Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Csodás. Jöjjön Hurts futkározni.twitter.com/NBCSPhilly/status/1332342994578649090Ha csak ennyin múlna... Bár legalább próbálkozunk.... de jelen állapotban max 3. hely néz ki a csoportban.
Peters RG, Mailata LT.
csipkelli
Közben LJ szezonjának is vége úgy tűnik. Most már valóban csak a szórakozás marad 😊
dande
több mint 5 éve
twitter.com/NBCSPhilly/status/1332342994578649090Ha csak ennyin múlna... Bár legalább próbálkozunk.... de jelen állapotban max 3. hely néz ki a csoportban.
Peters RG, Mailata LT.
csipkelli
Közben LJ szezonjának is vége úgy tűnik. Most már valóban csak a szórakozás marad 😊
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
twitter.com/NBCSPhilly/status/1332342994578649090Peters RG, Mailata LT.
több mint 5 éve
Nem engedem meg, hogy megtedd!nem ismertem ezt a funkciót, de nagyon jó és hasznos, köszi!Némítsátok le ezt a fogyatékost, ahogy én is tettem és akkor nem kell olvasni a 12 éves szintjét...Ismerek én is néhány vadászt. és egyikre sem mondhatom, hogy kedvtelésből lőnek. Ők a természetet szeretik, éjjel figyelni az állatokat ilyenek. Évente 1-1 lövésük van, akkor is "csak" olyan állatra lőnek amelyik vagy beteg, vagy kárt okoz a környékbeli gazdaságokban....ők fogják levadászni az állatgyilkos Wencet...Vadászként mondom, hogy jelentős különbség van a vadász és az állatgyilkos között (még ha számos vadász a cselekedeteivel rá is cáfol erre...). Wentz-et szerintem Te is csak a vadászati élményeinek képi megjelenítésével kapcsolatban ismered e tekintetben; ne vonj le helytelen következtetéseket (=minden vadász állatgyilkos).
Riverske
Csak azért teszem ezt szóvá, mert már nem először látom ebbéli megnyilatkozásodat.
Peace
skizofita
Riverske:
Ha már ez a legnagyobb bajod Wentzel akkor had kérdezzem meg Fletcher Coxot is utálod? Vagy Trent Cole is hasonlóan utált ember nálad?
Shawn84
zsoeo
Attis
több mint 5 éve
nem ismertem ezt a funkciót, de nagyon jó és hasznos, köszi!Némítsátok le ezt a fogyatékost, ahogy én is tettem és akkor nem kell olvasni a 12 éves szintjét...Ismerek én is néhány vadászt. és egyikre sem mondhatom, hogy kedvtelésből lőnek. Ők a természetet szeretik, éjjel figyelni az állatokat ilyenek. Évente 1-1 lövésük van, akkor is "csak" olyan állatra lőnek amelyik vagy beteg, vagy kárt okoz a környékbeli gazdaságokban....ők fogják levadászni az állatgyilkos Wencet...Vadászként mondom, hogy jelentős különbség van a vadász és az állatgyilkos között (még ha számos vadász a cselekedeteivel rá is cáfol erre...). Wentz-et szerintem Te is csak a vadászati élményeinek képi megjelenítésével kapcsolatban ismered e tekintetben; ne vonj le helytelen következtetéseket (=minden vadász állatgyilkos).
Riverske
Csak azért teszem ezt szóvá, mert már nem először látom ebbéli megnyilatkozásodat.
Peace
skizofita
Riverske:
Ha már ez a legnagyobb bajod Wentzel akkor had kérdezzem meg Fletcher Coxot is utálod? Vagy Trent Cole is hasonlóan utált ember nálad?
Shawn84
zsoeo
több mint 5 éve
Teljes megtisztulás kell:- egy új GM-el, aki normálisan igazol
- új edzővel, aki tudja motiválni a csapatban halványuló tüzet
- legfőképpen egy új irányítóval, aki nem középszerű fos mint Wenc
- veteránok elküldésével, fiatalok beépítésével a B csapatból és draftról. Ha egy játékos éhbérért autót mos, majd megkapja a lehetőséget a B csapatból az szerintem felszántja a pályát, mert a megélhetése a tét
Nagyon remélem, hogy nem nyerjük meg a csoportot, mert az önámítás lenne és hátradőlhetne a GM, Péderzon és Wenc is. Igaz, a Dállasz és a Zsájentsz se nyerjen, mert utálom őket, mint a szart. Legyen a csoportgyőztes a Washington, a szimpatikus visszatérő Szmítsz miatt.
Szerkesztette: Riverske
több mint 5 éve
A tökéletes csoportálláshoz ma kellene egy döntetlen a Dallas és a Washington mérkőzésén, majd New York x-el a Cincinnativel (ebben van már tapasztalata a Bengalsnak), és Mi hozzuk a vereséget hétfőn...így kialakulna a tökéletes 3-7-1! Az Eagles megteszi a Tőle telhetőt..., így már csak a másik három csapaton múlik a dolog! 😀 😀😀én nagyon drukkolok, hogy így legyen.. nyerje meg más ezt a fos csoportot, és kezdjünk el rendet tenni, már amennyire ez lehetséges..
tûzoltó
több mint 5 éve
A tökéletes csoportálláshoz ma kellene egy döntetlen a Dallas és a Washington mérkőzésén, majd New York x-el a Cincinnativel (ebben van már tapasztalata a Bengalsnak), és Mi hozzuk a vereséget hétfőn...így kialakulna a tökéletes 3-7-1! Az Eagles megteszi a Tőle telhetőt..., így már csak a másik három csapaton múlik a dolog! 😀 😀😀
több mint 5 éve
Némítsátok le ezt a fogyatékost, ahogy én is tettem és akkor nem kell olvasni a 12 éves szintjét...Ismerek én is néhány vadászt. és egyikre sem mondhatom, hogy kedvtelésből lőnek. Ők a természetet szeretik, éjjel figyelni az állatokat ilyenek. Évente 1-1 lövésük van, akkor is "csak" olyan állatra lőnek amelyik vagy beteg, vagy kárt okoz a környékbeli gazdaságokban....ők fogják levadászni az állatgyilkos Wencet...Vadászként mondom, hogy jelentős különbség van a vadász és az állatgyilkos között (még ha számos vadász a cselekedeteivel rá is cáfol erre...). Wentz-et szerintem Te is csak a vadászati élményeinek képi megjelenítésével kapcsolatban ismered e tekintetben; ne vonj le helytelen következtetéseket (=minden vadász állatgyilkos).
Riverske
Peace
skizofita
Riverske:
Shawn84
több mint 5 éve
Ismerek én is néhány vadászt. és egyikre sem mondhatom, hogy kedvtelésből lőnek. Ők a természetet szeretik, éjjel figyelni az állatokat ilyenek. Évente 1-1 lövésük van, akkor is "csak" olyan állatra lőnek amelyik vagy beteg, vagy kárt okoz a környékbeli gazdaságokban....ők fogják levadászni az állatgyilkos Wencet...Vadászként mondom, hogy jelentős különbség van a vadász és az állatgyilkos között (még ha számos vadász a cselekedeteivel rá is cáfol erre...). Wentz-et szerintem Te is csak a vadászati élményeinek képi megjelenítésével kapcsolatban ismered e tekintetben; ne vonj le helytelen következtetéseket (=minden vadász állatgyilkos).
Riverske
Peace
skizofita
Riverske:
több mint 5 éve
...ők fogják levadászni az állatgyilkos Wencet...Vadászként mondom, hogy jelentős különbség van a vadász és az állatgyilkos között (még ha számos vadász a cselekedeteivel rá is cáfol erre...). Wentz-et szerintem Te is csak a vadászati élményeinek képi megjelenítésével kapcsolatban ismered e tekintetben; ne vonj le helytelen következtetéseket (=minden vadász állatgyilkos).
Riverske
Peace
több mint 5 éve
Illetve az Eaglesrol beszelsz vagy masik sportagrol? 😀A megérzéseim ritkán tévednek...és úgy érzem, hogy a Philadelphia nyerni fog legalább egy rájátszás mérkőzést!melyik évben ?
tûzoltó
Janek
több mint 5 éve
Jó hírem van minden Ígölsz rajongónak! Tegnap este beszéltem egy Észak-Dakotai vaddisznó családdal és legközelebb ők fogják levadászni az állatgyilkos Wencet, így végre sérültlistára kerülhet és jöhet helyette egy értelmes KúBÉ, aki normálisan lát a pályán, így nem 10 mp-ig spajzolja a labdát, mobilisabb és szemészeti vizsgálaton is jobb eredményeket produkált a 70 db interszepsön elkerülése érdekében. Dzsalen Hörszt és Nét Szundlend a két reményünk.
több mint 5 éve
A megérzéseim ritkán tévednek...és úgy érzem, hogy a Philadelphia nyerni fog legalább egy rájátszás mérkőzést!melyik évben ?
tûzoltó
több mint 5 éve
A megérzéseim ritkán tévednek...és úgy érzem, hogy a Philadelphia nyerni fog legalább egy rájátszás mérkőzést!
több mint 5 éve
Azt eddig is tudtuk, hogy Lurie nem az a tulaj, aki sokat szrozik 😀 Pedig én azt gondoltam DP kaphat még egy évet, de ha nem szedik össze magukat nem fog... Viszont most jön a menetrend legkeményebb része...de hát eddig kellett volna virítani...Lurie már tavaly odapirított, hogy változtatásokat akar. Erre DP azt gondoltra majd egyedül megoldja. Nem jött be.Sőt olyan lejtmenet van, hogy már ez CW-t is kikezdte. Ezért szerintem elküldik. (én is adnék neki esélyt mert ahogy korábban írtam meg többen is...egy jó OC-val azért menne a szekér)
Egyedül Howie helyét nem féltem, szerintem ő viszonylag biztonságban van, aztán lehet mégse.
Esetleg Staleyt komolyan megnézném a futókkal továbbra sincs baj, sőt!
dande
Staleyvel úgy vagyok, hogy idén kellett volna kipróbálni OC-ként. Viszont az is biztos, hogy ha valaki egy beosztásban kurva jó nem biztos, hogy előre kell mozdítani(jó munkásember esete).

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Azt eddig is tudtuk, hogy Lurie nem az a tulaj, aki sokat szrozik 😀 Pedig én azt gondoltam DP kaphat még egy évet, de ha nem szedik össze magukat nem fog... Viszont most jön a menetrend legkeményebb része...de hát eddig kellett volna virítani...
Greengo
Egyedül Howie helyét nem féltem, szerintem ő viszonylag biztonságban van, aztán lehet mégse.
Esetleg Staleyt komolyan megnézném a futókkal továbbra sincs baj, sőt!
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Egyébként lassan úgy leszek vele, hogy az lesz a fontos, jó NFL meccseket lássak....ha még mi is nyerünk az már extra 😛Üdv, a klubban! 😉
dande

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Peters egyébként túl sokat tudhat a csaptról, hogy ennyire ragaszkodunk hozzà 😛 tuti zsarolja vmivel Howiekat.Egyébként lassan úgy leszek vele, hogy az lesz a fontos, jó NFL meccseket lássak....ha még mi is nyerünk az már extra 😛
több mint 5 éve
Wentz was sacked five times, with protection breakdowns — especially from Jason Peters’ side — leaving him under duress. They turned the ball over, with Wentz’s two interceptions giving him an NFL-high 14 on the season — twice as many as he threw in each of the past three years and the most since his rookie campaign. And the Eagles seemed allergic to third-down conversions, following last week’s 0-for-9 showing on third down with a 2-for-12 performance Sunday.
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
profootballtalk.nbcsports.com/2020/11/23/eagles-sticking-with-jason-peters-at-left-tackle/És vezetjük a csoportot! Tényleg elmentek nála.
Peters és Wentz is marad kezdő. Pedersonék megint nagyon keverték a tequilát szív gyógyszerrel.
Shawn84
több mint 5 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2020/11/23/eagles-sticking-with-jason-peters-at-left-tackle/Peters és Wentz is marad kezdő. Pedersonék megint nagyon keverték a tequilát szív gyógyszerrel.