New York Giants

50 feliratkozó

több mint 6 éve
Szesze New York Giants 22 003 — Giants fan
Elég a hit. Jonesban hinni fog a csapat, hogy menni fog és meg fognak érte szakadni a pályán, ezzel pedig minden egység javul majd
Wyatt
fogadunk?
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Elég a hit. Jonesban hinni fog a csapat, hogy menni fog és meg fognak érte szakadni a pályán, ezzel pedig minden egység javul majd

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 259 — Lucas Scott
26-szoros pénz van a playoffotokra. Még most pakoljátok ti is gyorsan, mert a hétvégén már lemegy 15 körülre!
Wyatt
Jinxelsz Wyatt, Bills előtti meccsre is azt mondtad nyerünk...szóval köszi 😀 😛
Rodaron
Hát azt is vártam, az nem jött be, de Jonesban bízni kell, hátha meghozza a változást 😊
Wyatt
Pass rushban is be vetjük? Ott kellene igazi változás. Playmakerek nélkül és normális play call nélkül továbbra sem lehet többet várni támadásban sztem, és hiába hoznak többet ha a védelem ilyen marad

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
26-szoros pénz van a playoffotokra. Még most pakoljátok ti is gyorsan, mert a hétvégén már lemegy 15 körülre!
Wyatt
Rodaron
Hát azt is vártam, az nem jött be, de Jonesban bízni kell, hátha meghozza a változást 😊
Wyatt
Bocs, de ti látjátok is a meccseinket? Ha igen, akkor elég nagy gond van a realitásérzéketekkel..
több mint 6 éve
Wyatt
Rodaron

több mint 6 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Wyatt
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Negyedekre lebontva mínusz első drive+ garbage time? 😉
ozibozi
Második félidőben már nem kapunk 7-nél több pontot 😛
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 21 807
Negyedekre lebontva mínusz első drive+ garbage time? 😉
több mint 6 éve
yooker New York Giants 7 491 — Expect the Best !
Azért az kőkemény, hogy offense yardok tekintetében 6.ak vagyunk 2 yarddal lemaradva az 5. Pats mögött, 420 yard/gamel. De mellette legalább fele annyi pontot szereztünk, mint a többiek...sokat mondó a hatékonysági ráta
Rodaron
viszont mostantól itt van DJ és ezt a sok yardot mind TD-re váltjuk ! 😉
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 719 — #NoStress
Azért az kőkemény, hogy offense yardok tekintetében 6.ak vagyunk 2 yarddal lemaradva az 5. Pats mögött, 420 yard/gamel. De mellette legalább fele annyi pontot szereztünk, mint a többiek...sokat mondó a hatékonysági ráta
Rodaron
Nem lehet mindent egyszerre...

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
D. Lawrence azeért összehozott egy 82.2 PFF értéket, ezzel 5. Lett a rookiek közott a 2. Héten. (Tudom nem releváns)
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 738 — Jedi Master
Kedves tőletek h szolidaritásból Eli Bennel fejezi be a pályafutását! 😁
steelwolf
Beszéljük még rá Philipet és teljes lesz az idill! 😛
nagir
Na azt már nem! 😁

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Tompo 66
Eric Berry vel mi van én beszélnék vele ha még szabad
több mint 6 éve
remélem rámegyünk Taco Chartlonra
kristof
meglepne
Szesze
engem is, bár semmit nem veszíthetünk rajta, és talán a motivációval sem lenne gondja, ha a csoportban marad.
kristof
nem hát, de logikus lépéseket nem várok
több mint 6 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 171 — Browns GM
kristof
meglepne
Szesze
engem is, bár semmit nem veszíthetünk rajta, és talán a motivációval sem lenne gondja, ha a csoportban marad.

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 6 éve
kristof
meglepne
több mint 6 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 171 — Browns GM

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 6 éve
Én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez a váltás jelentős változásokat hozzon. Max lesz 1-2 jó drive-unk meccsenként, de semmi több. Ha ez mégsem így lesz akkor az a legnagyobb pozitívum ami történhet a csapattal, szóval nagyon fogok szurkolni, h ne legyen igazam!
Szesze
Ez nem a feltámadásról szól nyilván hanem DJ próbája...En azért féltem picit!Nagyon bevállalósan játszott az előszezonban,e z hozta az igazi nagyobb playeket de már ott is kapott néhány komolyabbat....Ezzel kell kezdeni valamit !
yooker
én is rá értettem elsősorban.. A defense miatt esélyünk nincs idén semmire, de én attól tartok, hogy az offense se fog érdemben javulni tőle, cserébe simán derékba törhetjük a pályáját ezzel a döntéssel. Várni kellett volna még 4-5 hetet szerintem, de most már mind1, reménykedjünk.
több mint 6 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/68992398_1356241854526920_6796344279116546048_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=ncW8krWJNWkQ7kNvwGUUD6o&_nc_oc=AdpdzrQKuBtnDvaVBBCzQvH6GgkrVv-tX1DEq5pQdZEZ0gZq4i5TWhFuM5wsbup5qh4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=V0g1oXvpnOUrXzvGjnFj1g&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQDvdHq03EDf7pKmzwsKnPEThaq6VNX4qtxbYe26LQWV8A&oe=6A4BA173
220.706 Aufrufe · 909 Reaktionen | "Goodbye, my friend." | Pick Six
"Goodbye, my friend."
több mint 6 éve
yooker New York Giants 7 491 — Expect the Best !
Én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez a váltás jelentős változásokat hozzon. Max lesz 1-2 jó drive-unk meccsenként, de semmi több. Ha ez mégsem így lesz akkor az a legnagyobb pozitívum ami történhet a csapattal, szóval nagyon fogok szurkolni, h ne legyen igazam!
Szesze
Ez nem a feltámadásról szól nyilván hanem DJ próbája...En azért féltem picit!Nagyon bevállalósan játszott az előszezonban,e z hozta az igazi nagyobb playeket de már ott is kapott néhány komolyabbat....Ezzel kell kezdeni valamit !
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 259 — Lucas Scott
Ez egy nagyon szép elbucsuzo üzenet:

nypost.com/2019/09/17/thank-you-eli-manning/

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 719 — #NoStress
Senkinek nem akartam a lelki békéjét zavarni Eli adott nekünk/nekem eleget de ez a véleményem én is a bratyóval eggyüt nyugdijaztam volna sajnálom és azt is hogy egy kalap sz... volt az utolsó éveiben a fal és a rendszer körűlötte

És igen Sajnálom h nem tisztességes körülmények között ment ez a váltás végbe.
Tompo
Végülis a Mening tulajdonképpen nem is olyan rossz.

több mint 6 éve
hamar kiderül hogy sérült e Manning, vagy gyenge a dobása - azt kell nézni bejelentkezik érte vmelyik csapat
vittore
Eltradelni biztos nem fogjuk, ha csak nem dobjuk ki, mivel van no-trade clause a szerződésében. Viszont kidobni se fogjuk, a Franchise történetének egyik legfontosabb játékosával pedig nem fognak így bánni, mert akkor rájuk gyújtják a Metlifeot. Ha minden így marad és beáll DJ mögé akkor tuti visszavonul év végén. Utolsó két meccs előtt bejelenti, és az uccsó meccsen pedig még feljön megtapsoltatni magát.