NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
8
4
2:15, Arena4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
na bazeg. Ennyi turnoverrel csak annak örülhetünk, hogy a Panthers-nél még nagyobb zavar volt mint nálunk.
Voltak azért nagyon jó dolgok, de majd erről bővebben holnap.
több mint 14 éve
tavaly 0 red zone int idén már 3 (még a meccsnek nincs vége) úgy látszik tényleg leszáll a sas...csebiállatok voltuk red zone-ban! hova felugrottak a DB-k :o :o :o :o
több mint 14 éve
Jól szét kaptátok a Panthers-t,mondjuk a WRek viszont csúnyán összerondították Eli statisztika lapját.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
tavaly 0 red zone int idén már 3 (még a meccsnek nincs vége) úgy látszik tényleg leszáll a sas...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
És Joseph? Megsérült v mifene?
több mint 14 éve
ha jól tájékozódtam Ross nem játsuik maBlackburn viszont úgy néz ki tudja vállalni, ennek örülök.
íme a hiányzók: Viktor Cruz, Duke Calhoun, Dave Tollefson, Linval Joseph, Mitch Petrus, Phillip Dillard, Gerris WilkinsonHirosima
több mint 14 éve
Viktor Cruz, Duke Calhoun??? velük mi a pöcs van? kivették a szabit???????vagy fenn vagyunk a rosteren és lazulás van?😀
több mint 14 éve
ha jól tájékozódtam Ross nem játsuik maíme a hiányzók: Viktor Cruz, Duke Calhoun, Dave Tollefson, Linval Joseph, Mitch Petrus, Phillip Dillard, Gerris Wilkinson
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ma este végre megkezdődik az idény érdemi része. A mi meccsünk este 7-kor kezdődik, remélhetőleg meglesz a fiúkban a visszavágás vágya a Panthers ellen az előző szezon utolsó hazai meccse miatt. Kíváncsi leszek, hogy a védelem össze fogja-e kapni magát, vagy a tavalyi szezont fogjuk ismét látni. Mindenesetre ma este nyerni kell, szépen kell felavatni a Giants stadiont. 😉
több mint 14 éve
1 Sep 12 CAR @ NYG W2 Sep 19 NYG @ IND W
3 Sep 26 TEN @ NYG L
4 Oct 03 CHI @ NYG W
5 Oct 10 NYG @ HOU L
6 Oct 17 DET @ NYG W
7 Oct 25 NYG @ DAL W
8 Bye
9 Nov 07 NYG @ SEA W
10 Nov 14 DAL @ NYG L
11 Nov 21 NYG @ PHI L
12 Nov 28 JAC @ NYG W
13 Dec 05 WAS @ NYG L
14 Dec 12 NYG @ MIN W
15 Dec 19 PHI @ NYG W
16 Dec 26 NYG @ GB L
17 Jan 02 NYG @ WAS L
9-7
több mint 14 éve
szerintetek mikor kezdenek gondolkodni a tulajok Eli utódján? vagy még korai? szerintem az a jó út, amit pl a GB-nél csináltak, hogy 3-4 év alatt építették fel a qb-t, így viszont már aktuális lenne 1-2 éven belül kivenni a drafton irányítót az első körbenMiami egyetem QB-ját?
például Jacory Harristvittore
Hát a tegnapi meccsen jó fos volt.
több mint 14 éve
spieltaaaaaaag 😀
több mint 14 éve
Alford Oakland-be ment... sok sikert kívánunk neki!
több mint 14 éve
szerintetek mikor kezdenek gondolkodni a tulajok Eli utódján? vagy még korai? szerintem az a jó út, amit pl a GB-nél csináltak, hogy 3-4 év alatt építették fel a qb-t, így viszont már aktuális lenne 1-2 éven belül kivenni a drafton irányítót az első körbenBőven van még idő 😉 De bárcsak ez lenne a legnagyobb gondunk... :/
több mint 14 éve
szerintetek mikor kezdenek gondolkodni a tulajok Eli utódján? vagy még korai? szerintem az a jó út, amit pl a GB-nél csináltak, hogy 3-4 év alatt építették fel a qb-t, így viszont már aktuális lenne 1-2 éven belül kivenni a drafton irányítót az első körbenrettentő korai. szép és jó, amit a packersnél csináltak, de ez olyan Cardinals-féleképpen is elsülhet. ráadásul Jacory harris néha kicsi,de zavaró hülyeségeket csinál a pályán (mondjuk melyik qb nem...), ezért szkeptikus vagyok az NFL-karrierjével kapcsolatban.
több mint 14 éve
szerintetek mikor kezdenek gondolkodni a tulajok Eli utódján? vagy még korai? szerintem az a jó út, amit pl a GB-nél csináltak, hogy 3-4 év alatt építették fel a qb-t, így viszont már aktuális lenne 1-2 éven belül kivenni a drafton irányítót az első körbenNagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon korai.
több mint 14 éve
szerintetek mikor kezdenek gondolkodni a tulajok Eli utódján? vagy még korai? szerintem az a jó út, amit pl a GB-nél csináltak, hogy 3-4 év alatt építették fel a qb-t, így viszont már aktuális lenne 1-2 éven belül kivenni a drafton irányítót az első körbenpéldául Jacory Harrist
több mint 14 éve
1.A2.D
3.C
4.C
5.B
6.B
7.A
9.A
10.B
11.A
12.B
több mint 14 éve
Otah (Panthers kezdő RT-je) megsérült, úgyh nem játszik ellenünk, így RT poszton eléggé meggyengült a Carolina, remélem ki tudjuk majd használni. Nálunk O'Hara felépült és véglegesen eldőlt, h Diehl lesz idén is a kezdő LT (Beatty csere lesz mindkét tackle poszton). Ross is edzett már, igaz még nem teljes intenzítással, de vszínű ő is tud játszani vasárnap.
több mint 14 éve
1. A2. C
3. A
4. B
5. C
6. B
7. A
8. B
9. A
10. A
11. C
12. A
több mint 14 éve
Jacobs meg nehezen viseli h elvileg most ő a #2 back. Az újságírókra is kiakadt mikor erről kérdezték.Én tegnap olyan cikket olvastam amiből az jött le, h már lenyugodott, azt mondta csak azért volt kiakadva mert nem kapott egy carry-t sem a Pats elleni meccsen.
Újabb hiszti Osi után... :rolleyes: Vele is meg kell értetni h mi a szitu, de én már egy jövő évi rb draftot vizionálok (persze az mlb mellett 😀 ).Szsziszka
több mint 14 éve
Jacobs meg nehezen viseli h elvileg most ő a #2 back. Az újságírókra is kiakadt mikor erről kérdezték.Újabb hiszti Osi után... :rolleyes: Vele is meg kell értetni h mi a szitu, de én már egy jövő évi rb draftot vizionálok (persze az mlb mellett 😀 ).
több mint 14 éve
1 Sep 12 CAR @ NYG Wigen csak lehet az indi ellen a secondary nem összeszokottsága az új rendszerben jöhet ki...
2 Sep 19 NYG @ IND L/W
3 Sep 26 TEN @ NYG W
4 Oct 03 CHI @ NYG W
5 Oct 10 NYG @ HOU L
6 Oct 17 DET @ NYG W
7 Oct 25 NYG @ DAL L
8 Bye
9 Nov 07 NYG @ SEA W
10 Nov 14 DAL @ NYG W
11 Nov 21 NYG @ PHI W
12 Nov 28 JAC @ NYG W
13 Dec 05 WAS @ NYG W
14 Dec 12 NYG @ MIN L
15 Dec 19 PHI @ NYG W
16 Dec 26 NYG @ GB W
17 Jan 02 NYG @ WAS W
Az optimalistább esetben 13-3 , a pesszinalistábban 12-4. 😀 De szerintem nem verhetetlen az Indi, főleg nem a 2. héten. Csak passzban kell őket megfogni, mert futni úgyse nagyon tudnak, így azon a meccsen nem jön ki az LB sor hiányossága. :/balu10