Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
SI.com's Peter King confirms the Rams have already received a trade "feeler" for the No. 2 pick from a team "you would never expect."
Let the intrigue begin. Our initial guesses are the Chiefs, Eagles, Broncos, and perhaps the Jets. Chiefs coach Romeo Crennel and GM Scott Pioli were blown away by RGIII over the weekend. Griffin told King he "really enjoyed" his time with Andy Reid, and the Eagles have a pair of second-rounders in addition to Asante Samuel and DeSean Jackson to dangle in front of St. Louis. Regardless, the Browns and Redskins remain the heavy favorites to land RGIII.

Nem is tudom, én rohadtul bírom Griffint, még talán ezt ebben a formában el is tudnám viselni. Nem kevés persze, de Samuel úgyis megy, vsz DeSean is, a lényegi érték tehát a két 2. körös pick meg a 2 vsz távozó. Érdekes felvetés mindenesetre.

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Na egy kis "plexi" erősítéseként?

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d827465b6/article/jets-burress-expresses-desire-to-sign-with-eagles-in-free-agency?module=HP11_headline_stack :/dande
Nem ám a hiányposztok megoldásával foglalkozunk. Plaxico bácsira megyünk rá! Ha 1 milláért jön max akkor rendben van. Ha nem akkor bekaphatják 😐
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 643 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na egy kis "plexi" erősítéseként?

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d827465b6/article/jets-burress-expresses-desire-to-sign-with-eagles-in-free-agency?module=HP11_headline_stack :/
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 326
Ha valaki szeretne közületek egy jó torrent oldalra belépni az holnap délutántól ha minden igaz megteheti. Ha nem akkor lehet csúszik kicsit a dolog. Van sok NHL, Baseball, minden NFL meccs, néha NCAA football és kosár, NBA, box, Nascar és sok sok foci. Aki teheti használja ki az alkalmat. Ha NFl meccsre vágysz szezon közben, ez jobb mint a TYT, mert itt seed bonuszt is kapsz óránként, amit feltöltésre és meghívóra lehet beváltani.Shawn84
ezt leírnád PM-ben kérlek.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ha valaki szeretne közületek egy jó torrent oldalra belépni az holnap délutántól ha minden igaz megteheti. Ha nem akkor lehet csúszik kicsit a dolog. Van sok NHL, Baseball, minden NFL meccs, néha NCAA football és kosár, NBA, box, Nascar és sok sok foci. Aki teheti használja ki az alkalmat. Ha NFl meccsre vágysz szezon közben, ez jobb mint a TYT, mert itt seed bonuszt is kapsz óránként, amit feltöltésre és meghívóra lehet beváltani.

http://www.hoftorrents.com
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
de már tudták 😊

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 775
Ja de jött Aso és DRC ... minek jött volna első körben cb?...Janek
Tavaly a free agency előtt volt a draft.
több mint 13 éve
Azért már tavaly sem sok meglepőt húztunk..jó JJ reach volt de a többi ült.

Sokat várnak ma Zach-tólJanek
Draft előtt végül is csak mindenki CB-t akart első körben. Harmadikban érkezett is (letrade után).Deny
Ja de jött Aso és DRC ... minek jött volna első körben cb?...

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Kartávolságára hivatkoztak. Komoly!

Egyébként egyetértek, buták...Deny
Kb 2 inchel (5 cm) rövidebbek a karjai mint Brownnak, tényleg komoly testi fogyatékosság. 😊BleedingGreen
Cöhh, a genetikai hulladékja. Csodálom hogy el mert menni a kombájnra. 😊

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
Kuechlyt kicsinek tartják már kint. Hiába, el kell kezdeni a lejáratását, eddig ő kapta hypeot, most majd jön Brown. Álom draft nálam is ők ketten. De mindegyik kimegy első 20 pickben szerintem.Deny
Ezek hülyék. 6'3 240+ hogy lenne kicsi. 27-et nyomott ki fekve, ez sem rossz (Coples 25-öt, Brockers 19-et). Fehér gyereken nem látszik olyan jól az izom mint a fekákon. 😀
Tulloch 5'11, 240 biztos ő is kicsi nekik.BleedingGreen

Egyébként egyetértek, buták...Deny
Kb 2 inchel (5 cm) rövidebbek a karjai mint Brownnak, tényleg komoly testi fogyatékosság. 😊

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Legyen. 😀
Kíváncsi leszek mit fut ma Kuechly és Brown, mindeketten jó súllyal mérelgeltek. Bármelyiküket elviselném a drafton, de nem lesz ilyen szerencsénk.BleedingGreen
Kuechlyt kicsinek tartják már kint. Hiába, el kell kezdeni a lejáratását, eddig ő kapta hypeot, most majd jön Brown. Álom draft nálam is ők ketten. De mindegyik kimegy első 20 pickben szerintem.Deny
Ezek hülyék. 6'3 240+ hogy lenne kicsi. 27-et nyomott ki fekve, ez sem rossz (Coples 25-öt, Brockers 19-et). Fehér gyereken nem látszik olyan jól az izom mint a fekákon. 😀
Tulloch 5'11, 240 biztos ő is kicsi nekik.BleedingGreen

Egyébként egyetértek, buták...
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
Ezért szeretném Hawthornet 😊Deny
Legyen. 😀
Kíváncsi leszek mit fut ma Kuechly és Brown, mindeketten jó súllyal mérelgeltek. Bármelyiküket elviselném a drafton, de nem lesz ilyen szerencsénk.BleedingGreen
Tulloch 5'11, 240 biztos ő is kicsi nekik.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Needre húzunk mindig, de nem a needek sorrendjében. 😊 Idén a LB a legnagyobb need, ezért nem azt húzunk az első körben.BleedingGreen
Legyen. 😀
Kuechlyt kicsinek tartják már kint. Hiába, el kell kezdeni a lejáratását, eddig ő kapta hypeot, most majd jön Brown. Álom draft nálam is ők ketten. De mindegyik kimegy első 20 pickben szerintem.
több mint 13 éve
Draft előtt végül is csak mindenki CB-t akart első körben. Harmadikban érkezett is (letrade után).Deny
Needre húzunk mindig, de nem a needek sorrendjében. 😊 Idén a LB a legnagyobb need, ezért nem azt húzunk az első körben.BleedingGreen
Legyen. 😀
Kíváncsi leszek mit fut ma Kuechly és Brown, mindeketten jó súllyal mérelgeltek. Bármelyiküket elviselném a drafton, de nem lesz ilyen szerencsénk.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!

Ezért szeretném Hawthornet 😊
több mint 13 éve

Needre húzunk mindig, de nem a needek sorrendjében. 😊 Idén a LB a legnagyobb need, ezért nem azt húzunk az első körben.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!

Draft előtt végül is csak mindenki CB-t akart első körben. Harmadikban érkezett is (letrade után).
több mint 13 éve

Sokat várnak ma Zach-tól

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Kuechlyevel tegnap volt beszélgetésünk. Sokat nem jelent, de azért legalább beszéltünk vele, ha már behúzni úg sem fogjuk. Burfict meg nagyképű, de Castillo majd sisakostól seggre fejeli, azt csókolom. Érdemes lesz ma figyelni Combinet, LB-k (és DLine, azaz DT-k) jönnek.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Combineról sok recap lesz majd event után blogon, draftig úgyse lehet mit csinálni. Na, jó, közben lesz majd sok DeSean trade, tag, FA cikk is 😊
több mint 13 éve
http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Saturdays-Top-10-Combine-Workouts/2a08df97-85c1-4c26-97fb-b7a9e558f37c

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Eazzy-nek válaszolva én a fehér és fekete irányítók kérdéssel kapcsolatban inkább a mentális különbséget érzem mérvadóbbnak ami adott pillanatba adott helyzetben vhogy vmiért a fekete irányítókból nem javukra jön ki vagy nem jól jön ki de aláírom, hogy ez a véletlenek szerencsétlen alakulása is lehetett eddig. Végül is D-Mc-nek is csak mezőny gólok hiányoztak hozzá 😊 Hangsúlyozom! ettől nem nézem kevesebbnek vagy értéktelenebbnek őket emberileg különösképpen nem, csak a győzelem szempontjából így tapasztalom, látom.dande
Aham, így már kicsit érthetőbb amit leírtál!

Nem néztem kombájnt tegnap, valaki tudna egy rövid összefoglalót írni, hogy kit érdemes visszanézni, illetve nálunk ki jöhetne szóba?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Lement tegnap a combine első napja,OL emberkéket nézegettem TE nekünk tuti nem kell.

Nagyon meggyőzőek voltak sokan az én egyik hátsó körös kedvencem Zucsevics sajna mellizomszakadást kapott fekvenyomásban...
Osamele nem lesz 2. körös nem lennék meglepve ha első 20ban kimenne.

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 643 — Így remélem megfelelek nektek.....
Két link, első a magyar bowl.hu twitterről: DeSean Jackson trade
A második meg nagyon hosszú, most járok elejénél csak, eddig tetszik, lehet Combine után lefordítjuk blogra: http://theclassical.org/articles/the-trauma-and-the-pityDeny
Na most jön az agymenés: 1/2 Rams már elérhető RG3 esetleg adjuk mellé Samut ha muszáj s van egy jó elkapója Bradfordnak plusz második jó sec játékost köszönhetik nekünk 😛 Vickért meg megkapjuk mondjuk valahonnan előröl egy második körös picket mondjuk onnan ahonnan még jó LB-t is tudnak adni a pick mellé vagy fal játékost. Tudom elmentek otthonról.... 😊dande
Na akkor a fagyi visszanyal. A múltkor te mondtad, a Héjnszvörsz hozzászólásomnál, hogy hogyan tudok ekkora baromságot írni.
Na most ez neked hogy a tökömbe jött ki? 😀Shawn84
Ok respect csak én előre leírtam, hogy agymenés 😉 tehát igazából nem gondoltam komolyan csak vhogy eszembe jutott, hogy legyen min szórakozni, nagy vicc volt na 😛

Eazzy-nek válaszolva én a fehér és fekete irányítók kérdéssel kapcsolatban inkább a mentális különbséget érzem mérvadóbbnak ami adott pillanatba adott helyzetben vhogy vmiért a fekete irányítókból nem javukra jön ki vagy nem jól jön ki de aláírom, hogy ez a véletlenek szerencsétlen alakulása is lehetett eddig. Végül is D-Mc-nek is csak mezőny gólok hiányoztak hozzá 😊 Hangsúlyozom! ettől nem nézem kevesebbnek vagy értéktelenebbnek őket emberileg különösképpen nem, csak a győzelem szempontjából így tapasztalom, látom.
több mint 13 éve
djax supermario csere