New York Giants

50 feliratkozó

több mint 14 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
Hát a Chicago verte a Vikings-et :S

Akkor nincs mese, vagy megverjük a GB-t, vagy húzzunk a fenébe.

Fogcsikorgatós, fasza meccsnézés lesz belőle legalább.
több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Kár, h nagyon csekély az esélye egy Vikings győzelemnek. Mondjuk lehet, h fent kéne maradni megnézni

24 óra után azért kicsit javult a helyzet nálad is...

amúgy hagytál valamit amin megtudod nézni a meccset??? 😊 😊

szerintem a Vikesra most ne számítsunk , nem fog bukni a Chicago ma este.(azért felveszem éjszaka hátha nem lesz igazam... 😉 )
hálistennek sok egyéb lehetőségünk is van még ugye...

BÜSZKESÉG! ez a kulcsszó ha jól tudom !ezért fognak szétrúgni minden segget a jövő héten

Green Bay-ben...

u.i. : Vadibandit és G-ment azóta sem látom a fórumon, remélem minden o.k. veletek nem tettetek kárt
magatokban (másokban.. ) miután leléptem!! 😊)yooker
Természetesen semmi sem o.k.

Én még mindig nem tértem magamhoz. És ami a nagyobb baj, hogy szerintem a csapat sem. Elképzelni sem tudom, hogyan nyerünk a lembón...

Off: Amúgy a meccsnézés jó volt. Így a saját használati és dísztárgyak, számítástechnika stb. megmenekültek, csak az eagles-rajongók fülsüketítő üvöltése nem kellett volna ott a 4. negyed végén. A Jim Beam-edet nekünk is felszámolták, hiába erősködtem, hogy én hallottam, amikor te bemondtad a csajnak a számlához. Ő azt állította, hogy nem hallotta, és nem is tette rá a számládra. Fizettem... Ez már csak a hab volt a tortán tegnap este.
26. estére egyelőre nem tervezek semmit.
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 459 — Expect the Best !
Kár, h nagyon csekély az esélye egy Vikings győzelemnek. Mondjuk lehet, h fent kéne maradni megnézni

24 óra után azért kicsit javult a helyzet nálad is...

amúgy hagytál valamit amin megtudod nézni a meccset??? 😊 😊

szerintem a Vikesra most ne számítsunk , nem fog bukni a Chicago ma este.(azért felveszem éjszaka hátha nem lesz igazam... 😉 )
hálistennek sok egyéb lehetőségünk is van még ugye...

BÜSZKESÉG! ez a kulcsszó ha jól tudom !ezért fognak szétrúgni minden segget a jövő héten

Green Bay-ben...

u.i. : Vadibandit és G-ment azóta sem látom a fórumon, remélem minden o.k. veletek nem tettetek kárt
magatokban (másokban.. ) miután leléptem!! 😊)
több mint 14 éve
"Also, if the Vikings beat the Bears tonight, the Giants would get into the postseason with a victory in either of their final two games. The reason for that is the Packers would win the NFC North with a victory over Chicago in Week 17. That would drop the Bears and Giants to 10-6, with the Giants’ victory over Chicago in Week 4 being the tiebreaker. In the event of a multi-team tiebreaker, the Giants would get in ahead of Chicago because of a better conference record."

egyszóval hajrá Vikingek!Winters
Kár, h nagyon csekély az esélye egy Vikings győzelemnek. Mondjuk lehet, h fent kéne maradni megnézni..Szesze
A pálya állapota, amin játszanak még lehet, hogy megkavarja majd a lapokat.
Na meg csak felszívják magukat a saját ünnepükre.
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 835 — Giants fan
"Also, if the Vikings beat the Bears tonight, the Giants would get into the postseason with a victory in either of their final two games. The reason for that is the Packers would win the NFC North with a victory over Chicago in Week 17. That would drop the Bears and Giants to 10-6, with the Giants’ victory over Chicago in Week 4 being the tiebreaker. In the event of a multi-team tiebreaker, the Giants would get in ahead of Chicago because of a better conference record."

egyszóval hajrá Vikingek!Winters
Kár, h nagyon csekély az esélye egy Vikings győzelemnek. Mondjuk lehet, h fent kéne maradni megnézni..
több mint 14 éve

egyszóval hajrá Vikingek!
több mint 14 éve
Én abszolút nem vagyok derűlátó a PO reményeinkkel kapcsolatban, de az tény, hogy ha valamit is akarunk csinálni a rájátszásban azontúl, hogy hurrábejutottunkje, akkor jó gyakorlás lesz előtte a GB megverése.

Csak hát idegenben leszünk, egy leírhatatlanul nagy bukta után, a fikafagyasztó hidegben...
Nem nekünk áll a zászló.
több mint 14 éve
A döntetlen ezen ment el:
New York Giants at 1:16, (1st play from scrimmage 1:10)
(1:10) (Shotgun) E.Manning pass incomplete short left to D.Hagan. 1-10-NYG 36
(1:06) (Shotgun) E.Manning pass incomplete deep middle to K.Boss. 2-10-NYG 36
(1:00) (Shotgun) E.Manning sacked at NYG 29 for -7 yards (T.Laws). 3-10-NYG 36
Timeout #1 by NYG at 00:14.Badman
tehát még egyszer: mások is hibáztak, de ettől ez még menthető lett volna, ha kikúrja a labdát, a 20 yard körül.Winters
Magas volt a snap, ezért nem tudta kirúgni oldalra. Le kellett volna futtatni az órát, és akkor nem került volna a csapat ilyen helyzetbe.Badman
ez az a dolog, amivel én is maximálisan egyetértek. 1:00-nál megállt a játék amikor 2&éskurvasok volt. Itt én is egyből erre gondoltam, hogy térdeljünk le, és menjünk inkább OT-ba.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kivételesen nagyon örülök, hogy nem tudtam megnézni a meccset! Most olvastam a kommenteket.Szsziszka
sztem egyébként ha teheted, szerezd be (bár még nincs fent tytn ahogy az előbb írtam is a sas topikba) az első 3 negyedet mindenképp érdemes megnézni. max a 4. negyednél kinyomod 😀

a mondandód második részével egyetértek, egy elit csapatnak nem lehet ilyen hullámzó a teljesítménye
több mint 14 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Kivételesen nagyon örülök, hogy nem tudtam megnézni a meccset! Most olvastam a kommenteket. Függetlenül attól, hogy ki kit hibáztat, annyit leszögeznék, h ez a 4. negyed a vállalhatatlan kategória. Meg az is elfogadhatatlan, hogy zsinórban 5. v. 6. alaklommal kapunk ki a filitől. (beleférne, ha ott tartanánk a csapatépítésben, mint mondjuk a Bills, de évek óta jó cspatnak tartjuk magunkat/tartanak minket).
Én azt remélem, h bejutunk, és a filit kapjuk ellenfélnek! Ott meg lehet mutatni, h megérdemeltük-e. (Hiába van, h alapjában véve jó az O is, meg a D is, ekkora hullámvölgyek, nem férnek bele, meg ilyen specteam teljesítmény se. Nyilván TC is pontosan tudja, h a ST is uolyan fontos része a csapatnak. Korábban is eszembe jutott már, h a ST-coach nincs a helyzet magaslatán.)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én bízom a csapatban h felállunk a padlóról, szvsz a PO meglesz, ott meg azért fogok imádkozni h találkozzunk a phillyvel
karácsonyra meg veszek egy ilyet, mert tegnap eltörtem a space-t és a numpad rész se teljesen oké 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Saintsnek két rohadt nehéz meccse lesz a Falcons és a Buccs ellen. A Packersnek se lesz egyszerű dolga ellenünk és a Bears ellen. A macik Green Bayen kívül a Jetset fogadják. Tampa pedig Hawksot fogadja még. Ezek alapján a mi sorsolásunk az egyik legkönnyebb. Én bizakodó vagyok. Szerintem meg lesz a PO. Titkon reménykedek hogy a Siants utóbbi két meccsét elveszti és akkor megelőzhetjük őket, ami egyenlő azzal hogy Westből kapunk ellenfelet. (Tudom ennek az esélye nagyon csekély de azért eljátszottam a gondolattal. 😊 )
több mint 14 éve
a GB már valóban preplayoff meccs, az öreg a meccs után rosszul kalkulált, nem kell ütni a redskinst:

New York Giants (9-5) – Would clinch a playoff berth with a win at the Packers due to better strength of victory than the Buccaneers.

be is nézek a GB topikba, náluk milyen gondok vannakvittore
A Redskins meccsnek egyedül akkor lehet jelentősége, ha kikapunk a Packerstől, mert akkor ha verjük a Redskinst és a Packers kikap a Chicagotól az utsó fordulóban, még akkor is továbbjuthatunk.
Szóval annyira még nem szar a heylzet, csak fel kellene állni a padlóról.
több mint 14 éve
Biztos én értékelem túl a szerepüket. De egy csomószor azaz érzésem, hogy egy csomó ember messze a saját maximuma fölött játszik emiatt és ilyenkor könnyebben történhetnek hibák. Normális esetben pl. nem Tuck a megfelelő ember hogy TE-t vagy RB-t fogasson az ember; ha jól tudom (Tampa 2-ben / Cover 2-ben - gondolom Fewell (majd egyszer) ezt szeretne) ezt mind az LB-knek kéne csinálni. Valószínűleg nincs aki jobban tudná mint Tuck - már ha Fewell nem hülye - amit nem gondolok róla. Gáz. Ugyanígy mondhatjuk hogy a Vick futásoknál hogy Ross meg Grant cseszte el; de nálunk esélye sincs hogy valamelyik OLB-ben akadjon el így minden az ő kezükben is volt.

Ami viszont nem rajtuk múlt és nincs fenn a listán: amikor Thomas hiába jelezte Websternek (vagy fordítva) hogy zónázzon, ne embert fogjon - nem jutott el hozzá az infó - és így kb a legtisztább TD-t kaptuk.salander
Nyilván kurvára hiányzik, h gyakorlatilag nincsen LB-tackle egész évben, ez nem is kérdéses. Ennek ellenére már sokszor megmutattuk, h tudjuk orvosolni ezt a problémát, 2007-2009ig sem volt domináns az LB sorunk (oké, azért Pierce fasza volt, főleg az első két évben, de ő sem azért mert tackle-masina volt, hanem mert faszán olvasta a playeket, igazi védelmi vezér tudott lenni), mégis kurva jó volt a védelem. Ennél a védekezésnél amit mi csinálunk az LB kérdés nem olyan fonotsságú,ezért is draftoltunk első körökben megint a DLine-ba, egyszerűen ott dől el a lényeg nálunk. Tegnap is látható volt, h amikor elfogyott az erő ott akkor végünk is lett. Sajnos Tollefson kiesése ennyire bebaszott, nem tudtunk rotálni már.
több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
a GB már valóban preplayoff meccs, az öreg a meccs után rosszul kalkulált, nem kell ütni a redskinst:

New York Giants (9-5) – Would clinch a playoff berth with a win at the Packers due to better strength of victory than the Buccaneers.

be is nézek a GB topikba, náluk milyen gondok vannak
több mint 14 éve
Biztos én értékelem túl a szerepüket. De egy csomószor azaz érzésem, hogy egy csomó ember messze a saját maximuma fölött játszik emiatt és ilyenkor könnyebben történhetnek hibák. Normális esetben pl. nem Tuck a megfelelő ember hogy TE-t vagy RB-t fogasson az ember; ha jól tudom (Tampa 2-ben / Cover 2-ben - gondolom Fewell (majd egyszer) ezt szeretne) ezt mind az LB-knek kéne csinálni. Valószínűleg nincs aki jobban tudná mint Tuck - már ha Fewell nem hülye - amit nem gondolok róla. Gáz. Ugyanígy mondhatjuk hogy a Vick futásoknál hogy Ross meg Grant cseszte el; de nálunk esélye sincs hogy valamelyik OLB-ben akadjon el így minden az ő kezükben is volt.

Ami viszont nem rajtuk múlt és nincs fenn a listán: amikor Thomas hiába jelezte Websternek (vagy fordítva) hogy zónázzon, ne embert fogjon - nem jutott el hozzá az infó - és így kb a legtisztább TD-t kaptuk.salander
ilyenkor pl hátrány hogy a közönség zajong a def. playeknél
több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan

Ami viszont nem rajtuk múlt és nincs fenn a listán: amikor Thomas hiába jelezte Websternek (vagy fordítva) hogy zónázzon, ne embert fogjon - nem jutott el hozzá az infó - és így kb a legtisztább TD-t kaptuk.
több mint 14 éve
http://www.bigblueview.com/2010/12/19/1886401/seven-plays-that-doomed-the-giants?ref=yahoo

Dodge-nak meg gyűjtsünk xanaxra és bétablokkolókra 😀vittore
A hétből kettő, ha nem három a meccset eldöntő hiba mélyebb oka szerintem hogy nincsenek LB-ink. A többi már csak a porcukor volt a tortán. Kár, hogy mindig ilyen szituációkban derül ki amikor csak egy kis pluszt kéne beleadni.salander
Jó, de az benne van, h gyenge az LB sor, ezzel nincs mit tenni, de ezen kívül elvileg nincs gyenge pontunk. Minden csapatban vannak gyengébb egységek, ezzel mi még mindig a legjobbak között vagyunk. A kulcs hibák itt most nem elsősorban az LBk miatt történtek egyébként.
Mondjuk azért Dodge-nak ez a pánikolása tényleg elgondolkodtató. Ha ennyire nem bírja valaki a nyomást abból nehezen elképzelhető hosszabb távon is, h megbízható, stabil játékos legyen.. márpedig egy folyamatosan szerencsétlenkedő punter kurvára nem fér bele ez nyilvánvaló.
több mint 14 éve
http://www.bigblueview.com/2010/12/19/1886401/seven-plays-that-doomed-the-giants?ref=yahoo

Dodge-nak meg gyűjtsünk xanaxra és bétablokkolókra 😀vittore
A hétből kettő, ha nem három a meccset eldöntő hiba mélyebb oka szerintem hogy nincsenek LB-ink. A többi már csak a porcukor volt a tortán. Kár, hogy mindig ilyen szituációkban derül ki amikor csak egy kis pluszt kéne beleadni.
több mint 14 éve
eléggé felpörgött mindenki a meccsre, nehéz lesz a bukta után megismételni a Packers ellenvittore
ezt ne is ismételjük meg, ha lehet 😊
több mint 14 éve
eléggé felpörgött mindenki a meccsre, nehéz lesz a bukta után megismételni a Packers ellen
több mint 14 éve
Másik topicból:
Nekem is megvan a győzelem és ezzel, h szaba nyert a feljutás is, de most annyira ez sem tud feldobni.Szesze
Nálam ugyanez van, ha az ellennél éjjel Julius Peppers nem szerez 30-cal több pontot mint Chad Greenway; de én is azt gondoltam hogy jobban fogok örülni. :/
több mint 14 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
http://www.nfl.com/videos/new-york-giants/09000d5d81d09767/Eagles-Giants-The-Aftermath

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Kb mindenki leírt mindent. Egyet tudok mondani: 1 hétig nem akarok fociról hallani...Asbee
ugyanez az érzésem volt nekem is tegnap... nem is néztem utána már a sporttv, sem a SNF-et...ironroy
Én elég gyorsan szoktam regenerálódni, de ezt még nem sikerült megemészteni. Még az asszony se meri számon kérni a tegnapi műsort, látja h ez most komoly 😊
több mint 14 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Kb mindenki leírt mindent. Egyet tudok mondani: 1 hétig nem akarok fociról hallani...Asbee
ugyanez az érzésem volt nekem is tegnap... nem is néztem utána már a sporttv, sem a SNF-et...