New York Giants

50 feliratkozó

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 280
Azt olvasni kint, hogy ha Haskinst meg Rosen jönne, akkor
Egy értelmes fal mögött nem tudnák kijátszani Eli-t, nem hogy később akár franchise Qb-k legyenek. Akkor meg minek is ? Inkább később adnák oda a kocsit félházat azért aki lehet vlk. Valódi Franchise Qb. Nagy itt a ködösítés,
Jó lesz ez 😉

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
yooker New York Giants 7 462 — Expect the Best !
Engem nagyon meglepne, ha a QB kérdésben nem lenne idén komoly fejlemény..
Szesze
most ahogy kezdek kicsit olvasgatni nézelődni meg közben is jönnek a hírek tényleg esélyes...akár fel is tudunk cserélni ezzel a sok pickkel + DG is erősen utal rá+ Haskinst is igencsak nézegettük+ időben is ideális lenne...
több mint 6 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Engem nagyon meglepne, ha a QB kérdésben nem lenne idén komoly fejlemény..
több mint 6 éve
DeLigt San Francisco 49ers 5
Haskins lesz a megoldas QB helyzetre.
Janek
Mivel Eli marad, így nagyobb esély lehet egy újoncra, mint Rosen érkezésére. Rosen trade érdekes lenne, hogy egy rosszul sikerült év után még egy évet padozna? Nem hiszem, hogy jót tenne neki. Talán még a Dolphins próbálkozik érte a draft napján, de inkább jövőre mennek rá az irányító kérdésre.
Sok függ a Cards első húzásától, ha oda valóban QB jön, akkor lesz érdekes szitu.
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Haskins lesz a megoldas QB helyzetre.

több mint 6 éve
GJohnny74 New York Giants 638
6. pick Edge
17. pick RT
35. pick LB/DB

Nem kell 1-2 körből WR-re áldozni szerintem. El tudom képzelni, hogy leszarjuk QB helyzetet idén. Jövőre lesz egy 10-15. körüli pickünk, adunk mellé majd 2021-es első kört, aztán feltrade. (qb hell)
GiantsMLBhunter
Ez a cikk ellentmond ennek, vagy ez csak a szokásos ködösítés?
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/vwb0aeud9saibdjlsxdn
Dave Gettleman: Giants have to address future at QB
New York Giants general manager Dave Gettleman knows that quarterback Eli Manning can't play forever, and admitted that the team will have to explore future options under center.
több mint 6 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
6. pick Edge
17. pick RT
35. pick LB/DB

Nem kell 1-2 körből WR-re áldozni szerintem. El tudom képzelni, hogy leszarjuk QB helyzetet idén. Jövőre lesz egy 10-15. körüli pickünk, adunk mellé majd 2021-es első kört, aztán feltrade. (qb hell)
több mint 6 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Én hogy is mondjam nagyban örültem Barkelynak mikor elhoztuk, de hozzá kell tenni, hogy így utólag valóban egy luxus pick lett. Az OBJ trade elsore földhöz vágott, de így utólag megértem, hogy a vezetőség szerint szükséges lépés volt és azokkal is, akik azt mondják, hogy bár jó játékos volt a stílus nem épp megfelelő volt. Sajnálom, mert jó, de nem is, mert lehet jobb a csapatnak.
Viszont. Akárhogy is nézem az egésszel egy baj van. Ha építünk egy jobb védelmet, a játékosok is hozzák, amit várunk tőlük és Eli a jobb fal Barkley es az elkapok miatt hoz egy jobb szezont nagyon boldogok leszünk DE, akkor jovore hogy hozunk QB-t?
Ez a nagy kérdés.
Ha pedig nem leszünk jobbak sőt rosszabbak. Meg élik-e még Gettleman & Shurmur a plusz egy évet, hogy jovore kiszedjenek maguknak egy QB-t vagy sem. Ha azt nézzük a QB kérdés se a Redskinsnel se a Dolphinsnal nem oldódott meg... És nagy valoszinuseggel jovore akarnak elhozni valakit (Herbert/Tagovailoa így elsore a két nagyobb név), akik közül mi is akarnánk valszeg. Szóval Furi lesz.
Megertem őket és bízom bennük, mert bár valóban látszik, hogy hibaztak es Ők is érzik... Látszik, hogy most rájöttek és valamit orvosolni akarnak. Tudják-e vagy sem nagyon jó kérdés és szvsz még maga Gettleman se tudja, hogy amit most lépett a jövőben jo vagy rossz lesz a csapatnak, mert még nagyon sok kell ehhez, de a tenni akarás látszik valahogy. En csak a new QB kérdést nem tudom hova tenni.
Ha nem Murray es Haskins idén és nem Rosen/Darnold tavaly, akkor szvsz egyik se kellett nekik. Jovore akkor hogy akarnak szerezni? Trade vagy egy újabb rossz idény miatt újra testkozelben lesz a lehetőség? Esetleg Wilson? (erről is sokat olvasni) 🤔🤔🤔 Hozunk egy jobb évet majd fáj a fejünk a QB után? New York felgyujtja-e addigra a MetLife-ot vagy sem, ha megint 3-13 lesz a vége vagy rosszabb? Jo kérdés. 😀 En mindenesetre kíváncsi leszek rá.
Bízok még bennük még, ha sokak szerint nem is érdemlik meg. Aztán meglátjuk.

Ui.: Azért Barkely valóban hű volt ahhoz, amit vártunk tőle és le a kalappal. 😀 Üde színfolt volt a tavalyi csapatban. 😊 Örülök neki, hogy a Giantsben látom. 😁
Plusz saját vélemény, de ha Rosen tavaly nem kellett pedig nagyon Huuu de Huuu volt, akkor szvsz most se hiszem, hogy kell nekik.
Ui2.: A többiben egyet értek én is Edge rushert várok 6-ra es vagy OT vagy WR 17-re. Második kor vagy OT vagy WR (függ a 17-tol) a többi BPA védelemre. 😀
B-Front
Azzal hogy Mara-ék rábólintottak az OBJ trade-re (vagy pont hogy ők kezdeményezték) azzal szerintem aláírták hogy ezt a szezont elengedik, így igazi tétje csak 2020-tól lesz a játéknak DG és Shurmur szempontjából. Persze egy 0-16-os szezon ezen változtathatna, de szerintem attól azért messze vagyunk ahogy azt te is kifejtetted. Minimum 4 győzelmünk biztos lesz, de ha jól sikerül az építkezés akkor a sorsolás alapján egy 7 W is simán kinézhet. Nem biztos hogy jó ez nekünk, de nem aggódok hogy túl sikeresek leszünk 😊
több mint 6 éve
B-Front New York Giants Texas A&M Aggies 81
Én hogy is mondjam nagyban örültem Barkelynak mikor elhoztuk, de hozzá kell tenni, hogy így utólag valóban egy luxus pick lett. Az OBJ trade elsore földhöz vágott, de így utólag megértem, hogy a vezetőség szerint szükséges lépés volt és azokkal is, akik azt mondják, hogy bár jó játékos volt a stílus nem épp megfelelő volt. Sajnálom, mert jó, de nem is, mert lehet jobb a csapatnak.
Viszont. Akárhogy is nézem az egésszel egy baj van. Ha építünk egy jobb védelmet, a játékosok is hozzák, amit várunk tőlük és Eli a jobb fal Barkley es az elkapok miatt hoz egy jobb szezont nagyon boldogok leszünk DE, akkor jovore hogy hozunk QB-t?
Ez a nagy kérdés.
Ha pedig nem leszünk jobbak sőt rosszabbak. Meg élik-e még Gettleman & Shurmur a plusz egy évet, hogy jovore kiszedjenek maguknak egy QB-t vagy sem. Ha azt nézzük a QB kérdés se a Redskinsnel se a Dolphinsnal nem oldódott meg... És nagy valoszinuseggel jovore akarnak elhozni valakit (Herbert/Tagovailoa így elsore a két nagyobb név), akik közül mi is akarnánk valszeg. Szóval Furi lesz.
Megertem őket és bízom bennük, mert bár valóban látszik, hogy hibaztak es Ők is érzik... Látszik, hogy most rájöttek és valamit orvosolni akarnak. Tudják-e vagy sem nagyon jó kérdés és szvsz még maga Gettleman se tudja, hogy amit most lépett a jövőben jo vagy rossz lesz a csapatnak, mert még nagyon sok kell ehhez, de a tenni akarás látszik valahogy. En csak a new QB kérdést nem tudom hova tenni.
Ha nem Murray es Haskins idén és nem Rosen/Darnold tavaly, akkor szvsz egyik se kellett nekik. Jovore akkor hogy akarnak szerezni? Trade vagy egy újabb rossz idény miatt újra testkozelben lesz a lehetőség? Esetleg Wilson? (erről is sokat olvasni) 🤔🤔🤔 Hozunk egy jobb évet majd fáj a fejünk a QB után? New York felgyujtja-e addigra a MetLife-ot vagy sem, ha megint 3-13 lesz a vége vagy rosszabb? Jo kérdés. 😀 En mindenesetre kíváncsi leszek rá.
Bízok még bennük még, ha sokak szerint nem is érdemlik meg. Aztán meglátjuk.

Ui.: Azért Barkely valóban hű volt ahhoz, amit vártunk tőle és le a kalappal. 😀 Üde színfolt volt a tavalyi csapatban. 😊 Örülök neki, hogy a Giantsben látom. 😁
Plusz saját vélemény, de ha Rosen tavaly nem kellett pedig nagyon Huuu de Huuu volt, akkor szvsz most se hiszem, hogy kell nekik.
Ui2.: A többiben egyet értek én is Edge rushert várok 6-ra es vagy OT vagy WR 17-re. Második kor vagy OT vagy WR (függ a 17-tol) a többi BPA védelemre. 😀
több mint 6 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Ami a draftot illeti. A QB-t hagyjuk, szerintem ezzel DG-ék is így vannak. Vagy jöjjön Rosen idén max egy 2. körért, vagy várjunk ki jövőre.

Az első pick szerintem 90%, hogy Edge lesz. Ezért is engedtük el oly könnyen Vernon-t, és ahogy előttem Rodaron is írta, simán leheshet hozzánk egy jókora név is. Olyan legendás az idei class ezen a fronton, hogy kár lenne kihagyni a krémjét.

1/17-re én rámennék egy RT-re. Most van egy kis merítési lehetőség, Taylor, Williams v. Ford simán bent lehet még ekkor, és kell is valaki, hogy kipipáljuk a falat teljesen.

Innentől kezdve pedig max egy WR jöhet még támadó oldalra, de személy szerint én azt sem erőltetném. Ott van Shep, Tate, Latimer, Fowler és mellettük azért jó célpontot nyújt Engram és Barkley is, így ha végül nem jön senki, szerintem akkor is megleszünk elkapó fronton, vagy legalábbis nem a célpontok mennyisége lesz a fő probléma. Eddig sem nagyon használtuk ki az elkpóinkat, nagyrészt csak OBJ és Barkley létezett. Idén sem hiszem, hogy Manning nagyon túl fog látni Barkley-n, így nem is kell ennél nagyobb merítési lehetőség.

Egy szó mint száz, innentől mehente minden pick BPA alapon a védelembe, különösen a védőfalba, kellene egy kezdő potenciálú corner is, JackRabbit - és ha beválik Beal - mellé / mögé + ugye az LB sor sem elhanyagolandó. Idén felépülnek a falak, jövőre teszünk mögé egy QB-t (draft-ról v. Rosen projekt) a tengernyi költőpénzünkel pedig rittyentünk egy erősebb secondary-t.

Bár így lenne... 😀

Szerkesztette: Awesome88
több mint 6 éve
Állítólag a Patriots egy második körös drafthelyet akar adni Shep-ért. Nem lepődnék meg, ha ez megvalósulna - Tate érkezésével két ugyanolyan játékos van a slot-ra.
Zet
Sztem kizárt, h éppen a Pats adna érte második kört..
több mint 6 éve
NightBoY New York Giants 616
Ha minden igaz ez az egesz csak egy cikkbol jott ami egy firkasz otlete volt es onnan kaptak fel... persze az obj trade utan en mar nem bizom semmiben.

You should know I bleed blue...
több mint 6 éve
Nincs jó érzésem !
ha a NE es BB akar valakivel üzletelni az tuti hogy ők járnak jobban
Szóval maradjon csak😀
több mint 6 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 435 — Bla, bla, bla
Állítólag a Patriots egy második körös drafthelyet akar adni Shep-ért. Nem lepődnék meg, ha ez megvalósulna - Tate érkezésével két ugyanolyan játékos van a slot-ra.
Zet
Adjuk inkább oda Tate-et! Dead money Nekünk már úgyse számít...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Zet New York Giants 1 989
több mint 6 éve
Ohh... persze 1 körpass rush..kicsit még nem vagyok magamnál 😀
De utána -OL WR CB

Szerkesztette: yooker
több mint 6 éve
Rodaron New York Giants 2 149
inkább a DL az ami legsanszosabb sztem első körben, bár ugye van elég sok pick és a QB helyzet is megoldásra vár, szóval az bekavarhat rendesen.
Szesze
Én definitely BPA Edge Rushert várok DG-től 1/6-ra. Interior DL-ünk Hille-el és Tomlinsonnal megvan kezdő szinten, később lehet egy csere ide. Edge-rusherből meg dugig van a draft, és ha a Cards és Raiders is QB-t akar húzni akkor, bőven lejjebb csúszhat Josh Allen vagy Rashan Gary. 1/17-re pedig húzhatunk egy top WR-t, mert magasabb picket nem is érnének. Második kör elején pedig jöhet egy kezdő OT jobbra, a többi pickel meg mehet a depth LB-re meg Secondaryre. Ezzel ki is egyeznék, mert mindegyik pick hiányposztra megy, ha nem WR-t húzunk 17-re akkor valszeg az fog OT-re vagy LB-re menni.
Sok alván után is még nyílván fáj-fáj az OBJ trade, de show must go on, ezzel kell most főznünk és legalább 2-3 év kelleni fog amíg ezt objektívan tudjuk értékelni. Ha lesz egy bika sérülésmentes O falunk, és egy uccsó 2018 féléves Eli-unk akkor igazából mindegy ki lesz ott WR poszton, mert a kezébe oda tudja még dobni a labdát a többit meg oldja meg az adott ember a skilljeivel.
több mint 6 éve
inkább a DL az ami legsanszosabb sztem első körben, bár ugye van elég sok pick és a QB helyzet is megoldásra vár, szóval az bekavarhat rendesen.
több mint 6 éve
Az eleje gyanusan -OL CB és WR lehet a draftnak szerintem ..a sorrendet majd meglátjuk 😀
Remélem nincs tervben valami fel csere qbert
yooker
Abszolút nem lesz trade, ezt DG miatt mondom (feltrade meg ne is legyen), de én egy Pass rushert is várok elöl! 😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Az eleje gyanusan -OL CB és WR lehet a draftnak szerintem ..a sorrendet majd meglátjuk 😀
Remélem nincs tervben valami fel csere qbert

Szerkesztette: yooker
több mint 6 éve
Cody Latimer is marad még egy évre! Elkapó poszton meg is vagyunk, mert a draftról is jön WR, az szinte biztos.

több mint 6 éve
Azért ez nevjork, itt egy pozitív szezontól nem lesz nedves a bugyi, sőt utána még sokkal gázabb lesz az attitűd.
több mint 6 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 159
Szerintem pozitiv meglepetés lesz a csapat teljesitménye. Az O fal nem is néz ki rosszul. Draftoltok majd valahol egy jó RT és ha megnézitek 2021 ig van egy korrekt falatok, ami addigra már baromi olcsónak fog számítani. Elitól 1 év múlva elköszöntök. Barkleyt egy rendes fal mögött még jobb lehet. Shepard ellesz, Colemannel ellehet addig játszani.

A védelem be hozott most Gman 2 safetyt az egyik stopgap a másik egy korrekt játékos. A front7-t feltöltöte neve nincs emberekkel. Idén a draftról fellehet épiteni a D-linet. Aztán nem pocsék ez, de 20-21 néz ki jól, lesz pénz meg 2 fal.
több mint 6 éve
Ahogy látom 2 év alatt 77 milkó halott pénz lett/lesz kifizetve, hogy utána legyen esetleg 80+
ozibozi
Igen, jól látod! 😀 😀

több mint 6 éve

nagir
Amikor hagyták ütközni a Fantasy csapatban rendre sok pontot hozott 😊