NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
New York Jets
29 feliratkozó
több mint 12 éve
nem tudott micsinálni Rex, Szancsita valahogy mindig kitrekkeli a kezdőt ezér úgydöntött intézze el a Giants

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az ominózus kiszaladás (kihátrált a pályáról end zoneban=safety) rookie hiba. most még annyira izgul, hogy azt is elfelejti néha, amit már álmában is tud. Nem Geno mellett akarok érvelni, hanem a rookie irányítók mellett. Ezek benne vannak mindeniknél ilyenkor még. Majd feldolgozza, hogy ez egy munka, a többiek sem TV sztárok, hanem emberek. Aki jól dob, itt is jól dobott, és onnantól ezek meg tudnak szűnni.ulpianusReméljük h elhagyja ezeket a rookie hibákat, mert ha Sanchez eltörte esetleg a kulcscsontját, akkor Geno kezdi a szezont.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
sztem jóval nagyobb bénázás volt a Sanchez féle fumble...braxa88Azt már ki sem emeljük az előző szezonbeli segges után. 😉
több mint 12 éve
sztem jóval nagyobb bénázás volt a Sanchez féle fumble...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vihar se tudja. 2 évig AFC döntőig jutottunk Sanchezzel, mikor ment a futás, aztán Schottyval egy 8-8-as szezon (mindenki őt kiáltotta ki bűnösnek), jött Sparano a Wildcatjével meg a futás központú O-val -> Sanchez majdnem turnover rekordot dönt, passer rating jajj, OL sem passz-, sem futásblokkolásban nem jó), most meg Sanchez első két meccse preseasonban vállalható, Geno elintézi magának h kikapjon a QB battleben, de a lényeg: REX ÚGY DÖNT H BEKÜLDI SANCHEZT A 3. SZÁMÚ OL MÖGÉ!vagy el lehetne azon gondolkozni, hogy talán a rendszerben van a hiba, mikor három év alatt a harmadik OC dolgozik a csapatnál, és az égvilágon semmi változás nincs, sőt pontosan ugyanaz a bénázás megyjjncaa3 INT, meg a kiszaladás egy olyan játékostól, akit korábban 1/1-re vártak és kezdő QB posztért harcol, még ha Sancheztől meg is szoktuk és presezlony meccs, akkor is gyenge, szörnyű stb.3 int, meg kiszaladt a palyarol amibol safety lett. Tudom nem tunik annyira szornyunek, de csak azert mert sanchotol mar megszoktukWesterSajnos nem láttam a meccset, tényleg Geno nagyon szörnyű volt? Vagy csak a média fújja fel meg Rexék, hogy Sanchezt gond és felháborodás nélkül tudják kezdetni?StyleeWester: ha Sanchez serulese nem komoly sztem meg a heten bejelentik h o lesz a Week 1 starter.BekiEz magától értetődő, csak kinomban vergődök ittWester
Tiszta Sanchez komolyan...Beki
Ezen a ponton nem tudom mit várhat a szurkoló, Ryan elmondja h nem fog belepofázni az OL dolgába, erre mit csinál, hát persze h a fent leírt dolgot. Ott van McElroy és Simms, akit össze lehetne töretni. Most ezzel nem Sanchezt védem vagy vmi, de ennyit arról h Rex mennyit konyít az offensehez.
több mint 12 éve
Az ominózus kiszaladás (kihátrált a pályáról end zoneban=safety) rookie hiba. most még annyira izgul, hogy azt is elfelejti néha, amit már álmában is tud. Nem Geno mellett akarok érvelni, hanem a rookie irányítók mellett. Ezek benne vannak mindeniknél ilyenkor még. Majd feldolgozza, hogy ez egy munka, a többiek sem TV sztárok, hanem emberek. Aki jól dob, itt is jól dobott, és onnantól ezek meg tudnak szűnni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
vagy el lehetne azon gondolkozni, hogy talán a rendszerben van a hiba, mikor három év alatt a harmadik OC dolgozik a csapatnál, és az égvilágon semmi változás nincs, sőt pontosan ugyanaz a bénázás megy3 INT, meg a kiszaladás egy olyan játékostól, akit korábban 1/1-re vártak és kezdő QB posztért harcol, még ha Sancheztől meg is szoktuk és presezlony meccs, akkor is gyenge, szörnyű stb.3 int, meg kiszaladt a palyarol amibol safety lett. Tudom nem tunik annyira szornyunek, de csak azert mert sanchotol mar megszoktukWesterSajnos nem láttam a meccset, tényleg Geno nagyon szörnyű volt? Vagy csak a média fújja fel meg Rexék, hogy Sanchezt gond és felháborodás nélkül tudják kezdetni?StyleeWester: ha Sanchez serulese nem komoly sztem meg a heten bejelentik h o lesz a Week 1 starter.BekiEz magától értetődő, csak kinomban vergődök ittWester
Tiszta Sanchez komolyan...Beki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
3 INT, meg a kiszaladás egy olyan játékostól, akit korábban 1/1-re vártak és kezdő QB posztért harcol, még ha Sancheztől meg is szoktuk és presezlony meccs, akkor is gyenge, szörnyű stb.3 int, meg kiszaladt a palyarol amibol safety lett. Tudom nem tunik annyira szornyunek, de csak azert mert sanchotol mar megszoktukWesterSajnos nem láttam a meccset, tényleg Geno nagyon szörnyű volt? Vagy csak a média fújja fel meg Rexék, hogy Sanchezt gond és felháborodás nélkül tudják kezdetni?StyleeWester: ha Sanchez serulese nem komoly sztem meg a heten bejelentik h o lesz a Week 1 starter.BekiEz magától értetődő, csak kinomban vergődök ittWester
Tiszta Sanchez komolyan...
több mint 12 éve
3 int, meg kiszaladt a palyarol amibol safety lett. Tudom nem tunik annyira szornyunek, de csak azert mert sanchotol mar megszoktukSajnos nem láttam a meccset, tényleg Geno nagyon szörnyű volt? Vagy csak a média fújja fel meg Rexék, hogy Sanchezt gond és felháborodás nélkül tudják kezdetni?StyleeWester: ha Sanchez serulese nem komoly sztem meg a heten bejelentik h o lesz a Week 1 starter.BekiEz magától értetődő, csak kinomban vergődök ittWester
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Sajnos nem láttam a meccset, tényleg Geno nagyon szörnyű volt? Vagy csak a média fújja fel meg Rexék, hogy Sanchezt gond és felháborodás nélkül tudják kezdetni?Wester: ha Sanchez serulese nem komoly sztem meg a heten bejelentik h o lesz a Week 1 starter.BekiEz magától értetődő, csak kinomban vergődök ittWester
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Meg csak preseason van, gondolj bele mi lesz meg itt szezon alatt. 😀
több mint 12 éve
Wester: ha Sanchez serulese nem komoly sztem meg a heten bejelentik h o lesz a Week 1 starter.BekiEz magától értetődő, csak kinomban vergődök itt
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Wester: ha Sanchez serulese nem komoly sztem meg a heten bejelentik h o lesz a Week 1 starter.
több mint 12 éve
Mondjuk azon se lepődnék meg ha ezek után megint McE kezdene 😀
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Ha eddig barmi kerdes lett volna QB kerdesben az eldolt Geno 3INT es egy safetyre kilepek akcioja utan.Én még igy is geno mellett vagyok, mert sancho már "bizonyitott"
Persze kerdes h Sanchez serulese mennyire komoly, allitolag kulccsont serult de h mennyire nem tudninBeki
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha eddig barmi kerdes lett volna QB kerdesben az eldolt Geno 3INT es egy safetyre kilepek akcioja utan.Persze kerdes h Sanchez serulese mennyire komoly, allitolag kulccsont serult de h mennyire nem tudnin
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Holmes ugyan inactive a Giants elleni meccsen, de mar routeokat fut es McElroy lasztijait kapkodja el es palyara fog lepni a Tampa ellen.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Holmes lekerult a PUP listarol es immaron az active roster tagja.
több mint 12 éve
nomegvanmitakartaszerencsehalmaz 😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Morningvég is indul a nagyotmondóba? ... és papuschkák Winterz intodafield! Valami lesz Genyóval érzem a balvesémbe, csak azt nem tudom jóvagy rossz...sutianapNagyon két esélyes, de nem tudom mit lehet leszűrni, mert ma megszólalt David Lee QB coach, Rex és Mornhinweg is.
David Lee says if Geno is going to win job, the competition will have to extend through 4th preseason game. #nyj
Marty: "Mark has had a terrific camp... Geno's had an outstanding camp for a rookie." #nyj
Manish Mehta @MMehtaNYDN 1 óra
Reading between the lines: Sounds like Marty Mornhinweg likes Geno Smith's potential, but Sanchez is probably better option right now #nyj
több mint 12 éve
Morningvég is indul a nagyotmondóba? ... és papuschkák Winterz intodafield! Valami lesz Genyóval érzem a balvesémbe, csak azt nem tudom jóvagy rossz...

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rex kibökte végre, hogy Geno kezd a Giants ellen, de Sanchez is játszik (de minek?).Ducasse LG lesz, Winters is végre pályára kerül.
Mornhinweg elmondása alapján sohasem dolgozott olyan tehetséges rookie QB-val, mint Geno, aki ráadásul nagyon gyorsan tanulja a rendszer sajátosságait, de a lényeget kiemelte: a tapasztalat hiánya.
több mint 12 éve
Csak most világosodtam meg 😀 tudjátok ám mi a baj Sanchoval??? hát a mezszáma ami 6-s nem kérdés tehát hogy miért van annyi bénázás meg pick 6 😛 na szép napot s jó emésztgetést 😉dandePedig elég alap, még poénkodtak is a mezével 😀
Bár ezt most nem találom 😕
De van pár mém azért róla

több mint 12 éve
Csak most világosodtam meg 😀 tudjátok ám mi a baj Sanchoval??? hát a mezszáma ami 6-s nem kérdés tehát hogy miért van annyi bénázás meg pick 6 😛 na szép napot s jó emésztgetést 😉
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Holmes ma ismét nyilatkozott az újságíróknak: elmondása alapján tuti h a Tampa elleni meccsen nem lesz ott, nemrégiben sprinteket futott már, de csak rövidebbeket, routeokat futni abszolút képtelen még és minden reggel fájdalmat érez a lábában mikor felkel.