NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
Philadelphia Eagles
2 restricted free agents left -- Greg Ward and Boston Scott. Eagles are unlikely to tender either of them, IMO.
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) March 15, 2022
Jó munkás emberek...
Nate Herbig gets a salary of $2.4 million. If another team offers to sign him, #Eagles have the option to match and keep him. https://t.co/EFLHmM7bzo
— Martin Frank (@Mfranknfl) March 15, 2022
Mondjuk akkor hozzuk Honey Badgert Mylest ès Allent, meg persze Nelsont vissza 😜
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Eagles SAM/DE Hassan Reddick's 11 sacks in 2021 pic.twitter.com/XAGs0ZpNtF
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) March 15, 2022
Chuck Norris checks under his bed for Jason Kelce https://t.co/dnfSbAHIz7
— Bleeding Green Nation (@BleedingGreen) March 14, 2022
Hatalmas, nem lehet nem szeretni
🎉🥳🎉🥳🥳🥳🎉😎😉🎉🥳
Hm...Egyáltalán nem meglepő, csoda, hogy eddig itt volt egyébként, elsősorban a hozzáállása miatt csak szvsz. Egy ponton túl ez már ezek szerint kevès...
Eagles are not tendering two-time leading tackler LB Alex Singleton, per source. Singleton now will be a free agent when the market opens.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 14, 2022
iktriad
Szerkesztette: dande2
Eagles are not tendering two-time leading tackler LB Alex Singleton, per source. Singleton now will be a free agent when the market opens.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 14, 2022
Avery-nek lejárt a szerződése, így Johnsonon kívül kiürült a poszt. Reddick-nek magasabb szinten kellene megoldania ezt a szerepet, mint a tavalyi próbálkozók. Elvileg feküdhet neki ez a szerep, mert főleg a passrush-ról és az agresszív játékról szól. Azt nem kell magyarázni, hogy passrush-ban nagyon kell segítség. Sackekben 31. helyen voltunk tavaly és pressure-ban épp csak befértünk a top 20-ba. Schwartz távozása és az új védelmi rendszer eléggé éreztette a hatását.
Szerkesztette: BleedingGreen

Nelsont nagyon szeretném vissza, igazából ez az egy "vágyam" van az FAt illetően, aztán a többi csak ráadás. Persze sok esèly nincs rá, tudom.
Wow.......................................akkor ennyit az LB draftról?ő inkább edge nem ILB
dande
Én ezen egy percig sem aggódok. 😀 Erre van Rózsi....hogy megoldja. Coxot sem látom menni ..lehet át lesz alakítva pár fizu aztán ennyi.Végre valami. A nálunk lesajnált LB poszt csak előtérbe kerül.....Reddick-re hogy lesz pénzünk? Szerintem menni fog nagy név még idén ezért
Komolyan bazmeg TRUBISKY?2 évre. Nem hinném, hogy Big Ben utódjaként tekintenek rá. 😊
Willie Parker
Greengo
zsoeo
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
De’Vondre Campbell back to Green Bay for 5-years and $50M, per @BillHuberSI. Great get Bill. https://t.co/fHZoTr6Roj
— Field Yates (@FieldYates) March 14, 2022
Sajnos Coxtól kell lehet elbúcsúzni, kérdés ki hajlandó adni érte vmit úgy, hogy a fizetését is átveszi...mert kivágni meg nem tudjuk...Végre valami. A nálunk lesajnált LB poszt csak előtérbe kerül.....Reddick-re hogy lesz pénzünk? Szerintem menni fog nagy név még idén ezért
Komolyan bazmeg TRUBISKY?2 évre. Nem hinném, hogy Big Ben utódjaként tekintenek rá. 😊
Willie Parker
Greengo
zsoeo
Az FA első körét ezzel lezártnak is tekinthetjük kb Nelsont fogom sajnálni nagyon
Végre valami. A nálunk lesajnált LB poszt csak előtérbe kerül.....Reddick-re hogy lesz pénzünk? Szerintem menni fog nagy név még idén ezért
Willie Parker
Greengo
Szerkesztette: zsoeo
Fűzővel kifelé-n mindenkire azt írják: Ja, oké, jó meg minden de drága volt. Ti is itt ezt mondjátok. De akkor nem lehet, hogy most már ezek AZ árak amiket látunk. Végül is 700 forint egy liter gázolaj. 😁(már ahol van😝)Elborult árak vannak, ezeket meg fogják bánni majd többségében.
Invincible
Eddig totál tucat palik kaptak kezdőpénzeket, én nem tudom, h a GM-ek milyen meccseket néztek.
Amúgy meg majd átsttukturálnak sokszor, a végén már nem is a mai szerz lesz leírva.
Komolyan bazmeg TRUBISKY?
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
I’M COMING HOME!!!! #FlyEaglesFly
— Haason Reddick #43 (@Haason7Reddick) March 14, 2022