New York Giants
50 feliratkozó
több mint 6 éve
De ha 6 éve elkezdesz nem liga (majdnem)ucsó fallal játszani, az se ártott volna egy kiöregedő zsebirányítónál, aki még így is nyomott olyan 3 évet OBJ-nek, hogy a sérüléséig ilyen J.Rice és hasonlóak voltak vele versenyben pl a statokban 😉 azért rendes csapat nélkül/-1év/ sikerült azt összerakni/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Elit már kb két éve el kellett volna engedni, mert ez csak pl nekünk jó. Nem nagyon érzem rajta a pozitív változás s vàltozás generálás lehetőségét. De lehet, hogy majd rámcáfol...
több mint 6 éve
Az áprilisi tréfa itt már évek óta tart.2 ill. 3 éve történt, de olyan élénken él az emlékezetemben mintha csak tegnap lett volna: A draft podcastban jobbra-balra dőlnek a röhögéstől az emberek a Flowers/Apple pick hallatán.
ozibozi
A maradék 4 óra kiesett. Ennyi maradt csak az utókornak... 😀😀😀
Remélem idén is lesz trollkodás, készítek majd popcornt. 😀
több mint 6 éve
Néztem Beckham cleveland-i bemutatkozását. Hát... emberünk szerintem ezerszer megbánt mindent, amit nálunk úgymond “elkövetett”. Beszélt arról, hogy az a cél, hogy legenda legyen meg blabla, de elég érzékenyen érinti a dolog még mindig. Főleg úgy, hogy szerintem ez a szezon vízválasztó lesz a karrierjében. Mindenesetre szerintem most tudatosult benne, hogy valahol tavaly év közben elgurította a bizalomlabdát. Ez tuti, hogy így van, annak ellenére, hogy a FO hangsúlyozza, hogy “ugyan már, ez egy üzlet” volt csak. Na persze.....
több mint 6 éve
Jó lenne megérteni hogy nevjorkban nem az az igazi cél, hogy hozzál egy vagy kettő pozitív szezont, néha bekerülj a rájátszásba, hanem hogy olyan csapatod legyen aki utána bárkit el tud kapni. Lehet itt haterkedni a végtelenségekig, de ehhez olyan bohócok kellenek, akiktől összefossa magát az ellenfél, megkettőzik, stb, nem pedig tucat emberek. Az hogy évek óta van egy szar csapat gyenge vezetőséggel, és azért felelőssé tesszük azt akinek ez kevés, az lassan olyan vicces lesz, mint a sorosozás’, bár van aki ezt is beveszi, de azért nem kéne átesni a ló túloldalára sem szvsz.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
"ahogy egy bolgár haverom mondaná: ha valamit nem tudsz megoldani pénzzel, old meg sok pénzzel!""Ez soha nem a pénzről szólt..." - hanem a k*rvasok pénzről.Most jöhetne egy áprilisi tréfa, hogy Breaking: OBJ Trade, de valóban megtörtént 😮Odell Beckham, 2017 juliusaban: "I believe that I will be hopefully not just the highest-paid receiver in the league, but the highest paid, period."
ironroy
Odebb Beckham Jr., 2019 aprilis 3-an: "It never was about money. It never was about a payday. It's about being a legend.”
Hat ja, az ilyen bohoc kell ide. En viszont egyre biztosabb vagyok benne, hogy a Giants Beckham nelkul meg egy fos rosterrel is jobban muzsikal majd, mint vele.
Stez
Awesome88
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
"Ez soha nem a pénzről szólt..." - hanem a k*rvasok pénzről.Most jöhetne egy áprilisi tréfa, hogy Breaking: OBJ Trade, de valóban megtörtént 😮Odell Beckham, 2017 juliusaban: "I believe that I will be hopefully not just the highest-paid receiver in the league, but the highest paid, period."
ironroy
Odebb Beckham Jr., 2019 aprilis 3-an: "It never was about money. It never was about a payday. It's about being a legend.”
Hat ja, az ilyen bohoc kell ide. En viszont egyre biztosabb vagyok benne, hogy a Giants Beckham nelkul meg egy fos rosterrel is jobban muzsikal majd, mint vele.
Stez
több mint 6 éve
R. Kelly 1998 I belive i can flyMost jöhetne egy áprilisi tréfa, hogy Breaking: OBJ Trade, de valóban megtörtént 😮Odell Beckham, 2017 juliusaban: "I believe that I will be hopefully not just the highest-paid receiver in the league, but the highest paid, period."
ironroy
Stez
több mint 6 éve
Most jöhetne egy áprilisi tréfa, hogy Breaking: OBJ Trade, de valóban megtörtént 😮Odell Beckham, 2017 juliusaban: "I believe that I will be hopefully not just the highest-paid receiver in the league, but the highest paid, period."
ironroy
több mint 6 éve
Az áprilisi tréfa itt már évek óta tart.
több mint 6 éve
Most jöhetne egy áprilisi tréfa, hogy Breaking: OBJ Trade, de valóban megtörtént 😮
több mint 6 éve
Ha Coughlin itt lenne még, nem lenne kérdés a Daniel Jones pick 😀 Elisha klónMara azt mondta tervben van a QB húzás az idei draft-on de csak akkor, ha látják valakiben, hogy Eli utódja lehet, és megfelelő szintet képvisel.Schefter szerint kettő QB jelölt is van.
giantswire.usatoday.com/2019/03/25/new-york-giants-are-definitely-going-address-quarterback-2019-nfl-draft/
GJohnny74
twitter.com/Mr_Henson51/status/1110611554725175297
iktriad
több mint 6 éve
Mara azt mondta tervben van a QB húzás az idei draft-on de csak akkor, ha látják valakiben, hogy Eli utódja lehet, és megfelelő szintet képvisel.Schefter szerint kettő QB jelölt is van.
giantswire.usatoday.com/2019/03/25/new-york-giants-are-definitely-going-address-quarterback-2019-nfl-draft/
GJohnny74
twitter.com/Mr_Henson51/status/1110611554725175297
több mint 6 éve
Mara azt mondta tervben van a QB húzás az idei draft-on de csak akkor, ha látják valakiben, hogy Eli utódja lehet, és megfelelő szintet képvisel. giantswire.usatoday.com/2019/03/25/new-york-giants-are-definitely-going-address-quarterback-2019-nfl-draft/
Mara-éknak azért sem volt egyszerű döntés az OBJ trade, mivel az OBJ fan unokának is meg kellett ezt mondani.
giantswire.usatoday.com/2019/03/24/new-york-giants-john-mara-grandchildren-sobbed-uncontrollably-odell-beckham-trade/
több mint 6 éve
azért kifejezetten hasznos backup játékos volt, kár érteKerry Wynn - > Bengals. Állítólag vissza szerettétek volna hozni.Az előszezonok legjobb pass rushere címért!? 😀
twitter.com/JordanRaanan/status/1109195157264650240
iktriad
nagir
több mint 6 éve
Kerry Wynn - > Bengals. Állítólag vissza szerettétek volna hozni.Az előszezonok legjobb pass rushere címért!? 😀
twitter.com/JordanRaanan/status/1109195157264650240
iktriad

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Kerry Wynn - > Bengals. Állítólag vissza szerettétek volna hozni. twitter.com/JordanRaanan/status/1109195157264650240
több mint 6 éve
Azért 1/6 -ra nagy eséllyel sok mockban ott lesz a valódi választott ez most nem olyan mintha a középen végen húznánk...most én is úgy érzem lesz kiszemelt qb akiért akar fel is cserélünk ha úgy érzik ..a wr pick már nem is olyan biztos korán ez esetben inkább dl ol cb a maradék pickMég 34 napig lehet találgatni, a legnagyobb "örömömre".Kb. 1 hónap és kiderül hogy lesz. Addig is marad a napi 20-30 mock a fanspeak-en 😀Nem véletlen, hogy Herbert maradt. Elég gyengus éve volt tavaly. Nem biuztos, hogy rá várnék. Plusz szerintem Eliban nincs már sok, idén még el lehet játszani, hogy 1 évet ül mögötte az utódja, de jövőre szerintem már nem.Remélem kiviszik 😊 Herbert lett volna az emberünk, majd jövőre...Lock jön felfele a 10-be. 1/6-on még el lehetne hozni, de ha már mindenáron QB-t kéne választanom idén akkor 2/37 Grier, akkor 1/6-ra egy pass rusher 1/17-re meg jöhetne egy OT.Lock szerintem a Denver embere lesz, ti meg viszitek Haskinst 1/6-on, ha Raiders bent hagyja 1/4-en.
Sanyichef
iktriad
Sanyichef
iktriad
Sanyichef
iktriad
több mint 6 éve
A likeok számából nézve valahogy ennek a jelenetnek a vége ugrik be.Curtis Riley -> RaidersHuj de vártam már ezt a hírt
iktriad
yooker
www.youtube.com/watch?v=9RNCiiZ6xko
több mint 6 éve
Curtis Riley -> RaidersHuj de vártam már ezt a hírt
iktriad
több mint 6 éve
Curtis Riley -> Raiders
több mint 6 éve
Egyáltalán nem újdonság. Borbinho OBJ eltrade-elése óta ezt szajkózza, szóval ha ez lesz, őt kell bántaniOlvastam tegnap egy mock draftot NFL-en, ahol D.K. Metcalf-ot írták nekünk 1/6-ra... Értem en a poént... Csak nem 😀 Azt hiszem az lenne az a pillanat, amikor sírva fakadnék egy pickunk után 😀Ebben a mock draft-ban már 1/6 Rashan Gary - Edge , 1/17 Daniel Jones - QBnfltraderumors.co/dolphins-and-giants-to-meet-with-missouri-qb-drew-lock/
Daniel Jones milyen? Elvileg ugyanaz az edzője mint Eli-nek volt.
www.nfl.com/news/story/0ap3000001023154/article/bucky-brooks-2019-nfl-mock-draft-30-giants-raiders-take-qbs
GJohnny74
Drew Lock lesz az a QB... 😁
nagir
www.nfl.com/news/story/0ap3000001023641/article/lance-zierlein-2019-nfl-mock-draft-20-giants-reload-at-wr-qb
B-Front

több mint 6 éve
Még 34 napig lehet találgatni, a legnagyobb "örömömre".Kb. 1 hónap és kiderül hogy lesz. Addig is marad a napi 20-30 mock a fanspeak-en 😀Nem véletlen, hogy Herbert maradt. Elég gyengus éve volt tavaly. Nem biuztos, hogy rá várnék. Plusz szerintem Eliban nincs már sok, idén még el lehet játszani, hogy 1 évet ül mögötte az utódja, de jövőre szerintem már nem.Remélem kiviszik 😊 Herbert lett volna az emberünk, majd jövőre...Lock jön felfele a 10-be. 1/6-on még el lehetne hozni, de ha már mindenáron QB-t kéne választanom idén akkor 2/37 Grier, akkor 1/6-ra egy pass rusher 1/17-re meg jöhetne egy OT.Lock szerintem a Denver embere lesz, ti meg viszitek Haskinst 1/6-on, ha Raiders bent hagyja 1/4-en.
Sanyichef
iktriad
Sanyichef
iktriad
Sanyichef
több mint 6 éve
Kb. 1 hónap és kiderül hogy lesz. Addig is marad a napi 20-30 mock a fanspeak-en 😀Nem véletlen, hogy Herbert maradt. Elég gyengus éve volt tavaly. Nem biuztos, hogy rá várnék. Plusz szerintem Eliban nincs már sok, idén még el lehet játszani, hogy 1 évet ül mögötte az utódja, de jövőre szerintem már nem.Remélem kiviszik 😊 Herbert lett volna az emberünk, majd jövőre...Lock jön felfele a 10-be. 1/6-on még el lehetne hozni, de ha már mindenáron QB-t kéne választanom idén akkor 2/37 Grier, akkor 1/6-ra egy pass rusher 1/17-re meg jöhetne egy OT.Lock szerintem a Denver embere lesz, ti meg viszitek Haskinst 1/6-on, ha Raiders bent hagyja 1/4-en.
Sanyichef
iktriad
Sanyichef
iktriad
több mint 6 éve
Nem véletlen, hogy Herbert maradt. Elég gyengus éve volt tavaly. Nem biuztos, hogy rá várnék. Plusz szerintem Eliban nincs már sok, idén még el lehet játszani, hogy 1 évet ül mögötte az utódja, de jövőre szerintem már nem.Remélem kiviszik 😊 Herbert lett volna az emberünk, majd jövőre...Lock jön felfele a 10-be. 1/6-on még el lehetne hozni, de ha már mindenáron QB-t kéne választanom idén akkor 2/37 Grier, akkor 1/6-ra egy pass rusher 1/17-re meg jöhetne egy OT.Lock szerintem a Denver embere lesz, ti meg viszitek Haskinst 1/6-on, ha Raiders bent hagyja 1/4-en.
Sanyichef
iktriad
Sanyichef