New York Giants
50 feliratkozó
több mint 3 éve
ajanlom mkinek az athletic cikket Dabollrol. elkepeszto, hogy minden egyes heten talalkozik kulon Siammal meg Knoxszal tobbszor is:Tok jo meg minden , de egyebkent nem ezert kapjak a fizetesuket elvileg?
1. het elejen kozosen neznek anyagokat, amin beszelnek 4th down, 2pt, 2 minute, 4 minute offenserol, jatekhelyzetekrol
2. ezutan csutortokent ujra talalkoznak, ahol 60-70 playt beszelnek at a teljes ligabol, es h melyek a legjobb dontesek a valoszinuseg alapjan az adott szituban.
ezutan Siam meg Knox keszit egy jelentest, amit ugyanugy magaval visz a meccsre, hogy belenez ha kell mikozben veluk is bmikor tud beszelni a headseten.
eleg durva, hogy ennyire durvan felkeszul sajat maga HCkent is, hogy milyen dontest kell hoznia az adott szitukban ...
csebi
Nekem inkabb az a fura ha valaki mondjuk hetkoznap olyankor golfozik😀
A kulonosen jo benne inkabb az hogy erdemenyes is vele egyebkent mert a Jetses korabbi foedzo Gase is pl. ejjel nappal elemzett ha jol tudom aztan megis szarok voltak!
több mint 3 éve
Az AWS Analitika 😀ajanlom mkinek az athletic cikket Dabollrol. elkepeszto, hogy minden egyes heten talalkozik kulon Siammal meg Knoxszal tobbszor is:Majdnem így csinálta Judge is.
1. het elejen kozosen neznek anyagokat, amin beszelnek 4th down, 2pt, 2 minute, 4 minute offenserol, jatekhelyzetekrol
2. ezutan csutortokent ujra talalkoznak, ahol 60-70 playt beszelnek at a teljes ligabol, es h melyek a legjobb dontesek a valoszinuseg alapjan az adott szituban.
ezutan Siam meg Knox keszit egy jelentest, amit ugyanugy magaval visz a meccsre, hogy belenez ha kell mikozben veluk is bmikor tud beszelni a headseten.
eleg durva, hogy ennyire durvan felkeszul sajat maga HCkent is, hogy milyen dontest kell hoznia az adott szitukban ...
csebi
Ezért találta ki a qb-sneaket a saját 5 yardosunkon.
Zet
több mint 3 éve
ajanlom mkinek az athletic cikket Dabollrol. elkepeszto, hogy minden egyes heten talalkozik kulon Siammal meg Knoxszal tobbszor is:Majdnem így csinálta Judge is.
csebi
Ezért találta ki a qb-sneaket a saját 5 yardosunkon.
több mint 3 éve
ajanlom mkinek az athletic cikket Dabollrol. elkepeszto, hogy minden egyes heten talalkozik kulon Siammal meg Knoxszal tobbszor is:1. het elejen kozosen neznek anyagokat, amin beszelnek 4th down, 2pt, 2 minute, 4 minute offenserol, jatekhelyzetekrol
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Daboll mondott egy érdekeset a BYE week utáni héten, a Houston meccs előtt. Az egyik legfontosabb kulcs a csapatnál decemberben, a két fal mélysége és a rotáció, mert akkor jön elő a fáradtság és vele együtt a sérülés Bogár is. Így akkor kell a választási lehetőség, hogy tudjunk tovább haladni. Jó látni egyre többször, hogy a bigger picturet nézi az edzők és vezetők hada, nem a rövid távú lyukakat tömködjük be, és konzisztens rendszert építünk.
több mint 3 éve
Valaha első körös DT Vernon Butler érkezett a gyakorló csapatba. Előző két évben a Bills keretét erősítette.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Hát megnézve az összefoglalót, ez elsősorban a Phillyn múlott. A végén 3. és 7-nél az unnecessary roughness gyönyörű volt. Remélem ellenünk is tartalékolnak egy két ilyen segítséget 😊Hát nagyon nem csak rajtuk múlt.. nézd meg az egész meccset. Gyakorlatilag végig a Washingtonnál volt a labda, elképesztő nagy arányban csinálták meg a 3rd down-jaikat, olyan szinten dominálták az Eagles D-t szinte az egész meccsen, h öröm volt nézni. Persze kellett hozzá némi mák is a facemask-es szituval, de összességében totálisan megérdemelte ezt a győzelmet a Washington, sokkal jobb volt végig.
Haba
Szerkesztette: Szesze
több mint 3 éve
Hát megnézve az összefoglalót, ez elsősorban a Phillyn múlott. A végén 3. és 7-nél az unnecessary roughness gyönyörű volt. Remélem ellenünk is tartalékolnak egy két ilyen segítséget 😊Sokat tanulhatunk abból a meccsből mind két csapat elleni meccseinkre! 😉
Haba

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Hát megnézve az összefoglalót, ez elsősorban a Phillyn múlott. A végén 3. és 7-nél az unnecessary roughness gyönyörű volt. Remélem ellenünk is tartalékolnak egy két ilyen segítséget 😊
több mint 3 éve
Washington nem semmit játszott az Eagles ellen 😊 idén tényleg bárki megverhet bárkit.egyébként javarészt ugye a turnovereken múlott ( és volt köztük elég csúnyán benézett facemask is )
Szesze
szóval megvan a recept nekünk is !kell 3-4 szerzett labda + 1 tökéletes offense játék és akkor lehet esély...😊
bár ennek a Skinsnek azért úgy néz ki vannak rendes elkapói!
csak Slayton le ne sérüljön 😊
több mint 3 éve
Washington nem semmit játszott az Eagles ellen 😊 idén tényleg bárki megverhet bárkit.Nem szepen oregedett a mult heti meglatasom...😀
Szesze
Ettol fuggetlenul azert meg mindig komoly eselyes az Eagles es mar a veretlenseg terhe sem nyomja oket😀
több mint 3 éve
Washington nem semmit játszott az Eagles ellen 😊 idén tényleg bárki megverhet bárkit.
több mint 3 éve
Expert picks finally got it right 🤧 pic.twitter.com/r53ABA23SV
— New York Giants (@Giants) November 13, 2022
több mint 3 éve
twitter.com/justinpenik/status/1592284615628427264?s=46&t=3avbOJ7_EOrrcycvTbQQFQGiants Offense EPA tiers since week 4. Giants and the Chiefs have been the two best passing offenses in the league on an EPA/dropback basis. The Giants AND the Chiefs.
Magyarán elég hatékony gameplant futtatnak Kafkaek, ha a passz mennyiséget nézzük. Abban biztos megegyezhetünk, hogy a lehetőségeinket jó eséllyel használjuk ki, ha a kezünkbe kerül.
több mint 3 éve
Ja ! Es ne felejtsuk el megemliteni hogy Hodgins 2. Legtobb elkapott yarddal nyitott csapaton belul (komoly 41),szoval jogos volt az optimizmusom hogy igenis upgrade lesz a csavo😀 , csak igy tovabb
több mint 3 éve
Kicsit védeném azért magam mielőtt itt elleszek könyvelve károgó elégedetlenkedőnek azért mert mertem írni némi kritikát! 😊Én alapvetően a konzervatív playhívás híve vagyok, de Daboll annyira kimaxolja ezt a dolgot, h az időnként már nekem is erős (mondjuk azért vannak erős kivételek néha, pl a Titans elleni 2 pontos a végén, ami konkrétan lehet az egész szezont meghatározta). Nemtom hogy ő alapvetően ilyen beállítottságú-e, vagy csak a keret limitáltsága miatt nyomjuk ebben a szellemben, ez majd később fog kiderülni. Tegnap viszont sztem teljesen indokolt volt ez a konzervatív játékhívás, ha vezetsz végig és az ellenfél is gyengébb, akkor nem kell kockáztatni amíg nem muszáj.
nyilván tisztába vagyok a képességeinkkel meg hogy kész csoda ez az bármi is a vége , emelem kalapom mindenki előtt a csapaton belül , nem kérdőjelezem, meg hogy küzdenek, hajtanak hiszen ez nyilvánvalóan látszik!de azért annyira már megjött az étvágy hogy bosszantson az amit tegnap a meccs vége felé láttunk mert pont azt a munkát és a győzelmet sodorta veszélybe amiért kőkeményen küzdöttek végig a meccsen!és itt is kizárólag a konzervatív játékhívás ami a kritikám tárgya !
yooker
több mint 3 éve
Kicsit védeném azért magam mielőtt itt elleszek könyvelve károgó elégedetlenkedőnek azért mert mertem írni némi kritikát! 😊nyilván tisztába vagyok a képességeinkkel meg hogy kész csoda ez az bármi is a vége , emelem kalapom mindenki előtt a csapaton belül , nem kérdőjelezem, meg hogy küzdenek, hajtanak hiszen ez nyilvánvalóan látszik!de azért annyira már megjött az étvágy hogy bosszantson az amit tegnap a meccs vége felé láttunk mert pont azt a munkát és a győzelmet sodorta veszélybe amiért kőkeményen küzdöttek végig a meccsen!és itt is kizárólag a konzervatív játékhívás ami a kritikám tárgya !
több mint 3 éve
Allen-t pont azért hoztam csak példának, mert Mahomes mellett talán ő jelenleg a legjobb irányító a ligában, de az utolsó 3 Bills meccsen rendesen elbaltázta a dolgokat ő is, konkrétan elsősorban az ő sara az utolsó két vereségük. Szóval nem igazán hoz le senki meccset hiba nélkül, de nem is ennek kell lenni a célnak sztem.Igen, nézek meccseket, látom, hol nem kolbászból van a kerítés. Nem tudom miért Josh Allent hoztat szóba, amikor mvp módban nyomta az utolsó két meccsig, mindegy.Én egy kicsit fanyalogtam. Nem az eredmény miatt, hiszen az minden várakozást felülmúlt.Nézed a többiek meccseit is vagy csak a miénket? Van talán 2-3 csapat akire nem igazak ezek a kritikák amiket megfogalmazol, de lehet sokat mondtam. (Láttad pl az utóbbi hetekben Josh Allen-t?) Ilyen alapon senki nem érdemel PO-t 😊 Ez egy olyan sport ahol a legtöbb meccsen nüanszok döntenek, idén főleg jellemző ez, alig van kiemelkedő csapat. Az hogy mi nem vagyunk ezek között nem értem, h miért lep meg.. Én aztán nem vagyok egy túl optimista alkat, de tényleg nem értem, hogy hogy lehet még ebben a szezonban is a negatívat látni. DJ nem hozott még egy hibátlan meccset se? nem is fog, na és? nyertünk vele hetet és vezetett 5 gw drive-ot. Nincsenek csoda embereink, így nem fogunk gálázni egyetlen meccsen se, viszont csapatként egyelőre jól funkcionálunk. Nekem ez a Houston elleni meccs inkább volt pozitív csalódás, mert egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy mi ezt most majd megnyerjük. Ehhez képest végig vezettünk és bár sima nem volt, de stabilan hoztuk. Ennél többet absz nem reális elvárni ettől a csapattól.
Nem az edzők, vagy a gamelan, vagy a játékhívások miatt.
Továbbra is problémám az execution.
DJ még mindig nem hozott hibátlan meccset. Volt nagyon csúnya dobása tiszta elkapónak, vagy nem vette észre a tiszta elkapót.
Golladay...
Az a false start lehet legközelebb a meccsbe kerül. Midig volt valaki, aki hibázott. Nem véletlen Daboll ordítozása.
Most adva volt a lehetőség, egy ideális ellenféllel, hogy mutassanak a játékosok valamit. Azt, hogy nem csak full mák, az ellenfél bénázása, és az edzők munkája a hihetetlen mérleg.
Valahol hinni akarok ezekben a játékosokban, hogy hosszú távon számolhatunk velük. Mindig mutatnak valamiféle életjelet, egy-egy szép drive-ot. Aztán meg jön a bénázás, mint az előző években.
Lehet, hogy az elmúlt időszakban látottak teszik velem, hogy inkább a rossz teljesítményt látom, jegyzem meg, vahy hagy bennem nyomot, mint a jobb. De a játékosok teljesítménye számomra nem egy po vagy középcsapatot mutat. Ezért is döbbenet a 7-2.
gyurczi
Szesze
Én akkor sem csak az eredményt nézem. Rebuild van, az eredmény nekem most mellékes. Az hogy 7-2 a mérleg, az hihetetlen, de nem szeretnék Mcadoo 2.0-t. És itt nen Dabollra értem, hanem egy po év, aztán nihil.
Látni szeretném, kik azok akikre hosszabb távon számítani lehet O oldalon. Thomas egyenlőre, meg Barkley, aki a posztja miatt kérdőjel.
Ez a véleményem. Nem csapatként akarok többet látni, mert azt az edzők kimaxolták.
Egyénileg akarok a játékosoktól többet. Csinálják meg az alap dolgokat. Ez valahol nem elégedetlenség, nem negatívan látom a csapatot, meg a szezont, főleg nem az eredményt.
Azt látom hogy az edzők kidolgoztak valamit, ami valószínűleg működne, de a játékosok nem tudják megvalósítani a meccsek nagy részében. Számomra ez a legfontosabb. Nem az eredmény maga. A keret minősége miatt.
Azt, hogy ezt nem érted, vagy más a véleményed, elfogadom.
gyurczi
Persze értem az aggályaidat, ebben a csapatban nem nagyon vannak olyan emberek akiket ki lehetne emelni, mint nélkülözhetetlen láncszemek (nálam konkrétan egyedül Thomas ilyen), de ez egy csapatsport és sokkal fontosabb, h hogyan működnek együtt a játékosok, ez meg az edzőkön múlik elsősorban. Nálam eleve egy nagy pozitívum, h 5 év után végre látható jeleli vannak az OL fejlődésének mert az egész O-nak ez az alapja, innentől érdemes lesz majd a skill playerekre is koncentrálni, mert eddig ezek kb kidobott pickek/igazolások voltak.. A védelem is tök stabilnak tűnik, pedig pass-rush továbbra se nagyon van. Szóval szerintem pont az alapok kerülnek szép lassan a helyére amivel sok éve totális problémák voltak és emiatt lehet bizakodni a jövőre nézve. A köv holtszezonban minden szinten lesz mozgásterünk is, szóval várhatóan tovább fogunk fejlődni jövőre, nem tűnik logikusnak egy McAdoo féle csőd most.
több mint 3 éve
Igen, nézek meccseket, látom, hol nem kolbászból van a kerítés. Nem tudom miért Josh Allent hoztat szóba, amikor mvp módban nyomta az utolsó két meccsig, mindegy.Én egy kicsit fanyalogtam. Nem az eredmény miatt, hiszen az minden várakozást felülmúlt.Nézed a többiek meccseit is vagy csak a miénket? Van talán 2-3 csapat akire nem igazak ezek a kritikák amiket megfogalmazol, de lehet sokat mondtam. (Láttad pl az utóbbi hetekben Josh Allen-t?) Ilyen alapon senki nem érdemel PO-t 😊 Ez egy olyan sport ahol a legtöbb meccsen nüanszok döntenek, idén főleg jellemző ez, alig van kiemelkedő csapat. Az hogy mi nem vagyunk ezek között nem értem, h miért lep meg.. Én aztán nem vagyok egy túl optimista alkat, de tényleg nem értem, hogy hogy lehet még ebben a szezonban is a negatívat látni. DJ nem hozott még egy hibátlan meccset se? nem is fog, na és? nyertünk vele hetet és vezetett 5 gw drive-ot. Nincsenek csoda embereink, így nem fogunk gálázni egyetlen meccsen se, viszont csapatként egyelőre jól funkcionálunk. Nekem ez a Houston elleni meccs inkább volt pozitív csalódás, mert egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy mi ezt most majd megnyerjük. Ehhez képest végig vezettünk és bár sima nem volt, de stabilan hoztuk. Ennél többet absz nem reális elvárni ettől a csapattól.
DJ még mindig nem hozott hibátlan meccset. Volt nagyon csúnya dobása tiszta elkapónak, vagy nem vette észre a tiszta elkapót.
Golladay...
Az a false start lehet legközelebb a meccsbe kerül. Midig volt valaki, aki hibázott. Nem véletlen Daboll ordítozása.
Most adva volt a lehetőség, egy ideális ellenféllel, hogy mutassanak a játékosok valamit. Azt, hogy nem csak full mák, az ellenfél bénázása, és az edzők munkája a hihetetlen mérleg.
Valahol hinni akarok ezekben a játékosokban, hogy hosszú távon számolhatunk velük. Mindig mutatnak valamiféle életjelet, egy-egy szép drive-ot. Aztán meg jön a bénázás, mint az előző években.
Lehet, hogy az elmúlt időszakban látottak teszik velem, hogy inkább a rossz teljesítményt látom, jegyzem meg, vahy hagy bennem nyomot, mint a jobb. De a játékosok teljesítménye számomra nem egy po vagy középcsapatot mutat. Ezért is döbbenet a 7-2.
gyurczi
Szesze
Én akkor sem csak az eredményt nézem. Rebuild van, az eredmény nekem most mellékes. Az hogy 7-2 a mérleg, az hihetetlen, de nem szeretnék Mcadoo 2.0-t. És itt nen Dabollra értem, hanem egy po év, aztán nihil.
Látni szeretném, kik azok akikre hosszabb távon számítani lehet O oldalon. Thomas egyenlőre, meg Barkley, aki a posztja miatt kérdőjel.
Ez a véleményem. Nem csapatként akarok többet látni, mert azt az edzők kimaxolták.
Egyénileg akarok a játékosoktól többet. Csinálják meg az alap dolgokat. Ez valahol nem elégedetlenség, nem negatívan látom a csapatot, meg a szezont, főleg nem az eredményt.
Azt látom hogy az edzők kidolgoztak valamit, ami valószínűleg működne, de a játékosok nem tudják megvalósítani a meccsek nagy részében. Számomra ez a legfontosabb. Nem az eredmény maga. A keret minősége miatt.
Azt, hogy ezt nem érted, vagy más a véleményed, elfogadom.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Én egy kicsit fanyalogtam. Nem az eredmény miatt, hiszen az minden várakozást felülmúlt.Nézed a többiek meccseit is vagy csak a miénket? Van talán 2-3 csapat akire nem igazak ezek a kritikák amiket megfogalmazol, de lehet sokat mondtam. (Láttad pl az utóbbi hetekben Josh Allen-t?) Ilyen alapon senki nem érdemel PO-t 😊 Ez egy olyan sport ahol a legtöbb meccsen nüanszok döntenek, idén főleg jellemző ez, alig van kiemelkedő csapat. Az hogy mi nem vagyunk ezek között nem értem, h miért lep meg.. Én aztán nem vagyok egy túl optimista alkat, de tényleg nem értem, hogy hogy lehet még ebben a szezonban is a negatívat látni. DJ nem hozott még egy hibátlan meccset se? nem is fog, na és? nyertünk vele hetet és vezetett 5 gw drive-ot. Nincsenek csoda embereink, így nem fogunk gálázni egyetlen meccsen se, viszont csapatként egyelőre jól funkcionálunk. Nekem ez a Houston elleni meccs inkább volt pozitív csalódás, mert egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy mi ezt most majd megnyerjük. Ehhez képest végig vezettünk és bár sima nem volt, de stabilan hoztuk. Ennél többet absz nem reális elvárni ettől a csapattól.
Golladay...
gyurczi
több mint 3 éve
Én egy kicsit fanyalogtam. Nem az eredmény miatt, hiszen az minden várakozást felülmúlt.Nem az edzők, vagy a gamelan, vagy a játékhívások miatt.
Golladay...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Egyébként Jones így is passzolt két TDt és 200yardot, meg ő hozta az idei szezon legjobb QBR mutatóját eddig 😁 Tényleg a kontextust kell nekünk nézni, 7 győzelmünk van, amit senki nem jósolt meg eddig idén. Küzdünk, harcolunk megyunk előre, igazából kihasználtuk azt, amiben a Texans a leggyengébb mi meg a legerősebb. Futottunk megint majdnem 200 yardot ami tényleg nagyon jó. A Texans védelme azért a ligában Top 10-15 körül van, szóval nem egyenesen aranyos a merlegukkel. A vége fele, amikor már 8 emberrel töltöttek a boxot, dobhattunk volna, plusz tényleg sokszor üresen hagytak a középső zónát és elég soft coveraget is nyomtak, de akkor már égettük az órát rendesen. Piercet is sikerült jobban limitálni mint mostanában bárki más. A Detroit érdekes meccs lesz igen, mert képesek bárki ellen 30 pontot termelni, kiváncsi vagyok Wink hogy készül fel ellenük.Teljesen nem tartottuk kontroll alatt, de amikor kezdett kicsit melegedni a szitu akkor mindig megoldottuk így vagy úgy. Így is messze ez volt az eddigi legsimább győzelmünk 😊Kicsit fura nekem ez a fanyalgás a győzelem után, főleg hogy az elejétől a végéig vezettünk. Oké hogy nem volt gála, de azt ettől a csapattól nem is lehet elvárni, ahogy az is biztos volt, hogy ha eddig nem vállaltuk túl magunkat, akkor nem pont egy olyan ellenfél ellen fogjuk megtenni aki ellen az alapjátékunkkal is nyerni kéne. Ez meg is történt, ennyit kellett tenni most, mindenki hozta ami kellett a win-hez, teljesen jó ez így.A fanyalgas csak annyi hogy a jo kezdes utan fokozatosan ( plane a negyedik negyedre )annyira behuztuk mar a kezifeket O oldalon hogy nagyon kellett a D-tol a fumble es az Int ,tehat 2 labdaszerzes konkretan higy ne hozzuk vissza oket a meccsbe teljesen amibol aztan barmi kisulhetett volna! Ezt jobb csapatok kifogjak hasznalni!
A Lions elleni meccs vélhetően teljesen más lesz, ott jóval nagyobb adok-kapokra lehet számítani szerintem. Nagyon fontos lenne nyerni azon a meccsen is, mert az már fél lábbal tényleg PO-t érne, de finoman szólva nem számítok könnyű meccsre, ott biztos hogy több fog kelleni az offense-től is.
Szesze
Szoval szerintem akkor lenne igazad ha ezzel a jatekkal teljesen kontroll alatt tartottuk volna a meccset minden gond nelkul ...de nagyon is kellett a D extra hogy ne keruljunk bajba !
yooker
Szesze
több mint 3 éve
Teljesen nem tartottuk kontroll alatt, de amikor kezdett kicsit melegedni a szitu akkor mindig megoldottuk így vagy úgy. Így is messze ez volt az eddigi legsimább győzelmünk 😊Kicsit fura nekem ez a fanyalgás a győzelem után, főleg hogy az elejétől a végéig vezettünk. Oké hogy nem volt gála, de azt ettől a csapattól nem is lehet elvárni, ahogy az is biztos volt, hogy ha eddig nem vállaltuk túl magunkat, akkor nem pont egy olyan ellenfél ellen fogjuk megtenni aki ellen az alapjátékunkkal is nyerni kéne. Ez meg is történt, ennyit kellett tenni most, mindenki hozta ami kellett a win-hez, teljesen jó ez így.A fanyalgas csak annyi hogy a jo kezdes utan fokozatosan ( plane a negyedik negyedre )annyira behuztuk mar a kezifeket O oldalon hogy nagyon kellett a D-tol a fumble es az Int ,tehat 2 labdaszerzes konkretan higy ne hozzuk vissza oket a meccsbe teljesen amibol aztan barmi kisulhetett volna! Ezt jobb csapatok kifogjak hasznalni!
A Lions elleni meccs vélhetően teljesen más lesz, ott jóval nagyobb adok-kapokra lehet számítani szerintem. Nagyon fontos lenne nyerni azon a meccsen is, mert az már fél lábbal tényleg PO-t érne, de finoman szólva nem számítok könnyű meccsre, ott biztos hogy több fog kelleni az offense-től is.
Szesze
Szoval szerintem akkor lenne igazad ha ezzel a jatekkal teljesen kontroll alatt tartottuk volna a meccset minden gond nelkul ...de nagyon is kellett a D extra hogy ne keruljunk bajba !
yooker
több mint 3 éve
Kicsit fura nekem ez a fanyalgás a győzelem után, főleg hogy az elejétől a végéig vezettünk. Oké hogy nem volt gála, de azt ettől a csapattól nem is lehet elvárni, ahogy az is biztos volt, hogy ha eddig nem vállaltuk túl magunkat, akkor nem pont egy olyan ellenfél ellen fogjuk megtenni aki ellen az alapjátékunkkal is nyerni kéne. Ez meg is történt, ennyit kellett tenni most, mindenki hozta ami kellett a win-hez, teljesen jó ez így.A fanyalgas csak annyi hogy a jo kezdes utan fokozatosan ( plane a negyedik negyedre )annyira behuztuk mar a kezifeket O oldalon hogy nagyon kellett a D-tol a fumble es az Int ,tehat 2 labdaszerzes konkretan higy ne hozzuk vissza oket a meccsbe teljesen amibol aztan barmi kisulhetett volna! Ezt jobb csapatok kifogjak hasznalni!
Szesze
Szerkesztette: yooker