NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 6 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Ez az ami simán felveri az árát mind RW-nak mind Eli-nak, aki simán fog kapni még egy fejnehéz 2 éves szerződést, ha nem lesz 1/6-on kitalálva vlk. És nem arra haladunk.
ozibozi
Nem egy tudás kategória a két QB és nem egy korosztály sem. Manning mostani fizetésénél nem fog többet kapni újra, sőt... Ha lesz valaha még új szerződése és nem vonul vissza.

Józan ész.
több mint 6 éve
Zet New York Giants 1 989
A Wilson-t NewYork-ba bandwagon kisiklott mielőtt még elindult volna. Irány vissza a Rosen járatra 😀
Awesome88
Pedig pont most akartam felugrani... Na, de akkor majd nézünk más járatot. 😎
Mondjuk, úgyis Eli marad.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Eli árát miért is veri fel?

több mint 6 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
A Wilson-t NewYork-ba bandwagon kisiklott mielőtt még elindult volna. Irány vissza a Rosen járatra 😀
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 277
Ez az ami simán felveri az árát mind RW-nak mind Eli-nak, aki simán fog kapni még egy fejnehéz 2 éves szerződést, ha nem lesz 1/6-on kitalálva vlk. És nem arra haladunk.
több mint 6 éve
GJohnny74 New York Giants 637
Szerintetek létezik olyan forgatókönyv a jelenlegi helyzetet és pletykaáradatot figyelembe véve, hogy Russell Wilson-al a támadófalunk mögött kezdjuk meg a szezont?
Awesome88
Erről egy jó cikk.
 www.bigblueview.com/2019/4/15/18311258/russell-wilson-trade-rumors-ny-giants-seattle-seahawks-contract-negotiations-eli-manning
több mint 6 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 217
Szerintetek létezik olyan forgatókönyv a jelenlegi helyzetet és pletykaáradatot figyelembe véve, hogy Russell Wilson-al a támadófalunk mögött kezdjuk meg a szezont?

| Ja, az a baj, hogy szerintem se... |
Awesome88
Persze. Valami jó kis fantasy vagy sci-fi forgatókönyve. Pedig el tudnám viselni.

Szerkesztette: vanek úr
több mint 6 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 435 — Bla, bla, bla

Awesome88
30 millás szerződés évente + Manninget kivágni? ez nem az a franchise, még ha egy első kört meg is érne RW
ironroy
RW nekem többet is megérne, de szerintem se ezaz a Franchise...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan

Awesome88
30 millás szerződés évente + Manninget kivágni? ez nem az a franchise, még ha egy első kört meg is érne RW
több mint 6 éve

több mint 6 éve
#Giants HC Pat Shurmur was shown on the jumbotron at Yankee Stadium, and was hit with a plethora of boos
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyaltalan nem sok ez, a mai NFL-ben mar kb. az osszes stabilnak mondhato #2 elkapo 9-12 millio kozott kap evente. A legjobbak meg keresnek evi 16 es 19 millio kozott. O kapott 10-et. Es raadasul OBJ tavozasaval no a szerepe a csapatban. Mondjuk engem nem lepne meg egy korai pick elkapora, de draganak ez nem draga.

több mint 6 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 238
Nem jött érte megfelelő ajánlat, szétnéztek a piacon, ennyiért nem találtak jobbat, a drafton vlsz más a prioritás, szóval simán védhető.
ozibozi
Nagyon úgy néz ki, hogy kikerül szélre, és ő lesz az OBj utód, Tate pedig megy slotba a helyére. Shep tavalyi számai:

From slot: 38 catches for 428 yards

On outside: 28 catches for 444 yards
több mint 6 éve
Nem jött érte megfelelő ajánlat, szétnéztek a piacon, ennyiért nem találtak jobbat, a drafton vlsz más a prioritás, szóval simán védhető.
több mint 6 éve
Henderson New York Giants 1 077
/mondjuk ennyiért simán bánhatják, hogy nem vitték el megbízható kiegészítő embernek/ jó hogy maradt.
ozibozi
több helyen olvasom, hogy ezek milyen csapatbarát számok, szóval gondolom ez sem irónia, de szerintem ez kurvasok érte 😕
kristof
Kurvasok, de jövőre szabadügynökként valószínűleg még jobban meg kellett volna fizetni. Ezek szerint meg akartuk tartani mindenképp. Én nem bánom, eddig évről évre fejlődött, futást blokkolni is szeret.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 6 éve
/mondjuk ennyiért simán bánhatják, hogy nem vitték el megbízható kiegészítő embernek/ jó hogy maradt.
ozibozi
több helyen olvasom, hogy ezek milyen csapatbarát számok, szóval gondolom ez sem irónia, de szerintem ez kurvasok érte 😕
kristof
Én kimondottan örülök neki hogy maradt, szerintem több van benne mint amit OBJ "árnyékában" mutatott. Most komoly szerep fog rá hárulni, DG-ék pedig meg is dobták cash-el, hogy érezze a bizalmat... (persze ettől még jövőre simán elcserélhetik 😀 )
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
ozibozi
több mint 6 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 435 — Bla, bla, bla
Shepard 4 év 41 millióért hosszabbított, 21 millió garantált
kapitnono
Sterling Shepard signed a 4 year, $41,000,000 contract with the New York Giants, including $21,300,000 guaranteed, and an average annual salary of $10,250,000. In 2019, Shepard will earn a base salary of $1,260,623, while carrying a cap hit of $1,891,454.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Na legalább szereztünk egy pótolhatatlan 2. Számú Szimpi srácot, ha már nem sikerült eltradelni, bármennyire is erőlködtünk... vlsz a mesterterv ‘része lett volna az is. 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 032 — WHO DAT!!!!
Shepard 4 év 41 millióért hosszabbított, 21 millió garantált

több mint 6 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 238
West Virginia QB Will Grier has a private visit with the Giants tomorrow - per Ian Rapoport
több mint 6 éve
Washington viszi is rózsa embert vlsz 😉
több mint 6 éve
 www.nj.com/giants/2019/04/nfl-draft-2019-how-does-josh-rosen-compare-to-incoming-quarterbacks-dwayne-haskins-kyler-murray-drew-lock-nfl-coachs-answer-might-surprise-you.html
több mint 6 éve
Néztem Beckham cleveland-i bemutatkozását. Hát... emberünk szerintem ezerszer megbánt mindent, amit nálunk úgymond “elkövetett”. Beszélt arról, hogy az a cél, hogy legenda legyen meg blabla, de elég érzékenyen érinti a dolog még mindig. Főleg úgy, hogy szerintem ez a szezon vízválasztó lesz a karrierjében. Mindenesetre szerintem most tudatosult benne, hogy valahol tavaly év közben elgurította a bizalomlabdát. Ez tuti, hogy így van, annak ellenére, hogy a FO hangsúlyozza, hogy “ugyan már, ez egy üzlet” volt csak. Na persze.....
Zet
Már nyilvánosságra került, hogy 1 éve is odaadták volna megfelelő tápért. Pedig ott még nem kellett volna megbánnia semmit stb, ahogy Shepard sem azért van még itt mert sokat pofázott a góréknak, csak még nem jött megfelelő offer a ‘nagy balhésra’ ...hagyjuk már... 😉 lassan OBJ lesz itt a sátán, nem pedig a kretének.
Eljött a szürkék ideje. 😕

több mint 6 éve
De ha 6 éve elkezdesz nem liga (majdnem)ucsó fallal játszani, az se ártott volna egy kiöregedő zsebirányítónál, aki még így is nyomott olyan 3 évet OBJ-nek, hogy a sérüléséig ilyen J.Rice és hasonlóak voltak vele versenyben pl a statokban 😉 azért rendes csapat nélkül/-1év/ sikerült azt összerakni/