New York Giants

39 feliratkozó

 
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
1. B
2. B
3. C
4. B
5. B
6. B
7. A
8. B
9. B
10. A
11. A
12. A


Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
csebi New York Giants 3 415 — Lucas Scott
JPP???? hát neki nincs nagy esze kétlem h ő lenne
sztem Kenny lehet az a védelemből, támadó részből meg fingom sincsen...
több mint 8 éve
ironroy New York Giants 1 520 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
teljesen egyértelmű hogy kellene valaki aki összekapja igazi kapitányként a csapatot

de ki lehet , ki lesz ő , szerintetek?

mert muszáj hogy :

1. elfogadott ( már bizonyított )

2. benne meglegyen ez a harci tűz

3. kiemelkedő legyen a játéka

csak így lehet hiteles !

én jelenleg nem tudnék olyat mondani akire ez a három szempont illik , remélem ti igen!!!yooker
én igazság szerint bízom benne, hogy JPP lesz az... de erre még várni kell 2-3 évet

Vagy túléljük, ezt a harcot egy csapatként vagy odaveszünk egyénenként! Ennyi a történet! Ez a football!
I can't hear you. There's too much money in my fucking hand.
J.M.
több mint 8 éve
yooker New York Giants 5 339 — Expect the Best !
és a tippek :

1.B
2.C
3.C
4.C
5.C
6.B
7.B
8.B
9.B
10.C
11.B
12.C
több mint 8 éve
yooker New York Giants 5 339 — Expect the Best !
teljesen egyértelmű hogy kellene valaki aki összekapja igazi kapitányként a csapatot

de ki lehet , ki lesz ő , szerintetek?

mert muszáj hogy :

1. elfogadott ( már bizonyított )

2. benne meglegyen ez a harci tűz

3. kiemelkedő legyen a játéka

csak így lehet hiteles !

én jelenleg nem tudnék olyat mondani akire ez a három szempont illik , remélem ti igen!!!
több mint 8 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
?

Mi itt az összefüggés?Winters
az hogy valószínűleg korábban is ugyanakkor ment a csapat az idegenbeli meccsekre mint indyben. de ha az idegenbeli sikerhez az kell hogy a coin toss előtt 5 perccel szálljon le a repülő, én benne vagyokvittore
Szerintem Rolle nyilatkozata alapján a jelenlegi állapotok ugyanazt mutatják, amit valamelyest már tavaly is láttunk. Coughlin már nem ordibál a játékosokkal meccs közben, nem bassza le őket. Helyette inkább csalódott arcot vág, mintha elvették volna a nyalókát a kezéből, meg előrehajol a térdére támaszkodva, nagy színházi alakítással.

Egy ilyen szituba tökéletesen beleillik az a nyilatkozat, hogy a meccs előtt mindenki bambán ül csöndben az öltözőben.

Kizárt, hogy ez ugyanez volt a helyzet az SB év alatt is. Persze Rolle még csak 2 meccset játszott a Giants színeiben. Az ő véleménye se mondható még nagyon megalapozottnak, mindenesetre az is ritka, hogy ilyenen fakadjon ki egy frissen igazolt játékos.Winters
Sztem jó h Rolle felhozta ezt, a többiek már bele vannak szokva.Ő kicsit felkavarta az állóvizet! A tavalyi idény második fele lesújtó lehetett, és ha Coughlinnak van esze, akkor kicsit jobban belegondol ezekbe a "morális válság jellegű" dolgokba. Egyrészt jó, h nem vunk tele ilyen sztárallűrös balhés playákkal most, másrészt azért kell az egyéniség, kell a tűz! Felesleges ezen siránkozni már, de Strahan nagyon nagy egyéniség volt, vezér, kiváló játékos, és nem is csinálta feleslegesen a műsort. Nehéz pótolni, ahogy látszik. Tuck iszonyat jó DE, de nincs meg benne az a képesség h felrázza a csapatot, nem az az egyéniség...már ami tv-n a nyilatkozataiból lejön.
A kinti fórumozók is érdekeseket írnak, pl hogy túl könnyen beletörődnek a vereségbe. Csak az ilyen "it is what it is" jellegű bölcsességek jönnek. Rolle-ban van fantázia, nyerni és változtatni akarás. Jacobs se biztos h egy győztes szituban lenyomja ezt a műsort a pályán.
Lehet h szakmailag a Titans elleni meccs előtt nem jó h ilyenekkel kell foglalkozni, de én azt mondom h nem baj, h kicsit felkavarták a kedélyeket.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tippjáték 3. forduló, kérdések (tippelni vasárnap 18:00-ig lehet):

1. Mi lesz a végeredmény? A
2. Hány futott yardunk lesz összesen? A
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? D
4. Hány passzolt TD-nk lesz? D
5. Hány futott TD-nk lesz? A
6. Chris Johnson-t sikerül 100 yard alatt tartani (elkapás nem számít)? B
7. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? C
8. Hány sacket szerzünk? C
9. Hány sacket szedünk be? C
10. Hány INT-et szerzünk? B
11. Ki szerzi a legtöbb pontot (sack 4pont, tackle 1)? B
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? ASzesze
több mint 8 éve
gyeek Dallas Cowboys 4 616 — Stromfeld Aurél fan
Jaj már, egyértelmű, hogy poén volt...Winters
Nevettem is, ne aggódj. 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
Winters New York Giants 250 — Giants fan
ez a túl sok relax kamu. hogy lettünk akkor road warriors, egy 10-es idegenbeli szériával?vittore
?

Mi itt az összefüggés?Winters
az hogy valószínűleg korábban is ugyanakkor ment a csapat az idegenbeli meccsekre mint indyben. de ha az idegenbeli sikerhez az kell hogy a coin toss előtt 5 perccel szálljon le a repülő, én benne vagyokvittore
Szerintem Rolle nyilatkozata alapján a jelenlegi állapotok ugyanazt mutatják, amit valamelyest már tavaly is láttunk. Coughlin már nem ordibál a játékosokkal meccs közben, nem bassza le őket. Helyette inkább csalódott arcot vág, mintha elvették volna a nyalókát a kezéből, meg előrehajol a térdére támaszkodva, nagy színházi alakítással.

Egy ilyen szituba tökéletesen beleillik az a nyilatkozat, hogy a meccs előtt mindenki bambán ül csöndben az öltözőben.

Kizárt, hogy ez ugyanez volt a helyzet az SB év alatt is. Persze Rolle még csak 2 meccset játszott a Giants színeiben. Az ő véleménye se mondható még nagyon megalapozottnak, mindenesetre az is ritka, hogy ilyenen fakadjon ki egy frissen igazolt játékos.
több mint 8 éve
Winters New York Giants 250 — Giants fan
a dallas tutifix hogy nyer houstonban. igaz ehhez akkorát kell játszaniuk mint tavaly, mikor ütötték a saintst idegenben

amerika csapata nem kezdhet 0-3-al, ezt tudni fogják a zebrák is, a texans GM-at szerintem hétfő óta hívogatja Jones hogy mit kérnek a szoros buktáért. remélem jó nagy odds-a lesz a vendégsikernekvittore


Megvan az eheti nyertes hozzászólásod is. 😊gyeek
Jaj már, egyértelmű, hogy poén volt...
több mint 8 éve
gyeek Dallas Cowboys 4 616 — Stromfeld Aurél fan
a dallas tutifix hogy nyer houstonban. igaz ehhez akkorát kell játszaniuk mint tavaly, mikor ütötték a saintst idegenben

amerika csapata nem kezdhet 0-3-al, ezt tudni fogják a zebrák is, a texans GM-at szerintem hétfő óta hívogatja Jones hogy mit kérnek a szoros buktáért. remélem jó nagy odds-a lesz a vendégsikernekvittore


Megvan az eheti nyertes hozzászólásod is. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
chicago még lufi is lehet. nem játszottak még elitcsapattalvittore
Csodálom, hogy "Amerika csapatának" hazai fanjai még nem szedtek szét erre a bejegyzésre...

A Packers elleni meccsük érdekes lesz ebből a szempontból. Valóban kipukkadhatnak. Szvsz Cutler valódi képességei felett teljesített idáig.G-men
Szvsz Cutler egy elit irányító. Hihetetlen jó karja van, és igazi WR-ek nélkül dob 2-300 yard körül meccsenként. Természetesen azért Elinál rosszabb. 😊

több mint 8 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
na jó ne higgyük el, hogy akkora jelentősége van a kezdés előtti lelkesítő együtthörgéseknek 😛vittore
Szerintem viszont elég nagy jelentősége van annak, hogy egy csapat hogy megy fel az első playre. Én játékos voltam, és amikor felspanolva mentünk fel, akkor sokkal jobb volt a kezdés, és így a folytatás is...

több mint 8 éve
vittore New York Giants 1 178 — Giants fan
én jól megvagyok a hazai fanokkal. a szomszéd házban is lakik egy kóbi rajongó, semmit nem tudok róla, de előbb utóbb biztos meggyógyul/felépül ebből az ál-kómából 😛
több mint 8 éve
G-men New York Giants 1 427 — bébi bébi, te nyomorult állat
chicago még lufi is lehet. nem játszottak még elitcsapattalvittore
Csodálom, hogy "Amerika csapatának" hazai fanjai még nem szedtek szét erre a bejegyzésre...

A Packers elleni meccsük érdekes lesz ebből a szempontból. Valóban kipukkadhatnak. Szvsz Cutler valódi képességei felett teljesített idáig.
több mint 8 éve
G-men New York Giants 1 427 — bébi bébi, te nyomorult állat
http://www.nydailynews.com/blogs/giants/2010/09/rolle-rips-giants-controlled-e.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+nydnrss%2Fblogs%2Fgiants+%28Blogs%2FThe+Blue+Screen%29

Ez egy kicseszettül érdekes cikk, és egyben nyilatkozat Rolle-tól, hogy szerinte miért voltunk olyan szarok vasárnap.
Az edzői stábot ismerve ebben nagyon is lehet valami.Winters
Igaza van, el kellett volna menni kompletten kurvázni az indianapolisi éjszakába, másnap széteszedték volna az indyt, P. Manning meg sem állt volna 5 sack alatt. Nincs más hátra, hazai pályán kell bevetnünk először ezt a fegyvert. New York-i lányok készüljetek a 'saturday night's fever'-re 😉
több mint 8 éve
vittore New York Giants 1 178 — Giants fan
na jó ne higgyük el, hogy akkora jelentősége van a kezdés előtti lelkesítő együtthörgéseknek 😛
több mint 8 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
1. A)
2. C)
3. C)
4. C)
5. B)
6. B)
7. C)
8. C)
9. A)
10. C)
11. B)
12. B)

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
ez a túl sok relax kamu. hogy lettünk akkor road warriors, egy 10-es idegenbeli szériával?vittore
?

Mi itt az összefüggés?Winters
az hogy valószínűleg korábban is ugyanakkor ment a csapat az idegenbeli meccsekre mint indyben. de ha az idegenbeli sikerhez az kell hogy a coin toss előtt 5 perccel szálljon le a repülő, én benne vagyokvittore
Csakhogy akkor még volt egy Strahan, és volt egy energikus Spags is, akik fel tudták pörgetni a csapatot.
több mint 8 éve
vittore New York Giants 1 178 — Giants fan
ez a túl sok relax kamu. hogy lettünk akkor road warriors, egy 10-es idegenbeli szériával?vittore
?

Mi itt az összefüggés?Winters
az hogy valószínűleg korábban is ugyanakkor ment a csapat az idegenbeli meccsekre mint indyben. de ha az idegenbeli sikerhez az kell hogy a coin toss előtt 5 perccel szálljon le a repülő, én benne vagyok
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 13 240 — Giants fan
Statisztikák alapján (sem) mi vagyunk a meccs esélyesei:

engedélyezett 3rd down-ok: NYG: 12/28 (42%), TEN: 5/29 (17%)
engedélyezett össz yard: NYG: 647 (4,9 y/play), TEN: 413 (3,4 y/p)
sack (adott-kapott): NYG: 5-5, TEN: 8-6
TD (adott-kapott): NYG: 6-6, TEN: 6-2
Turnover mutató: NYG: -1, TEN: -5

Egyedül a TO mutatónk jobb, a többiben nagyon durván előttünk vannak.. Nehéz lesz feltörni a védelmüket (sztem nekik van az egyik legjobb védelmük a ligában), sokkal jobb teljesítmény kell, mint múlt héten, elsősorban az OL-től, h legyen esélyünk.
több mint 8 éve
Winters New York Giants 250 — Giants fan
ez a túl sok relax kamu. hogy lettünk akkor road warriors, egy 10-es idegenbeli szériával?vittore
?

Mi itt az összefüggés?
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 13 240 — Giants fan
Tippjáték 3. forduló, kérdések (tippelni vasárnap 18:00-ig lehet):

1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 7 ponttal nyerünk B) 1-7 ponttal nyerünk C) 1-7 ponttal kikapunk D) Több, mint 7 ponttal kikapunk
2. Hány futott yardunk lesz összesen? A) 0-80 B) 81-110 C) 111-140 D) 140+
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? A) 150 alatt B) 151-200 C) 201-250 D) 251+
4. Hány passzolt TD-nk lesz? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
5. Hány futott TD-nk lesz? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
6. Chris Johnson-t sikerül 100 yard alatt tartani (elkapás nem számít)? A) igen B) nem
7. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Smith B) Nicks C) Manningham D) más
8. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 B) 2-3 C) 4-5 D 6 vagy több
9. Hány sacket szedünk be? A) 0-1 B) 2-3 C) 4-5 D 6 vagy több
10. Hány INT-et szerzünk? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3+
11. Ki szerzi a legtöbb pontot (sack 4pont, tackle 1)? A) Tuck B) Kiwanuka C) Umenyiora
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 D) 4 vagy több
több mint 8 éve
vittore New York Giants 1 178 — Giants fan
amennyire én értettem céloz olyan dolgokra ( ha nem is ilyen konkrétan ) Rolle amiket itt is említettünk (

nincs igazi vezér , nincs igazi egység ) és ebből egyenesen jön hogy nincs tűz , nincs csapat....

és ez nagyban edzői hiba !yooker
Jah, meg azt mondta, h túl sok időt töltöttek semmittevéssel, túl korán értek a stadionba is, túl sok idő ment a relaxációra és utána nem volt aki felpörgesse őket a meccsre.Szesze
erre mondja J. Allen az egyik NFL promóban: "I feel the need for speed" - még ha a top gun filmmel poénkodik

ez a túl sok relax kamu. hogy lettünk akkor road warriors, egy 10-es idegenbeli szériával?
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 13 240 — Giants fan
amennyire én értettem céloz olyan dolgokra ( ha nem is ilyen konkrétan ) Rolle amiket itt is említettünk (

nincs igazi vezér , nincs igazi egység ) és ebből egyenesen jön hogy nincs tűz , nincs csapat....

és ez nagyban edzői hiba !yooker
Jah, meg azt mondta, h túl sok időt töltöttek semmittevéssel, túl korán értek a stadionba is, túl sok idő ment a relaxációra és utána nem volt aki felpörgesse őket a meccsre.