New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
Hát ezt a vonatot lekésted... 😀 😀 De tényleg elég az offból.Áh, nem ér, én akartam...G-menElárulod mi az az IC??? 😀 😛Off
tüsi91
😀 😀
OnAsbee
több mint 14 éve
Heti eredmények:basszus meglátszik az eredménye az optimista tippeknek... de a Bears ellen sem lesz másképp!!!
1. Winters 8 pont
2. Szesze 7 pont
3. Asbee 6 pont
Forti 6 pont
G-men 6 pont
kristof 6 pont
7. vadibandi 5 pont
Chevy 5 pont
9. csebi 4 pont
balu10 4 pont
11.Szsziszka 3 pont
ironroy 3 pont
Badman 3 pont
yooker 3 pont
15.Buchek 2 pont
Összesített állás 3 forduló után:
1. Szesze 16 pont (4+5+7)
2. csebi 14 pont (6+4+4)
Asbee 14 pont (6+2+6)
4. Chevy 13 pont (4+4+5)
5. Badman 12 pont (7+2+3)
kristof 12 pont (3+3+6)
G-men 12 pont (6+0+6)
8. balu10 11 pont (5+2+4)
vadibandi 11 pont (3+3+5)
10.Szsziszika 10 pont (5+2+3)
ironroy 10 pont (5+2+3)
Winters 10 pont (-+2+8)
13. Forti 7 pont (-+1+6)
yooker 6 pont (-+3+3)
15. Lance 5 pont (5+-+-)
16. Buchek 4 pont (-+2+2)
17. Hysterics 1 pont (-+1+-)
Elég kapkodva csináltam úgyh most pláne nézzétek át. Előre is bocs, ha vkit esetleg kihagytam.
vittore: Te amúgy miért nem játszol?
Másik kérdés, h vajon lotus hova tűnt innen?Szesze
több mint 14 éve
csak most Peppers-el szemben nem Tausher(?) vagy ki, fog szemben állni hanem Kareem McKenzie!!! már ha TC nem ülteti padra... de nem kéne...Aha csak az az Packs O-line remegett végig Pepperstől,és csináltak vagy 70 yardnyi false startot miatta😊De amúgy megvédték😊 És Cutler pont akkor volt a legjobb mikor blitzelték általában,vmi mást kell ellenünk,kiváncsi leszek,bármi lehet...anferneeErre mindjárt itt van a Bears elleni meccs. Én azt már komolyabb erőnek tartom.G-menSztem a Bears egyedül ST-ben erősebb mint mi, bár abban sok mindenki jobb nálunk...Az O-linenak pedig kutya kötelessége megvédeni Elit, ha a nem túl acélos Packs O-linenak sikerült Pepperséktől Rodgerst távoltartani!Cutlerra hívni kell a blitzeket és már az első félidőben le kell rendezni meccset!!! Ez van most kiadva parancsba 😀ironroy
több mint 14 éve
New York Giants safety Michael Johnson has been placed on injured reserve because of a herniated disk in his back.vittoreSokat nem tett hozzá ehhez a szezonhoz ő se...
több mint 14 éve
New York Giants safety Michael Johnson has been placed on injured reserve because of a herniated disk in his back.
több mint 14 éve
Áh, nem ér, én akartam...Elárulod mi az az IC??? 😀 😛Off
tüsi91
😀 😀
OnAsbee
több mint 14 éve
Jönnek még hozzánk... 😛 Legalábbis nagyon bízom benne, hogy most már elkapjuk őket. Bár Dallas ellen meg mi szaladunk bele majd a késbe szvsz...benne vagyok vagy 3 tippjátékban, néha el is felejtemazóta ráadásul csak nyernek...Szesze
ez az itteni nekem nagyon hazard 😀
btw a phily-nek szánt 4-12-es tippre a város védőszentje nagyon megharagudhatott: pár nappal később volt egy balesetem, ahogy lenni szokott vétlen félként jobban rábasztam, nyakmerevítő van még jópár hétig, aminek márkája: Philadelphia 😀))))) és többe került mint a NYG sapkám. még bíztam benne hogy a másik driver Dallas szurker, de végülis nem jutottunk el eddig a társalgásban 😀vittore
több mint 14 éve
azóta ráadásul csak nyernek akkor küldöm az eaglesnek jókívánságaimat és 15-1-es szezont 😀
több mint 14 éve
benne vagyok vagy 3 tippjátékban, néha el is felejtemazóta ráadásul csak nyernek...
ez az itteni nekem nagyon hazard 😀
btw a phily-nek szánt 4-12-es tippre a város védőszentje nagyon megharagudhatott: pár nappal később volt egy balesetem, ahogy lenni szokott vétlen félként jobban rábasztam, nyakmerevítő van még jópár hétig, aminek márkája: Philadelphia 😀))))) és többe került mint a NYG sapkám. még bíztam benne hogy a másik driver Dallas szurker, de végülis nem jutottunk el eddig a társalgásban 😀vittore
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
ott a pont 😀lebuktam milyen kretén vagyok. Mentségemre szóljon buszozni szoktam 😀.
több mint 14 éve
Elárulod mi az az IC??? 😀 😛Off
tüsi91
😀 😀
On
több mint 14 éve
benne vagyok vagy 3 tippjátékban, néha el is felejtemez az itteni nekem nagyon hazard 😀
btw a phily-nek szánt 4-12-es tippre a város védőszentje nagyon megharagudhatott: pár nappal később volt egy balesetem, ahogy lenni szokott vétlen félként jobban rábasztam, nyakmerevítő van még jópár hétig, aminek márkája: Philadelphia 😀))))) és többe került mint a NYG sapkám. még bíztam benne hogy a másik driver Dallas szurker, de végülis nem jutottunk el eddig a társalgásban 😀
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
lassan hype gyanús nekem a Chicago (is) ... 😊Nincs itt semmi hype. Elárulod mi az az IC??? 😀 😛
de Cutlernél előbb-utóbb beindul az IC gyár.... ( bár a GB meccset nem láttam , de mivel nyertek ,gondolom
nagyon sok nem lehetett )yooker
Amúgy nem játszottunk jól, GB ellen nem megy nekünk támadásban. A GB def >>> Giants def. szerintem. Mindenesetre én már a vasárnap estét is nagyon várom.
több mint 14 éve
lassan hype gyanús nekem a Chicago (is) ... 😊 de Cutlernél előbb-utóbb beindul az IC gyár.... ( bár a GB meccset nem láttam , de mivel nyertek ,gondolom
nagyon sok nem lehetett )
több mint 14 éve
Aha csak az az Packs O-line remegett végig Pepperstől,és csináltak vagy 70 yardnyi false startot miatta😊De amúgy megvédték😊 És Cutler pont akkor volt a legjobb mikor blitzelték általában,vmi mást kell ellenünk,kiváncsi leszek,bármi lehet...Sztem a Bears egyedül ST-ben erősebb mint mi, bár abban sok mindenki jobb nálunk...Az O-linenak pedig kutya kötelessége megvédeni Elit, ha a nem túl acélos Packs O-linenak sikerült Pepperséktől Rodgerst távoltartani!Cutlerra hívni kell a blitzeket és már az első félidőben le kell rendezni meccset!!! Ez van most kiadva parancsba 😀ironroyKomolyabb erő ellen kellene hogy végleg összeálljon a játék az meghozná a fordulatot!yookerErre mindjárt itt van a Bears elleni meccs. Én azt már komolyabb erőnek tartom.G-men
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Heti eredmények:1. Winters 8 pont
2. Szesze 7 pont
3. Asbee 6 pont
Forti 6 pont
G-men 6 pont
kristof 6 pont
7. vadibandi 5 pont
Chevy 5 pont
9. csebi 4 pont
balu10 4 pont
11.Szsziszka 3 pont
ironroy 3 pont
Badman 3 pont
yooker 3 pont
15.Buchek 2 pont
Összesített állás 3 forduló után:
1. Szesze 16 pont (4+5+7)
2. csebi 14 pont (6+4+4)
Asbee 14 pont (6+2+6)
4. Chevy 13 pont (4+4+5)
5. Badman 12 pont (7+2+3)
kristof 12 pont (3+3+6)
G-men 12 pont (6+0+6)
8. balu10 11 pont (5+2+4)
vadibandi 11 pont (3+3+5)
10.Szsziszika 10 pont (5+2+3)
ironroy 10 pont (5+2+3)
Winters 10 pont (-+2+8)
13. Forti 7 pont (-+1+6)
yooker 6 pont (-+3+3)
15. Lance 5 pont (5+-+-)
16. Buchek 4 pont (-+2+2)
17. Hysterics 1 pont (-+1+-)
Elég kapkodva csináltam úgyh most pláne nézzétek át. Előre is bocs, ha vkit esetleg kihagytam.
vittore: Te amúgy miért nem játszol?
Másik kérdés, h vajon lotus hova tűnt innen?
több mint 14 éve
Tippjáték 3. fordulójának helyes válaszai:1. Mi lesz a végeredmény? D) Több, mint 7 ponttal kikapunk (senki se találta el)
2. Hány futott yardunk lesz összesen? B) 81-110 (7 találat)
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? D) 251+ (4 találat)
4. Hány passzolt TD-nk lesz? A) 0 (senki)
5. Hány futott TD-nk lesz? B) 1 (10 találat)
6. Chris Johnson-t sikerül 100 yard alatt tartani (elkapás nem számít)? B) nem (12 találat)
7. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Smith (6 találat)
8. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 (csak Winters találta el)
9. Hány sacket szedünk be? B) 2-3 (9 találat)
10. Hány INT-et szerzünk? A) 0 (5 találat)
11. Ki szerzi a legtöbb pontot (sack 4pont, tackle 1)? B) Kiwanuka (9 találat)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? B) 1 (8 találat)
Tabella majd kicsit később...
több mint 14 éve
Az a baj, h special team-ben viszont sokkal jobbak és láthatjuk, h ez mennyire döntő tud lenni... nemtom ezt képesek leszünk-e kompenzálniSztem a Bears egyedül ST-ben erősebb mint mi, bár abban sok mindenki jobb nálunk...Az O-linenak pedig kutya kötelessége megvédeni Elit, ha a nem túl acélos Packs O-linenak sikerült Pepperséktől Rodgerst távoltartani!Cutlerra hívni kell a blitzeket és már az első félidőben le kell rendezni meccset!!! Ez van most kiadva parancsba 😀ironroyKomolyabb erő ellen kellene hogy végleg összeálljon a játék az meghozná a fordulatot!yookerErre mindjárt itt van a Bears elleni meccs. Én azt már komolyabb erőnek tartom.G-men
több mint 14 éve
Elfogadnám... 😀Sztem a Bears egyedül ST-ben erősebb mint mi, bár abban sok mindenki jobb nálunk...Az O-linenak pedig kutya kötelessége megvédeni Elit, ha a nem túl acélos Packs O-linenak sikerült Pepperséktől Rodgerst távoltartani!Cutlerra hívni kell a blitzeket és már az első félidőben le kell rendezni meccset!!! Ez van most kiadva parancsba 😀ironroyKomolyabb erő ellen kellene hogy végleg összeálljon a játék az meghozná a fordulatot!yookerErre mindjárt itt van a Bears elleni meccs. Én azt már komolyabb erőnek tartom.G-men
több mint 14 éve
Sztem a Bears egyedül ST-ben erősebb mint mi, bár abban sok mindenki jobb nálunk...Az O-linenak pedig kutya kötelessége megvédeni Elit, ha a nem túl acélos Packs O-linenak sikerült Pepperséktől Rodgerst távoltartani!Cutlerra hívni kell a blitzeket és már az első félidőben le kell rendezni meccset!!! Ez van most kiadva parancsba 😀Komolyabb erő ellen kellene hogy végleg összeálljon a játék az meghozná a fordulatot!yookerErre mindjárt itt van a Bears elleni meccs. Én azt már komolyabb erőnek tartom.G-men
több mint 14 éve
Én csak az első félidőt láttam, de akkor úgy éreztem, hogy a Panthers elleni forgatókönyv szerint bedaráljuk őket a második félidőben. Nem így történt, egy ideig örültem, hogy nem láttam a második félidőt, mert megterhelte volna alaposan az idegrendszeremet. Szerintem van okunk optimizmusra, főleg a megtett jardok tekintetében. Ahogy a Titans, később mi is visszakapjuk a szerencsétlenül elvesztett labdákat. Az egyéni hibák javíthatók odafigyeléssel, koncentrálással. Nem volt kilátástalan a támadójátékunk, észlelhető a javulás a D-nél, megfogtuk a meccs nagy részében CJ2K-t. Egyetértek az optimistákkal, valószínűleg lassan de elindulhatunk felfelé. Bár az elmúlt 3 hét alapján látható, hogy az NFC East ismét gyengült nem mi vagyunk a csoport esélyesei, én ehhez igazítom az elvárásaimat. Most csak 2 negyed volt az amit igazán élveztem (lehet, hogy csak a remek TD drive miatt), de van rá esély, hogy a csapat az egész meccset lassan élvezhetővé teszi a számunkraSzerintem az idei évre jellemző forgatókönyv szerint a hét végén az eddig gyengélkedő Giants megveri a 3-0-ás Bears-t.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Komolyabb erő ellen kellene hogy végleg összeálljon a játék az meghozná a fordulatot!yookerErre mindjárt itt van a Bears elleni meccs. Én azt már komolyabb erőnek tartom.
több mint 14 éve
felvételről tudtam megnézni a meccset , nem nagyon tudok hozzátenni az eddigÉn a Texans-t se tartom annyira erősnek, meg hát látható, h a GB se verhetetlen.
elhangzottakhoz , hihetetlen hibákat csináltunk tényleg , de érdekes módon
nem tomboltam én sem mert végre láttam olyan dolgokat jól üzemelni amiket eddig nem! Csak megint egy olyan csapat ellen voltunk jobbak (érdekes ezt egy ilyen vereség után leírni) akik valszeg középkategória maradnak idén.
Komolyabb erő ellen kellene hogy végleg összeálljon a játék az meghozná a fordulatot!(pl:Texans)
A következő hármat viszont nyernünk kell ha akarunk valamit a szezontól és ha megtesszük
akkor lendületből jönni fog a Dallas meccs is!yooker
több mint 14 éve
felvételről tudtam megnézni a meccset , nem nagyon tudok hozzátenni az eddig elhangzottakhoz , hihetetlen hibákat csináltunk tényleg , de érdekes módon
nem tomboltam én sem mert végre láttam olyan dolgokat jól üzemelni amiket eddig nem! Csak megint egy olyan csapat ellen voltunk jobbak (érdekes ezt egy ilyen vereség után leírni) akik valszeg középkategória maradnak idén.
Komolyabb erő ellen kellene hogy végleg összeálljon a játék az meghozná a fordulatot!(pl:Texans)
A következő hármat viszont nyernünk kell ha akarunk valamit a szezontól és ha megtesszük
akkor lendületből jönni fog a Dallas meccs is!
több mint 14 éve
Btw azért Coughlin teljes felelősséget vállalt a büntetésekért és a turnoverekért.Bízom benne, h most már észbe kap az öreg is. A Jacobs probléma megoldásával kéne kezdeni, meggyőződésem, h ha azt sikerül megoldani akkor összeáll a csapat megint.
Jó fej, csak oldja most már meg.Winters