New York Giants

49 feliratkozó

több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Houston elég érdekes statokat tud felmutatni. Támadásban nagyon jók: 2. legtöbb yard a ligában (415,5/meccs), ezen belül is futásban vezetnek passzban nyolcadikak. Sikeres 3rd down-okban 4.-ek (47%). Ami érdekessé teszi a dolgokat, h pass-protectionben nem olyan jó az OL, már 11. sack-et kaptak, remélhetőleg tud dominálni a DL-ünk.
Védekezésben gyengék: 408 yardot kaptak meccsenként ami a legtöbb az összes csapat közül, 102 pontot kaptak eddig (25,5 átl) ami szintén szar adat. Pass rush átlagos (9 sack). Futás ellen a második legjobbak, passz ellen az utolsók.. Turnover mutatójuk -1.
Érdekes meccs lesz, valószínűleg teljesen más jellegű, mint a múlt heti, inkább sok pontos, passzháború várható most sztem.
A Washington elleni meccsüket láttam, az alapján sok hibapontjuk van sztem, viszont pl megverték az Indyt aki ellen nekünk nem sok babér termett ugyebár...Szesze
Valószínűleg tényleg sokat lesz a laszti a levegőben. Villoghatna a secondary-nk.

Aztán a sok passz között néhány apró futott TD-vel megzavarjuk őket. Valahogy így képzelem. :cool:
több mint 14 éve
Csak most tudtam megnézni, szóval a meccset látva és visszaolvasva én így látom a dolgokat:
- Reynaud cut egyértelműen
- Dodge maradjon, mert még csak a 4. meccsét játszotta le. Lesz ő még jobb is. Vagyis hát ennél csak jobb lehet 😀
- Tynes meg maradjon, én tavaly akartam mindig kirúgni 😀
- Goff 3rd down stopja gyönyörű volt. Egy pillanatig azt hittem, hogy van mlb-nk 😀Chevy
Dodge-nál már én is látom a pozitív jeleket. Például már egész jól ki tudja rugdosni a labdát oldalra, ha Devon Hester állt a visszahordó oldalon. Nem kicsit voltam beszarva a puntjainknál emiatt. Mi nem kaptunk tőle TD-t az SB-esélyes packers meg igen...
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 242 — Giants fan
Houston elég érdekes statokat tud felmutatni. Támadásban nagyon jók: 2. legtöbb yard a ligában (415,5/meccs), ezen belül is futásban vezetnek passzban nyolcadikak. Sikeres 3rd down-okban 4.-ek (47%). Ami érdekessé teszi a dolgokat, h pass-protectionben nem olyan jó az OL, már 11. sack-et kaptak, remélhetőleg tud dominálni a DL-ünk.
Védekezésben gyengék: 408 yardot kaptak meccsenként ami a legtöbb az összes csapat közül, 102 pontot kaptak eddig (25,5 átl) ami szintén szar adat. Pass rush átlagos (9 sack). Futás ellen a második legjobbak, passz ellen az utolsók.. Turnover mutatójuk -1.
Érdekes meccs lesz, valószínűleg teljesen más jellegű, mint a múlt heti, inkább sok pontos, passzháború várható most sztem.
A Washington elleni meccsüket láttam, az alapján sok hibapontjuk van sztem, viszont pl megverték az Indyt aki ellen nekünk nem sok babér termett ugyebár...
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Csak most tudtam megnézni, szóval a meccset látva és visszaolvasva én így látom a dolgokat:
- Reynaud cut egyértelműen
- Dodge maradjon, mert még csak a 4. meccsét játszotta le. Lesz ő még jobb is. Vagyis hát ennél csak jobb lehet 😀
- Tynes meg maradjon, én tavaly akartam mindig kirúgni 😀
- Goff 3rd down stopja gyönyörű volt. Egy pillanatig azt hittem, hogy van mlb-nk 😀
több mint 14 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Mekkora bunda lesz már, ha Szesze nyeri meg az általa rendezett versenyt? 😛 😊Winters
azt megóvjuk! 😂
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 371 — Expect the Best !
Csak most tudok becsatlakozni a nagy közös örömködésbe ( végre ilyen is van ) , mert délelőtt
tudtam megnézni a meccset!
Jó volt a régi deff-t újra látni , hibátlan teljesítmény!!
Az off továbbra is bosszantó ahogy ti is írtátok de biztos vagyok benne hogy összeállnak és eltűnnek a nagyobb hibák akkor nincs kegyelem senkinek!!
Ezt a Reynaudot én sem értem , ha éppen nem ejti el többnyire el sem indul ( bár ideje és helye sincs nagyon ahogy láttam ) .Szóval mi általában 20 yardról az ellenfél 40 yard körülről ( Dodge.. ) indul ez megengedhetetlen!TC-t ismerve viszont nem lesz váltás visszahordásnál....

Szóval alapvetően dícséret , de én csak akkor leszek elégedett igazán ( ahogy már írtam ) ha "elit" csapat ellen

tudunk jó teljesítményt nyújtani és nyerni..... (a jövő hetet továbbra is alkalmasnak tartom a bizonyításra )

u.i. : tippelésbe is belejövök lassan 😊
több mint 14 éve
Winters New York Giants 269 — Giants fan
Mekkora bunda lesz már, ha Szesze nyeri meg az általa rendezett versenyt? 😛 😊
több mint 14 éve
Ez a gameday duplán jól alakult :cool:Asbee
jövő hétre olyan kérdéseket fogok kitalálni amikre te nem tudsz válaszolni, csak én 😊Szesze
Ezennel kérném azt a szabálymódosítást, hogy a kérdés feltevője nem nyerhet 😀 😀Asbee
Ezt sajnos még 1000. hsz-ként sem tudom jóvá hagyni 😊
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
jövő hétre olyan kérdéseket fogok kitalálni amikre te nem tudsz válaszolni, csak én 😊Szesze
Ezennel kérném azt a szabálymódosítást, hogy a kérdés feltevője nem nyerhet 😀 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
jövő hétre olyan kérdéseket fogok kitalálni amikre te nem tudsz válaszolni, csak én 😊
több mint 14 éve
Ez a gameday duplán jól alakult :cool:

több mint 14 éve
Heti eredmények:

1. Asbee 5 pont
2. yooker 4 pont
vadibandi 4 pont
Chevy 4 pont
5. balu10 3 pont
Szsziszka 3 pont
G-men 3 pont
csebi 3 pont
kristof 3 pont
10. Badman 2 pont
ironroy 2 pont
Szesze 2 pont
13. Forti 1 pont
Winters 1 pont

Összesített állás 4 forduló után:

1. Asbee 19 pont (6+2+6+5)
2. Szesze 18 pont (4+5+7+2)
3. csebi 17 pont (6+4+4+3)
Chevy 17 pont (4+4+5+4)
5. vadibandi 15 pont (3+3+5+4)
kristof 15 pont (3+3+6+3)
G-men 15 pont (6+0+6+3)
8. Badman 14 pont (7+2+3+2)
balu10 14 pont (5+2+4+3)
10. Szsziszika 13 pont (5+2+3+3)
11. ironroy 12 pont (5+2+3+2)
12. Winters 11 pont (-+2+8+1)
13. yooker 10 pont (-+3+3+4)
14. Forti 8 pont (-+1+6+1)
15. Lance 5 pont (5+-+-+-)
16. Buchek 4 pont (-+2+2+-)
17. Hysterics 1 pont (-+1+-+-)
több mint 14 éve
Így van, gyíkok vagyunk!

(azért annak örülök, hogy a 140+ futott yardot, és a 6 vagy több sack-et nem láttuk előre...)G-men
Mondjuk a több mint 6 sack nem tűnt olyan valószínűnek előre. Én legalábbis megvizsgáltattam volna magam, ha azt tippelem... 😀 Futott yardok száma tényleg jó, végén Jacobs is belehúzott. Viszont nálam ezen a meccsen Bradshaw rászolgált a kezdő RB posztra! Viszont Jacobs is simán megérdemel (legalább) 8-10 carry-t.Asbee
A legboldogabb, persze amiatt vagyok, mert eltaláltam a +7 ponttal nyerünket!!
(a többi gyakorlatilag, már nem is számít :cool: )
több mint 14 éve
Így van, gyíkok vagyunk!

(azért annak örülök, hogy a 140+ futott yardot, és a 6 vagy több sack-et nem láttuk előre...)G-men
Mondjuk a több mint 6 sack nem tűnt olyan valószínűnek előre. Én legalábbis megvizsgáltattam volna magam, ha azt tippelem... 😀 Futott yardok száma tényleg jó, végén Jacobs is belehúzott. Viszont nálam ezen a meccsen Bradshaw rászolgált a kezdő RB posztra! Viszont Jacobs is simán megérdemel (legalább) 8-10 carry-t.

több mint 14 éve
Tippjáték 4. forduló - helyes válaszok:

1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 7 ponttal nyerünk (4 ember találta el)
2. Hány futott yardunk lesz összesen? D) 140+ (senki nem találta el)
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen?B) 151-200 (senki)
4. Hány passzolt TD-nk lesz? A) 0 (senki)
5. Hány futott TD-nk lesz? C) 2 (csak csebi találta el)
6. Hány 40 yardnál hosszabb kickoff/20 yardnál hosszabb punt return-t fogunk szívni? A) 0 (2 találat)
7. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B) Nicks (4 találat)
8. Hány sacket szerzünk? D) 6 vagy több (senki)
9. Hány sacket szedünk be? B) 2-3 (8 találat)
10. Hány INT-et szerzünk? C) 2 (6 találat)
11. Ki szerzi a legtöbb pontot (sack 4pont, tackle 1)? A) Tuck (10 találat)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 (5 találat)

Nagyon kevés pont született, 4 kérdésre pl senki nem adott helyes választ ami ilyen sok tippelő esetén durva azért. Bénák vagyunk 😊 Tabellák nemsokára.Szesze
Így van, gyíkok vagyunk!

(azért annak örülök, hogy a 140+ futott yardot, és a 6 vagy több sack-et nem láttuk előre...)
több mint 14 éve
Tippjáték 4. forduló - helyes válaszok:

1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 7 ponttal nyerünk (4 ember találta el)
2. Hány futott yardunk lesz összesen? D) 140+ (senki nem találta el)
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen?B) 151-200 (senki)
4. Hány passzolt TD-nk lesz? A) 0 (senki)
5. Hány futott TD-nk lesz? C) 2 (csak csebi találta el)
6. Hány 40 yardnál hosszabb kickoff/20 yardnál hosszabb punt return-t fogunk szívni? A) 0 (2 találat)
7. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B) Nicks (4 találat)
8. Hány sacket szerzünk? D) 6 vagy több (senki)
9. Hány sacket szedünk be? B) 2-3 (8 találat)
10. Hány INT-et szerzünk? C) 2 (6 találat)
11. Ki szerzi a legtöbb pontot (sack 4pont, tackle 1)? A) Tuck (10 találat)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 (5 találat)

Nagyon kevés pont született, 4 kérdésre pl senki nem adott helyes választ ami ilyen sok tippelő esetén durva azért. Bénák vagyunk 😊 Tabellák nemsokára.
több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
a bears fórumon, volt (lehet hogy csak nekem új a poén) és hatalmas tréfa: Giants qb: Elizabeth Manning 😀)
több mint 14 éve
Erről jut eszembe, azért is sajnáltam, hogy Sorgi megsérült, mert preseasonben volt olyan FG, amikor ő volt a holder. Szerettem volna ezt látni a szezonban éles meccsen is: úgy vágyom már egy fake field goal TD-re a Giants-től, bár tudom, hogy mi nem vagyunk ez a trükkös csapat, de azért olyan jó lenne 1 ilyen vmikor.G-men
Erre várnod kell míg kibasszák Coughlin-t 😊Szesze
Most drukkoljak magunk ellen? 😊

Na, jó inkább 14-2-es alapszakasz és ne lássak fake field goal TD-t 😊
több mint 14 éve
Erről jut eszembe, azért is sajnáltam, hogy Sorgi megsérült, mert preseasonben volt olyan FG, amikor ő volt a holder. Szerettem volna ezt látni a szezonban éles meccsen is: úgy vágyom már egy fake field goal TD-re a Giants-től, bár tudom, hogy mi nem vagyunk ez a trükkös csapat, de azért olyan jó lenne 1 ilyen vmikor.G-men
Erre várnod kell míg kibasszák Coughlin-t 😊
több mint 14 éve
Minden jót és rosszat elmondtatok, én csak az alábbiakat tenném hozzá így felsorolás jelleggel:

1. Dodge javul. Nehogy kitegyük, mert bánni fogjuk.

2. Szesze: Tynes-t miért akarod kirakni? Nem is az ő hibája volt a mellérúgás, hanem Dodge-é. (ennek ellenére az előző pont továbbra is áll 😛)

3. Reynaud rossz. Nem sokon múlott, hogy nem adott egy drive-ot a red zone közelében a maciknak azzal a labdaejtéssel.

4. Jó volt hallani, hogy Collinsworth Goff-ot dicsérte. Mindig örülök, ha egy gyenge pontunk a vártnál jobb. Csak így tovább.

5. Továbbra is állítom, hogy ligaelit elkapóink vannak... csak még szűz kezekkel... Még mindig sok a belepöckölés, nem sokon múlt, hogy nem lett megint INT.

6. Az O-Line első félidőben abszolút nem volt képben. Diehl-t megette Peppers, és még a run block se ment. A második félidőben pacsi Snee-nek a Bradshaw TD-nél. Ő emelte be az end zone-ba AB-t gyakorlatilag 😀Winters
Dodge-al kapcs nemtom mit gondoljak. Nem szeretek pálcát törni senki felett idő előtt, én nem is küldeném el, de sztem nem fogja megélni nálunk a szezon végét. Már korábban is rezgett nála a léc, múltkor már ő is úgy nyilatkozott, h nagyon igyekszik majd bizonyítani, csak nem tudja h lesz-e rá ideje...
Tynes biztos maradni fog, megmondom őszintén én nem igazán bírom, gyengének tartom, ettől függetlenül az idei évet biztosan kihúzza, de utána nem bánnám, ha váltanánk. (A mostani kihagyott FG-ben valóban vastagon benne volt Dodge is, sokat tökölt a labdakezeléssel)
Az első félidei O teljesítmény nagyon gyenge volt, sajnos az OL kb ennyire képes jelenleg, ez bebizonyosodott a többi meccseken is már. LT poszton erősítésre szorulunk, mert Diehl nem jó oda, őt beljebb kéne játszatni eggyel. Akkora probléma nincs amúgy, egy jó LT újra erőssé tenné ezt az egységet, erről a drafton gondoskodni kell majd mindenképp. (és persze egy centerre is szükség lesz majd)Szesze
Nem értem, miért nem indítjuk a rúgó mozdulatot egy ütemmel, 1/2 mp-cel később. Ekkor lenne ideje az ifjoncnak is rendesen lerakni a labdát. Nem hiszem, hogy ezalatt a védekező csapat odaérne. vagy akkor vigyük 1-2 yarddal hátrébb az egészet, ha ettől félünk. Sztem tök mindegy, hogy 38 vagy 40 yardos kísérletről van szó. Mondjuk ugyanezt nem értettem tavaly a DAL FG-bénázásainál sem, de azokon mindig jókat röhögtem.

Erről jut eszembe, azért is sajnáltam, hogy Sorgi megsérült, mert preseasonben volt olyan FG, amikor ő volt a holder. Szerettem volna ezt látni a szezonban éles meccsen is: úgy vágyom már egy fake field goal TD-re a Giants-től, bár tudom, hogy mi nem vagyunk ez a trükkös csapat, de azért olyan jó lenne 1 ilyen vmikor.
több mint 14 éve
Andrews LT-nek Diehl LG-nek ez a megoldás
Beatty meg RT-nek
múltkor volt egy érdekes dolog, hogy Beatty majdnem IR-re került, de végül Kehlt tettük ki, Reese úgy gondolkozott h LB-t könnyebben találunk később ha sérülés van mint OT-t.csebi
Az Andrews LT kicsit necces nálam.. nemtom milyen állapotban van. Diehl LG egyértelmű, Beatty RT is annak tűnik. Akárhogy is egy jó LT-t hozni kell a drafton és biztos vagyok benne, h hozunk is. Centerre is szükség lesz most, h legyen ideje 1-2 évig betanulni O'Hara mögött.
Én a falakat tartom a legfontosabbnak és eddig a vezetés is így gondolkodott szerencsére, úgyh sztem továbbra is ezt az utat fogjuk követni. (legalább is remélem)
több mint 14 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 928 — Lucas Scott
Andrews LT-nek Diehl LG-nek ez a megoldás
Beatty meg RT-nek
múltkor volt egy érdekes dolog, hogy Beatty majdnem IR-re került, de végül Kehlt tettük ki, Reese úgy gondolkozott h LB-t könnyebben találunk később ha sérülés van mint OT-t.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
Minden jót és rosszat elmondtatok, én csak az alábbiakat tenném hozzá így felsorolás jelleggel:

2. Szesze: Tynes-t miért akarod kirakni? Nem is az ő hibája volt a mellérúgás, hanem Dodge-é. (ennek ellenére az előző pont továbbra is áll 😛)

3. Reynaud rossz. Nem sokon múlott, hogy nem adott egy drive-ot a red zone közelében a maciknak azzal a labdaejtéssel.

4. Jó volt hallani, hogy Collinsworth Goff-ot dicsérte. Mindig örülök, ha egy gyenge pontunk a vártnál jobb. Csak így tovább.

5. Továbbra is állítom, hogy ligaelit elkapóink vannak... csak még szűz kezekkel... Még mindig sok a belepöckölés, nem sokon múlt, hogy nem lett megint INT.

6. Az O-Line első félidőben abszolút nem volt képben. Diehl-t megette Peppers, és még a run block se ment. A második félidőben pacsi Snee-nek a Bradshaw TD-nél. Ő emelte be az end zone-ba AB-t gyakorlatilag 😀Winters
Dodge-al kapcs nemtom mit gondoljak. Nem szeretek pálcát törni senki felett idő előtt, én nem is küldeném el, de sztem nem fogja megélni nálunk a szezon végét. Már korábban is rezgett nála a léc, múltkor már ő is úgy nyilatkozott, h nagyon igyekszik majd bizonyítani, csak nem tudja h lesz-e rá ideje...
Tynes biztos maradni fog, megmondom őszintén én nem igazán bírom, gyengének tartom, ettől függetlenül az idei évet biztosan kihúzza, de utána nem bánnám, ha váltanánk. (A mostani kihagyott FG-ben valóban vastagon benne volt Dodge is, sokat tökölt a labdakezeléssel)
Az első félidei O teljesítmény nagyon gyenge volt, sajnos az OL kb ennyire képes jelenleg, ez bebizonyosodott a többi meccseken is már. LT poszton erősítésre szorulunk, mert Diehl nem jó oda, őt beljebb kéne játszatni eggyel. Akkora probléma nincs amúgy, egy jó LT újra erőssé tenné ezt az egységet, erről a drafton gondoskodni kell majd mindenképp. (és persze egy centerre is szükség lesz majd)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fakk, az ismétlést is elaludtam 😀 hoftorrentsről lehet bepótlom ha tudom, Osi a király 😀
több mint 14 éve
Winters New York Giants 269 — Giants fan

6. Az O-Line első félidőben abszolút nem volt képben. Diehl-t megette Peppers, és még a run block se ment. A második félidőben pacsi Snee-nek a Bradshaw TD-nél. Ő emelte be az end zone-ba AB-t gyakorlatilag 😀