NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Tehát, ha jól értelmezem, Geno ment a levesbe és 2017-től befigyel a cap hell irányító nélkül. Hogy hova tud kifutni egy pár száz dolláros (vélt) tartozásért kiosztott maflás! 😛Szerintem érdemes Revis szerződéséből minél többet garantálni, évről évre egyre jobb lesz ő. Meg mégis csak ő csapat ikonja.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/BMarshall/status/758467178391859200Úgy hiszem Marshall tweetje egyértelmű h kit akartak irányítónak.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
az overthecap szerintHa Revis szerződését alakítjuk inkább maradjon FA Fitz.
8,777,906 a cap space-etek
de ebbe még nincs benne Fitz 12m-ja.
Szerintük egy 7m átstukturálásra lenne szükség, hogy Fitz beférjen, és hogy a csapat működőképes legyen az szezon alatt...Revis-re gondoltak😊
Pari
több mint 8 éve
Pityu Gyor
979
az overthecap szerintNa ez az. Ezzel megint a jövönk alatt vágjuk a fát. Fitz árát ez fogja igazából meghatározni: mennyi alkut kell kössünk a cap miatt...
8,777,906 a cap space-etek
Szerintük egy 7m átstukturálásra lenne szükség, hogy Fitz beférjen, és hogy a csapat működőképes legyen az szezon alatt...Revis-re gondoltak😊
Pari
Green is green
több mint 8 éve
az overthecap szerint8,777,906 a cap space-etek
több mint 8 éve
De honnét van erre pénzünk?TAO?
Pityu Gyor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Pityu Gyor
979
És megint megcsinálták... én már letettem róla. Ez a bizonyíts szerződés tetszik is. De honnét van erre pénzünk? Nem kell kivágni valakit?köszi Foles? Finally: Ryan Fitzpatrick and Jets reach agreement on 1-year, $12 million, fully-guaranteed contract, sources tell ESPNÉs valóban. Mint Mo esetében is, újra robbant a bomba. Fitz ismét a miénk 1 évre 12 misiért.
ozibozi
Lucifer
Ez így elvileg egy erős csapat, elit Dline, jó védelem, remek elkapó páros, rendszerbe illő qb, nem rossz futó. Az O line kérdéses nekem.
Green is green
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
köszi Foles? Finally: Ryan Fitzpatrick and Jets reach agreement on 1-year, $12 million, fully-guaranteed contract, sources tell ESPNÉs valóban. Mint Mo esetében is, újra robbant a bomba. Fitz ismét a miénk 1 évre 12 misiért.
ozibozi
GO JETS!!!
több mint 8 éve
ozibozi
17 222
köszi Foles? Finally: Ryan Fitzpatrick and Jets reach agreement on 1-year, $12 million, fully-guaranteed contract, sources tell ESPN
több mint 8 éve
Foles opció lehet nálatok?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Darron Lee-vel is megegyeztunk rookie szerzodesrol.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Állítólag Fitzy-nek beajánlottunk egy másik fajta szerződéstervezetet is. Nah h ez most hasonló-e összegben az előzőhöz passz, de nem érdekelte ez sem.
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
de ha gyenge játékos, akkor minek siránkoztok miatta? : DMert a többinél még így is jobb opció 😀
ano92
Mondjuk Heki lesz majd a befutó
több mint 8 éve
de ha gyenge játékos, akkor minek siránkoztok miatta? : D
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Fitz-et felszedhetik, de ez esetben remélem is h nem fog vetminnél sokkal többet kapni, mert még mindig sokat hisz a tudásáról 1 jó szezon után, ráadásul másik OC-kkal nem igazán megy neki.
több mint 8 éve
Megtapsolom azt a GM et aki a kezdő QB kiesése után felszedi a piacról Fitzet és megkínálja nagy lóvéval.. Szezon közben a legolcsóbb egy otthon nintendozó játékos, kapna 1évre vetmint aztán felépül a sérült irányító ő pedig megy a levesbe...Btw, ezzel 5 misit felszabaditottunk iden, de Lee nem irt meg ala, igy Fitzhez meg mindig alakitani kellene.Szerintem Fitz hülye volna most aláírni.
Beki
A TC alatt vagy a szezon kezdetén úgyis kidől majd valahol a kezdő irányító és ő lehet a legjobb elérhető célpont a csapatoknak. Könnyen leakaszthat akkor majd egy jobb lóvét mint amit itt kaphat.
Szerintem.
Bazzani
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Hány olyan csapat lesz, amelyiknek lesz elég capje rá? Szerintem neki az az érdeke, hogy legyen egy megállapodása a szezon előtt, mert most idény közben kap majd 3 millát, aztán örülhet, hogy a 12-t visszautasította. Az más kérdés, hogy nem tudom, hogy a Jetsnek a következő években hogy alakul a satyihelyzete az újabb nagy védőszerződéssel, belefér-e majd itt egyáltalán FitzBtw, ezzel 5 misit felszabaditottunk iden, de Lee nem irt meg ala, igy Fitzhez meg mindig alakitani kellene.Szerintem Fitz hülye volna most aláírni.
Beki
A TC alatt vagy a szezon kezdetén úgyis kidől majd valahol a kezdő irányító és ő lehet a legjobb elérhető célpont a csapatoknak. Könnyen leakaszthat akkor majd egy jobb lóvét mint amit itt kaphat.
Szerintem.
Bazzani
több mint 8 éve
Viszont ez a helyzet Fitzzel azért is húzós, mert ő ezt a rendszert szereti, ebben érzi jól magát. Gailey miatta tért gyakorlatilag vissza, és az látszik, ha ebből kimozdul, lehet, hogy megint jön a hullámvasút. Azért ezt talán már más csapatok is látták vele kapcsolatban. A helyében inkább örülnék, hogy itt rendben vagyok és jól tudok játszani, nem pedig máshol idétlenkedni. Bár ha a pénz a fontos, és nem az, hogy sikereket is érjek el azzal amit csinálok, és jól érezzem magam benne, akkor végül is mindegy.Viszont ha végignézed a csapatok backup-jait akkor többségüknél Fitz még mindig sokkal jobb opció. Főleg egy olyan helyen és időben ahol/amikor már viszonylag közel a rájátszás és akkor dől ki a kezdő irányító.
dande
De én inkább Fitzmagic-el mennék neki a szezonnak mint mondjuk nálunk Orlovsky-val. Rendszer ide vagy oda.
több mint 8 éve
Viszont ez a helyzet Fitzzel azért is húzós, mert ő ezt a rendszert szereti, ebben érzi jól magát. Gailey miatta tért gyakorlatilag vissza, és az látszik, ha ebből kimozdul, lehet, hogy megint jön a hullámvasút. Azért ezt talán már más csapatok is látták vele kapcsolatban. A helyében inkább örülnék, hogy itt rendben vagyok és jól tudok játszani, nem pedig máshol idétlenkedni. Bár ha a pénz a fontos, és nem az, hogy sikereket is érjek el azzal amit csinálok, és jól érezzem magam benne, akkor végül is mindegy.
több mint 8 éve
Btw, ezzel 5 misit felszabaditottunk iden, de Lee nem irt meg ala, igy Fitzhez meg mindig alakitani kellene.Szerintem Fitz hülye volna most aláírni.
Beki
Szerintem.
több mint 8 éve
Pityu Gyor
979
Btw, ezzel 5 misit felszabaditottunk iden, de Lee nem irt meg ala, igy Fitzhez meg mindig alakitani kellene.Mennyi most a szabad helyünk és mennyi kellhet még az újoncokra?
Beki
Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Btw, ezzel 5 misit felszabaditottunk iden, de Lee nem irt meg ala, igy Fitzhez meg mindig alakitani kellene.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hat lenyegeben ez egy 2 eves deal aztan mire Sheldonnak is hosszu tavu jarna meglatjuk mi lesz, aztan Big Cat is ott van.
több mint 8 éve
Ezt hogy úsztátok meg ilyen olcsón? Szép munka a FOtól
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Érdekes fordulat, de jó döntés... Én simán 100 milla körüli összegre gondoltam vele kapcsolatban szóval a 85 milla elég nagy home discount...Ja, egy DE-nek az évi 17 misi az bagó. Vagy csak az kerülte el a figyelmed, hogy nem hat évre szól a sztori? 😛
Tomcsik