NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 378
52
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Coastal Carolina vs UTSA (NET4+)
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem nyertünk simán, de legalább simán kaptunk ki...Bell neve mellett a szerelések nagy száma megtévesztő, ez nem azt jelenti rögtön, hogy húdefaszán játszott.
Ha a CB és a safetyk sokat szereltek, az azt jelenti, hogy a WR-eket már az elkapott labdával együtt vitték le, tehát a yard szerzés megtörtént... Illetve a safetyknél, az LB soron már átjutott RB-t kell szerelni, ami szintén a "damage control" kategória.
Ha Rothlisbergert a sok kísérletből (majdnem sackből) csak kétszer sikerült volna elkapni, azok a meghiúsult 3rd down konverziók már sokat jelentettek volna.
Persze ezután nem a passzal kellett volna elbasznunk a lehetőségeket, a YPC a passz és a futásnál közel azonos, pedig általában kétszeres szokott lenni a passz javára...
Ha látjuk, hogy a futás megyeget, akkor 1st - futás 3-4-5 yard, 2nd - elbaszott vagy sikeres rövidpassz - 3rd futás, és legfeljebb 4&1-ra nekimenni. Átlag 4.1 yard/futás teljesítménnyel a 4&1 és 4&2 helyzeteknek simán menni kell... Ráadásul látszott, hogy draw futásnál, meg Tebow 2 playénél a trükközés átlag feletti yardokat hozott.
A második félidőben a Steelers védők már röhögtek a tessék-lássék bemutatott play action passzokon...
A támadó és védő falunk is jó, és végre előfordult olyan, ami 2002 óta nem: 3&20, run up the middle 😊 (mondjuk nem sikerült, félidő vége lett...)
Go Jets!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Játszott, hogy hány snapnél volt fenn azt nem tudom, de 1 assist tackle van a neve mellett, eddig nem az igazi.Jövő héten Miami jön, nyerni kell.BekiNem láttam a meccset,mert csúnyán bealudtam. Coples játszott nálatok?Pap'pers
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Jövő héten Miami jön, nyerni kell.BekiÜdv! Nem láttam a meccset,mert csúnyán bealudtam. Coples játszott nálatok?
A miami elleni ütközetet szerintem hozzátok majd,feltéve ha megtudjátok fogni Busht és ha menni fog a pass rush. Tannehillt szerintem könnyen zavarba fogjátok hozni. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nehéz mit írni a tegnapi meccsről.Az első drive után azt hinné az ember, hogy folytattuk volna a Bills elleni remeklést. Aztán, mintha elvágtak volna vmit...
Offense:
Sanchez 138y, 1 TD 10 jó passz 27ből, gyenge, ennél több kell.
OL futásblokkolásban és pass protectionben is elfogadható volt, 2 sacket engedtek, ami nem vészes, de rendszeresen siettették Sanchez passzait.
Futójáték legszebb momentuma Tebow 22yardos nyargalása volt. Greene 22 yard, Powell 33 yard gyenge.
Elkapóknál Kerley + és - hős is lett, hiszen 67 elkapott yard, de a punt utáni fumble a legrosszabbkor jött. Holmes 28 yard, 1 TD-ért és a Bills meccs hőse, Hill egy labdát sem kapott el.
Defense:
65 engedett futott yard, tűrhető.
275 benyelt passzolt yard, sok.
Bell és Wilson tackle-ok szempontjából kiemelkedőt nyújtottak.
3 sack, de a Steelers QB-n nem volt nagy nyomás általában.
Jövő héten Miami jön, nyerni kell.
több mint 12 éve
Előző meccsről lemaradtam, most már mehet minden, JETSJETSJETS!!!
több mint 12 éve
Imádom Polamalu játékát, de most eltekintenék tőle 😊Az mondjuk nem hátrány, hogy Polamalu és Harrison nem játszik ellenünk! leeon83Még van rá esély, hogy játszhatnak, bár valóban elég csekély a valószínűsége.vassadi
több mint 12 éve
vassadi
15 620
Az mondjuk nem hátrány, hogy Polamalu és Harrison nem játszik ellenünk! leeon83Még van rá esély, hogy játszhatnak, bár valóban elég csekély a valószínűsége.
több mint 12 éve
Az mondjuk nem hátrány, hogy Polamalu és Harrison nem játszik ellenünk!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Keller és Thomas kiesése még nem lenne akkora érvágás, de Revis hiányzásán sajnos akár a meccs is elmehet 😕Óriási 😀 Ott is elit lenne
Brownt és Wallacet megfogni lehetetlen küldetésnek tűnik, nem marad más hátra... Tebownak kell CB-t játszania 😀leeon83
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Keller és Thomas kiesése még nem lenne akkora érvágás, de Revis hiányzásán sajnos akár a meccs is elmehet 😕Hmm...Keller kiesése talán nem akkora gond, Cumberland egész jól játszott a Bills ellen, talán megfelelő lesz No. 1 TE-ként.
Brownt és Wallacet megfogni lehetetlen küldetésnek tűnik, nem marad más hátra... Tebownak kell CB-t játszania 😀leeon83
Thomas helyett játszik majd Maybin, de akár Coples is kaphat néhány snapet ebben a szerepkörben.
Revis a legnagyobb gond, most bizonyíthat Kylie Wilson külső WR-ek ellen is, nem slotban, bár Wallace és Brown, mint ellenfelek...😀
több mint 12 éve
Keller és Thomas kiesése még nem lenne akkora érvágás, de Revis hiányzásán sajnos akár a meccs is elmehet 😕Brownt és Wallacet megfogni lehetetlen küldetésnek tűnik, nem marad más hátra... Tebownak kell CB-t játszania 😀
több mint 12 éve
Ryan épp most jelentette be, hogy Revis, Keller, és Bryan Thomas sem játszik vasárnap.vassadiAz úgy szép lesz :/
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
vassadi
15 620
Ryan épp most jelentette be, hogy Revis, Keller, és Bryan Thomas sem játszik vasárnap.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Keller ma nem edzett és leigazoltuk Epps-et (TE) active rosterre, ami előrevetítheti talán h Keller nem játszik a Steelers ellen.Revis ma végre non-contact drilles gyakorlatoknál legalább a pályán volt, de Ryan mai sajtótájékoztatóján kiderül h játszik-e vasárnap.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 999
eretnek.Namath: Tebow couldn't be Jets' No. 1GogoTrue story.Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Namath: Tebow couldn't be Jets' No. 1
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
ja, lenyilatkozta, hogy hiába verték fejbe, nincs memóriazavara és memóriazavara sincsen.Revis kihagyhatja a Steelers elleni meccset.BekiNfl.comon azt irják játszani fog.Wester
több mint 12 éve
Megnézve a meccset, simán lerendeztétek a Billst. Pontosabban a Bills lerendezte önmagát. 😊Viszont abból, amire igazán kíváncsi voltam - a Sparano féle "mit kezdjünk Tebow"-al dolog -, abból lényegében semmit nem láttam. Szóval valószínűleg a következő meccset is meg fogom nézni. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Surprising move: #Jets waive WR Patrick Turner.Nah erre nem számítottam. :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
#JetsStats: On Sunday, Jeremy Kerley became the 1st player in Jets history with a punt return TD & a receiving TD in the same game.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mindegy a Steelersnek esélye sem lesz. 😊Revis kihagyhatja a Steelers elleni meccset.BekiNfl.comon azt irják játszani fog.Wester
több mint 12 éve
Revis kihagyhatja a Steelers elleni meccset.BekiNfl.comon azt irják játszani fog.
Lesz ez még így se!