New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
Tippjáték 4. forduló, kérdések (tippelni vasárnap 19:00-ig lehet):Ne kérjél elnézést! Nagyon tisztelem azt, aki ennyi munkát belefeccöl ilyesmibe.
(Mivel kurvára nincs időm így nem túl fantáziadúsak a kérdések a múlt hetihez képest, sorry)
Szesze
több mint 14 éve
morbid poén de: ELI hány INT-et dob? az is idefért volna... 😊 persze reméljük egyet sem
több mint 14 éve
Tippjáték 4. forduló, kérdések (tippelni vasárnap 19:00-ig lehet):(Mivel kurvára nincs időm így nem túl fantáziadúsak a kérdések a múlt hetihez képest, sorry)
1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 7 ponttal nyerünk B) 1-7 ponttal nyerünk C) 1-7 ponttal kikapunk D) Több, mint 7 ponttal kikapunk
2. Hány futott yardunk lesz összesen? A) 0-80 B) 81-110 C) 111-140 D) 140+
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? A) 150 alatt B) 151-200 C) 201-250 D) 251+
4. Hány passzolt TD-nk lesz? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
5. Hány futott TD-nk lesz? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
6. Hány 40 yardnál hosszabb kickoff/20 yardnál hosszabb punt return-t fogunk szívni? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3+
7. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Smith B) Nicks C) Manningham D) más
8. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 B) 2-3 C) 4-5 D) 6 vagy több
9. Hány sacket szedünk be? A) 0-1 B) 2-3 C) 4-5 D) 6 vagy több
10. Hány INT-et szerzünk? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3+
11. Ki szerzi a legtöbb pontot (sack 4pont, tackle 1)? A) Tuck B) Kiwanuka C) Umenyiora D) Cofield
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 D) 4 vagy több
több mint 14 éve
Hát ezt a vonatot lekésted... 😀 😀 De tényleg elég az offból.Áh, nem ér, én akartam...G-menElárulod mi az az IC??? 😀 😛Off
tüsi91
😀 😀
OnAsbee
több mint 14 éve
Heti eredmények:basszus meglátszik az eredménye az optimista tippeknek... de a Bears ellen sem lesz másképp!!!
1. Winters 8 pont
2. Szesze 7 pont
3. Asbee 6 pont
Forti 6 pont
G-men 6 pont
kristof 6 pont
7. vadibandi 5 pont
Chevy 5 pont
9. csebi 4 pont
balu10 4 pont
11.Szsziszka 3 pont
ironroy 3 pont
Badman 3 pont
yooker 3 pont
15.Buchek 2 pont
Összesített állás 3 forduló után:
1. Szesze 16 pont (4+5+7)
2. csebi 14 pont (6+4+4)
Asbee 14 pont (6+2+6)
4. Chevy 13 pont (4+4+5)
5. Badman 12 pont (7+2+3)
kristof 12 pont (3+3+6)
G-men 12 pont (6+0+6)
8. balu10 11 pont (5+2+4)
vadibandi 11 pont (3+3+5)
10.Szsziszika 10 pont (5+2+3)
ironroy 10 pont (5+2+3)
Winters 10 pont (-+2+8)
13. Forti 7 pont (-+1+6)
yooker 6 pont (-+3+3)
15. Lance 5 pont (5+-+-)
16. Buchek 4 pont (-+2+2)
17. Hysterics 1 pont (-+1+-)
Elég kapkodva csináltam úgyh most pláne nézzétek át. Előre is bocs, ha vkit esetleg kihagytam.
vittore: Te amúgy miért nem játszol?
Másik kérdés, h vajon lotus hova tűnt innen?Szesze
több mint 14 éve
csak most Peppers-el szemben nem Tausher(?) vagy ki, fog szemben állni hanem Kareem McKenzie!!! már ha TC nem ülteti padra... de nem kéne...Aha csak az az Packs O-line remegett végig Pepperstől,és csináltak vagy 70 yardnyi false startot miatta😊De amúgy megvédték😊 És Cutler pont akkor volt a legjobb mikor blitzelték általában,vmi mást kell ellenünk,kiváncsi leszek,bármi lehet...anferneeErre mindjárt itt van a Bears elleni meccs. Én azt már komolyabb erőnek tartom.G-menSztem a Bears egyedül ST-ben erősebb mint mi, bár abban sok mindenki jobb nálunk...Az O-linenak pedig kutya kötelessége megvédeni Elit, ha a nem túl acélos Packs O-linenak sikerült Pepperséktől Rodgerst távoltartani!Cutlerra hívni kell a blitzeket és már az első félidőben le kell rendezni meccset!!! Ez van most kiadva parancsba 😀ironroy
több mint 14 éve
New York Giants safety Michael Johnson has been placed on injured reserve because of a herniated disk in his back.vittoreSokat nem tett hozzá ehhez a szezonhoz ő se...
több mint 14 éve
New York Giants safety Michael Johnson has been placed on injured reserve because of a herniated disk in his back.
több mint 14 éve
Áh, nem ér, én akartam...Elárulod mi az az IC??? 😀 😛Off
tüsi91
😀 😀
OnAsbee
több mint 14 éve
Jönnek még hozzánk... 😛 Legalábbis nagyon bízom benne, hogy most már elkapjuk őket. Bár Dallas ellen meg mi szaladunk bele majd a késbe szvsz...benne vagyok vagy 3 tippjátékban, néha el is felejtemazóta ráadásul csak nyernek...Szesze
ez az itteni nekem nagyon hazard 😀
btw a phily-nek szánt 4-12-es tippre a város védőszentje nagyon megharagudhatott: pár nappal később volt egy balesetem, ahogy lenni szokott vétlen félként jobban rábasztam, nyakmerevítő van még jópár hétig, aminek márkája: Philadelphia 😀))))) és többe került mint a NYG sapkám. még bíztam benne hogy a másik driver Dallas szurker, de végülis nem jutottunk el eddig a társalgásban 😀vittore
több mint 14 éve
azóta ráadásul csak nyernek akkor küldöm az eaglesnek jókívánságaimat és 15-1-es szezont 😀
több mint 14 éve
benne vagyok vagy 3 tippjátékban, néha el is felejtemazóta ráadásul csak nyernek...
ez az itteni nekem nagyon hazard 😀
btw a phily-nek szánt 4-12-es tippre a város védőszentje nagyon megharagudhatott: pár nappal később volt egy balesetem, ahogy lenni szokott vétlen félként jobban rábasztam, nyakmerevítő van még jópár hétig, aminek márkája: Philadelphia 😀))))) és többe került mint a NYG sapkám. még bíztam benne hogy a másik driver Dallas szurker, de végülis nem jutottunk el eddig a társalgásban 😀vittore
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
ott a pont 😀lebuktam milyen kretén vagyok. Mentségemre szóljon buszozni szoktam 😀.
több mint 14 éve
Elárulod mi az az IC??? 😀 😛Off
tüsi91
😀 😀
On
több mint 14 éve
benne vagyok vagy 3 tippjátékban, néha el is felejtemez az itteni nekem nagyon hazard 😀
btw a phily-nek szánt 4-12-es tippre a város védőszentje nagyon megharagudhatott: pár nappal később volt egy balesetem, ahogy lenni szokott vétlen félként jobban rábasztam, nyakmerevítő van még jópár hétig, aminek márkája: Philadelphia 😀))))) és többe került mint a NYG sapkám. még bíztam benne hogy a másik driver Dallas szurker, de végülis nem jutottunk el eddig a társalgásban 😀
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
lassan hype gyanús nekem a Chicago (is) ... 😊Nincs itt semmi hype. Elárulod mi az az IC??? 😀 😛
de Cutlernél előbb-utóbb beindul az IC gyár.... ( bár a GB meccset nem láttam , de mivel nyertek ,gondolom
nagyon sok nem lehetett )yooker
Amúgy nem játszottunk jól, GB ellen nem megy nekünk támadásban. A GB def >>> Giants def. szerintem. Mindenesetre én már a vasárnap estét is nagyon várom.
több mint 14 éve
lassan hype gyanús nekem a Chicago (is) ... 😊 de Cutlernél előbb-utóbb beindul az IC gyár.... ( bár a GB meccset nem láttam , de mivel nyertek ,gondolom
nagyon sok nem lehetett )
több mint 14 éve
Aha csak az az Packs O-line remegett végig Pepperstől,és csináltak vagy 70 yardnyi false startot miatta😊De amúgy megvédték😊 És Cutler pont akkor volt a legjobb mikor blitzelték általában,vmi mást kell ellenünk,kiváncsi leszek,bármi lehet...Sztem a Bears egyedül ST-ben erősebb mint mi, bár abban sok mindenki jobb nálunk...Az O-linenak pedig kutya kötelessége megvédeni Elit, ha a nem túl acélos Packs O-linenak sikerült Pepperséktől Rodgerst távoltartani!Cutlerra hívni kell a blitzeket és már az első félidőben le kell rendezni meccset!!! Ez van most kiadva parancsba 😀ironroyKomolyabb erő ellen kellene hogy végleg összeálljon a játék az meghozná a fordulatot!yookerErre mindjárt itt van a Bears elleni meccs. Én azt már komolyabb erőnek tartom.G-men
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Heti eredmények:1. Winters 8 pont
2. Szesze 7 pont
3. Asbee 6 pont
Forti 6 pont
G-men 6 pont
kristof 6 pont
7. vadibandi 5 pont
Chevy 5 pont
9. csebi 4 pont
balu10 4 pont
11.Szsziszka 3 pont
ironroy 3 pont
Badman 3 pont
yooker 3 pont
15.Buchek 2 pont
Összesített állás 3 forduló után:
1. Szesze 16 pont (4+5+7)
2. csebi 14 pont (6+4+4)
Asbee 14 pont (6+2+6)
4. Chevy 13 pont (4+4+5)
5. Badman 12 pont (7+2+3)
kristof 12 pont (3+3+6)
G-men 12 pont (6+0+6)
8. balu10 11 pont (5+2+4)
vadibandi 11 pont (3+3+5)
10.Szsziszika 10 pont (5+2+3)
ironroy 10 pont (5+2+3)
Winters 10 pont (-+2+8)
13. Forti 7 pont (-+1+6)
yooker 6 pont (-+3+3)
15. Lance 5 pont (5+-+-)
16. Buchek 4 pont (-+2+2)
17. Hysterics 1 pont (-+1+-)
Elég kapkodva csináltam úgyh most pláne nézzétek át. Előre is bocs, ha vkit esetleg kihagytam.
vittore: Te amúgy miért nem játszol?
Másik kérdés, h vajon lotus hova tűnt innen?
több mint 14 éve
Tippjáték 3. fordulójának helyes válaszai:1. Mi lesz a végeredmény? D) Több, mint 7 ponttal kikapunk (senki se találta el)
2. Hány futott yardunk lesz összesen? B) 81-110 (7 találat)
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? D) 251+ (4 találat)
4. Hány passzolt TD-nk lesz? A) 0 (senki)
5. Hány futott TD-nk lesz? B) 1 (10 találat)
6. Chris Johnson-t sikerül 100 yard alatt tartani (elkapás nem számít)? B) nem (12 találat)
7. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Smith (6 találat)
8. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 (csak Winters találta el)
9. Hány sacket szedünk be? B) 2-3 (9 találat)
10. Hány INT-et szerzünk? A) 0 (5 találat)
11. Ki szerzi a legtöbb pontot (sack 4pont, tackle 1)? B) Kiwanuka (9 találat)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? B) 1 (8 találat)
Tabella majd kicsit később...
több mint 14 éve
Az a baj, h special team-ben viszont sokkal jobbak és láthatjuk, h ez mennyire döntő tud lenni... nemtom ezt képesek leszünk-e kompenzálniSztem a Bears egyedül ST-ben erősebb mint mi, bár abban sok mindenki jobb nálunk...Az O-linenak pedig kutya kötelessége megvédeni Elit, ha a nem túl acélos Packs O-linenak sikerült Pepperséktől Rodgerst távoltartani!Cutlerra hívni kell a blitzeket és már az első félidőben le kell rendezni meccset!!! Ez van most kiadva parancsba 😀ironroyKomolyabb erő ellen kellene hogy végleg összeálljon a játék az meghozná a fordulatot!yookerErre mindjárt itt van a Bears elleni meccs. Én azt már komolyabb erőnek tartom.G-men
több mint 14 éve
Elfogadnám... 😀Sztem a Bears egyedül ST-ben erősebb mint mi, bár abban sok mindenki jobb nálunk...Az O-linenak pedig kutya kötelessége megvédeni Elit, ha a nem túl acélos Packs O-linenak sikerült Pepperséktől Rodgerst távoltartani!Cutlerra hívni kell a blitzeket és már az első félidőben le kell rendezni meccset!!! Ez van most kiadva parancsba 😀ironroyKomolyabb erő ellen kellene hogy végleg összeálljon a játék az meghozná a fordulatot!yookerErre mindjárt itt van a Bears elleni meccs. Én azt már komolyabb erőnek tartom.G-men
több mint 14 éve
Sztem a Bears egyedül ST-ben erősebb mint mi, bár abban sok mindenki jobb nálunk...Az O-linenak pedig kutya kötelessége megvédeni Elit, ha a nem túl acélos Packs O-linenak sikerült Pepperséktől Rodgerst távoltartani!Cutlerra hívni kell a blitzeket és már az első félidőben le kell rendezni meccset!!! Ez van most kiadva parancsba 😀Komolyabb erő ellen kellene hogy végleg összeálljon a játék az meghozná a fordulatot!yookerErre mindjárt itt van a Bears elleni meccs. Én azt már komolyabb erőnek tartom.G-men
több mint 14 éve
Én csak az első félidőt láttam, de akkor úgy éreztem, hogy a Panthers elleni forgatókönyv szerint bedaráljuk őket a második félidőben. Nem így történt, egy ideig örültem, hogy nem láttam a második félidőt, mert megterhelte volna alaposan az idegrendszeremet. Szerintem van okunk optimizmusra, főleg a megtett jardok tekintetében. Ahogy a Titans, később mi is visszakapjuk a szerencsétlenül elvesztett labdákat. Az egyéni hibák javíthatók odafigyeléssel, koncentrálással. Nem volt kilátástalan a támadójátékunk, észlelhető a javulás a D-nél, megfogtuk a meccs nagy részében CJ2K-t. Egyetértek az optimistákkal, valószínűleg lassan de elindulhatunk felfelé. Bár az elmúlt 3 hét alapján látható, hogy az NFC East ismét gyengült nem mi vagyunk a csoport esélyesei, én ehhez igazítom az elvárásaimat. Most csak 2 negyed volt az amit igazán élveztem (lehet, hogy csak a remek TD drive miatt), de van rá esély, hogy a csapat az egész meccset lassan élvezhetővé teszi a számunkraSzerintem az idei évre jellemző forgatókönyv szerint a hét végén az eddig gyengélkedő Giants megveri a 3-0-ás Bears-t.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Komolyabb erő ellen kellene hogy végleg összeálljon a játék az meghozná a fordulatot!yookerErre mindjárt itt van a Bears elleni meccs. Én azt már komolyabb erőnek tartom.