New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
amennyire én értettem céloz olyan dolgokra ( ha nem is ilyen konkrétan ) Rolle amiket itt is említettünk (Jah, meg azt mondta, h túl sok időt töltöttek semmittevéssel, túl korán értek a stadionba is, túl sok idő ment a relaxációra és utána nem volt aki felpörgesse őket a meccsre.
nincs igazi vezér , nincs igazi egység ) és ebből egyenesen jön hogy nincs tűz , nincs csapat....
és ez nagyban edzői hiba !yooker
több mint 14 éve
a kommentek is érdekesek, tényleg túl lehetne lépni a 07-es SB-n egy nagy picsánrúgással. jót tenne például ha a pats ex OL -ből vki félrészegen elkotyogná, mennyivel fogadtak a pats L-re 😀
több mint 14 éve
amennyire én értettem céloz olyan dolgokra ( ha nem is ilyen konkrétan ) Rolle amiket itt is említettünk ( nincs igazi vezér , nincs igazi egység ) és ebből egyenesen jön hogy nincs tűz , nincs csapat....
és ez nagyban edzői hiba !
több mint 14 éve
Hát majd meglátjuk, azért annyira nem vagytok jók. Ha összeáll a futás elleni védekezésünk akkor megverünk titeket sztem.vicces? 😀 Természetesen jobban. 😀 😀NOrbyyyyyÍgy van jövünk, úgyhogy felköthetitek, mert még egyszer nem fogunk úgy játszani, mint a pitts ellen. 😀NOrbyyyyyAkkor rosszabbul? 😀Asbee
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
vicces? 😀 Természetesen jobban. 😀 😀Akkor rosszabbul? 😀AsbeeHa megnéznéd, ki lennél 😊 Nem a vereség ténye a szar, hanem ez a teljes csőd amit előadtunk mindkét oldalon. Na mindegy, most már nézzünk előre, jön a Titans meccs, Chris Johnsonnal...SzeszeÍgy van jövünk, úgyhogy felköthetitek, mert még egyszer nem fogunk úgy játszani, mint a pitts ellen. 😀NOrbyyyyy
több mint 14 éve
Akkor rosszabbul? 😀Így van jövünk, úgyhogy felköthetitek, mert még egyszer nem fogunk úgy játszani, mint a pitts ellen. 😀NOrbyyyyySzar meccs lehetett...szerencsére nem láttam, de én annyira nem vok kiakadva. SzsziszkaHa megnéznéd, ki lennél 😊 Nem a vereség ténye a szar, hanem ez a teljes csőd amit előadtunk mindkét oldalon. Na mindegy, most már nézzünk előre, jön a Titans meccs, Chris Johnsonnal...Szesze
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Így van jövünk, úgyhogy felköthetitek, mert még egyszer nem fogunk úgy játszani, mint a pitts ellen. 😀Szar meccs lehetett...szerencsére nem láttam, de én annyira nem vok kiakadva. SzsziszkaHa megnéznéd, ki lennél 😊 Nem a vereség ténye a szar, hanem ez a teljes csőd amit előadtunk mindkét oldalon. Na mindegy, most már nézzünk előre, jön a Titans meccs, Chris Johnsonnal...Szesze
több mint 14 éve
http://www.nydailynews.com/blogs/giants/2010/09/rolle-rips-giants-controlled-e.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+nydnrss%2Fblogs%2Fgiants+%28Blogs%2FThe+Blue+Screen%29 Ez egy kicseszettül érdekes cikk, és egyben nyilatkozat Rolle-tól, hogy szerinte miért voltunk olyan szarok vasárnap.
Az edzői stábot ismerve ebben nagyon is lehet valami.
több mint 14 éve
chicago még lufi is lehet. nem játszottak még elitcsapattal
több mint 14 éve
Én is félek a Chi és Det meccsektől, igazából minden meccstől félek 😊 Ha a Titans-t meg tudnánk verni akkor az visszaadná a hitemet, de egyelőre eléggé pesszimista vagyok, absz őket érzem esélyesnek. A védelmük nagyon erős, támadásban elsősorban futnak, de azt nagyon jól. Kis pozitívum, h a Panthers futójátékát meg tudtuk fogni,de sztem most nehezebb dolgunk lesz.Nézegettem a sorsolásokat. A Dallas azzal, h elbukta ezt az első két meccset nagyon nehéz helyzetbe került, mert baromi nehéz meccsei jönnek most, könnyen lehet, h a 7. fordulóig amikor egymással játszunk nem lesz neki 1 győzelemnél többje.. (Hou-Ten-Min, kettő idegenben ráadásul, utána BYE). Ha ez tényleg így lesz akkor az természetesen nekünk nagyon jó lenne. Nekünk addig TEN(o)-CHI(o)-HOU(i)-DET(o) meccseink lesznek. A Tennesse és a Houston jobbnak tűnik jelenleg, de a Chicago és most már a Detroit sem könnyű ellenfél, de a hazai pálya miatt azokat illene hozni. Ahogy nézegettem egy 9-7es mutató akár csoportgyőzelemre is elég lehet idén.SzeszeÉn az első két forduló alapján a csoportunkban egy 10-6-os mérleget mondanék már biztos csoportgyőzelemnek , de lehet, hogy igazad lesz, és a 9-7-es is elég lesz. Az biztos, hogy az előzetes számolgatás szerint a DAL 2 olyan meccset bukott, amit győzelemnek vettek, mi és a PHI ott vagyunk, ahová vártuk magunkat (1-1), a Washington szerintem 1 győzelemmel (DAL ellen) többnél tart, mint amire számítani lehetett.
Asszem amúgy, hogy most a North a legerősebb az NFC ben. Én nagyon félek a CHI és a DET meccsektől, pedig azokat hozni kell a 10-6-hoz! A következő 4 meccsből 3-1-et kell csinálnunk az mindegy, hogy milyen eloszlásban, bár a tie-breaking szabályok miatt akkor inkább az AFC-stől kapjunk ki (TEN)G-men
több mint 14 éve
Nézegettem a sorsolásokat. A Dallas azzal, h elbukta ezt az első két meccset nagyon nehéz helyzetbe került, mert baromi nehéz meccsei jönnek most, könnyen lehet, h a 7. fordulóig amikor egymással játszunk nem lesz neki 1 győzelemnél többje.. (Hou-Ten-Min, kettő idegenben ráadásul, utána BYE). Ha ez tényleg így lesz akkor az természetesen nekünk nagyon jó lenne. Nekünk addig TEN(o)-CHI(o)-HOU(i)-DET(o) meccseink lesznek. A Tennesse és a Houston jobbnak tűnik jelenleg, de a Chicago és most már a Detroit sem könnyű ellenfél, de a hazai pálya miatt azokat illene hozni. Ahogy nézegettem egy 9-7es mutató akár csoportgyőzelemre is elég lehet idén.SzeszeÉn az első két forduló alapján a csoportunkban egy 10-6-os mérleget mondanék már biztos csoportgyőzelemnek , de lehet, hogy igazad lesz, és a 9-7-es is elég lesz. Az biztos, hogy az előzetes számolgatás szerint a DAL 2 olyan meccset bukott, amit győzelemnek vettek, mi és a PHI ott vagyunk, ahová vártuk magunkat (1-1), a Washington szerintem 1 győzelemmel (DAL ellen) többnél tart, mint amire számítani lehetett.
Asszem amúgy, hogy most a North a legerősebb az NFC ben. Én nagyon félek a CHI és a DET meccsektől, pedig azokat hozni kell a 10-6-hoz! A következő 4 meccsből 3-1-et kell csinálnunk az mindegy, hogy milyen eloszlásban, bár a tie-breaking szabályok miatt akkor inkább az AFC-stől kapjunk ki (TEN)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a dallas tutifix hogy nyer houstonban. igaz ehhez akkorát kell játszaniuk mint tavaly, mikor ütötték a saintst idegenbenHoustonban biztos hogy nem így állnak hozzá a meccshez, mivel az ott egy helyi rangadó. Nagy meccs lesz, de szerintem Houston győzelemmel. A mi meccsünk pedig azon fog múlni, hogy CJ mennyire tud ficánkolni. Azt láthattuk, hogy meg lehet fogni őt is, a Steelers D nagyot játszott, nekünk is valami hasonlóra lenne szükségünk. Nyerni kell, mert különben nagyon nehéz lesz akárcsak pozitív mérleget kihozni a szezonból.
amerika csapata nem kezdhet 0-3-al, ezt tudni fogják a zebrák is, a texans GM-at szerintem hétfő óta hívogatja Jones hogy mit kérnek a szoros buktáért. remélem jó nagy odds-a lesz a vendégsikernekvittore
több mint 14 éve
a dallas tutifix hogy nyer houstonban. igaz ehhez akkorát kell játszaniuk mint tavaly, mikor ütötték a saintst idegenbenamerika csapata nem kezdhet 0-3-al, ezt tudni fogják a zebrák is, a texans GM-at szerintem hétfő óta hívogatja Jones hogy mit kérnek a szoros buktáért. remélem jó nagy odds-a lesz a vendégsikernek
több mint 14 éve
no problem !
több mint 14 éve
Szóval akkor yooker-ral kiegészítve az állás:Heti eredmények:
1. Szesze 5 pont
2. csebi 4 pont
Chevy 4 pont
4. vadibandi 3 pont
kristof 3 pont
yooker 3 pont
7. Badman 2 pont
Winters 2 pont
balu10 2 pont
Asbee 2 pont
Szsziszka 2 pont
ironroy 2 pont
Buchek 2 pont
14. Forti 1 pont
Hysterics 1 pont
16. G-men 0 pont
Összesített állás 2 forduló után:
1. csebi 10 pont (6+4)
2. Badman 9 pont (7+2)
Szesze 9 pont (4+5)
4. Asbee 8 pont (6+2)
Chevy 8 pont (4+4)
6. balu10 7 pont (5+2)
ironroy 7 pont (5+2)
Szsziszka 7 pont (5+2)
9. G-men 6 pont (6+0)
kristof 6 pont (3+3)
vadibandi 6 pont (3+3)
12. Lance 5 pont (5+-)
13. yooker 3 pont (-+3)
14. Buchek 2 pont (-+2)
Winters 2 pont (-+2)
16. Forti 1 pont (-+1)
Hysterics 1 pont (-+1)
több mint 14 éve
Hello!Próbáltam nevezni a tippjátékra de nem látom az eredményem a táblázatban....Hú, bocs kihagytalak véletlenül.
pedig még 0 ponttal is lehet szerepelni 😊)
yooker
több mint 14 éve
Hello!Próbáltam nevezni a tippjátékra de nem látom az eredményem a táblázatban....pedig még 0 ponttal is lehet szerepelni 😊)
bemásolnám ide mégegyszer a tippeket ( nem módosítottam) ha lesz időd légyszi sorolj be Kösz!
Sziasztok
!Most tudtam magam aktivizálni az új megjelenés óta , így lemaradtam az első körről tippelésben , de messze még a vége szóval beszállok én is!
Méghozzá optimista tippekkel a Colts ellen!
1. Mi lesz a végeredmény? B
2. Hány futott yardunk lesz összesen?C
3. Hány passzolt TD-nk lesz? 2
4. Ki dob több interception-t? C
5. Melyik játékosunknak lesz a leghosszabb futása a meccsen?A
6. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A
7. Hány sacket szerzünk? B
8. Hány sacket szedünk be? B
9. Ki szerzi a legtöbb pontot? D
10. Ki szerzi a legtöbb pontot?B
11. Ki szerzi a legtöbb pontot? (pontozás ua.) C
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen?B
Heti eredmények:
1. Szesze 5 pont
2. csebi 4 pont
Chevy 4 pont
4. vadibandi 3 pont
kristof 3 pont
6. Badman 2 pont
Winters 2 pont
balu10 2 pont
Asbee 2 pont
Szsziszka 2 pont
ironroy 2 pont
Buchek 2 pont
13. Forti 1 pont
Hysterics 1 pont
15. G-men 0 pont
1. csebi 10 pont (6+4)
2. Badman 9 pont (7+2)
Szesze 9 pont (4+5)
4. Asbee 8 pont (6+2)
Chevy 8 pont (4+4)
6. balu10 7 pont (5+2)
ironroy 7 pont (5+2)
Szsziszka 7 pont (5+2)
9. G-men 6 pont (6+0)
kristof 6 pont (3+3)
vadibandi 6 pont (3+3)
12. Lance 5 pont (5+-)
13. Buchek 2 pont (-+2)
Winters 2 pont (-+2)
15. Forti 1 pont (-+1)
Hysterics 1 pont (-+1)Szesze
több mint 14 éve
Nézegettem a sorsolásokat. A Dallas azzal, h elbukta ezt az első két meccset nagyon nehéz helyzetbe került, mert baromi nehéz meccsei jönnek most, könnyen lehet, h a 7. fordulóig amikor egymással játszunk nem lesz neki 1 győzelemnél többje.. (Hou-Ten-Min, kettő idegenben ráadásul, utána BYE). Ha ez tényleg így lesz akkor az természetesen nekünk nagyon jó lenne. Nekünk addig TEN(o)-CHI(o)-HOU(i)-DET(o) meccseink lesznek. A Tennesse és a Houston jobbnak tűnik jelenleg, de a Chicago és most már a Detroit sem könnyű ellenfél, de a hazai pálya miatt azokat illene hozni. Ahogy nézegettem egy 9-7es mutató akár csoportgyőzelemre is elég lehet idén.SzeszeHát igen benne vagyunk a kaksiban, ha nem nyerünk Houstonban...
Abban reménykedek h nem játszunk megint annyi hibával, lehetne az a 0-2 2-0is. Ha nagy gáz lesz sweepelünk titeket meg a philit is 😛😛😛
több mint 14 éve
Nézegettem a sorsolásokat. A Dallas azzal, h elbukta ezt az első két meccset nagyon nehéz helyzetbe került, mert baromi nehéz meccsei jönnek most, könnyen lehet, h a 7. fordulóig amikor egymással játszunk nem lesz neki 1 győzelemnél többje.. (Hou-Ten-Min, kettő idegenben ráadásul, utána BYE). Ha ez tényleg így lesz akkor az természetesen nekünk nagyon jó lenne. Nekünk addig TEN(o)-CHI(o)-HOU(i)-DET(o) meccseink lesznek. A Tennesse és a Houston jobbnak tűnik jelenleg, de a Chicago és most már a Detroit sem könnyű ellenfél, de a hazai pálya miatt azokat illene hozni. Ahogy nézegettem egy 9-7es mutató akár csoportgyőzelemre is elég lehet idén.
több mint 14 éve
Heti eredmények:Nesze neked optimista hozzáállás, rögtön ott a 0 pontom... nem baj, ezt tartani fogom, én vadibandival ellentétben a dupla öröm vagy dupla bánat elvet vallom.
1. Szesze 5 pont
2. csebi 4 pont
Chevy 4 pont
4. vadibandi 3 pont
kristof 3 pont
6. Badman 2 pont
Winters 2 pont
balu10 2 pont
Asbee 2 pont
Szsziszka 2 pont
ironroy 2 pont
Buchek 2 pont
13. Forti 1 pont
Hysterics 1 pont
15. G-men 0 pont
1. csebi 10 pont (6+4)
2. Badman 9 pont (7+2)
Szesze 9 pont (4+5)
4. Asbee 8 pont (6+2)
Chevy 8 pont (4+4)
6. balu10 7 pont (5+2)
ironroy 7 pont (5+2)
Szsziszka 7 pont (5+2)
9. G-men 6 pont (6+0)
kristof 6 pont (3+3)
vadibandi 6 pont (3+3)
12. Lance 5 pont (5+-)
13. Buchek 2 pont (-+2)
Winters 2 pont (-+2)
15. Forti 1 pont (-+1)
Hysterics 1 pont (-+1)Szesze
Fantasyben is égtem, mint a Reichstag a QB - Eli, WR - H. Nicks, DEF - NY Giants hármassal. Bezzeg az első körben...
több mint 14 éve
olyan volt ez a meccs mint tavaly denverbenJacobsot sokáig jegelik, felszívja magát, egyszer kap egy labdát és repedni fognak a titans védők bordái 😀
van rá 5% esély, de lehet hogy ezzel akarják motiválni Jacobs-t. van akinél ez válik be hogy úgy hozzák ki belőle a maxot hogy előtte direkt mellőzik. nekem elég ha csak november-január viszonylatban kezdi el a pusztítást
inkább azt nézzük, hogy verhető a titans. a panthers elleni run D-t kell megismételni és akkor nem mennek 10 pont felé. mi meg kétszer csak bemegyünk TD-re a rövidpasszos játékkal. erőltetni kellene a TE és RB passzokat is, hogy a WR-ekre kevesebb figyelem jusson
több mint 14 éve
1. Mi lesz a végeredmény? D) Több, mint 7 ponttal kikapunk (csak vadibandi találta el - áruló 😊 )Általában szívesen tippelek a csapatom ellen, mert akkor is tudok örülni (sőt még jobban), ha nem találom el.
Szesze
több mint 14 éve
Heti eredmények:1. Szesze 5 pont
2. csebi 4 pont
Chevy 4 pont
4. vadibandi 3 pont
kristof 3 pont
6. Badman 2 pont
Winters 2 pont
balu10 2 pont
Asbee 2 pont
Szsziszka 2 pont
ironroy 2 pont
Buchek 2 pont
13. Forti 1 pont
Hysterics 1 pont
15. G-men 0 pont
1. csebi 10 pont (6+4)
2. Badman 9 pont (7+2)
Szesze 9 pont (4+5)
4. Asbee 8 pont (6+2)
Chevy 8 pont (4+4)
6. balu10 7 pont (5+2)
ironroy 7 pont (5+2)
Szsziszka 7 pont (5+2)
9. G-men 6 pont (6+0)
kristof 6 pont (3+3)
vadibandi 6 pont (3+3)
12. Lance 5 pont (5+-)
13. Buchek 2 pont (-+2)
Winters 2 pont (-+2)
15. Forti 1 pont (-+1)
Hysterics 1 pont (-+1)
több mint 14 éve
Úgy néz ki elég nehézre sikeredett a tippjáték a héten, mert 5 ponttal már el lehetett vinni (általam 😉 ) a héten legjobban tippelő titulust. (mindenki ellenőrizze a sajátját légyszi)1. Mi lesz a végeredmény? D) Több, mint 7 ponttal kikapunk (csak vadibandi találta el - áruló 😊 )
2. Hány futott yardunk lesz összesen? C) 111-140 (120 lett, 7-en találták el)
3. Hány passzolt TD-nk lesz? C) 2 (8-an találták el)
4. Ki dob több interception-t? B) Eli (4 találat)
5. Melyik játékosunknak lesz a leghosszabb futása a meccsen? C) más (Ware-nek volt a leghosszabb futása egy 14 yardos, senki nem találta el...)
6. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? C) Manningham (75 yard, sajnos magasan elég volt neki ennyi az első helyhez, 5-en találták el)
7. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 (pontosan egy: Kiwanuka, csak én találtam el :cool: )
8. Hány sacket szedünk be? C) 4-5 (pontosan: 4 (2 Freeney, 2 Mathis), senki nem találta el..)
9. Ki szerzi a legtöbb pontot? D) Boley (13 pontot szerzett, csak én találtam el :cool: )
10. Ki szerzi a legtöbb pontot? (pontozás ua.) D) Goff (7,5 pont, csak én :cool: )
11. Ki szerzi a legtöbb pontot? (pontozás ua.) B) Thomas (8 ponttal, 4-en találták el)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 (Reynaud (is) lószart ért.. 3-an találták el)
több mint 14 éve
Szar meccs lehetett...szerencsére nem láttam, de én annyira nem vok kiakadva. SzsziszkaHa megnéznéd, ki lennél 😊 Nem a vereség ténye a szar, hanem ez a teljes csőd amit előadtunk mindkét oldalon. Na mindegy, most már nézzünk előre, jön a Titans meccs, Chris Johnsonnal...