New York Giants
50 feliratkozó
több mint 6 éve
rossz az irány, függetlenül a scout képességektől sajna 😕 de hajrá!
több mint 6 éve
Egy pozitívum van. Pont addigra lesztek 1/1-ek és lesz Gettleman kirúgva, mire jön Lawrence. Addig 2 év Brownozás vár rátok. Részvétem.
több mint 6 éve
Hill,Tomlinson, Lawrence komoly belső fal... Irányítót siettetni meg én fogok? 😆
több mint 6 éve
Na jò.Èn próbàltam pozitív maradni, de eddig sikerült....
D.Thomlinson mellè minek?
Edge sokkal nagyobb need
RT sokkal nagyobb need
Jones / Lawrance ez valami vicc kombó. Màsodik korben talan elfogadom mindketto...
több mint 6 éve
ha lesz fal Eli előtt, akkor ez a szarjancsi kb mindig sérült' lesz, hogy ne legyen akkora ciki, hogy még edzésen sem tudja oda dobni ahová kellene... hajrá!Mekkora scout vagy!!!! Nem hîvtak mèg NFL-be? Nem lesz nulla nulladik naptól kezdö. Schurmur es Manninggel szèpen fejlödik majd. Trust the process.
ozibozi
NFC east
Wentz
Haskins
Jones
Dak
Új szelek fognak fújni.
több mint 6 éve
ha lesz fal Eli előtt, akkor ez a szarjancsi kb mindig sérült' lesz, hogy ne legyen akkora ciki, hogy még edzésen sem tudja oda dobni ahová kellene... hajrá!
több mint 6 éve
1/17 re mèg húzhatjuk Haskinst, ès akkor dupla esèly, hogy sikeresen FR QB-t talàljunk.
több mint 6 éve
Hoztunk QB-t, akivel egy apró bibi van csak. Nem tud pontosan passzolni. Így meg pláne idegesítő, hogy kit hagytunk bent.Jajj ugyan kèrlek màr ne legyèl gyerekes.Na itt van D. Jones.1. kört sem ér. Legfeljebb úgy, ahogy Virág és Alma.
Nem ért 1/6-ot, az tuti.
Zet
vanek úr
QB-ról beszèlsz. A vilàg legkomplexebb ès fontosabb posztja.
Csak azèrt nem kell lehúzni, mert nem volt hype körülötte, mert ùjsàgírók nem rajongtak èrte.
Hoztuk a QB-t, mert muszáj, mert láttunk benne valamit. Többet mint Rosen-ben.
GiantsMLBhunter
több mint 6 éve
1. Egy évet tanulhat Manning mögött.2. Minden QB àlma, hogy Barkley szintü RB-d legyen.
3. Schurmur jó QB nevelö.
4. Mire jàtszani fog, addigra jöhet mèg WR ès OL improve is.
5. Hova sírtok? Van egy potenciàlis fehèr FR QB.
több mint 6 éve
Akkor Eli megmutathatja milyen mentor.
több mint 6 éve
elqrni a védelmet egy csere qb miatt? legyen, legalább előbb megbuknak ezek is
több mint 6 éve
Jajj ugyan kèrlek màr ne legyèl gyerekes.Na itt van D. Jones.1. kört sem ér. Legfeljebb úgy, ahogy Virág és Alma.
Nem ért 1/6-ot, az tuti.
Zet
vanek úr
QB-ról beszèlsz. A vilàg legkomplexebb ès fontosabb posztja.
Csak azèrt nem kell lehúzni, mert nem volt hype körülötte, mert ùjsàgírók nem rajongtak èrte.
Hoztuk a QB-t, mert muszáj, mert láttunk benne valamit. Többet mint Rosen-ben.
több mint 6 éve
PFF-nél Jones és Metcalf, azt is adnám 😊A fele már megvan, jöjjön még Metcalf is 😊
Wyatt

több mint 6 éve
szóóójál anyádnak is, és hánnyjjjatok együttwww.youtube.com/watch?v=mR1NIuDZOvk
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Napokkal ezelőtt megmondtam, hogy ez lesz. Sorry. twitter.com/AdamStites_/status/1121532697728495617
több mint 6 éve
Na itt van D. Jones.1. kört sem ér. Legfeljebb úgy, ahogy Virág és Alma.
Nem ért 1/6-ot, az tuti.
Zet
több mint 6 éve
nagy bajok vannak itt
több mint 6 éve
szégyen
több mint 6 éve
Én bízom benne a lelkem mélyén, mert illhet az "elképzelt" szürke, rakkolós csapatba... De ez inkább "statement" 1/6-ra, mint BPA.
több mint 6 éve
Eli új szerződést fog kapni
több mint 6 éve
uhh...pedig milyen jól alakultak a dolgok a választásunkig....óriási kockázat ez így
több mint 6 éve
Wow... Ennyi... Most draftoltuk a köv 15 évre az új franchise QB-t... Szokjuk kérem szépen