New York Jets
30 feliratkozó
több mint 4 éve
A Bills punter szerencsétlenkedéséért megérteNo ezen is túl vagyunk..Nagyreszt egyetertek, de azert ha mar az O-t szanjuk a sok serulessel, akkor azert ez a D-re is igaz eleg erosen. Mindenesetre jovore muszaj lesz alkotni valamit kulonben kezdhetjuk elore az egeszet, uj HC-GM kombo akik nem az altaluk draftolt QB-val vannak stb. hagyjuk is inkabb 😀 Amugy nagyon megerte fentmaradni a kurva eletbe..xd
Ez tipikusan az az év lesz amit utólag eltérően itélhetünk majd meg: lehet egy szükséges átmeneti/induló év ami a javuláshoz kell vagy lehet egy ujabb kidobott szezon.
Részemről az év elején többet vártam, több W-t, kiegyensúlyozottabb teljesítményt. Első pár meccs után már leadtam igényeim, hogy lássunk egy hullámvasutat főleg Wilsontól - ami azt jelenti hogy legyenek jobb meccsek is, ez nagyjábol megvolt
Ha optimzmussal elfogadjuk, hogy ez az év a következő szezon training camp-je volt akkor fontos lenne látni mit tudtunk meg, mit nyertünk: Nekem a Saleh féle brigád sajnos semmit nem bizonyított, Wilson érdekes játékos lehet de nagyon borzasztó játékokra is képes volt, Josh Allen szintű javulás kell köv évre, a futó Carter tetszett, erős játékosunk lesz és alapból az Offense sztem jobban néz ki mint tavaly. (a sérülés az NFL velejárója, Becton azért nagyon hiányzott) a Defense viszont mindent alulmúlt nem is tudom minek lehet örülni, talán a két legnagyobb nevünk (Williams és Mosley) hozott többet de ott is kérdés az ár-érték arány.
Megint van egy csomó pénz, magas pickek, egy év tapasztalattal bíró HC és QB - jövőre egyértelmű előrelépés kell, hogy a hit megmaradjon ebben a brigádban
Pityu Gyor
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
No ezen is túl vagyunk..Nagyreszt egyetertek, de azert ha mar az O-t szanjuk a sok serulessel, akkor azert ez a D-re is igaz eleg erosen. Mindenesetre jovore muszaj lesz alkotni valamit kulonben kezdhetjuk elore az egeszet, uj HC-GM kombo akik nem az altaluk draftolt QB-val vannak stb. hagyjuk is inkabb 😀 Amugy nagyon megerte fentmaradni a kurva eletbe..xd
Ez tipikusan az az év lesz amit utólag eltérően itélhetünk majd meg: lehet egy szükséges átmeneti/induló év ami a javuláshoz kell vagy lehet egy ujabb kidobott szezon.
Részemről az év elején többet vártam, több W-t, kiegyensúlyozottabb teljesítményt. Első pár meccs után már leadtam igényeim, hogy lássunk egy hullámvasutat főleg Wilsontól - ami azt jelenti hogy legyenek jobb meccsek is, ez nagyjábol megvolt
Ha optimzmussal elfogadjuk, hogy ez az év a következő szezon training camp-je volt akkor fontos lenne látni mit tudtunk meg, mit nyertünk: Nekem a Saleh féle brigád sajnos semmit nem bizonyított, Wilson érdekes játékos lehet de nagyon borzasztó játékokra is képes volt, Josh Allen szintű javulás kell köv évre, a futó Carter tetszett, erős játékosunk lesz és alapból az Offense sztem jobban néz ki mint tavaly. (a sérülés az NFL velejárója, Becton azért nagyon hiányzott) a Defense viszont mindent alulmúlt nem is tudom minek lehet örülni, talán a két legnagyobb nevünk (Williams és Mosley) hozott többet de ott is kérdés az ár-érték arány.
Megint van egy csomó pénz, magas pickek, egy év tapasztalattal bíró HC és QB - jövőre egyértelmű előrelépés kell, hogy a hit megmaradjon ebben a brigádban
Pityu Gyor
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 4 éve
No ezen is túl vagyunk..Ez tipikusan az az év lesz amit utólag eltérően itélhetünk majd meg: lehet egy szükséges átmeneti/induló év ami a javuláshoz kell vagy lehet egy ujabb kidobott szezon.
Green is green
több mint 4 éve
Azért Berrios, Moore kellett volna mára, így túl sokat nem várok az O-tól, az is csoda lesz ha haladni tudunk egyáltalántwitter.com/RobbySabo/status/1480203506594238471?s=20
Szerkesztette: Apex
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Közben megnéztem Bills D# statjait...Total D 1.
Passz ellen 1.
Engedett pontok 2.
Futás ellen középmezőny
Ha 200 passzolt yardot összekalapálunk eladott labda nélkül (ofkórsz nem garbage time alatt), már elégedettek lehetünk.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Az biztos. 😀Ahogy látom lesz min vitatkozni a kövi offseason alatt is 😀 Amúgy Linderbaum-ot sem feltétlen bánnám, de tényleg jobb lenne a D-t boostolni az első két pick-el. Eredetileg én inkább hoztam volna FA-ről CB-t, de túl sok jó CB nem lesz piacon, S-ből viszont annál inkább.Hát amennyiben vmi csoda nem jön közbe, Hutchinson, Neal, Thibodeaux lesz az első 3 pick (ja meg nem ballagunk ma hátrébb pár helyet győzelemmel 😀 ), akkor Stingley adja magát, de vele azért jobb ha marha biztosra mennek JD-ék. SEA pickre amekkora OL homár JD, kinézem h kihúzza Linderbaumot. 😀Kicsit updateltem az uzit kozben 😀 nem tudom amugy en ugy vagyok, hogy az elso ket picket (Stingley, Hamilton, Karlaftis kozul) siman lehet D-re hasznalni illetve FA-rol is hozni embert.Nem tudom h van-e értelme egy 15 és 11 misis WRt rosteren tartani, mikor a védelem meg legalja.Can't we have both? Azzal egyetertek hogy nagyobb prio a TE, de azert meg egy fasza WR szerintem kellene jovore, resource is lenne ra.Ridley trade-rol mit gondoltok? Meg mennyit adnatok erte, ha belemennetek a trade-be?Egy deka draft picket sem. Itt van Davis, Moore, vissza kell hozni Berrios-t és a depth-et kiépíteni. Sokkal nagyobb prioritás a TE.
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
FA-n CBket bottal sem piszkálnám a TruJo mutatvány + elég sok befürdést látva mostanság.
Na de előbb még BUF meccs ma előtt és utána offseason. 😀
Beki
Apex
FA-n TE: Schultz, Gesicki és Njokut említeném talán kora miatt még
CB: JC Jackson és talán Donte Jackson
S: mindenkit nem sorolok fel, de lesz választék valóban
több mint 4 éve
Annyiból nagy pozitivum számomra a szezon, hogy visszahozta a lelkedesémet a Jets és maga az NFL iránt, ami a Gase-"éra" alatt teljesen kiölődött. Azon kaptam magam igy a szezon végére, hogy már megint várom a meccseket és nem csak leülök megnézni.Nézhetőbb sokkal a csapat az biztos, főleg így szezon második felében, azért egy-két meccset leszámítva meccsben voltunk végig. Meg most talán tényleg mondható az ami eddig nem volt igaz, hogy egy fasza Offseason-el még akár csapat is lehet ebből jövőre, főleg ennyi resource-al.
Wester
több mint 4 éve
Ahogy látom lesz min vitatkozni a kövi offseason alatt is 😀 Amúgy Linderbaum-ot sem feltétlen bánnám, de tényleg jobb lenne a D-t boostolni az első két pick-el. Eredetileg én inkább hoztam volna FA-ről CB-t, de túl sok jó CB nem lesz piacon, S-ből viszont annál inkább.Hát amennyiben vmi csoda nem jön közbe, Hutchinson, Neal, Thibodeaux lesz az első 3 pick (ja meg nem ballagunk ma hátrébb pár helyet győzelemmel 😀 ), akkor Stingley adja magát, de vele azért jobb ha marha biztosra mennek JD-ék. SEA pickre amekkora OL homár JD, kinézem h kihúzza Linderbaumot. 😀Kicsit updateltem az uzit kozben 😀 nem tudom amugy en ugy vagyok, hogy az elso ket picket (Stingley, Hamilton, Karlaftis kozul) siman lehet D-re hasznalni illetve FA-rol is hozni embert.Nem tudom h van-e értelme egy 15 és 11 misis WRt rosteren tartani, mikor a védelem meg legalja.Can't we have both? Azzal egyetertek hogy nagyobb prio a TE, de azert meg egy fasza WR szerintem kellene jovore, resource is lenne ra.Ridley trade-rol mit gondoltok? Meg mennyit adnatok erte, ha belemennetek a trade-be?Egy deka draft picket sem. Itt van Davis, Moore, vissza kell hozni Berrios-t és a depth-et kiépíteni. Sokkal nagyobb prioritás a TE.
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
FA-n CBket bottal sem piszkálnám a TruJo mutatvány + elég sok befürdést látva mostanság.
Beki
több mint 4 éve
Annyiból nagy pozitivum számomra a szezon, hogy visszahozta a lelkedesémet a Jets és maga az NFL iránt, ami a Gase-"éra" alatt teljesen kiölődött. Azon kaptam magam igy a szezon végére, hogy már megint várom a meccseket és nem csak leülök megnézni.
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hát amennyiben vmi csoda nem jön közbe, Hutchinson, Neal, Thibodeaux lesz az első 3 pick (ja meg nem ballagunk ma hátrébb pár helyet győzelemmel 😀 ), akkor Stingley adja magát, de vele azért jobb ha marha biztosra mennek JD-ék. SEA pickre amekkora OL homár JD, kinézem h kihúzza Linderbaumot. 😀Kicsit updateltem az uzit kozben 😀 nem tudom amugy en ugy vagyok, hogy az elso ket picket (Stingley, Hamilton, Karlaftis kozul) siman lehet D-re hasznalni illetve FA-rol is hozni embert.Nem tudom h van-e értelme egy 15 és 11 misis WRt rosteren tartani, mikor a védelem meg legalja.Can't we have both? Azzal egyetertek hogy nagyobb prio a TE, de azert meg egy fasza WR szerintem kellene jovore, resource is lenne ra.Ridley trade-rol mit gondoltok? Meg mennyit adnatok erte, ha belemennetek a trade-be?Egy deka draft picket sem. Itt van Davis, Moore, vissza kell hozni Berrios-t és a depth-et kiépíteni. Sokkal nagyobb prioritás a TE.
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
több mint 4 éve
Ridley trade-rol mit gondoltok? Meg mennyit adnatok erte, ha belemennetek a trade-be?3 + 5. kör, másodikat nem adnék érte
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Kicsit updateltem az uzit kozben 😀 nem tudom amugy en ugy vagyok, hogy az elso ket picket (Stingley, Hamilton, Karlaftis kozul) siman lehet D-re hasznalni illetve FA-rol is hozni embert.Nem tudom h van-e értelme egy 15 és 11 misis WRt rosteren tartani, mikor a védelem meg legalja.Can't we have both? Azzal egyetertek hogy nagyobb prio a TE, de azert meg egy fasza WR szerintem kellene jovore, resource is lenne ra.Ridley trade-rol mit gondoltok? Meg mennyit adnatok erte, ha belemennetek a trade-be?Egy deka draft picket sem. Itt van Davis, Moore, vissza kell hozni Berrios-t és a depth-et kiépíteni. Sokkal nagyobb prioritás a TE.
Apex
Beki
Apex
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom h van-e értelme egy 15 és 11 misis WRt rosteren tartani, mikor a védelem meg legalja.Can't we have both? Azzal egyetertek hogy nagyobb prio a TE, de azert meg egy fasza WR szerintem kellene jovore, resource is lenne ra.Ridley trade-rol mit gondoltok? Meg mennyit adnatok erte, ha belemennetek a trade-be?Egy deka draft picket sem. Itt van Davis, Moore, vissza kell hozni Berrios-t és a depth-et kiépíteni. Sokkal nagyobb prioritás a TE.
Apex
Beki
Apex
több mint 4 éve
Can't we have both? Azzal egyetertek hogy nagyobb prio a TE, de azert meg egy fasza WR szerintem kellene jovore, resource is lenne ra. Plusz elorelathatolag drafton McBride lesz a legjobb TE es ot is 2nd round kozepere projectelik egyik pickel belehet huzni siman. FA-rol meg Schultzra egy all-int kene nyomni. En szemely szerint az egyik masodik kort odaadnam Ridley-ert.Ridley trade-rol mit gondoltok? Meg mennyit adnatok erte, ha belemennetek a trade-be?Egy deka draft picket sem. Itt van Davis, Moore, vissza kell hozni Berrios-t és a depth-et kiépíteni. Sokkal nagyobb prioritás a TE.
Apex
Beki
Szerkesztette: Apex
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ridley trade-rol mit gondoltok? Meg mennyit adnatok erte, ha belemennetek a trade-be?Egy deka draft picket sem. Itt van Davis, Moore, vissza kell hozni Berrios-t és a depth-et kiépíteni. Sokkal nagyobb prioritás a TE.
Apex
több mint 4 éve
Ridley trade-rol mit gondoltok? Meg mennyit adnatok erte, ha belemennetek a trade-be?
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Kb annyi valóban elég is neki. Am én sem arra gondoltam h Lawson 9 misijét kapja is meg. 😀Shaq Lawson repült, lesz itt lóvé Berriosnak...ja anélkül is volt. 😀Szeretem Berrios-t, de 3-4 milliónál azért többet nem kéne adni neki
Beki
Wester
több mint 4 éve
Shaq Lawson repült, lesz itt lóvé Berriosnak...ja anélkül is volt. 😀Szeretem Berrios-t, de 3-4 milliónál azért többet nem kéne adni neki
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Shaq Lawson repült, lesz itt lóvé Berriosnak...ja anélkül is volt. 😀
több mint 4 éve
Fasza dolga lesz megint Wilsonnak igy..raadasul a liga legjobb pass d-je ellen..
több mint 4 éve
Berrios IR-en, Jets drukkerek:Pfff... f@sza! Volt egyáltalán olyan elkapó a keretben idén, aki nem járt IR-en? :S
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Berrios IR-en, Jets drukkerek:
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Crowder lesz vasárnap, Berrios és Moore valószinűleg nem200 IQ ez a Douglas srác... így tuti nem játszik jól Berrios, ergo kevesebbet kell fizetni majd neki. 😀
Wester
több mint 4 éve
Crowder lesz vasárnap, Berrios és Moore valószinűleg nem
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Őszinte leszek... sztem már egy 8-9, 9-8 körüli szezonnak is örülhetünk majd és én csak így tartanám meg a GM+HC duót. Ilyen 5 győzelem környékivel nyugodtan mehet JD is amerre lát.Here is the New York Jets’ complete list of 2022 opponents:Hat pedig jovore no excuse mar, ennyi resource-al azert ha nem is feltetlen egy wild card, de minimum utolso hetig versenyben legyunk. Bar elobbi sem elrugaszkodott elvaras egyaltalan.
Home: Buffalo, Miami, New England, Cincinnati, Baltimore, Jacksonville, Detroit, Chicago
Away: Buffalo, Miami, New England, Pittsburgh, Cleveland, Denver, Green Bay, Minnesota, Seattle
Nagyon finom...
Beki
Apex