NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 3 éve
Mondjuk állítólag már 2017-ben is akartuk, meg végül is ide jár Collegbe....talán kicsit lehetett volna olcsóbb....
több mint 3 éve
Wow.......................................akkor ennyit az LB draftról?
több mint 3 éve
The #Eagles have agreed to terms with pass rusher Haason Reddick, source says. Three years, $45 million with $30 million fully guaranteed at signing. Max value $49.5 million.Uhh.
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
The #Eagles have agreed to terms with pass rusher Haason Reddick, source says. Three years, $45 million with $30 million fully guaranteed at signing. Max value $49.5 million.
több mint 3 éve
Watson netan itt? Hurts valami profiljabol leszedte, h a Philly starter kubeja.Nem ide fog jönni.
Stez
több mint 3 éve
www.totalprosports.com/2022/03/12/jalen-hurts-deletes-eagles-qb-from-twitter-account-as-trade-speculation-heats-up-tweet/Most találtam rá arra amiről Stez írtál...hát....nem tudom 🥴😔 akkor inkább csendbe maradtak volna ès ne jártatták volna a szájukat, hogy Hurts így QBnk meg úgy QBnk...
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Watson netan itt? Hurts valami profiljabol leszedte, h a Philly starter kubeja.Akkor Howiek elèggè sgget csinálnának a szájukból ès így rohadtul nem örülnèk neki.... persze tudom, nem terítjük ki a kártyáinkat meg minden, de innentől azt se hinnèm el nekik, hogy levegőt vesznek....Hurtst pedig sajnálnám...
Stez
több mint 3 éve
Watson netan itt? Hurts valami profiljabol leszedte, h a Philly starter kubeja.
több mint 3 éve
Ugyanakkor Kelce szèp búcsú ajándèkot kap 14 milláèrt. Nem sajnálom. Ahogy pont ezért lenne hülyeség Coxot elcserèlni. Pènzt nem nyerünk vele, èrtèkben pedig szintèn nem kapnánk annyit, hogy pótolni tudjuk. Az öltözőből biztos hiányozna. Max ha mondjuk 1 vagy 2. kör jönne èrte, de az nem fog.
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Worth noting there'd be a $40 million dead cap charge if he was traded prior to June 1, so Cox might need to rework his deal to make something work ahead of that.
— Mike Kaye (@mike_e_kaye) March 11, 2022
több mint 3 éve
Viszont, bakker, ha lehet ne:With all these big names being dealt, who could be the next? Last year, #Eagles Pro Bowl DT Fletcher Cox was nearly dealt at the trade deadline, and teams around the league have continued to call on him. Considering the D-line movement around the league, it’s something to watch.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 11, 2022
több mint 3 éve
S lőn a hordók megcsapopván Kelce újra utat nyitván, futóink TDig száguldván 😁🥳🎉🥳💪💪😎Kelce is coming back for 2022
www.thescore.com/s/21058365
több mint 3 éve
www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/nfl-free-agency-2022-which-eagles-free-agents-will-returnKik mehetnek, maradhatnak.
Egyértelműen Nelson maradását szeretnèm, ès Barnett Mcleod se lenne rossz ha visszajönne, a többiek lèphetnek.
Kelce is mèg lebegtet, de állítólag megkapta a beígért sörèt Siriannitól, így tán mèg jön egy èvre 🙂
több mint 3 éve
Riverske véleményére azért kíváncsi lennék, ha jól emlékszem nagy kedvence volt Kárszon Venc 😆Ez azért már durván avant garde mazochizmus 😀
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Wow ez komoly lesz 😄😄😄😄😄www.phillyvoice.com/jason-kelce-eagles-wip-morning-show-national-anthem-sixers-game/
Hihetetlen a pali 😊
több mint 3 éve
Riverske véleményére azért kíváncsi lennék, ha jól emlékszem nagy kedvence volt Kárszon Venc 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Mindig is mondtam, hogy ez a pár hét, és a draft az NFL szezon legjobb része, nem a playoff, pláne nem a SB. 😀 Itt még mindenki Super Bowl esélyes, vagy ha nem is, akkor a leghülyébb döntésekre is rá lehet mondani, hogy még él a remény, amíg a pályán nem derül ki az eredmény. Most is világi dolgok történnek, kár, hogy nincs időm írni.
Remélem Wentz-re már feni a fogát a védelem, főleg pár játékos, akik már annak idején is itt voltak, pl. Cox, Graham. Slay már fogott neki passzt a Lions-ban is. Barnett elmegy, pedig pár late hitet biztos elhelyezne, erre nagy tétben lehetne fogadni 😉
Benne van, hogy Wentz majd nagyon bizonyítani akar, és ismerve őt és az erőltetett hősködéseit, hatalmas brainfart-ok jöhetnek ki belőle (semmit sem tanult, láttuk tavaly is).

több mint 3 éve
Egy év se telt el, és Carson újra itt van a divízióban, hogy újra TD-ket passzoljon Phily játékosnak, csak most ezúttal a védőknek. 😊
több mint 3 éve
Most erre mit mondjunk, Rózsi egy zseni??? 😏😏😏😏
több mint 3 éve
Akkor most a Skins morálját "erősítheti" 🥳🥳🥳🥳🥳
több mint 3 éve
Ezek szerint igen jól èrtettem....Azèrt ez nagyon kemény így ha igaz...
www.phillyvoice.com/carson-wentz-eagles-super-bowl-issues-colts-nfl/
több mint 3 éve
Feels like this would make sense. The Santoliquito report, Alshon’s distaste for him, etc.
— Bleeding Green Nation (@BleedingGreen) March 9, 2022
Shouldn’t come as a shock. https://t.co/3KZyjbwdTO
Nem èrtem miről van szó pontosan. Wentz kavart vmit a SB előtt anno?
több mint 3 éve

Jófej Philly szurkolók
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Minden esetre Landry mègis Titans...viszont Wagner szabad egy èvre jó lenne