New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
Tavalyról nekem sincs meg. Most a héten olvastam egy fórumon, vagy blogon.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Pascoeról az ugrik be, hogy a kinti fanok bírják és bíznak abban, hogy megfelelően helyettes lesz.gyurczitavaly 1x kezdett (erre nem is emlékeztem már), volt egy elkapása talán a Panthers ellen, össz ennyi maradt meg nekem belőle.
több mint 14 éve
Pascoeról az ugrik be, hogy a kinti fanok bírják és bíznak abban, hogy megfelelően helyettes lesz.
több mint 14 éve
Kösz, gondoltam amúgy hogy nem Beckum, csak hirtelen másvalaki nem jutott az eszembe.Ő biztos, h nem, blokkolásra gyakorlatilag alkalmatlan, 2. play-nél megsérülne. Bear Pascoe lesz a helyettese...SzeszeHedgecock, O'Hara, Kiwanuka, Bulluck, Beatty tuti nem játszik.Süni helyén ki vethető be? Esetleg Beckum?Chevy
Bradshaw sztem biztos vállalja, de vszínű Jacobs több szerephez fog jutni az eddigieknél. Philips határeset, sztem nem fog játszani vagy csak keveset. Ami gáz, h Thomas is quastionable.. kissé sok a meghatározó sérültünk...Szesze
több mint 14 éve
Ő biztos, h nem, blokkolásra gyakorlatilag alkalmatlan, 2. play-nél megsérülne. Bear Pascoe lesz a helyettese...Hedgecock, O'Hara, Kiwanuka, Bulluck, Beatty tuti nem játszik.Süni helyén ki vethető be? Esetleg Beckum?Chevy
Bradshaw sztem biztos vállalja, de vszínű Jacobs több szerephez fog jutni az eddigieknél. Philips határeset, sztem nem fog játszani vagy csak keveset. Ami gáz, h Thomas is quastionable.. kissé sok a meghatározó sérültünk...Szesze
több mint 14 éve
Hedgecock, O'Hara, Kiwanuka, Bulluck, Beatty tuti nem játszik.Süni helyén ki vethető be? Esetleg Beckum?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1.A2.B
3.C
4.C
5.A
6.B
7.C
8.B
9.D
10.C
11.A
12.B
több mint 14 éve
A Texans eddigi eredményei (nem a statok) alapján eddig játszottak két gyengébb védelemmel, és két erősebb védelemmel. A legerősebb védelemmel rendelkező Dallas simán verte őket. A jó erőkből álló Redskins a 17 pontos előnyről kapott ki éppenhogy. Az Raiders és a Colts gyengébb védelemmel kikapott tőlük. Úgy gondolom, hogy itt nyerhetjük meg a meccset, a remélhetőleg ismét erőset nyújtó D vezérletével. A mi O-nk a statok alapján most fog egy igazán gyenge D ellen játszani. Megvan az alap az optimizmusra az előbbiek alapján. Ha a csapat hozza amit igazán tud, akkor biztos, hogy nyerünk!!!gyurcziHát igen, ez az optimista megközelítés.. fontos lenne megszerezni a vezetést, mert ha nekünk kell futni az eredmény után akkor könnyen beszívhatjuk ezt a meccset (is). Ezután a meccs után azért vszínű sokkal tisztábban fogjuk látni, h milyen is a csapatunk.
Én egy pontgazdag meccset várok, ahol az O remélhetőleg az idei legjobb teljesítményét fogja nyújtani, de nem vagyok biztos benne, h elég lesz a győzelemhez. Ha a védelem csak megközelítőleg olyan jó lenne, mint a múlt héten akkor az elég lenne, de azért a Texans OL nem olyan színvonalat képvisel, mint a Bears-é, így a (foghíjjas) secondary és az LB sor (ami ugye a gyenge pontunk) sokkal jobban igénybe lesz véve, mint múlt héten. Meglátjuk.
több mint 14 éve
A Texans eddigi eredményei (nem a statok) alapján eddig játszottak két gyengébb védelemmel, és két erősebb védelemmel. A legerősebb védelemmel rendelkező Dallas simán verte őket. A jó erőkből álló Redskins a 17 pontos előnyről kapott ki éppenhogy. Az Raiders és a Colts gyengébb védelemmel kikapott tőlük. Úgy gondolom, hogy itt nyerhetjük meg a meccset, a remélhetőleg ismét erőset nyújtó D vezérletével. A mi O-nk a statok alapján most fog egy igazán gyenge D ellen játszani. Megvan az alap az optimizmusra az előbbiek alapján. Ha a csapat hozza amit igazán tud, akkor biztos, hogy nyerünk!!!
több mint 14 éve
Hedgecock, O'Hara, Kiwanuka, Bulluck, Beatty tuti nem játszik.Bradshaw sztem biztos vállalja, de vszínű Jacobs több szerephez fog jutni az eddigieknél. Philips határeset, sztem nem fog játszani vagy csak keveset. Ami gáz, h Thomas is quastionable.. kissé sok a meghatározó sérültünk...
több mint 14 éve
1.B2.B
3.D
4.D
5.B
6.D
7.B
8.C
9.C
10.B
11.C
12.B
több mint 14 éve
Forti
133
1. B) 2. C)
3. C)
4. C)
5. B)
6. B)
7. B)
8. B)
9. C)
10. A)
11. A)
12. C)
Ha a tippjeimnek csak a harmada bejön, akkor nagyon szép este elé nézünk....
több mint 14 éve
1. Mi lesz a végeredmény? A2. Hány futott yardunk lesz összesen? B
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? D
4. Hány passzolt TD-nk lesz? C
5. Hány futott TD-nk lesz? C
6. Hány yardot paszzolnak ellenünk? B
7. Hány yardot futnak ellenünk? B
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A
9. Hány sacket szerzünk? D
10.Hány sacket szedünk be? B
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C
Csak optimistán továbbra is. 31-20-as győzelmet tippelek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1. B2. C
3. C
4. C
5. B
6. C
7. C
8. A
9. D
10. B
11. C
12. C
több mint 14 éve
Tippjáték 5. forduló1. B
2. B
3. D
4. D
5. A
6. C
7. C
8. B
9. C
10.B
11. C
12. A
több mint 14 éve
1.B2. C
3. D
4. D
5. C
6. C
7. C
8. C
9. D
10. C
11. A
12. B
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
1. Mi lesz a végeredmény? A) 2. Hány futott yardunk lesz összesen? D)
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? C)
4. Hány passzolt TD-nk lesz? C)
5. Hány futott TD-nk lesz? C)
6. Hány yardot paszzolnak ellenünk? B)
7. Hány yardot futnak ellenünk? B)
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B)
9. Hány sacket szerzünk? C)
10.Hány sacket szedünk be? A)
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? B)
Csak pozitívan!!! 😀
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Mario sanszos hogy nem játszik ellenünk :cool:vittoreMario már vagy 1,5 éve questionable de meccset még nem hagyott ki 😛 :cool:
több mint 14 éve
Mario sanszos hogy nem játszik ellenünk :cool:
több mint 14 éve
ld közúti veszélyeztetés itthon 3évig börtönbe lehet küldeni az embertAzért azt vedd figyelembe, hogy ugyanúgy megsérülhetett volna más is amikor saját magát lőtte lábon. És akkor biztosan nem ennyit kapott volna...BadmanDe ilyen alapon, hogy megsérülhetett volna, meg ez történhetett volna... Ezek alapján akkor azok is kapjanak börtönbüntetést, akik éppen koccanak kocsival, mert akár lehetett volna durvább baleset is, halálos áldozattal. Azért büntessék, amit tett, nem azért, ami történhetett volna.
Amúgy abban egyetértek, hogy igazságtalan a bíróság döntése, egyértelműen példa statuálásra megy a dolog.deny79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
http://en.wikipedia.org/wiki/Reckless_endangermentAzért azt vedd figyelembe, hogy ugyanúgy megsérülhetett volna más is amikor saját magát lőtte lábon. És akkor biztosan nem ennyit kapott volna...BadmanDe ilyen alapon, hogy megsérülhetett volna, meg ez történhetett volna... Ezek alapján akkor azok is kapjanak börtönbüntetést, akik éppen koccanak kocsival, mert akár lehetett volna durvább baleset is, halálos áldozattal. Azért büntessék, amit tett, nem azért, ami történhetett volna.
Amúgy abban egyetértek, hogy igazságtalan a bíróság döntése, egyértelműen példa statuálásra megy a dolog.deny79
Engedély nélkül viselt fegyvert, ami elsült egy zsúfolt szórakozóhelyen. Nem volt itt semmilyen példa statuálás, csak egyszerűen az igazság istennője nem nézett félre, mert sztár nfl elkapóról volt szó. Van különbség.
több mint 14 éve
1. D2. B
3. C
4. A
5. C
6. B
7. A
8. A
9. C
10. B
11. C
12.A
több mint 14 éve
Azért azt vedd figyelembe, hogy ugyanúgy megsérülhetett volna más is amikor saját magát lőtte lábon. És akkor biztosan nem ennyit kapott volna...BadmanDe ilyen alapon, hogy megsérülhetett volna, meg ez történhetett volna... Ezek alapján akkor azok is kapjanak börtönbüntetést, akik éppen koccanak kocsival, mert akár lehetett volna durvább baleset is, halálos áldozattal. Azért büntessék, amit tett, nem azért, ami történhetett volna.
Amúgy abban egyetértek, hogy igazságtalan a bíróság döntése, egyértelműen példa statuálásra megy a dolog.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért azt vedd figyelembe, hogy ugyanúgy megsérülhetett volna más is amikor saját magát lőtte lábon. És akkor biztosan nem ennyit kapott volna. Ez tipikusan az az eset, ahol példát akartak statuálni. a baj egyébként az amerikai fegyverviselési rendszerben van, túl könnyen lehet fegyvere minden futóbolondnak.félig off, Plaxico mit csinál mostanában?Másodszor is elutasították azt a kérelmét, hogy hetente pár napot a börtönön kívül, otthon házi őrizetben töltsön a családjával.
tart még a büntetése?
mikor megy a Patsba ? :ovittore
Szerintem kicsit ízléstelen, amit a New York-i igazságszolgáltatás csinál vele, abszolút látszik, hogy csak példát akarnak statuálni.
Két évet adni azért, mert a fószer lábon lövi magát a be nem jelentett fegyverével, (és senki más nem sérül meg rajta kívül) elég érdekes miközben Paris Hilton többszöri visszaeső drogfogyasztóként (plusz ha jól tudom még vezetett is) 1 év felfüggesztett kapott.
Tudom, hogy más állam, más törvények, de ez így vicc. Főleg úgy, hogy tényleg szívóznak vele, és azt akarják, hogy ülje le az egészet.Winters
több mint 14 éve
1. A2. C
3. D
4. C
5. B
6. C
7. B
8. B
9. B
10. A
11. A
12. B