New York Jets

31 feliratkozó

több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 2 793 — Pats fan
Pár hónapja olvastam, hogy Tebow a 40 legeladhatóbb ("marketable" ) celeb között van a világon, sportolókat, színészeket, mindenkit beleértve. Pl. az NFL mezeladásokban Manning mögött a 2. helyen állt idén nyáron a trade után, megelőzve RGIII-tól Luck-on át mindenkit. Valahol szürreális a dolog, de ez van.peterk2005
Miért szürreális?
Egyrészt te pl. vettél Luck mezt?
Mert én vettem Tebow-sat.
Másrészt Tebow nem újdonság, alltime egyik legnépszerűbb/eredményesebb/kedveltebb/elismertebb egyetemi irányító.
Aki ott megkedvelte kedveli most is.
Semmi olyat nem csinált, amitől az iránta érzet szimpátia, szeretet elmúlt volna.
Semmi balhéja nem volt, semmi kudarca, veresége stb. ami rajta múlt volna.
Amikor lehetőséget kapott, mindig maximumon teljesített, kihozta csapattársaiból is amit ki lehetett.
Oké, sok szakember szerint nem jól passzol. Zágson.
Te se akarsz új gyereket, ha sorban hozza az ötösöket, de mondjuk rajzból meg mindig hármas. Belefér.Sobri Jóska
Új gyereket nem szeretnék,de ha a gyerek mindenáron grafikus akarna lenni,akkor nem lennék boldog.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 929 — #NoStress
Pár hónapja olvastam, hogy Tebow a 40 legeladhatóbb ("marketable" ) celeb között van a világon, sportolókat, színészeket, mindenkit beleértve. Pl. az NFL mezeladásokban Manning mögött a 2. helyen állt idén nyáron a trade után, megelőzve RGIII-tól Luck-on át mindenkit. Valahol szürreális a dolog, de ez van.peterk2005
Miért szürreális?
Egyrészt te pl. vettél Luck mezt?
Mert én vettem Tebow-sat.
Másrészt Tebow nem újdonság, alltime egyik legnépszerűbb/eredményesebb/kedveltebb/elismertebb egyetemi irányító.
Aki ott megkedvelte kedveli most is.
Semmi olyat nem csinált, amitől az iránta érzet szimpátia, szeretet elmúlt volna.
Semmi balhéja nem volt, semmi kudarca, veresége stb. ami rajta múlt volna.
Amikor lehetőséget kapott, mindig maximumon teljesített, kihozta csapattársaiból is amit ki lehetett.
Oké, sok szakember szerint nem jól passzol. Zágson.
Te se akarsz új gyereket, ha sorban hozza az ötösöket, de mondjuk rajzból meg mindig hármas. Belefér.

több mint 12 éve
burzum Denver Broncos 155
Névtelen nyilatkozatokból könnyű kamucikket gyártani. Számomra az egészből csak annyi derült ki nagy valószínűséggel, hogy nincs elsöprő támogatása Tebow-nak az öltözőben.
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Az egy dolog hogy esélyt sem kap. De oltogatni nem kéne. Remélem jövőre egy olyan helyen lesz ahol legalább esélyt kap. Kár a Jaguarsért. Ott jó lehetett volna sztem.beresrobi
erre mondtam, hogy Sancho és a Jets ft. Ryan tökéletesen megérdemlik egymást.Amadeus91
1-2 meglepi vereség a Ramstől és a Jaguároktól (a kötelező vereségek mellett: Pats, Cardinals, Chargers) és Ryan bácsi már repül is. 😉Beki
A Rams-től talán nem is olyan meglepő..

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 724 — The only discipline that lasts, is self discipline
Pont megérdemli egymást a csapat, a tulajdonos, meg a vezetőedző. De hogy ebből hogy sikerült nekik Teebowra kenni a kulimászt az nagy titok számomra.vontod
Az, hogy a média folyamatosan rajta van, és folyton előás valami szenzációt, az érthető. Pár hónapja olvastam, hogy Tebow a 40 legeladhatóbb ("marketable" ) celeb között van a világon, sportolókat, színészeket, mindenkit beleértve. Pl. az NFL mezeladásokban Manning mögött a 2. helyen állt idén nyáron a trade után, megelőzve RGIII-tól Luck-on át mindenkit. Valahol szürreális a dolog, de ez van.

Engem inkább maguk a kiszivárgott kommentek leptek meg. Nemigen figyeltem, hogy Tebow mit csinál a pályán kívül - csak játszani láttam -, de ha igaz az a jellemrajz amit a média, illetve a fanbase-e állít róla, akkor érthetetlenek ezek a kommentek. Lehet egy csapattársam akármilyen tehetséges vagy tehetségtelen, de ha egy kedves, a lelkét kihajtó, önzetlen ember, akkor nem fogok róla ilyeneket nyilatkozni a sajtóban. Szóval valami ott az öltözőben nagyon nem lehet rendben...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az egy dolog hogy esélyt sem kap. De oltogatni nem kéne. Remélem jövőre egy olyan helyen lesz ahol legalább esélyt kap. Kár a Jaguarsért. Ott jó lehetett volna sztem.beresrobi
erre mondtam, hogy Sancho és a Jets ft. Ryan tökéletesen megérdemlik egymást.Amadeus91
1-2 meglepi vereség a Ramstől és a Jaguároktól (a kötelező vereségek mellett: Pats, Cardinals, Chargers) és Ryan bácsi már repül is. 😉
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 206
erre mondtam, hogy Sancho és a Jets ft. Ryan tökéletesen megérdemlik egymást.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
beresrobi Denver Broncos 138 — beresrobi@freemail.hu
Az egy dolog hogy esélyt sem kap. De oltogatni nem kéne. Remélem jövőre egy olyan helyen lesz ahol legalább esélyt kap. Kár a Jaguarsért. Ott jó lehetett volna sztem.
több mint 12 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 855 — Detroit vs. everybody
Nem vagyok oda Tebowért, de hányinger ami a Jetsnél folyik.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 12 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Azért az a nem semmi szegénységi bizonyítvány, amit a kedves Jets játékosok és Rex is kiállít magáról. Lehet, hogy kicsit magukba kellene nézni ugye... Sancho helyében a 70 körüli ratingjével igencsak csendben lennék... a 30. helyezett támadóalakulat is igencsak lapulhatna mint az a bizonyos a fűben... Na meg a futás. A nagyarcú banda 3.7-es és 3.9es Greene-el meg Powellel. Teebow is 3.4-es átlagot fut... Na mindegy. Pont megérdemli egymást a csapat, a tulajdonos, meg a vezetőedző. De hogy ebből hogy sikerült nekik Teebowra kenni a kulimászt az nagy titok számomra.

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mekkora butaság volt Stantont kirakni csodaTebow miatt...
Most lenne egy azonnal bevethető csere QB-tok kezdő tapasztalattal.
Helyette van egy...nem is tudom mitek.Bazzani
WC backup QB. 😀
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 805 — Axel Foley
Mekkora butaság volt Stantont kirakni csodaTebow miatt...
Most lenne egy azonnal bevethető csere QB-tok kezdő tapasztalattal.
Helyette van egy...nem is tudom mitek.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Woody Johnson addressed media. Avoided question about futures of Ryan and Tanny, saying policy to evaluate after season.

Ugyan sokat nem árul el, de Tanny és Rexy boy-nak van mit izgulnia, ha a hátralevő meccsek nem úgy alakulnak.
több mint 12 éve
Jets owner Woody Johnson on Mark Sanchez: "He is our franchise quarterback... That's what he is."

Ennyit TT kezdő posztjáról ebben a szezonban. 😀Beki
meg a qb draftről és a csapatépítésről.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jets owner Woody Johnson on Mark Sanchez: "He is our franchise quarterback... That's what he is."

Ennyit TT kezdő posztjáról ebben a szezonban. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rex Ryan still believes Jets are a "positive" team.

Marhára pozitív a játékosok a héten kritizálják Tebowt, egymásnak üzengetnek, Greene a vezetést is bírálta, ahogy Sanchezt is.
Olyan pozitív lehet a hangulat az öltözőben, hogy Tebow imádkozni sem merne benn, aztán a mérlegünk is nagyon pozitív elég ránézni.

Jó lenne, ha Sexy Rexy magához térne és nem hülyeségeket beszélne, hanem eredményeket mutatna fel végre.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Greene: "You feel bad for Mark, but at the same time, you want to win games. We're not here to protect people's feelings. If you want to win games, you've got to try something. If somebody's not getting the job done, you see if somebody else can do it. It's the same with coaching, or any position. You don't mean to belittle someone or say 'he sucks.' That's just the harsh reality."
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rex on Tebow: "We never brought him on here to be the starting QB."Beki
dekóder: ötletem sincs, hogy mit kéne csinálni.Amadeus91
Több futást adni neki, hogy belerongyoljon a védelmek közepébe. 😀Beki
most ezt egy udfa traktor is lehozza, vagy egy FB.Amadeus91
Ahogy írtam sztem trade lesz belőle a jövőben, TT nem itt kezdi meg a kövi szezont.
több mint 12 éve
Több futást adni neki, hogy belerongyoljon a védelmek közepébe. 😀Beki
most ezt egy udfa traktor is lehozza, vagy egy FB.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Több futást adni neki, hogy belerongyoljon a védelmek közepébe. 😀
több mint 12 éve
dekóder: ötletem sincs, hogy mit kéne csinálni.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha Tebow távozik, úgyis kell még egy backup QB. 😀
több mint 12 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 039 — Jó ötletnek tűnt!
Úgy gondolom most, hogy nagyon elszálltak a nemlétező esélyeink a PO-ra, írok egy rövid összefoglalót, hogy állunk hiányposztok terén.

Team Needs: QB, WR, RB, RT, OLB->bleacherreport.com szerint

Nem elég, hogy a csapat szereplése a béka segge alatt van, de Mike T GM-nek lesz dolga.
Az amúgy sem erős safety classunkból lejár a szerződése Landrynek és Bellnek is, mögöttük Eric Smith és egy rookie van. Gyurma Landrynek mindenképpen tálalni kell egy szép szerződést ő kell nekünk.
Defense oldalon fontos megemlíteni Bryan Thomast is, aki szintén URFA lesz.

Offense: a két kezdő guard Moore és Slauson is szerződése lejár, WR corpból Schilens szintén erre a sorsra jut, ahogy Greene is, de a legfontosabb Dustin Keller TE.

A cap helyzetünk nem túl virágos, akiket mindenképpen újra kellene szerződtetnünk az Landry, Thomas 1 évre, Slauson és Keller. Keller, mint Sanchez kedvenc célpontja fix, hogy prioritást élvez majd.
Greene a teljesítménye alapján nem győzött meg, őt egy későbbi körös draft pickkel pótolhatjuk, ahogy Moore-t is.

Draft: 1. körös QB draft szóba sem jöhet. Véleményem szerint top10 körüli helyen választunk majd.
Amennyiben Ryanék minőségi pass rusher OLB-t akarnak húzni ez idei év tökéletes erre, hiszen a pozíció is megfelelő lesz hozzá.
Második kör elején pedig bővíthetnénk a WR corpot.Beki
Sztem se jövőre kéne QB-t húzni... Előbb rendet kell rakni a többi poszton.
Jövőre meg max kihúzzuk McElroyyal 😀

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Úgy gondolom most, hogy nagyon elszálltak a nemlétező esélyeink a PO-ra, írok egy rövid összefoglalót, hogy állunk hiányposztok terén.

Team Needs: QB, WR, RB, RT, OLB->bleacherreport.com szerint

Nem elég, hogy a csapat szereplése a béka segge alatt van, de Mike T GM-nek lesz dolga.
Az amúgy sem erős safety classunkból lejár a szerződése Landrynek és Bellnek is, mögöttük Eric Smith és egy rookie van. Gyurma Landrynek mindenképpen tálalni kell egy szép szerződést ő kell nekünk.
Defense oldalon fontos megemlíteni Bryan Thomast is, aki szintén URFA lesz.

Offense: a két kezdő guard Moore és Slauson is szerződése lejár, WR corpból Schilens szintén erre a sorsra jut, ahogy Greene is, de a legfontosabb Dustin Keller TE.

A cap helyzetünk nem túl virágos, akiket mindenképpen újra kellene szerződtetnünk az Landry, Thomas 1 évre, Slauson és Keller. Keller, mint Sanchez kedvenc célpontja fix, hogy prioritást élvez majd.
Greene a teljesítménye alapján nem győzött meg, őt egy későbbi körös draft pickkel pótolhatjuk, ahogy Moore-t is.

Draft: 1. körös QB draft szóba sem jöhet. Véleményem szerint top10 körüli helyen választunk majd.
Amennyiben Ryanék minőségi pass rusher OLB-t akarnak húzni ez idei év tökéletes erre, hiszen a pozíció is megfelelő lesz hozzá.
Második kör elején pedig bővíthetnénk a WR corpot.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 724 — The only discipline that lasts, is self discipline
Pontosan. Mindenki csak találgat: minek kellett Tebowt a Jetshez hozni?Beki
Ezek után én már azt se nagyon értem, hogy Tebow minek ment a Jets-hez? Ennyire nem volt képben, hogy QB-ként persona non grata lesz a csapattagoknál is? Ha jól tudom, választhatta volna a Jags-et is, miért nem oda ment akkor?

(Hogy a Jets miért vitte oda, az is persze egy nagy kérdés. De Ryanből kinézem, hogy úgy gondolta, ő erősebb, mint a TT faktor, ezért akár a merchandizing ill. a média hajcühé miatt is megéri odavinni, aztán majd talál neki valami szerepet. Nos, lehet, hogy tévedett. Vagy nem. Ki tudja.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)