New York Giants
50 feliratkozó
több mint 6 éve
Annyira tajekozott a fiu dallasi ugyekben, hogy mar-mar szorakoztato a tudatlansaga.a nap tévedése, még rég nem Jerry bácsi mozgatja a szálakatEgyébként draft előtt bőven voltak arról is reportok, hogy a Redskins top 5-be akar felmenni, Jones-ért.elég erős lett ez az NFC East. Snyder alapból idióta, Gettleman egy két lábon járó agyrém, Jerry Jones éppen, hogy rálépett a kései Al Davis útjára, aminek mind tudjuk mi lesz az eredménye. Így azért elég jó dolga van a Philynek.
tenorx
Amadeus
tessék megnézni az utolsó 5 év első körös választottjait, és a mega FA deal-eket (ja az nem volt).
rva
Szerkesztette: Blevi
több mint 6 éve
a nap tévedése, még rég nem Jerry bácsi mozgatja a szálakatEgyébként draft előtt bőven voltak arról is reportok, hogy a Redskins top 5-be akar felmenni, Jones-ért.elég erős lett ez az NFC East. Snyder alapból idióta, Gettleman egy két lábon járó agyrém, Jerry Jones éppen, hogy rálépett a kései Al Davis útjára, aminek mind tudjuk mi lesz az eredménye. Így azért elég jó dolga van a Philynek.
tenorx
Amadeus
tessék megnézni az utolsó 5 év első körös választottjait, és a mega FA deal-eket (ja az nem volt).
több mint 6 éve
Egyébként draft előtt bőven voltak arról is reportok, hogy a Redskins top 5-be akar felmenni, Jones-ért.elég erős lett ez az NFC East. Snyder alapból idióta, Gettleman egy két lábon járó agyrém, Jerry Jones éppen, hogy rálépett a kései Al Davis útjára, aminek mind tudjuk mi lesz az eredménye. Így azért elég jó dolga van a Philynek.
tenorx
több mint 6 éve
De Jones nem hogy AR szintű tehetség, hanem még nagyon Alex Smith szintű se, hogy mondjak vmit... Ez nem tűnik fel neki.... Eli meg Favre szintkülönbségről ne is beszéljünk... De biztos mi vagyunk a hülék...
több mint 6 éve
ennyireakár három évet is padozhat jones!Én azon gondolkodom ez az ember ennyire kretén vagy direkt hergeli még a Giants fanokat?
profootballtalk.nbcsports.com/2019/04/26/dave-gettleman-giants-could-sit-daniel-jones-for-three-years/
jusssipekka
Toca

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
QB draft mindig rendhagyo.Ha ő benne hisznek akkor vedheto a dolog mert egy dline ember sem meccseket...
Es mivel iden extra mely a dline meg jobban ertheto hogy az maradt a kozepere.
több mint 6 éve
Én arra számítottam, hogy csak a 17-es választással húzunk QB-t (Őt vagy Haskinst), előtte jön egy komoly védő. Viszont, ha komolyan gondolják, hogy ő lesz a franchise QB (Ő és nem Haskins), akkor érthetően nem lehetett húzni a dolgot, hogy a Redskins kezében legyünk.Én is ebben bíztam, de ezek szerint ők nyilván komolyan gondolták, kérdés igazuk lesz-e..
Én most még egyiküket sem gondolom franchise szintűnek, de majd kiderül hogy ki lesz az NFC East királya.
salander
több mint 6 éve
Én arra számítottam, hogy csak a 17-es választással húzunk QB-t (Őt vagy Haskinst), előtte jön egy komoly védő. Viszont, ha komolyan gondolják, hogy ő lesz a franchise QB (Ő és nem Haskins), akkor érthetően nem lehetett húzni a dolgot, hogy a Redskins kezében legyünk.Én most még egyiküket sem gondolom franchise szintűnek, de majd kiderül hogy ki lesz az NFC East királya.
több mint 6 éve
En meg azt olvastam, hogy a Giants biztosan nem fogja elcserelni OBJ-t. Fogadok veled, hogy elcsereli.Azt olvastam a redskins Haskinst szemelte ki. De valszeg 1/17-en Jones vagy Haskins biztos elérhető lett volna. De már mindegy ugye.Nem érte miért kelett 1/6-on a Jones gyerek. Simán bent lett volna 1/17-en is. A redskins Haskinst vitte volna előttünk úgyis. Ennyire sokat látnak benne?Honnan tudod ezt?
GJohnny74
Janek
GJohnny74
több mint 6 éve
Most nézem, hogy Lock még bent van. A biztonság kedvéért holnap behúzhatnánk, aztán Lauletta majd kergetheti az irányítókat.
több mint 6 éve
Na jól van, megnyugodtam. Megmagyarázták a szakértők, hogy DJ csak azért hozott gyengébb számokat, mert gyenge védőfal mögött játszott, és gyenge célpontjai voltak. Nálunk viszont ugye gyökeresen más lesz a helyzet, ja tényleg..pont azért hoztuk mert neki már van tapasztalata ebben 😊
vanek úr
több mint 6 éve
gondolom nehezebb megítélni az átlagosnál is, mert nem jó csapatban játszottEz sokadik ránézésre is egy kalap szar. Bent hagyni Josh Allent, egy ennyire kérdőjeles irányítért, (akit valószínűleg a kutya nem akart rajta kívül elvinni az első körben), amikor nincs egy épkézláb pass rusherünk egyszerűen nevetséges. Aztán jön egy Dexter Lawrence. Én imádom az ilyen típusú játékosokat. Csak az a bajom hogy tavaly volt egy ilyenünk, aki már bizonyította, hogy ligaelit run stuffer, spaceeater DL disznó. Csak őt gombokért eladtunk a Lionsnak, most sikerült pótolnunk 1/17el. Ja hogy sokat keresett. Értem. Az alapvetően jó move hogy feljöttünk az első körbe a végén, mert nem túl nagy áron kapunk ötödik éves opciós szerződésű játékost. De erre kellett volna kivárni hogy bent marad e Jones. Szerintem. De hajrá, szurkolok, hogy ő legyen az új Peyton. Csak nem hiszek benne, meg abban sem hogy tényleg van koncepció.azért érdekes hogy egyik oldalon ( ez mondjuk kb kizárólag a Giants FO )ő az új Peyton , a fő hiányosságai között meg a pontosság és védelem olvasása szerepel...
Henderson
akkor most hogy is van ez???
yooker
szerk: amúgy is össze-vissza mondanak mindenkiről mindent a szakértők, én igazából ezért sem foglalkozom ennél többet a drafttal, mert azok se tudják megítélni, hogy ki mire lesz képes magasabb szinten akik éjjel-nappal ezzel foglalkoznak
Szerkesztette: Szesze
több mint 6 éve
Ez sokadik ránézésre is egy kalap szar. Bent hagyni Josh Allent, egy ennyire kérdőjeles irányítért, (akit valószínűleg a kutya nem akart rajta kívül elvinni az első körben), amikor nincs egy épkézláb pass rusherünk egyszerűen nevetséges. Aztán jön egy Dexter Lawrence. Én imádom az ilyen típusú játékosokat. Csak az a bajom hogy tavaly volt egy ilyenünk, aki már bizonyította, hogy ligaelit run stuffer, spaceeater DL disznó. Csak őt gombokért eladtunk a Lionsnak, most sikerült pótolnunk 1/17el. Ja hogy sokat keresett. Értem. Az alapvetően jó move hogy feljöttünk az első körbe a végén, mert nem túl nagy áron kapunk ötödik éves opciós szerződésű játékost. De erre kellett volna kivárni hogy bent marad e Jones. Szerintem. De hajrá, szurkolok, hogy ő legyen az új Peyton. Csak nem hiszek benne, meg abban sem hogy tényleg van koncepció.Jah, hát tök egyet értek ezzel azt leszámítva, hogy Jones húzása azért valamennyire magyarázható, mert később lehet hogy elvitte volna más előlünk és Haskins valószínű rohadtul nem volt opció nálunk (ennek mondjuk örülök, nagyon nem szimpi nekem a csóka és könnyen lehet a Redskins is inkább Jonest vitte volna helyette, ha még bent van).
Henderson
Az a kérdés, hogy mennyire volt muszáj QB-t húzni idén.. főleg ha tényleg ültetni akarják évekig, bár mondjuk sztem ez marhaság.
több mint 6 éve
Ez sokadik ránézésre is egy kalap szar. Bent hagyni Josh Allent, egy ennyire kérdőjeles irányítért, (akit valószínűleg a kutya nem akart rajta kívül elvinni az első körben), amikor nincs egy épkézláb pass rusherünk egyszerűen nevetséges. Aztán jön egy Dexter Lawrence. Én imádom az ilyen típusú játékosokat. Csak az a bajom hogy tavaly volt egy ilyenünk, aki már bizonyította, hogy ligaelit run stuffer, spaceeater DL disznó. Csak őt gombokért eladtunk a Lionsnak, most sikerült pótolnunk 1/17el. Ja hogy sokat keresett. Értem. Az alapvetően jó move hogy feljöttünk az első körbe a végén, mert nem túl nagy áron kapunk ötödik éves opciós szerződésű játékost. De erre kellett volna kivárni hogy bent marad e Jones. Szerintem. De hajrá, szurkolok, hogy ő legyen az új Peyton. Csak nem hiszek benne, meg abban sem hogy tényleg van koncepció.azért érdekes hogy egyik oldalon ( ez mondjuk kb kizárólag a Giants FO )ő az új Peyton , a fő hiányosságai között meg a pontosság és védelem olvasása szerepel...
Henderson
akkor most hogy is van ez???
több mint 6 éve
Így van, annyira felhozták a napokban Jonest, hogy én egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy bent maradt volna addig. És azt se felejtsük el, hogy az NFL-ben talán olyan elkapói is lesznek, akik nem dropolnak folyamatosan 😊Manningnek és Bradynek sincs ágyú erejű karja, mégis elég jól elboldogultak, szóval azért ez még nem kizáró ok 😊

több mint 6 éve
Egyébként draft előtt bőven voltak arról is reportok, hogy a Redskins top 5-be akar felmenni, Jones-ért.
több mint 6 éve
Ez sokadik ránézésre is egy kalap szar. Bent hagyni Josh Allent, egy ennyire kérdőjeles irányítért, (akit valószínűleg a kutya nem akart rajta kívül elvinni az első körben), amikor nincs egy épkézláb pass rusherünk egyszerűen nevetséges. Aztán jön egy Dexter Lawrence. Én imádom az ilyen típusú játékosokat. Csak az a bajom hogy tavaly volt egy ilyenünk, aki már bizonyította, hogy ligaelit run stuffer, spaceeater DL disznó. Csak őt gombokért eladtunk a Lionsnak, most sikerült pótolnunk 1/17el. Ja hogy sokat keresett. Értem. Az alapvetően jó move hogy feljöttünk az első körbe a végén, mert nem túl nagy áron kapunk ötödik éves opciós szerződésű játékost. De erre kellett volna kivárni hogy bent marad e Jones. Szerintem. De hajrá, szurkolok, hogy ő legyen az új Peyton. Csak nem hiszek benne, meg abban sem hogy tényleg van koncepció.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 6 éve
akár három évet is padozhat jones!Én azon gondolkodom ez az ember ennyire kretén vagy direkt hergeli még a Giants fanokat?
profootballtalk.nbcsports.com/2019/04/26/dave-gettleman-giants-could-sit-daniel-jones-for-three-years/
jusssipekka
3 évet lát még Eliban amikor már az utolsó 2 éve is meh?
Lehet beszéltek Keimmel és jövőre is QB-t húztok és ő is tervez mégegy QBt draftolni a következő 1-2 évben.
Amúgy Jonesnak is kurvára mutatja mennyire bízik benne a stáb ezzel az indítással...
több mint 6 éve
akár három évet is padozhat jones!De sok ideje van.... Hiszi ő. Valóban kezd egyre WTFb lenni ez a sztori.
jusssipekka
Kitartást!
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
De legalább jones nem néger.
több mint 6 éve
Azt olvastam a redskins Haskinst szemelte ki. De valszeg 1/17-en Jones vagy Haskins biztos elérhető lett volna. De már mindegy ugye.Nem érte miért kelett 1/6-on a Jones gyerek. Simán bent lett volna 1/17-en is. A redskins Haskinst vitte volna előttünk úgyis. Ennyire sokat látnak benne?Honnan tudod ezt?
GJohnny74
Janek
több mint 6 éve
Mindig van lejjebbb, ma is belehúzunk, el is kezdem nézegetni a puntereket, hogy képbe legyek.
több mint 6 éve
akár három évet is padozhat jones!profootballtalk.nbcsports.com/2019/04/26/dave-gettleman-giants-could-sit-daniel-jones-for-three-years/
több mint 6 éve
Nem érte miért kelett 1/6-on a Jones gyerek. Simán bent lett volna 1/17-en is. A redskins Haskinst vitte volna előttünk úgyis. Ennyire sokat látnak benne?Honnan tudod ezt?
GJohnny74