elkúrtuk...Nagy kár érte, egy ilyen meccsen akár a PO is múlhat.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Na "bazmeg"!
Megverjük magunkat. Egy verhető Titanstől simán szopunk!
Kezd elegem lenni a sok szar interception-ből! Wr-ek ütögetik össze-vissza a labdákat! Eddig az összasből, amit a szezonban dobott, kb 2 volt Eli hibája. Az egyik mondjuk ezen a meccsen a 2.
Annyira nem volt gyenge az O, 350 yard fölött voltunk passzban. Csak mikor red zone-ba értünk, mindig eladtuk a labdát. Bradshaw is fumblizik baszki és még el is vesztjük!!!
McKenzie-t meg remélem úgy rendesen meg is bünteti még Coughlin, amellett h lekapta a pályáról.
JPP 2. negyed végi 3. down stopja nagy volt!
Manningham volt még sztem nagyon jó! Voltak clutch elkapásai ma is, jól nyomja idén!
A 4. negyedig kb 80 yardon tartjuk CJ-t. Az ő esetében ez elmegy. Egész jó a run-D, pláne h addigra is már simán 20 carry körül volt, erre a végén egy olyan drive-ban, mikor 1000 % h futnak orrba szájba, beszopunk tőle 40-et!!!? Persze kivételes futó, de egész meccsen tartottuk, és egyértelmű run szituban nem figyelünk!
Sok idegesítő hiba van, ha a játék még menne is, megnehezítjük a dolgunkat! Bünttések, amiket bőven el lehetne kerülni. Nem csak McKenzie-re gondolok, sztem pl. Thomas is odaért volna Gage-re időben, nem kellett volna pass intet nyomnia az 1. CJ-td előtt. Az interception meg egyszerűen rohadt sok idén!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez borzalmas volt 😕Lance
és akkor nagyon finoman fogalmaztál...ironroy
egyedül a D ami hozta magát offense nagyon impotenst volt...
jövőhéten ütni kell a bearst
több mint 14 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Ez borzalmas volt 😕Lance
és akkor nagyon finoman fogalmaztál...
több mint 14 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
Ez borzalmas volt 😕
több mint 14 éve
Forti New York Giants 133
2 drive, 2 int. jól kezdődik............
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fenét, nyugodtan tippelj még 19:00ig! (Önkényesen meghosszabbítom a határidőt 😊 )Szesze
Köszi 😀

1.B
2.A
3.B
4.D
5.B
6.A
7.B
8.B
9.C
10.A
11.C
12.D
több mint 14 éve
tipp játékból kicsúsztam =/ na mind1.

streamezés lesz?!

GO GIANTS!!!Buchek8
Fenét, nyugodtan tippelj még 19:00ig! (Önkényesen meghosszabbítom a határidőt 😊 )
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tipp játékból kicsúsztam =/ na mind1.

streamezés lesz?!

GO GIANTS!!!
több mint 14 éve
Inaktívok a mai meccsen: WR Ramses Barden, WR Duke Calhoun, T Will Beatty, C Shaun O'Hara, DT Linval Joseph, LB Chase Blackburn, LB Phillip Dillard, S Michael Johnson

Tuck és Boss is tud játszani szerencsére.