Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 3 éve
Most komolyan Ian Book, minek.....😲😲😲
több mint 3 éve
A jeges szélvédő ès az igazolások 😛www.si.com/nfl/eagles/news/howie-roseman-reveals-seminal-moment-in-offseason-roster-construction
több mint 3 éve
Érdekességek:- Chachere-t elküldtük, és helyette Blankenship fért be. Mivel mindketten elsősorban a speciális csapat játékosai leszek, így ezen a területen is lenyomhatta a tapasztaltabb Chachere-t. Szép teljesítmény egy UDFA-tól.
- Josiah Scott befért egyelőre. Corner-t és safety-t is játszott az előszezonban.
- Josh Jobe egyértelműen jobb volt, mint a hasonló vetélytársai (Gowan, Goodrich, McCain, Vincent), így megérdemelten került most az 53-ba.
- Jack Anderson (C/OG) helyett az újonc Josh Sills UDFA-ként rostert fogott 10. OL emberként.
Azért itt egyesek helye még veszélyben lehet (pl. Scott, Sills) ha a szezonkezdetig még lesz mozgás a rosteren.
Elvileg Jobe és Scott is sérültek, szóval valamelyikük akár rövid időn belül IR-on is landolhat.
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 3 éve
Egy látványos 53 bemutató 55 másodpercben 😛Introducing the 2022 Philadelphia Eagles#FlyEaglesFly pic.twitter.com/CuWLHZAJHw
— Philadelphia Eagles (@Eagles) August 30, 2022
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Jött már New Orleans-ból egy DB, aki corner-t és safety-t is játszott, és eléggé bejött. 😉 Aztán 6 év múlva, miután nyert velünk egy Superbowl-t, majd visszamehet.Remélem CGJ itt nem fog holdouttal fenyegetni és lesz teljesítmény a trash talk mellé.
Kíváncsi vagyok hogyan fogjuk majd használni, és kevesebbszer fogunk-e 2 mélységi safety-t alkalmazni. CGJ elvileg eléggé alkalmas lenne arra, hogy kreatívan használjuk, és a snap előtt megnehezítsük vele a coverage olvasását az Qb-nek. Passrush-ban is használható.
Harris elküldésével így sem nagyon lesz mélység safety pozícióban. Epps lesz a másik kezdő, és az ő teljesítményét sem lehet tutira venni, mert kezdő szerepben még nem volt.
BleedingGreen
Kellene még S valahonnan és kb kész a keret, meg talán egy erőfutó...
Ja és egy QB de az már más téma 😉
több mint 3 éve
Igen a S illetve DB poszt nem lett sokkal vastagabb, de Harrisnek is meg kellett adni az esèlyt, hátha máshol komolyabb szerephez juthat.Szó se róla Howie mindent megtesz, megtett a gyenge pontok megerősítèsèrt. Valóban az edzőkön/játèkosokon múlik a java. Pl Hurtsnek ès Gannonak nem lehet kifogása ha nem fog menni a játèk.
Remélem az OLből nem engedjük el cseréljük el Driscollt vagy Dillardot, kell a mèlysèg.
több mint 3 éve
Jött már New Orleans-ból egy DB, aki corner-t és safety-t is játszott, és eléggé bejött. 😉 Aztán 6 év múlva, miután nyert velünk egy Superbowl-t, majd visszamehet.Kíváncsi vagyok hogyan fogjuk majd használni, és kevesebbszer fogunk-e 2 mélységi safety-t alkalmazni. CGJ elvileg eléggé alkalmas lenne arra, hogy kreatívan használjuk, és a snap előtt megnehezítsük vele a coverage olvasását az Qb-nek. Passrush-ban is használható.
Harris elküldésével így sem nagyon lesz mélység safety pozícióban. Epps lesz a másik kezdő, és az ő teljesítményét sem lehet tutira venni, mert kezdő szerepben még nem volt.

több mint 3 éve
Devon Allen is ment.....a sebessèg nem minden...
több mint 3 éve
Pofátlanul olcsón jött...mèg kaptunk egy hetedik kört ès adtunk egy jövő èvi 5. ès 24-s 6. kört.
több mint 3 éve
Eagles are releasing starting safety Anthony Harris, per source.Akartam is mondani, hogy Maddox azért itt elég jó volt nickelbackként, de akkor ezzel el is dőlt a helye
KeyG

több mint 3 éve
Csak ne túl sokért, remélem 3. körnél nem több....Reager szerintem maradni fog, így hogy Wardot kiraktuk.
Még Sinnett is ment!!!!
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Reagor még elhúzhatna.
több mint 3 éve
Eagles are releasing starting safety Anthony Harris, per source.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Shocker: The #Saints are trading DB Chauncey Gardner-Johnson to the #Eagles, sources tell me and @TomPelissero
. After extension talks broke down, the focus shifted from keeping Gardner-Johnson to trading him. Philly lands a starter.
több mint 3 éve
Na Wardtól is elköszöntünk (egyelőre) 😕 kedveltem őt.
több mint 3 éve
Őszintén sajnálom, de ők látták közelről....Engem főleg Strong negligálása zavar. Nem èrzem, hogy minden támogatást, segítséget megadtunk neki.és már nem is fogtok...
dande2
Klaci79
több mint 3 éve
Engem főleg Strong negligálása zavar. Nem èrzem, hogy minden támogatást, segítséget megadtunk neki.és már nem is fogtok...
dande2
több mint 3 éve
Engem főleg Strong negligálása zavar. Nem èrzem, hogy minden támogatást, segítséget megadtunk neki.
több mint 3 éve
Vége az előszezonnak, szerencsére. Ez az utolsó meccs tényleg olyan volt, amitől az ember legszívesebben kitépte volna a szemét.A második soros játékosok közül sem játszott mindenki, többen pihentek közülük is. A kezdő támadófal is ennek megfelelően szedett-vedett volt: Dillard - Opeta - Cameron Tom (igen, ő is létezik, 3-4. center) - Awosika - Driscoll.
Minshew két sorozatot volt a pályán, utána már Sinnett kapott lehetőséget. A végén Strong jött, és sikerült egy complete passzt adnia először a preseason meccseken.
A elkapóknál Reagor, Cain és Covey kezdett, a futóknál Huntley.
A védelemben is eléggé spóroltunk az emberekkel. Davis és Dean nem voltak fenn sokat, talán 2 drive erejéig. A csere cornerek közül Jobe sérülés miatt nem játszott. McPhearson-t sem láttam, ha játszott is, csak pár snap lehetett. Kary Vincent Jr., Tay Gowan, Josh Blackwell, Tartt és Wallace kapott több lehetőséget az elején.
A Dolphins a labda mindkét oldalán lényegében a kezdőcsapatot küldte pályára, egy-két kivétellel. Viszonylag sokat játszottak, a támadóknál az egész első negyedet, míg a védőknél még a második negyedben is sokan pályán voltak. Ennek megfelelően alakult a meccs eleje, Hill azonnal megégette a secondary-t.
Sajnos a kezdők távozása után sem változott a játék. Lényegében úgy nézett ki a meccs, hogy a támadóink nem tudtak haladni, a védőink pedig nem tudtak levédekezni semmit.
Egy kérdést lehetne feltenni az elmúlt három meccs alapján: az 53-ért és a PS-ért küzdő játékosok miért nyújtanak szemmel láthatóan gyengébb teljesítményt, mint az aktuális ellenfél? Mindhárom meccsen inkább az volt a jellemző, hogy az ellenfél csere-cseréi sokkal összeszedettebb játékot nyújtottak, mint a mieink, míg nálunk alig volt olyan játékos, aki komolyan segített volna magán a keretbe kerülés tekintetében. Nem hinném, hogy a játékosok minősége ennyivel gyengébb lenne, nekem inkább úgy tűnik, hogy a coaching nem segíti túlzottan ezeket a játékosokat.
Néhány játékos volt, aki inkább pozitívumokkal távozhat erről a meccsről:
+ Patrick Johnson (SAM): számunkra kevés highlight-ot hozó meccsen ő mutatta be szerintem a legszebbet. A kezdő RT-t megverve sackelte Tagovailoa-t. Ez egy értékes játék volt, ami éles meccsen is megállta volna a helyét.
+ Devon Allen (WR): a speciális csapatban több jó játékot mutatott be. A támadóknál nem volt erre a lehetősége, mert nem ment felé labda.
+ Jason Huntley (RB): a skill playerek közül kb. az egyetlen komoly játékot ő mutatta be egy 67 yardos futott TD-vel a 4. negyedben. Addig viszont neki sem ment túl jól. Ez kevés lesz valószínűleg az 53-hoz.
+ John Hightower (WR): sokat keresték az irányítók, és el is kapta, amit lehetett. PS-ben reménykedhet megint.
+ Reed Blankenship (S): speciális csapatban használható és azon kevesek közé tartozott, akik tudtak szerelni. Én szívesen látnám a szűk keretben, jobb volt, mint Wallace az egész előszezonban, de inkább a PS lehet a realitás.
+ Arryn Siposs (P): bőven volt lehetősége puntolni, jól is sikerültek a rúgásai. Egyébként ma a cover team is rendben volt.
Többen viszont a gyenge játékukkal vétették észre magukat:
- Reid Sinnett (QB): Clayton Thorson-díjas teljesítmény. Élőben láthattuk, ahogy valószínűleg kijátszotta magát a biztosnak látszó 53-ból. A toldozott támadófal nem könnyítette meg a dolgát, de dobás helyett másodpercekig nézte az üres elkapókat, folyamatosan bizonytalankodott és pontatlan volt, amikor elengedte a labdát. Ha akarnak vele még foglalkozni, akkor én max PS-re tenném.
- Kayode Awosika (OG/OT): nem csak a mai meccs alapján, de ő szerintem visszalépett ahhoz képest, amit a tavalyi előszezonban és a szezonban láttunk tőle. Ez így kevés lesz az 53-ba kerüléshez.
- Deon Cain (WR): minden csoda csak 3 napig tart (az ő esetében most 6 napig), de ma visszatért a jól begyakorolt elejtett labdákhoz. Nem vinném a szűk keretbe, esetleg PS.
- K'Von Wallace (S): biztató meccsei is voltak és valószínűleg be fog férni a keretbe ... de bazmeg, ha a liga egyik leggyorsabb játékosa fut feléd teljes sebességgel a pálya közepén, akkor nem a backfield-et bámulod, hanem kurva gyorsan megindulsz visszafelé, nehogy bekerüljön mögéd. Jobb irányítóval sima TD lett volna, de így, hogy Hillnek még össze kellett szednie a szar passzt, Wallace le tudta szerelni.
- Davion Taylor (LB): borzalom-borzalom. Az elmúlt meccshez képest talán még rosszabb volt. A 2020-as harmadik körös pick tarthatja a roster-en. Még a 4. negyedben is fent volt (elég égő neki), de a keret alja ellen is lefelé lógott ki.
- Kary Vincent Jr. (CB): más cornerek is szívtak rendesen, de ő különösen látványosakat szedett be, közte TD-t is. Bírtam, hogy egyszer még le sem ért a földre, de már esés közben OPI-t reklamált a bíró felé. A soccer-rel kellene talán próbálkoznia.
Az elöl húzott újoncok nem, vagy alig játszottak. A többiek közül Calcaterra volt érdekes, aki végre pályára tudott kerülni. A route-jai, elkapásai jónak tűntek, de blokkolásban gyenge volt, elment rajta egy TD holding miatt. Mivel draftolt játékos, és van benne lehetőség, beférhet az 53-ba.
Jó, hogy nincs több ilyen meccs, mert komoly traumát okoz a nézőnek.
Az 53-as keret tekintetében szerintem nem lesz nehéz dolguk az edzőknek, a depth tekintetében több poszton is inkább erősítés után kellene nézni. Én 49 játékost számoltam, akiket jó szívvel a keretbe tudnák tartani a teljesítményük vagy reménybeli teljesítményük alapján, 4 hely pedig kiadó lenne másoknak.

több mint 3 éve
Ez akárhogy is, siralmas lett....
több mint 3 éve
Mai közös edzès elmarad a Miamival mert jó néhány játèkos Dolphins helyett (Dol)phings lett 😏 nekik gyógyulást a saját edzèsünk meglesz. A meccsről meg kiderül. Èppen el is maradhat szvsz, a rosterèrt küzdő játèkosoknak nem jönne jól. Bár kérdés egy meccs számít e valami. Fôleg Strong járna rosszul.
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Csak a mihez tartás vègett 😊The Dallas Cowboys traded Amari Cooper and a 6th round pick for a 5th round pick and 6th round pick.
— RJ Ochoa (@rjochoa) August 24, 2022
The Philadelphia Eagles (effectively) traded JJ Arcega-Whiteside and a 7th round pick for a 6th round pick.
több mint 3 éve
The #Titans are sending a sixth-round pick to the #Eagles for Amadi and a seventh-round pick. https://t.co/IdkB46r7Pb
— Tom Pelissero (@TomPelissero) August 24, 2022
Howie bmeg, zseni 🥳🥳🥳🥳🤪🤪🤪 tuti èlvezi ezt a trollkodást 😁😁😁
több mint 3 éve
Egy jó írás Hurtsről:Érdekes álláspont. Én Gannonban látok még bőven fejlődési lehetőséget, viszont Hurts szerintem az idény végéig éri el a csúcspontot, és az nem lesz sokkal jobb a tavalyinál. Úgy érzem nem a védelmen múlott ez a dolog tavaly sem elsősorban.
www.theringer.com/nfl/2022/8/23/23317632/jalen-hurts-philadelphia-eagles-nick-sirianni-howie-roseman-quarterback
Mèg annyival egèszítem ki, ha vèdelem szintet lèpne ès Hurts csak tartja a formáját minimalizálva a labdaeladást akkor az is sok mindenre elèg lehet. Az a baj Gannonal szemben jobban szkeptikus vagyok mint Hurtsel 🤪🤪🤪
dande2