New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
SZiasztokTovábbra is eladóak.
Privátot írjatok, ha érdekes vkinek.
http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_ruhazat/pulover_melleny/xl_es_meret/nfl_reebok_new_york_giants_kapucnis_pulover_xl_es_181765782.html
http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_ruhazat/galleros_poloing/xl_es_meret/nfl_reebok_new_york_giants_galleros_polo_xl_es_182947931.html
több mint 14 éve
Forti
133
Tegnap én is végignéztem a meccset és mondhatom remek volt. Szerintem a tavaly szezonvégi Skins elleni meccs óta nem játszottunk ilyen jól. Magasra tették a lécet a srácok, de remélem tartani tudják a szintet. Az ideális talán az lenne, ha védekezésben egy kicsit (de csak egy kicsit) rosszabbul, támadásban egy kicsit jobban teljesítenénk. Továbbra is bizakodó vagyok a szezonnal kapcsolatban. Szerintem újra szép időszak elé nézünk.
több mint 14 éve
"(erre mi a francnak nem tud odafigyelni Eli?? minden meccsen van vagy 3 delay)" tudom, hogy ezt már valaki elsütötte de akkor is d"ELI" of game 😂ironroyaz Delay Manning volt 😊
több mint 14 éve
"(erre mi a francnak nem tud odafigyelni Eli?? minden meccsen van vagy 3 delay)" tudom, hogy ezt már valaki elsütötte de akkor is d"ELI" of game 😂
több mint 14 éve
A második félidei teljesítmény már elég jó volt, az első félidő volt nagyon szenvedős. Persze tök jó volt a Bears D is, nagyon nehéz volt ellenük haladni. Asszem a 3. negyed közepéig/végéig 4-2 volt a first drive-ok aránya.Mondjuk statok azért annyira nem rosszak főleg futásnál. Igaz azt hiszem Jacobs-nak volt két hosszú futása a végén, ami annyira talán nem mérvadó.AsbeeIzmos egy meccs volt az biztos.defense ezen a meccsen nem volt az igazi? 😀 Ennél jobban azért nehéz lett volna játszani. Az off az szenvedős volt valóban, ahogy eddig az összes meccsen.Szesze
Defense fejlődött, de még mindig nem az igazi. Offense pedig elég súlytalan volt. Mindenestre ez a meccs bizakodásra ad okot 😉gerle
A futás jó volt, csak mindkét futónak volt egy idegesítő labdavesztése megint. (mondjuk Jacobsot megszivatták, mert majdnem lejárt az idő (erre mi a francnak nem tud odafigyelni Eli?? minden meccsen van vagy 3 delay) és odanyomták a kezébe a labdát ami láthatóan meglepte, gondolom eredetileg passzjátékot akartunk hívni...
több mint 14 éve
Mondjuk statok azért annyira nem rosszak főleg futásnál. Igaz azt hiszem Jacobs-nak volt két hosszú futása a végén, ami annyira talán nem mérvadó.Izmos egy meccs volt az biztos.defense ezen a meccsen nem volt az igazi? 😀 Ennél jobban azért nehéz lett volna játszani. Az off az szenvedős volt valóban, ahogy eddig az összes meccsen.Szesze
Defense fejlődött, de még mindig nem az igazi. Offense pedig elég súlytalan volt. Mindenestre ez a meccs bizakodásra ad okot 😉gerle
több mint 14 éve
Izmos egy meccs volt az biztos.defense ezen a meccsen nem volt az igazi? 😀 Ennél jobban azért nehéz lett volna játszani. Az off az szenvedős volt valóban, ahogy eddig az összes meccsen.
több mint 14 éve
Izmos egy meccs volt az biztos. Defense fejlődött, de még mindig nem az igazi. Offense pedig elég súlytalan volt. Mindenestre ez a meccs bizakodásra ad okot 😉
több mint 14 éve
A legfontosabb következtetés, amit a meccsből levontam, hogy a rózsaszín jól megy a giants-kékhez.
több mint 14 éve
Én se ma fogom a magyar gazdaságot felfelé ívelő pályára állítani!Két szót tudok így alig élve mondani: epic win 😂Asbeeén is eléggé odavagyok 😊Szesze
De nagyon megérte! Másokkal egyetemben én is úgy éreztem, mintha 3 évvel ezelőtti Giants-et látnék: bomba Def, kicsit dadogó, de azért 2 TD-t összehozó Off. Ha a meccsek többségén sikerülne 10 pont alatt tartani az aktuális ellenfelet, ez a tegnapi Off is tökéletesen elegendő lenne.
több mint 14 éve
A special team szar teljesítményt alátámasztandó egy beszédes adatpár a deff-ről:Kapott yard/meccs: 257 (ez 3. legkevesebb az egész mezőnyben)
Kapott pont/meccs: 22.0 (23.)
persze ez a fasz fumblik meg INTek miatt is van félig, de ebből is látszik, h ha ezeket fel tudnánk hozni átlagos szintre akkor elit D-nk lenne kb.
több mint 14 éve
Két szót tudok így alig élve mondani: epic win 😂Asbeeén is eléggé odavagyok 😊
több mint 14 éve
Két szót tudok így alig élve mondani: epic win 😂
több mint 14 éve
félálomban végigpörgött a 2. félidő, a DL hatalmas, tartottam tőle hogy a szünetben a Bears edzői kitalálnak vmi double team okosságot, de nem. nekem is az a meccs ugrott be amikor az SB évben 1-2 mérleggel otthon játszottunk a Phily ellen és vmi 16-3 lett az eredmény, McNabb-t 12 (?) szer sikerült sackelni, ebből 6x Osinak 😀
több mint 14 éve
Srácok! ez kurva nagy zsuga volt! azt védelmet láttam újra amibe beleszerettem évekkel ezelőtt!Az O-ról inkább nem ejtek szót, lényeg hogy Eli nem csinált INT-et.Dodge meg monnyon le, Reynaud is! :mad: Culter amit kapott első félidőben azt nem teszi el.... zsákba 😂 a zebrák meg bekaphatják hogy Goff ellen Roughing the Passer-t fújtak pedig kurva jó ütemben érkezett és JPP kezébe is pottyant laszti.Ez a meccs egy akkora önbizalom bomba lehet a D-nek, hogy már alig várom a Texas meccset!ironroyAzt a roughing-ot tényleg undorító volt befújni, szerencsére nem volt döntő, de akkor is felháborító.
több mint 14 éve
Srácok! ez kurva nagy zsuga volt! azt védelmet láttam újra amibe beleszerettem évekkel ezelőtt!Az O-ról inkább nem ejtek szót, lényeg hogy Eli nem csinált INT-et.Dodge meg monnyon le, Reynaud is! :mad: Culter amit kapott első félidőben azt nem teszi el.... zsákba 😂 a zebrák meg bekaphatják hogy Goff ellen Roughing the Passer-t fújtak pedig kurva jó ütemben érkezett és JPP kezébe is pottyant laszti.Ez a meccs egy akkora önbizalom bomba lehet a D-nek, hogy már alig várom a Texas meccset!
több mint 14 éve
Oké, de azért mégsem volt jogos a kritikám pusztán azért mert az Indy O szétszedett minket. Mondjuk ott Fewell is benézte a védelmi taktikát az egyértelmű, de ellenük finoman szólva is nehéz megtalálni a megfelelő védekezést.Nekem? Köszi Szesze, de Te még engem soha nem bántottál meg. 😊 Minden kezdet nehéz, tudjuk 😊 Én nem számítottam jobbra, főleg annak a fényében, hogy DJ-Fewell rendszere is a nehezebben tanulható rendszerek közé tartozik. Itt legalább anyag is van hozzá.Zseniális meccs volt! Magamfajta Def fanatikusoknak kimeríthetetlen elemezni való. Cover2 "a" iskola vs. Cover2 "b iskola" 😊Pár HSZ-el ezelőtt elnézést kértem Fewell-től, h egy lapon emlegettem Sheridan-nel. Azt tulképp neked szántam 😊
Macik védelme is rendben volt. Nagyon örültem a győzelemnek.Helmut Zimmer
Ez tényleg zseniális volt!Szesze
Óvlak benneteket azonban a mélyebb következtetésektők, mert
- csak idő kérdése volt, hogy a macik fala mikor szakad szét.(nem a tény a sokkoló, hanem az arány)
- a csoportmeccsek mindig mások
- az O bicebóca
- a DB-ek elváltják magukat (rendszeresen)
üdv
HHelmut Zimmer
Én nem szálltam el amúgy ettől a meccstől, de azért jó volt látni, h egy egész meccsen keresztül ennyire brutálisan jól működjön az egész védelem. Nyilván nem ez lesz a jellemző, de mindenképpen bíztató a jövőre nézve, de ezt már az eddigi meccseken is lehetett látni. A gyengébb OL-el (főleg ha pass protection-ben gyengébbek) rendelkező csapatok ellen amúgy mindig dominálni szoktunk, a jó OL-ű csapatok ellen van gond. Ha ebben is tudunk javulni akkor bármi lehet még idén.
Az offense egyértelműen dadog eddig, de én állítom, h velük nem lesz gond, a védelem stabilizálása a kulcs.
A DB-k pedig jobbak lesznek ahogy tanulják a rendszert, jó képességű játékosok vannak ott, én ettől sem tartok. Amit viszont jó volt látni nagyon, h az LB sor milyen jó volt, ez eddig nem fordult elő, most meg szinte tökéletes munkát végeztek.
A fő problem továbbra is a spec team (+ a buta turnoverek). Dodge egy talány, 20-70 yard között bármire képes.. sajnos többnyire az első érték fele tendál, sztem ki kéne baszni, ez nem fog beleférni hosszú távon. Tynes szintén necces nagyon, de ő még talán elfér. Reynaud szintén nem jött be, h finoman fogalmazzak, én túl sok lehetőséget már neki sem adnék...
több mint 14 éve
Nekem? Köszi Szesze, de Te még engem soha nem bántottál meg. 😊 Minden kezdet nehéz, tudjuk 😊 Én nem számítottam jobbra, főleg annak a fényében, hogy DJ-Fewell rendszere is a nehezebben tanulható rendszerek közé tartozik. Itt legalább anyag is van hozzá.Zseniális meccs volt! Magamfajta Def fanatikusoknak kimeríthetetlen elemezni való. Cover2 "a" iskola vs. Cover2 "b iskola" 😊Pár HSZ-el ezelőtt elnézést kértem Fewell-től, h egy lapon emlegettem Sheridan-nel. Azt tulképp neked szántam 😊
Ez tényleg zseniális volt!Szesze
Óvlak benneteket azonban a mélyebb következtetésektők, mert
- csak idő kérdése volt, hogy a macik fala mikor szakad szét.(nem a tény a sokkoló, hanem az arány)
- a csoportmeccsek mindig mások
- az O bicebóca
- a DB-ek elváltják magukat (rendszeresen)
üdv
H
több mint 14 éve
Zseniális meccs volt! Magamfajta Def fanatikusoknak kimeríthetetlen elemezni való. Cover2 "a" iskola vs. Cover2 "b iskola" 😊Pár HSZ-el ezelőtt elnézést kértem Fewell-től, h egy lapon emlegettem Sheridan-nel. Azt tulképp neked szántam 😊
Ez tényleg zseniális volt!
több mint 14 éve
Zseniális meccs volt! Magamfajta Def fanatikusoknak kimeríthetetlen elemezni való. Cover2 "a" iskola vs. Cover2 "b iskola" 😊Macik védelme is rendben volt. Nagyon örültem a győzelemnek.
több mint 14 éve
Üdv Giants fanok!Igaz nem is tudom miért nem bírom az Óriásokat 2007 óta ......
DE minden elismerésem a tiétek így földbe belekalapálni a macikat!
Ennyire kinyírni az új Bears O-t hát le a kalappal előttetek!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Köszi!Érdekes, h a futóstatisztika végül ilyen jó lett, azért a Bears védelme nagyon jól működött a meccs nagy részében, az alapján irreálisak ezek a számok kicsit.
Volt egy sanda gyanúm az általad mondottakra, ezért kérdeztem. Egyre jobb a D, ennek nagyon örülök. Az O-t valahogy rendbe kellene szedni. Bár azt meg nem értem, hogy 14 meccs óta nem volt 100+ futónk, erre a Nr.1 futás elleni védelemmel szemben AB megcsinálja. Az a bosszantó, hogy az O-ban benne van a potenciál, de valahogy nem jön össze. 😕
Nem állunk rosszul a csoportban, az a legjobb, hogy bőven van ok az optimizmusra a csapatot illetően. Bár tavaly is volt 4 hét után 😊gyurczi
Én a szezon előtt is mondtam, h ha a védelem jó lesz akkor nem lesz gondunk, elég jó ez az off ahhoz, h hozzátegyen annyit amennyit kell, most sem elsősorban azzal volt a baj, h akadozott a támadás, mert azért egy jó védelem volt az ellenfélnél, hanem az absz elkerülhető buta hibákból van sokkal több, mint amennyi indokolt és ez eddig az összes meccsen így volt ami azért már tényleg bosszantó. Ha ezekből csak fele ennyi lenne (sztem még az is az átlag felett lenne) akkor baromi jók lennénk ugyanezzel az offense teljesítménnyel is.
több mint 14 éve
Köszi!Volt egy sanda gyanúm az általad mondottakra, ezért kérdeztem. Egyre jobb a D, ennek nagyon örülök. Az O-t valahogy rendbe kellene szedni. Bár azt meg nem értem, hogy 14 meccs óta nem volt 100+ futónk, erre a Nr.1 futás elleni védelemmel szemben AB megcsinálja. Az a bosszantó, hogy az O-ban benne van a potenciál, de valahogy nem jön össze. 😕
Nem állunk rosszul a csoportban, az a legjobb, hogy bőven van ok az optimizmusra a csapatot illetően. Bár tavaly is volt 4 hét után 😊
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Nagyon jó hír ez reggel, jól indul a hét!Jól gondolod, szokásosan balfékek voltak: első félidőben szinte alig tudtak az elkapóink normálisan nyúlni a labdához (oké zuhogott az eső). A két turnover után egyetlen pontot sem tudtunk csinálni. Csoda, hogy Eli INT nélkül zárt, pedig WR-eink mindent elkövettek, hogy ez ne így legyen.
Nem láttam a meccset. Az lenne a kérdésem, hogy a támadók megint balfékek voltak, vagy a Macik védelme volt jó és ezért szereztünk kevés pontot?gyurczi
Aztán a többi immár tradicionális idei marháskodás: elejtett punt, kihagyott field goal, Bradshaw fumble a Bears red zone-jában... special team-ünk egy roncs, az egyetlen pozitívum, hogy Dodge végre tudta hajtani: nem rúgunk D. Hesternek puntot.
Ezt a meccset bizony a védelem hozta, az viszont csillagos 5-öst játszott. Meg azért a futás is elég jól ment, úgyhogy összességében a 2007-2008-as játékot idézte nekem a tegnap esti meccs!
több mint 14 éve
9 sack😊 3 Tuck, 3 Umenyiora... 😀 Kell ennél jobb hír? És 110 yardon tartottuk a macikat!😊 Most már csak azokat a Fumble-okat kellene végre elkerülni Bradsahaw-nál. Újra a védelem a csapat erőssége, erre már lehet építeni!actommy10 😊