New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
Tegnap tök csöndben ültem végig a meccs 2 félidejét (első kimaradt), kedvem sem volt káromkodni.Elsősorban azért, mert látszott, hogy kurva jó csapat lenne ez, ha nem büntetéseken (Rolle boxol, McKenzie szumózik - no komment), meg a labdavesztéseken menne el a meccs.
Tavaly nem éreztem ilyet.
Ezért most én is az optimista táborhoz csatlakozom, és bízom benne, hogy a következő meccsre Coughlin összerakja mentálisan is ezt a csapatot, mert kétség se fér hozzá, hogy most csak ezzel van a gond.
Ha nem siet megoldani a helyzetet, akkor utána már a játékosok önbizalmával, meg hitével is gond lesz. Jó lenne csírájában el fojtani ezeket a problémákat.
több mint 14 éve
akkor nagyon kell egy közös kurvázás: játékosok, edzők, stbcsapatépítésnek hívják, kell hozzá bérelni egy hajót, mint anno a vikingek; lenne láblövő verseny a Plax különdíjért...
több mint 14 éve
Csatlakozom, a játék nem ment rosszul, szóval ha a csapategység helyreáll/a fejekben rend lesz, akkor jók lehetünk.Sztem a Texans se foghatatlan, most kaptak ki az eddig kaki Dallastól. A Szentlajostól kikapó Washingtont meg épphogy ütötték. Csak most épp Houston-hype van, azért felejti ki mindenki a verhető csapatok közül. Passz ellen pl. gyengék. Nekünk meg az nem megy rosszul. De kicsit előreszaladtam.
Ha saját idióta turnovereinket és egyéb középiskolai szinten is idegesítő hibáinkat kijavítjuk, kevés csapat van, akire azt mondom, h sokkal jobb nálunk (mondjuk egy GB ellen azért nem fogadnék nagy összegben magunkra, v a Colts elleni zakó sem volt nagy tragédia).
Szóval a játékosállomány jó, meg a játék képe se rossz. Koncentrálni kéne, meg csapatként viselkedni.
több mint 14 éve
most ismétlik a meccset az Espn america-n és még mindig a fejem fogom miket csináltunk...
több mint 14 éve
Én most a vereség ellenére optimistább vagyok, mint eddig voltam, nekem tetszett a tegnapi játékunk, még1x csak nem szerencsétlenkedünk ennyit. Most legalább mindenki esélytelennek tart majd minket ez akár még kedvezhet is.SzeszeEmlékeim szerint a négy évvel ezelőtt tőlünk (21 pontos előnyről) elszenvedett vereségetek is jót tett nektek - alig több mint egy évvel később SB-t nyertetek 😊 - rendben lesztek
több mint 14 éve
Az NFC-s csapatokat rutinból verni szoktuk, ne aggódjatok 😀Arra gondolunk, hogy nem csináltatok semmi extrát, nem volt lehengerlő a támadógépezetetek, sem félelmetes a védőmunkátok, CJ is kuka volt addig a 4. negyedes drive-ig. Egyszerűen a saját - nem általatok kikényszerített - hibáinkból (eladott labdák + büntetések) éltetek, és ez a csapatok többsége ellen kevés lett volna.ez a tennesse tegnap rajtunk kívül ezzel a produkcióval más csapatot nem igazán vert volna megvittoreAzért lenne még egy-két ötletem, hogy kit vertünk volna meg, remélem te sem gondolod, hogy ti vagytok az NFL legrosszabb csapata. Már csak azért sem, mert én is szeretem a Giants, főleg mióta Bulluck ott játszik. 😉egozo
Mondom, én csak annyit kérek, hogy a másik három NFC East-es csapat ellen ennél jóval többet mutassatok, mert ugyanez ellenük kevés lesz.G-men
több mint 14 éve
Én most a vereség ellenére optimistább vagyok, mint eddig voltam, nekem tetszett a tegnapi játékunk, még1x csak nem szerencsétlenkedünk ennyit. Most legalább mindenki esélytelennek tart majd minket ez akár még kedvezhet is.
több mint 14 éve
ha az egész csapatban vannak komoly hibák, akkor a rúgón is nagyobb a nyomás. naná hogy kihagyja
több mint 14 éve
ha a tegnapi játékot tudjuk hozni def+off vonalon (fele ennyi hibával) akkor az elég lehet ellenük:én a MIN meccsre kezdek egyre jobban gondolni így csak ellenkező előjelű megfontolásból. Favre miatt úgy érzem, a vikingek hamar el fognak szállni.
chi, det, dal, jax, wash, phi, @wash = 8-8
abban bízok hogy a GB meccs már tétnélküli lesz nekikvittore
Mindenesetre packers-szurkoló barátom már nagyon készül a 2007-es NFC championship meccs visszavágójára. Ő nem szeretné, ha félvállról venné a csapata a meccset.
Tegnap Tynes 2. kihagyott field-goal kísérleténél ismét felrémlett bennem az a meccs. 😊
több mint 14 éve
ha a tegnapi játékot tudjuk hozni def+off vonalon (fele ennyi hibával) akkor az elég lehet ellenük:chi, det, dal, jax, wash, phi, @wash = 8-8
abban bízok hogy a GB meccs már tétnélküli lesz nekik
több mint 14 éve
mindegy, októberben a Giants nem szokott veszíteni, tehát 5-2 lesz egy hónap múlva 😀vittoreÉn is azt mondtam, ha a 3-7. körben valaki(k)től ki kell kapnunk, akkor az maximum AFC-s csapat legyen. az egyik fele bejött, remélem, a másik fele is. :rolleyes:
több mint 14 éve
mindegy, októberben a Giants nem szokott veszíteni, tehát 5-2 lesz egy hónap múlva 😀vittoreRemélem...annál is inkább, mert ez azt jelentené, hogy megveritek a Houstont is 😊
több mint 14 éve
Arra gondolunk, hogy nem csináltatok semmi extrát, nem volt lehengerlő a támadógépezetetek, sem félelmetes a védőmunkátok, CJ is kuka volt addig a 4. negyedes drive-ig. Egyszerűen a saját - nem általatok kikényszerített - hibáinkból (eladott labdák + büntetések) éltetek, és ez a csapatok többsége ellen kevés lett volna.ez a tennesse tegnap rajtunk kívül ezzel a produkcióval más csapatot nem igazán vert volna megvittoreAzért lenne még egy-két ötletem, hogy kit vertünk volna meg, remélem te sem gondolod, hogy ti vagytok az NFL legrosszabb csapata. Már csak azért sem, mert én is szeretem a Giants, főleg mióta Bulluck ott játszik. 😉egozo
Mondom, én csak annyit kérek, hogy a másik három NFC East-es csapat ellen ennél jóval többet mutassatok, mert ugyanez ellenük kevés lesz.
több mint 14 éve
mindegy, októberben a Giants nem szokott veszíteni, tehát 5-2 lesz egy hónap múlva 😀
több mint 14 éve
ez a tennesse tegnap rajtunk kívül ezzel a produkcióval más csapatot nem igazán vert volna megvittoreAzért lenne még egy-két ötletem, hogy kit vertünk volna meg, remélem te sem gondolod, hogy ti vagytok az NFL legrosszabb csapata. Már csak azért sem, mert én is szeretem a Giants, főleg mióta Bulluck ott játszik. 😉
több mint 14 éve
CJ-nek a két hosszabb futáson kívül momentumai sem voltak, nem tudom melyik meccsre gondoltál, hogy Ő vitte a csapatot. Annyi volt, hogy háromszor annyira figyeltetek rá. Ha levesszük a 40yardos futását, simán 100 alatt állítottátok meg. És az már a 4. negyedben volt.Ja, tényleg SB-győztes formát mutattatok. Majd kéretik ugyanezt a "játékot" hozni a WAS, DAL, PHI hármas ellen is.Ezt a meccset odaajándékoztuk egy amúgy semmit nem mutató Titans-nek SzeszeAzért mutattunk 29 pontot, ami nem annyira rossz 10 ellenében 😀egozo
Egyben voltatok jók, azt el kell ismerni, a gyenge idegállapotú játékosaink provokálásában.
amúgy javasolnám a névváltoztatást TEN CJ-re...G-men
több mint 14 éve
ez a tennesse tegnap rajtunk kívül ezzel a produkcióval más csapatot nem igazán vert volna meg
több mint 14 éve
Ja, tényleg SB-győztes formát mutattatok. Majd kéretik ugyanezt a "játékot" hozni a WAS, DAL, PHI hármas ellen is.Ezt a meccset odaajándékoztuk egy amúgy semmit nem mutató Titans-nek SzeszeAzért mutattunk 29 pontot, ami nem annyira rossz 10 ellenében 😀egozo
Egyben voltatok jók, azt el kell ismerni, a gyenge idegállapotú játékosaink provokálásában.
amúgy javasolnám a névváltoztatást TEN CJ-re...
több mint 14 éve
Hát igen csak ott a Steelers védelem belehajszolt titeket a hibákba, itt mondjuk erről nem igazán lehet beszélni.. persze ez semmit nem számít, lényeg a győzelem, gratulálok, páNem voltunk nagyon jók, de ilyen a játék. Mult héten a Steelers 127 offensive yarddal nyert ellenünk. Ilyen az élet Babocsai néni... 😉egozoAzért mutattunk 29 pontot, ami nem annyira rossz 10 ellenében 😀egozoJah, jók voltatok nagyon, bocs h kritizáltam a játékotokat 😉Szesze
több mint 14 éve
Nem voltunk nagyon jók, de ilyen a játék. Mult héten a Steelers 127 offensive yarddal nyert ellenünk. Ilyen az élet Babocsai néni... 😉Jah, jók voltatok nagyon, bocs h kritizáltam a játékotokat 😉SzeszeEzt a meccset odaajándékoztuk egy amúgy semmit nem mutató Titans-nek SzeszeAzért mutattunk 29 pontot, ami nem annyira rossz 10 ellenében 😀egozo
több mint 14 éve
Jah, jók voltatok nagyon, bocs h kritizáltam a játékotokat 😉Ezt a meccset odaajándékoztuk egy amúgy semmit nem mutató Titans-nek SzeszeAzért mutattunk 29 pontot, ami nem annyira rossz 10 ellenében 😀egozo
több mint 14 éve
Ezt a meccset odaajándékoztuk egy amúgy semmit nem mutató Titans-nek SzeszeAzért mutattunk 29 pontot, ami nem annyira rossz 10 ellenében 😀
több mint 14 éve
Hát igazából ott nem az volt, h nem siettünk, hanem Eli nem vette észre, h lejár az idő.. mondjuk ez már nem osztott semmit, de jellemző volt az egész meccsre meg a csapatra úgy általában. Ami viszont extrém kiakasztó volt, ha már itt tartunk az a második kihagyott FG előtti delay. Ilyet nem lehet elkövetni, bazzeg!ez igaz, a red zone-os labdavesztések meg a büntetések!Playcallhoz annyit, hogy Gilbride 4. negyedben veszi észre h van 1 Bossunk? figyeltem meccs közben csomószor üresen álldogált középen...csebiSztem nem volt itt gond a playcall-al. Nyilván van mindig olyan play ami nem jól sül el, de ez teljesen normális. Összességében 48ból 34 passz jó volt (amíg szoros volt az állás ez az arány még jobb volt), a futásokkal sem volt gond elvileg, Bradshaw majdnem 6os átlaggal futott, jól haladtunk szinte végig, nem ezzel volt itt a gond most.Szesze
Megnéztem pontosan a statisztikát, a titans TD-jei 57, 51 és 65 yard-os drive-ok végén születtek, tehát még a leghosszabb-jukat is a csak a saját 35-ösükről kellett kezdeniük.
Fájdalmas volt a kongó stadion már 5 perccel a vége előtt, nem csodálom, hogy az uccsó drive-ban már nem siettünk elindítani a play-t néhány mp-cel a vége előtt a gólvonaltól pár yard-ra. Pedig még bíztam egy Eli TD-ben a fantasy-m miatt...G-men
több mint 14 éve
ez igaz, a red zone-os labdavesztések meg a büntetések!Playcallhoz annyit, hogy Gilbride 4. negyedben veszi észre h van 1 Bossunk? figyeltem meccs közben csomószor üresen álldogált középen...csebiSztem nem volt itt gond a playcall-al. Nyilván van mindig olyan play ami nem jól sül el, de ez teljesen normális. Összességében 48ból 34 passz jó volt (amíg szoros volt az állás ez az arány még jobb volt), a futásokkal sem volt gond elvileg, Bradshaw majdnem 6os átlaggal futott, jól haladtunk szinte végig, nem ezzel volt itt a gond most.Szesze
Megnéztem pontosan a statisztikát, a titans TD-jei 57, 51 és 65 yard-os drive-ok végén születtek, tehát még a leghosszabb-jukat is a csak a saját 35-ösükről kellett kezdeniük.
Fájdalmas volt a kongó stadion már 5 perccel a vége előtt, nem csodálom, hogy az uccsó drive-ban már nem siettünk elindítani a play-t néhány mp-cel a vége előtt a gólvonaltól pár yard-ra. Pedig még bíztam egy Eli TD-ben a fantasy-m miatt...
több mint 14 éve
52-20 az össz carry arány Bradshaw javára az eddigi 23 meccsen... sztem kb a 60-40% lenne az ideális Jacobs javára. De vszínű igaza lehet vittorénak és van vmi egyéb problem is Jacbobs kapcsán ami miatt ez így van.Jacobs meg megint kapott 4 carryt, azt is kb azért mert a fumbli után nem merték nem padoztatni kicsit Bradshaw-t. Ha így megy tovább, szezon végén tuti tradet kér Brandon.SzsziszkaÉn úgy emlékszem, ebből a 4-ből 2 azért volt, mert Bradshaw egy kicsit megsérült, akkor ment be 2 play-re Brandon, csinált is egy 1st down az egyikből.
Még úgy is, hogy első számú futó, legyen 2/3 - 1/3 arány a javára a playeknél, de ne 4/5 - 1/5, mint tegnap.G-men