New York Giants
50 feliratkozó
több mint 6 éve
Elég a hit. Jonesban hinni fog a csapat, hogy menni fog és meg fognak érte szakadni a pályán, ezzel pedig minden egység javul majdfogadunk?
Wyatt
több mint 6 éve
Elég a hit. Jonesban hinni fog a csapat, hogy menni fog és meg fognak érte szakadni a pályán, ezzel pedig minden egység javul majd

több mint 6 éve
Pass rushban is be vetjük? Ott kellene igazi változás. Playmakerek nélkül és normális play call nélkül továbbra sem lehet többet várni támadásban sztem, és hiába hoznak többet ha a védelem ilyen maradHát azt is vártam, az nem jött be, de Jonesban bízni kell, hátha meghozza a változást 😊26-szoros pénz van a playoffotokra. Még most pakoljátok ti is gyorsan, mert a hétvégén már lemegy 15 körülre!Jinxelsz Wyatt, Bills előtti meccsre is azt mondtad nyerünk...szóval köszi 😀 😛
Wyatt
Rodaron
Wyatt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Bocs, de ti látjátok is a meccseinket? Ha igen, akkor elég nagy gond van a realitásérzéketekkel..Hát azt is vártam, az nem jött be, de Jonesban bízni kell, hátha meghozza a változást 😊26-szoros pénz van a playoffotokra. Még most pakoljátok ti is gyorsan, mert a hétvégén már lemegy 15 körülre!Jinxelsz Wyatt, Bills előtti meccsre is azt mondtad nyerünk...szóval köszi 😀 😛
Wyatt
Rodaron
Wyatt
több mint 6 éve
Hát azt is vártam, az nem jött be, de Jonesban bízni kell, hátha meghozza a változást 😊26-szoros pénz van a playoffotokra. Még most pakoljátok ti is gyorsan, mert a hétvégén már lemegy 15 körülre!Jinxelsz Wyatt, Bills előtti meccsre is azt mondtad nyerünk...szóval köszi 😀 😛
Wyatt
Rodaron

több mint 6 éve
26-szoros pénz van a playoffotokra. Még most pakoljátok ti is gyorsan, mert a hétvégén már lemegy 15 körülre!Jinxelsz Wyatt, Bills előtti meccsre is azt mondtad nyerünk...szóval köszi 😀 😛
Wyatt
több mint 6 éve
26-szoros pénz van a playoffotokra. Még most pakoljátok ti is gyorsan, mert a hétvégén már lemegy 15 körülre!

több mint 6 éve
Negyedekre lebontva mínusz első drive+ garbage time? 😉Második félidőben már nem kapunk 7-nél több pontot 😛
ozibozi
több mint 6 éve
Negyedekre lebontva mínusz első drive+ garbage time? 😉
több mint 6 éve
Azért az kőkemény, hogy offense yardok tekintetében 6.ak vagyunk 2 yarddal lemaradva az 5. Pats mögött, 420 yard/gamel. De mellette legalább fele annyi pontot szereztünk, mint a többiek...sokat mondó a hatékonysági rátaviszont mostantól itt van DJ és ezt a sok yardot mind TD-re váltjuk ! 😉
Rodaron
több mint 6 éve
Azért az kőkemény, hogy offense yardok tekintetében 6.ak vagyunk 2 yarddal lemaradva az 5. Pats mögött, 420 yard/gamel. De mellette legalább fele annyi pontot szereztünk, mint a többiek...sokat mondó a hatékonysági rátaNem lehet mindent egyszerre...
Rodaron
több mint 6 éve
Azért az kőkemény, hogy offense yardok tekintetében 6.ak vagyunk 2 yarddal lemaradva az 5. Pats mögött, 420 yard/gamel. De mellette legalább fele annyi pontot szereztünk, mint a többiek...sokat mondó a hatékonysági ráta
több mint 6 éve
D. Lawrence azeért összehozott egy 82.2 PFF értéket, ezzel 5. Lett a rookiek közott a 2. Héten. (Tudom nem releváns)
több mint 6 éve
Na azt már nem! 😁Kedves tőletek h szolidaritásból Eli Bennel fejezi be a pályafutását! 😁Beszéljük még rá Philipet és teljes lesz az idill! 😛
steelwolf
nagir
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Tompo
66
Eric Berry vel mi van én beszélnék vele ha még szabad
több mint 6 éve
nem hát, de logikus lépéseket nem várokengem is, bár semmit nem veszíthetünk rajta, és talán a motivációval sem lenne gondja, ha a csoportban marad.remélem rámegyünk Taco Chartlonrameglepne
kristof
Szesze
kristof
több mint 6 éve
engem is, bár semmit nem veszíthetünk rajta, és talán a motivációval sem lenne gondja, ha a csoportban marad.remélem rámegyünk Taco Chartlonrameglepne
kristof
Szesze
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 6 éve
remélem rámegyünk Taco Chartlonra
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 6 éve
én is rá értettem elsősorban.. A defense miatt esélyünk nincs idén semmire, de én attól tartok, hogy az offense se fog érdemben javulni tőle, cserébe simán derékba törhetjük a pályáját ezzel a döntéssel. Várni kellett volna még 4-5 hetet szerintem, de most már mind1, reménykedjünk.Én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez a váltás jelentős változásokat hozzon. Max lesz 1-2 jó drive-unk meccsenként, de semmi több. Ha ez mégsem így lesz akkor az a legnagyobb pozitívum ami történhet a csapattal, szóval nagyon fogok szurkolni, h ne legyen igazam!Ez nem a feltámadásról szól nyilván hanem DJ próbája...En azért féltem picit!Nagyon bevállalósan játszott az előszezonban,e z hozta az igazi nagyobb playeket de már ott is kapott néhány komolyabbat....Ezzel kell kezdeni valamit !
Szesze
yooker
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez a váltás jelentős változásokat hozzon. Max lesz 1-2 jó drive-unk meccsenként, de semmi több. Ha ez mégsem így lesz akkor az a legnagyobb pozitívum ami történhet a csapattal, szóval nagyon fogok szurkolni, h ne legyen igazam!Ez nem a feltámadásról szól nyilván hanem DJ próbája...En azért féltem picit!Nagyon bevállalósan játszott az előszezonban,e z hozta az igazi nagyobb playeket de már ott is kapott néhány komolyabbat....Ezzel kell kezdeni valamit !
Szesze
több mint 6 éve
Ez egy nagyon szép elbucsuzo üzenet:nypost.com/2019/09/17/thank-you-eli-manning/
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Senkinek nem akartam a lelki békéjét zavarni Eli adott nekünk/nekem eleget de ez a véleményem én is a bratyóval eggyüt nyugdijaztam volna sajnálom és azt is hogy egy kalap sz... volt az utolsó éveiben a fal és a rendszer körűlötteVégülis a Mening tulajdonképpen nem is olyan rossz.
És igen Sajnálom h nem tisztességes körülmények között ment ez a váltás végbe.
Tompo
több mint 6 éve
hamar kiderül hogy sérült e Manning, vagy gyenge a dobása - azt kell nézni bejelentkezik érte vmelyik csapatEltradelni biztos nem fogjuk, ha csak nem dobjuk ki, mivel van no-trade clause a szerződésében. Viszont kidobni se fogjuk, a Franchise történetének egyik legfontosabb játékosával pedig nem fognak így bánni, mert akkor rájuk gyújtják a Metlifeot. Ha minden így marad és beáll DJ mögé akkor tuti visszavonul év végén. Utolsó két meccs előtt bejelenti, és az uccsó meccsen pedig még feljön megtapsoltatni magát.
vittore