Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
PFF rangsorolta idén szabadügynök G-kat, Mathis második, Nickset értékelik jobbra csak. https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/22/ranking-the-2012-free-agents-guards/Érdekes választás. Az biztos, hogy fiatal és jól szerel. De az már közel se, hogy elengedik. Viszont az már szépen látszik, hogy FA-ról elsősorban MLB kéne. Drafton meg Kuechly vagy Zach Brown, meg úgy 4. körben még valaki OLB-nek.
Illetve van egy külön írásuk Mathisről, ezt lehet lefordítom héten még, bár mindjárt Combine, de FA előtt lehet. https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/22/evan-mathis-o-line-insight/
Valamint van egy hosszú írás Leonard Weaverről és hogy jelenleg hogyan áll focihoz, egészségével mi van, ilyesmik: http://www.philly.com/philly/sports/sportsweek/20120219_Leonard_Weaver_s_long_shot_to_return_to_football.html
Oldalt meg csekkolni, van fent WR draft class leső, este (csak lekéne gépelnem, már összeállt cikk papíron) lesz Sam LB néző is.
Meg szerintem sokan emlékeztek, tavaly ilyentájt írtam, hogy kéne Asomugha. Na, idén mást néztem ki magamnak, róla fogok írni, twitteren már nevét is ellőttem.Deny
több mint 13 éve
PFF rangsorolta idén szabadügynök G-kat, Mathis második, Nickset értékelik jobbra csak. https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/22/ranking-the-2012-free-agents-guards/ Illetve van egy külön írásuk Mathisről, ezt lehet lefordítom héten még, bár mindjárt Combine, de FA előtt lehet. https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/22/evan-mathis-o-line-insight/
Valamint van egy hosszú írás Leonard Weaverről és hogy jelenleg hogyan áll focihoz, egészségével mi van, ilyesmik: http://www.philly.com/philly/sports/sportsweek/20120219_Leonard_Weaver_s_long_shot_to_return_to_football.html
Oldalt meg csekkolni, van fent WR draft class leső, este (csak lekéne gépelnem, már összeállt cikk papíron) lesz Sam LB néző is.
Meg szerintem sokan emlékeztek, tavaly ilyentájt írtam, hogy kéne Asomugha. Na, idén mást néztem ki magamnak, róla fogok írni, twitteren már nevét is ellőttem.
több mint 13 éve
Nagyon kellett az öltözőbe egy ilyen személyiség talán végre valaki Dawk helyére tud lépni és vezére lesz a védelemnek bár ez DT-kre nem tudom ez menyire jellemző. Eddig jól alakulónak tűnik az OFF szezon remélem így is folytatódik.
több mint 13 éve
Vannak egész éves D# snap számok:- Senki nem játszott az összes snap során, sőt, legalább 100 játékot mindenki kihagyott. Összesen 27 játékos lépett pályára az Eagles védelmében idén.
- Darryl Tapp cut szinte biztosra vehető ez alapján is, 262 snapet tolt idén (legtöbbjét akkor, amikor Cole sérült volt) és keresni fog 2.5 milliót jövőre.
- Laws ugyan biztató volt idén, de sokan kezdik rásütni a bustot. 2008-as második körös, aki azóta 4 év alatt 1144 snapet játszott (286/év). Idén amúgy 332-nél állt meg.
- Casey Matthews összesen 310-szer volt fent, de viccesebb, hogy jött ez ki: 59,53,34,2,1,0,0,3,4,0,1,3,50,26,34,62.
- DT-k osztozása: Patterson-Jenkins is 652, Landri 351, Laws 332, Dixon 86.
- DE rotáció: Babin 720, Cole 640, Tapp 262, Parker 254, Hunt 156, Graham 56.
- LB-k: Chaney 873, Rolle 659, CM 310, Jordan 227, Fokou 180, Clayton 156
- CB-k: Asomugha 955, Asante 828, DRC 406, Hanson 355, Hughes 91, Marsh 13
- S-k: Coleman 771, Allen 770, Page 306, Jarrett 244.
több mint 13 éve
Tudom, hogy van olyan csapat, és azt is hogy kell ő ide. De rohadtul nem a tavalyi DeSean, hanem az aki előtte volt. Félek attól, hogy ha ő is megkapja a nagy lóvét akkor ugyan az lesz vele mint néhány más játékossal. Pl. Chris Johnson, de mondhatnám Vicket is, vagy a legrosszabb Haynesworth. Tavaly a hozzáállásával megmutatta, hogy simán benne van ez a lehetőség is. De remélem, hogy ez nem következik be.Remélem tudod, hogy biztosan van hely, ahol többet adnak neki?+ ne feledjük, hogy DeSeannak most van esélye egy normális szerződést kötni ami meg fogja határozni a karrierje során mennyit kereshet. Jenkins már túl van 1-2 zsírosabb szerződésen és még szeretne pár jó évet a ligában. 😊Mert irreális amit akar. Itt 9 millákról beszélünk évente miközben jó ha 7-et ér. Egy tökre olyan szerződést kell neki adni mint Vicknek. Az ő 100 millája is jó ha lesz 50 a végén. Teljesítményre kell fizetnünk. Kapjon évente 6,5 millát + ha minden meccsen játszik az még több pénz, 1000yard felett még plusz pénz stb. Ha jól teljesít sokat keres. Ha meg úgy ahogy tavaly akkor kevesebbet. Egy nem túl rossz alapfizu kell meg a bónuszok. Ha nem tetszik neki mehet ahová akar. Ha máshol jobbat adnak és nem tartanám vissza. A tavalyi évet nem tudom neki megbocsátani. Van 1-2 ember a csapatban akit nem igazán kedvelek. Na most már ő is köztük van.Shawn84
Ezért sem értem ezt a "ha DeSeannak van esze, akkor Ő is átgondolja" dolgot.Greengo
Szerintem egyik legjobban én utálom innen DeSeant, de azért tudom, hogy kell ő ide. Imádom az idei WR classt (éjszaka majd lesz eredménye), de kell DeSean, mert ha marad Mathis, összekapjuk a LB-sort, akkor ez egy olyan csapat lehet, amilyenünk 2004 óta nem volt.Deny
több mint 13 éve
Remélem tudod, hogy biztosan van hely, ahol többet adnak neki?Mert irreális amit akar. Itt 9 millákról beszélünk évente miközben jó ha 7-et ér. Egy tökre olyan szerződést kell neki adni mint Vicknek. Az ő 100 millája is jó ha lesz 50 a végén. Teljesítményre kell fizetnünk. Kapjon évente 6,5 millát + ha minden meccsen játszik az még több pénz, 1000yard felett még plusz pénz stb. Ha jól teljesít sokat keres. Ha meg úgy ahogy tavaly akkor kevesebbet. Egy nem túl rossz alapfizu kell meg a bónuszok. Ha nem tetszik neki mehet ahová akar. Ha máshol jobbat adnak és nem tartanám vissza. A tavalyi évet nem tudom neki megbocsátani. Van 1-2 ember a csapatban akit nem igazán kedvelek. Na most már ő is köztük van.Shawn84Dehogy, ez a dolga az ügynököknek. DJax-nek kell kimondania a végső szót, ha mindenképp sas akarna maradni, akkor mondaná, de nem mondja, a pénz fontosabb neki.Newman+ ne feledjük, hogy DeSeannak most van esélye egy normális szerződést kötni ami meg fogja határozni a karrierje során mennyit kereshet. Jenkins már túl van 1-2 zsírosabb szerződésen és még szeretne pár jó évet a ligában. 😊
Ezért sem értem ezt a "ha DeSeannak van esze, akkor Ő is átgondolja" dolgot.Greengo
Szerintem egyik legjobban én utálom innen DeSeant, de azért tudom, hogy kell ő ide. Imádom az idei WR classt (éjszaka majd lesz eredménye), de kell DeSean, mert ha marad Mathis, összekapjuk a LB-sort, akkor ez egy olyan csapat lehet, amilyenünk 2004 óta nem volt.
több mint 13 éve
Mert irreális amit akar. Itt 9 millákról beszélünk évente miközben jó ha 7-et ér. Egy tökre olyan szerződést kell neki adni mint Vicknek. Az ő 100 millája is jó ha lesz 50 a végén. Teljesítményre kell fizetnünk. Kapjon évente 6,5 millát + ha minden meccsen játszik az még több pénz, 1000yard felett még plusz pénz stb. Ha jól teljesít sokat keres. Ha meg úgy ahogy tavaly akkor kevesebbet. Egy nem túl rossz alapfizu kell meg a bónuszok. Ha nem tetszik neki mehet ahová akar. Ha máshol jobbat adnak és nem tartanám vissza. A tavalyi évet nem tudom neki megbocsátani. Van 1-2 ember a csapatban akit nem igazán kedvelek. Na most már ő is köztük van.+ ne feledjük, hogy DeSeannak most van esélye egy normális szerződést kötni ami meg fogja határozni a karrierje során mennyit kereshet. Jenkins már túl van 1-2 zsírosabb szerződésen és még szeretne pár jó évet a ligában. 😊Ilyen az ha egy játékosnak van esze. Ezzel mindenki jól jár. Mert ha nem mond le ezekről a pénzekről, akkor jó eséllyel 1 év múlva kitesszük, és máshol fele ennyit kapott volna. Ezzel nyert 2 évet, majdnem 10 milliót, mi meg spórolunk 4,5 milliót. Ha DeSeannak van esze, akkor ő is átgondolja hasonlóan a dolgokat mint Jenkins. De sajnos ott nem is Jax a gond, hanem a manager.Shawn84Dehogy, ez a dolga az ügynököknek. DJax-nek kell kimondania a végső szót, ha mindenképp sas akarna maradni, akkor mondaná, de nem mondja, a pénz fontosabb neki.Newman
több mint 13 éve
+ ne feledjük, hogy DeSeannak most van esélye egy normális szerződést kötni ami meg fogja határozni a karrierje során mennyit kereshet. Jenkins már túl van 1-2 zsírosabb szerződésen és még szeretne pár jó évet a ligában. 😊Ilyen az ha egy játékosnak van esze. Ezzel mindenki jól jár. Mert ha nem mond le ezekről a pénzekről, akkor jó eséllyel 1 év múlva kitesszük, és máshol fele ennyit kapott volna. Ezzel nyert 2 évet, majdnem 10 milliót, mi meg spórolunk 4,5 milliót. Ha DeSeannak van esze, akkor ő is átgondolja hasonlóan a dolgokat mint Jenkins. De sajnos ott nem is Jax a gond, hanem a manager.Shawn84Dehogy, ez a dolga az ügynököknek. DJax-nek kell kimondania a végső szót, ha mindenképp sas akarna maradni, akkor mondaná, de nem mondja, a pénz fontosabb neki.Newman
Ezért sem értem ezt a "ha DeSeannak van esze, akkor Ő is átgondolja" dolgot.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Dehogy, ez a dolga az ügynököknek. DJax-nek kell kimondania a végső szót, ha mindenképp sas akarna maradni, akkor mondaná, de nem mondja, a pénz fontosabb neki.NewmanJahjah. Watkins is megmondta tavaly az ügynökének, hogy tökmind1 mit csinál, de a TC első napjára egyezzen meg a klubbal. És amikor már mindenkinek elkezdődött a TC, akkor Watkins is megjelent. ("Csak" a rookiesTC kezdetet és azt a pár napot hagyta ki amikor csak a rookieknak és pár behívott játékosnak kell megjelennie.)
több mint 13 éve
Ilyen az ha egy játékosnak van esze. Ezzel mindenki jól jár. Mert ha nem mond le ezekről a pénzekről, akkor jó eséllyel 1 év múlva kitesszük, és máshol fele ennyit kapott volna. Ezzel nyert 2 évet, majdnem 10 milliót, mi meg spórolunk 4,5 milliót. Ha DeSeannak van esze, akkor ő is átgondolja hasonlóan a dolgokat mint Jenkins. De sajnos ott nem is Jax a gond, hanem a manager.Shawn84Dehogy, ez a dolga az ügynököknek. DJax-nek kell kimondania a végső szót, ha mindenképp sas akarna maradni, akkor mondaná, de nem mondja, a pénz fontosabb neki.
több mint 13 éve
De sajnos ott nem is Jax a gond, hanem a manager.Shawn84Még jó, hogy a Jaguars nem gond 😊 Bár Genevel mi a baj? 😀
több mint 13 éve
Ilyen az ha egy játékosnak van esze. Ezzel mindenki jól jár. Mert ha nem mond le ezekről a pénzekről, akkor jó eséllyel 1 év múlva kitesszük, és máshol fele ennyit kapott volna. Ezzel nyert 2 évet, majdnem 10 milliót, mi meg spórolunk 4,5 milliót. Ha DeSeannak van esze, akkor ő is átgondolja hasonlóan a dolgokat mint Jenkins. De sajnos ott nem is Jax a gond, hanem a manager.
több mint 13 éve
In new restructured contract w/Eagles, Cullen Jenkins retains his $5M roster bonus in March, reducing salary to $820,000.Deny7,75 milla helyett így csak 5,82-et visz el a capből, szal közel 2 millát spóroltunk.
Ez szép volt Jenkins-től, de azért hozzá kell tenni, hogy ha cut-oltuk volna, akárhova megy sehol nem keresett volna közel 6 millát egy év alatt. (ezt így most 1az1-ben kézhez kapja)
Szal ezzel azért igen csak jól járt. 2013-ban meg lemond a 2,5 millás rosterbonusáról és máris csak 4 millát visz el a capből (amit megint csak kézhez kap). Szal lényegében 3 év alatt közel 14 millát kereshet nálunk, ha minden jól összejön neki.
De két év alatt a 10 milla így is megvan, ami nagyon nem rossz. 😀
több mint 13 éve
végre jó hírMár csak Landrit és Mathist kell megtartani djax meg nagy kérdés
több mint 13 éve
In new restructured contract w/Eagles, Cullen Jenkins retains his $5M roster bonus in March, reducing salary to $820,000.
több mint 13 éve
A front office sokévi tevékenységét nézve ez lehet, hogy nem jön össze neki ...Megy éppen (vagy már lehet vége) live show hivatalos honlapon, abban elmondták, hogy sokszor mondta Jenkins idén, Eagleként szeretne majd visszavonulni.DenyNagyon király. Ennyit nem érdemelt volna, hiába tolt nagy évet, mégis 31 éves lesz. Kell ő, így ha Patterson egészsége jó és Landrit visszahozzuk, akkor DT draftot akár lehet kicsit hátrébb tolni vagy maximum egy nagy csúszót beszedni második körben.Jenkins egy gentleman, ez a nyilatkozatain is érződik. Szerencsére a pályán nem ilyen előzékeny. 😀BleedingGreen
DeSean meg vegyen példát, Jenkins milyen egyszerűen beleegyezett ebbe, twitterén is örül: "Appreciate all the support and kind words from everyone. Exciting time for me and my family."Deny
Kelcéhez meg annyit, hogy én nem emlékszem, hogy ennyire gyenge lett volna (lehet, azért mert az idő mindent megszépít 😊 ) Nem lógott ki ennyire látványosan lefele az egyébként magasra értékelt falból. A 33 pressureből kb 1 lehet az engedett sack (más oldalon 1 engedett sacket láttam nála), a többi 32 hit/hurry. Azért vannak anomáliák a pff-es értékeléseknél, főleg ha rólunk van szó (Mathis=allpro, ezt se hiszem el teljesen).
Az erősebb NT-ek ellen és a bullrush-sal voltak Kelcének gondjai, ezt maradt meg leginkább bennem. Ez könnyen kiküszöbölhető ebben az offseasonban, ha erősödik kicsit+ javít a technikán.

több mint 13 éve
Megy éppen (vagy már lehet vége) live show hivatalos honlapon, abban elmondták, hogy sokszor mondta Jenkins idén, Eagleként szeretne majd visszavonulni.Nagyon király. Ennyit nem érdemelt volna, hiába tolt nagy évet, mégis 31 éves lesz. Kell ő, így ha Patterson egészsége jó és Landrit visszahozzuk, akkor DT draftot akár lehet kicsit hátrébb tolni vagy maximum egy nagy csúszót beszedni második körben.Jenkins egy gentleman, ez a nyilatkozatain is érződik. Szerencsére a pályán nem ilyen előzékeny. 😀BleedingGreen
DeSean meg vegyen példát, Jenkins milyen egyszerűen beleegyezett ebbe, twitterén is örül: "Appreciate all the support and kind words from everyone. Exciting time for me and my family."Deny
több mint 13 éve
Nagyon király. Ennyit nem érdemelt volna, hiába tolt nagy évet, mégis 31 éves lesz. Kell ő, így ha Patterson egészsége jó és Landrit visszahozzuk, akkor DT draftot akár lehet kicsit hátrébb tolni vagy maximum egy nagy csúszót beszedni második körben.Jenkins egy gentleman, ez a nyilatkozatain is érződik. Szerencsére a pályán nem ilyen előzékeny. 😀

több mint 13 éve
Nagyon király. Ennyit nem érdemelt volna, hiába tolt nagy évet, mégis 31 éves lesz. Kell ő, így ha Patterson egészsége jó és Landrit visszahozzuk, akkor DT draftot akár lehet kicsit hátrébb tolni vagy maximum egy nagy csúszót beszedni második körben.DeSean az ügynökére fog hallgatni. Az meg egy patkány. Nem hiszem, hogy túl előnyös szerződést fogunk tudni kötni vele.
több mint 13 éve
Nagyon király. Ennyit nem érdemelt volna, hiába tolt nagy évet, mégis 31 éves lesz. Kell ő, így ha Patterson egészsége jó és Landrit visszahozzuk, akkor DT draftot akár lehet kicsit hátrébb tolni vagy maximum egy nagy csúszót beszedni második körben.DeSean meg vegyen példát, Jenkins milyen egyszerűen beleegyezett ebbe, twitterén is örül: "Appreciate all the support and kind words from everyone. Exciting time for me and my family."
több mint 13 éve
Breer: Eagles announce they've restructured Cullen Jenkins' deal, which will allow him to continue in Philly. They owed him $7.5M in March.Kis pontosítás: Jenkins' cap number for 2012 was $7.5 million. $5 million roster bonus due Day 1 of league year, $2.75M salary in '12.
több mint 13 éve
Mindenhol ezek a linkek mennek most, mi se maradjunk ki: https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/21/2011-pass-blocking-efficiency-guards-and-centers/Kelce, hát olyan, amilyen. Jövőre nézve megérte berakni, idei év nem miatta volt kuka, 1 év rutin meg sokat fog érni. Csak ne snapelje magát seggbe
több mint 13 éve
Egy szóval sem mondtam, hogy rossz volt, csak azt, hogy Asante jobb volt mint ő. Magához képest viszont gyengébben játszott, amiben szerepe van Castillonak is, de neki is.Na jó azért azt te se gondolod komolyan hogy a Marshall + a Plaxico Td az ő sara. 😀 Nem Superman ő. A Marshall td tökéletesen a sarokba ment, Plax-é meg ridiculous catch volt. Én inkább a rossz tackle-et rónám fel neki de ezen tuti javítani fog.Szerintem speciel idén már jobb volt, mint Asante, csak szezon elején beszopta Cruzt.DenyAztán meg Marshallt és Plaxet is TD-re. Szerintem nem volt jobb mint Asante, max abban, hogy belül is lehetett használni és TE-ek ellen jó volt, ami nem elhanyagolható. De WR-ek ellen Asante volt a jobb. Még mindig Asante ellen a 2. legrosszabb a Qb rating (52.4) és top10-ben van a legkevesebb engedett passzban is (29 complete pass, 47,5%). Annyival volt Asante rosszabb mint tavaly, amennyivel kevésbé kedvez neki az új rendszer, de így is legjobb cornerünk volt szvsz.
Szerk.: Nándi statjai: 571 coverage snaps, targeted 47 times, allowed 29 catches (61.7%), 376 yards, QB rating against of 88.6. (Ugyanannyi passzt engedtek, de Asót joval kevesebbszer célozták. Nincs rajta a statlapon de a 4 engedett TD-t tőle sokallom).BleedingGreen
Cruz tényleg megszívatta de kit nem? Ráadásul a szezon elején robbant be senki nem is tudta ki ez a Cruz-gyerek.
TE-védekezésünk egyértelműen miatta javult fel, azért olyan nagyon ezeken kívül nem kaptak el labdát rajta.
Ne legyünk vele igazságtalanok mert sok pénzért jött, szezon elején az egész védelem szar volt mindenki össze vissza rohangált Cruz-affért leszámítva semmi nagy hibát nem csinált.
Köv. szezonra megszokja a környezetet, a társakat védelmi sémát és még jobb lesz. De nem kell tőle 10 int. várni az nem az ő stílusa de sok elkapás se lesz rajta. Persze amint mondta ő se Superman ezt jobb lesz elfogadni.korodiati
Int-eket nem vártam tőle csak azt, hogy jobban játszik 1-1 ellen, mert bizony ott is voltak hibák, ha nem is nagyok, de több kicsi igen.
Ahogy írod jövőre kevesebb elkapás lesz róla, én idén is azt vártam, hogy 50%-alatt lesznek az elkapások ellene. Átlagban 12 yard körül engedett elkapásonként, ez is lehetne kevesebb jövőre (összefügg a rossz szerelésekkel is). És mindenképpen legyen kevesebb büntetés is.
Nem volt egyik említett TD se 100%-ban Aso sara, de ő is megcsinálta a maga hibáját, ahogy én láttam.
Marshall TD: rosszul vette fel az embert, Marshall könnyen ellógott mellette, utána versenyfutás volt az endzone sarkába, Aso kockáztatott, egy ütemmel korábban fordult meg, hogy keresse a labdát, ezzel ütemet vesztett, mire az elkapó után fordult, már késő volt, tökéletes passz volt Mooretól.
Burress TD: Plax megverte a LOS-en ellépett mellette kifele, de Aso jól tartotta a pozícióját, Burress klasszis elkapást csinált. Azt vártam volna itt, hogy a LOS-en jobban megzavarja a route-ot. A LOS-től kb 1 yardra állt a play indulásakor Aso, de sajnos a "bump&run"-ból a bump kimaradt, így könnyen pozícióba került az elkapó.

több mint 13 éve
Na jó azért azt te se gondolod komolyan hogy a Marshall + a Plaxico Td az ő sara. 😀 Nem Superman ő. A Marshall td tökéletesen a sarokba ment, Plax-é meg ridiculous catch volt. Én inkább a rossz tackle-et rónám fel neki de ezen tuti javítani fog.Aztán meg Marshallt és Plaxet is TD-re. Szerintem nem volt jobb mint Asante, max abban, hogy belül is lehetett használni és TE-ek ellen jó volt, ami nem elhanyagolható. De WR-ek ellen Asante volt a jobb. Még mindig Asante ellen a 2. legrosszabb a Qb rating (52.4) és top10-ben van a legkevesebb engedett passzban is (29 complete pass, 47,5%). Annyival volt Asante rosszabb mint tavaly, amennyivel kevésbé kedvez neki az új rendszer, de így is legjobb cornerünk volt szvsz.Asot nem kellett volna idehozni és most maradhatna Asante. Ezek után ajánlom hogy nagy szezont hozzon Nándi mert eddig csak szimpla pénzkidobás 😀eaglesmcnabbSzerintem speciel idén már jobb volt, mint Asante, csak szezon elején beszopta Cruzt.Deny
Szerk.: Nándi statjai: 571 coverage snaps, targeted 47 times, allowed 29 catches (61.7%), 376 yards, QB rating against of 88.6. (Ugyanannyi passzt engedtek, de Asót joval kevesebbszer célozták. Nincs rajta a statlapon de a 4 engedett TD-t tőle sokallom).BleedingGreen
Cruz tényleg megszívatta de kit nem? Ráadásul a szezon elején robbant be senki nem is tudta ki ez a Cruz-gyerek.
TE-védekezésünk egyértelműen miatta javult fel, azért olyan nagyon ezeken kívül nem kaptak el labdát rajta.
Ne legyünk vele igazságtalanok mert sok pénzért jött, szezon elején az egész védelem szar volt mindenki össze vissza rohangált Cruz-affért leszámítva semmi nagy hibát nem csinált.
Köv. szezonra megszokja a környezetet, a társakat védelmi sémát és még jobb lesz. De nem kell tőle 10 int. várni az nem az ő stílusa de sok elkapás se lesz rajta. Persze amint mondta ő se Superman ezt jobb lesz elfogadni.
több mint 13 éve
Aztán meg Marshallt és Plaxet is TD-re. Szerintem nem volt jobb mint Asante, max abban, hogy belül is lehetett használni és TE-ek ellen jó volt, ami nem elhanyagolható. De WR-ek ellen Asante volt a jobb. Még mindig Asante ellen a 2. legrosszabb a Qb rating (52.4) és top10-ben van a legkevesebb engedett passzban is (29 complete pass, 47,5%). Annyival volt Asante rosszabb mint tavaly, amennyivel kevésbé kedvez neki az új rendszer, de így is legjobb cornerünk volt szvsz.Asot nem kellett volna idehozni és most maradhatna Asante. Ezek után ajánlom hogy nagy szezont hozzon Nándi mert eddig csak szimpla pénzkidobás 😀eaglesmcnabbSzerintem speciel idén már jobb volt, mint Asante, csak szezon elején beszopta Cruzt.Deny
Szerk.: Nándi statjai: 571 coverage snaps, targeted 47 times, allowed 29 catches (61.7%), 376 yards, QB rating against of 88.6. (Ugyanannyi passzt engedtek, de Asót joval kevesebbszer célozták. Nincs rajta a statlapon de a 4 engedett TD-t tőle sokallom).