NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
akkor én is 😊 1 Sep 12 CAR @ NYG W
2 Sep 19 NYG @ IND L
3 Sep 26 TEN @ NYG W
4 Oct 03 CHI @ NYG W
5 Oct 10 NYG @ HOU L
6 Oct 17 DET @ NYG W
7 Oct 25 NYG @ DAL L
8 Bye
9 Nov 07 NYG @ SEA W
10 Nov 14 DAL @ NYG L
11 Nov 21 NYG @ PHI L
12 Nov 28 JAC @ NYG W
13 Dec 05 WAS @ NYG W
14 Dec 12 NYG @ MIN L
15 Dec 19 PHI @ NYG W
16 Dec 26 NYG @ GB L
17 Jan 02 NYG @ WAS W
9-7
több mint 14 éve
Ez most divat, ezért én is esélylatolgatok.1 Sep 12 CAR @ NYG W
2 Sep 19 NYG @ IND L
3 Sep 26 TEN @ NYG W
4 Oct 03 CHI @ NYG W
5 Oct 10 NYG @ HOU W
6 Oct 17 DET @ NYG W
7 Oct 25 NYG @ DAL L
8 Bye
9 Nov 07 NYG @ SEA W
10 Nov 14 DAL @ NYG L
11 Nov 21 NYG @ PHI L
12 Nov 28 JAC @ NYG W
13 Dec 05 WAS @ NYG W
14 Dec 12 NYG @ MIN L
15 Dec 19 PHI @ NYG W
16 Dec 26 NYG @ GB L
17 Jan 02 NYG @ WAS W
10-6
több mint 14 éve
Bomar és Pascoe a PS-ben, legalább ők maradtak nálunk.Pascoe-t tudjuk majd FB és blokkoló TE pozícióban is használni ha valami gebasz ütne ki.
Brown ment a broncoshoz...csebi
Brown meg remélem sok sok TD-t fut minden Chargers elleni meccsen!!! :cool:
több mint 14 éve
Bomar és Pascoe a PS-ben, legalább ők maradtak nálunk.Brown ment a broncoshoz...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
Egy blokkolni tudó TE tényleg nem ártott volna, de már egy ideje egyértelmű volt, h idén nem lesz ilyenünk, így Boss-nak kell megoldania ezt is. A másik kulcsfigura még Hedgecock, az ő esetleges sérülése is nagyon odabaszna.Na most nézem a végső rostert, de megint nem vok elégedett:2 TE valóban kevés (bár tavaly már felvetettem, hogy Beatty-t tanítsuk meg elkapni... 😀 ), Brown meg igazán lehetőséget se kapott. Erre a szezonra mindenképp kellett volna...Ware meg majd 2 hét után megsérül. :rolleyes: LB-k számával szerintem nincs baj, annál inkább a minőséggel.Asbee
- 2 Te kevés: 1 sérülés, és máris nem tudunk 2 Te-vel felállni. Kíváncsi vok, mikor kezdünk szezon közben összekukázni vkit, mert nincs elég Te-nk.
- Andre Brown-t kirakni nagy hiba sztem. Jobb, mint Ware, élt is a kapott lehetőséggel preseason-ben.
- 8 lb sok. Pláne h a fele egy rakás szar.
- Alfordot is sajnálom, nagy kedvencem. Mondjuk az ő kihagyása még talán érthető.Szsziszka
Nálam Ware > Brown, úgy látszik ezzel egyedül vagyok a fórumon, remélem rátok cáfol majd 😊
A 8 LB pont azért nem sok, mert szarok vagyunk itt, még év közben is keresni fogjuk a megfelelő felállást. Kérdés, h van-e egyáltalán olyan ami működik..
több mint 14 éve
Na most nézem a végső rostert, de megint nem vok elégedett:2 TE valóban kevés (bár tavaly már felvetettem, hogy Beatty-t tanítsuk meg elkapni... 😀 ), Brown meg igazán lehetőséget se kapott. Erre a szezonra mindenképp kellett volna...Ware meg majd 2 hét után megsérül. :rolleyes: LB-k számával szerintem nincs baj, annál inkább a minőséggel.
- 2 Te kevés: 1 sérülés, és máris nem tudunk 2 Te-vel felállni. Kíváncsi vok, mikor kezdünk szezon közben összekukázni vkit, mert nincs elég Te-nk.
- Andre Brown-t kirakni nagy hiba sztem. Jobb, mint Ware, élt is a kapott lehetőséggel preseason-ben.
- Alfordot is sajnálom, nagy kedvencem. Mondjuk az ő kihagyása még talán érthető.Szsziszka
több mint 14 éve
Na most nézem a végső rostert, de megint nem vok elégedett:- 2 Te kevés: 1 sérülés, és máris nem tudunk 2 Te-vel felállni. Kíváncsi vok, mikor kezdünk szezon közben összekukázni vkit, mert nincs elég Te-nk.
- Alfordot is sajnálom, nagy kedvencem. Mondjuk az ő kihagyása még talán érthető.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Cruz-t be fogja követelni a népvittorekíváncsi vagyok mit tud majd regular seasonben de sztem megérdemli nagyon megdolgozott a helyéért. Go Cruz 😊
több mint 14 éve
Cruz-t be fogja követelni a nép
több mint 14 éve
Hát jah, és én még azt mondtam, h semmi értelme a preseasonnak...SzeszeHát akkor most Victor Cruz se lenne valószínűleg nálunk... 😊 Pár szép jelenete remélem lesz a szezon során, bár nehéz lesz Smith, Nicks, Manningham, és Barden mögött.
több mint 14 éve
Hát jah, és én még azt mondtam, h semmi értelme a preseasonnak...Valszeg az az egy elkapás a NE ellen sokat jelentett Calhounnak. Mondjuk nagy volt ahogy otthagyta az embereket. 😊AsbeeÉs itt az 53-as listaAsbeeIgazából nincs semmi meglepő benne. Nekem a Ware > Brown absz nem meglepő és mivel hoztuk Reynaud-t, így Brown-nak nem jutott már hely. A Bernard > Alford is benne volt a lapok közt, ezt sajnálom, de én is láttam, h Bernard jól játszott mostanában.. Remélem hozza magát élesben is, nem úgy mint tavaly. Az egyetlen meglepetés számomra Calhoun bekerülése.. én Hagant hagytam volna bent, de lehet h jól járunk Calhounnal, kiderül.Szesze
több mint 14 éve
Valszeg az az egy elkapás a NE ellen sokat jelentett Calhounnak. Mondjuk nagy volt ahogy otthagyta az embereket. 😊És itt az 53-as listaAsbeeIgazából nincs semmi meglepő benne. Nekem a Ware > Brown absz nem meglepő és mivel hoztuk Reynaud-t, így Brown-nak nem jutott már hely. A Bernard > Alford is benne volt a lapok közt, ezt sajnálom, de én is láttam, h Bernard jól játszott mostanában.. Remélem hozza magát élesben is, nem úgy mint tavaly. Az egyetlen meglepetés számomra Calhoun bekerülése.. én Hagant hagytam volna bent, de lehet h jól járunk Calhounnal, kiderül.Szesze
több mint 14 éve
Cruz meg elsírta magát h felkerült a rosterre 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
És itt az 53-as listaAsbeeIgazából nincs semmi meglepő benne. Nekem a Ware > Brown absz nem meglepő és mivel hoztuk Reynaud-t, így Brown-nak nem jutott már hely. A Bernard > Alford is benne volt a lapok közt, ezt sajnálom, de én is láttam, h Bernard jól játszott mostanában.. Remélem hozza magát élesben is, nem úgy mint tavaly. Az egyetlen meglepetés számomra Calhoun bekerülése.. én Hagant hagytam volna bent, de lehet h jól járunk Calhounnal, kiderül.
több mint 14 éve
És itt az 53-as lista
több mint 14 éve
jaja Bernardot ezzel magyarázzák h pre-ben teljesítettOh anyám... 😕 Pedig én nagyon bíztam benne...
másik meglepetés Brown RB... ezt nem értem Ware nem volt ennyire jó sztemcsebi
több mint 14 éve
jaja Bernardot ezzel magyarázzák h pre-ben teljesítettmásik meglepetés Brown RB... ezt nem értem Ware nem volt ennyire jó sztem
több mint 14 éve
Alford cutChevyBasszák meg! Tartottam tőle, h ez lesz, Bernard nagyon bejavult a preseason végére..
több mint 14 éve
Inkább Bernardot, mert öreg is meg szar is. nj.com-on arra hivatkoznak, hogy nem volt elég roster hely, hogy kivárjuk a teljes felépülését. De szerintem egy Canty-Cofield-Joseph hármassal lazán kihúztuk volna addig.Alford cutChevyLehet jobb lett volna Bernardot kirakniAsbee
Mindenesetre ezt sosem felejtem el:
http://www.youtube.com/watch?v=IkHOkzACRX0&feature=related/
több mint 14 éve
Alford cutChevyLehet jobb lett volna Bernardot kirakni
több mint 14 éve
Alford cut
több mint 14 éve
Tollefsont és Whimpert cserélni akarjuk
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Gb5hPlEkwgcNem tudom, hogy elfér-e ide, vagy esetleg volt már, de nagyon nagy 😂 😂 😂
több mint 14 éve
PSben ott lesz, ha szükséges majd felhozzuk, nem hinném h bárki elvinné. Elég 2 QB a rosteren sztem.azért én megtartottam volna Bhomart...na Bomart kitettük...A Rosenfels trade után Bomar egyértelmű volt. Hagan pedig megint jó teljesítményt nyújtott preseasonban, meg is ragadhatott volna, de pechjére Cruz beelőzte.Szesze
Hagant is ezen már nem lepődök megcsebi
ha jól számolom még 9 embercsebi
több mint 14 éve
azért én megtartottam volna Bhomart...na Bomart kitettük...A Rosenfels trade után Bomar egyértelmű volt. Hagan pedig megint jó teljesítményt nyújtott preseasonban, meg is ragadhatott volna, de pechjére Cruz beelőzte.Szesze
Hagant is ezen már nem lepődök megcsebi
ha jól számolom még 9 ember