Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Akkor viszont nyugodtan mondhatta volna azt a szerződésre, hogy ácsi várjunk még egy évet, csak nyilván az árak emelkedése miatt nem akart várni vele...Most már csaka az a kérdés ki nem bízott a nagy szerződés ellenére Wentzben. Howie s/vagy Lurie illetve DP, hogy mindenképp behúztâk Hurts-öt (most azt hsgyjuk miért pont őt) sanszos, hogy megint némi hatalmi játszma zajlik a háttérben.Howie húzta Hurts-öt, ez nem is titok.
dande
Ennek ellenére elég biztos vagyok abban, hogy neki is csak max. egy megérzése lehetett, hogy nem biztos hogy Wentz a megoldás és a Hurts pickben max. 10% szerepet játszott ez. A maradék 90%-ot továbbra is annak titulálom, hogy komoly sebet hagyott az FO-ban anno, hogy lemaradtak Wilsonról, és Hurtsben értékben és profilban is egy hasonló játékost láttak, akit nem tudott bent hagyni Howie.
Hulkeinstein
Wilson és Hurts hááát egyelőre nagyon erösen kell néznem, hogy belelássak utóbbiba még csak hasonlót is...
Meglátjuk. Sztem a Saints meccs még nem mérvadó, ők mindenképp erősebbek, de ha az utolsó 3 meccset hoznánk vállalható játékkal, akkor DP megmentette a seggét.
több mint 5 éve
Most már csaka az a kérdés ki nem bízott a nagy szerződés ellenére Wentzben. Howie s/vagy Lurie illetve DP, hogy mindenképp behúztâk Hurts-öt (most azt hsgyjuk miért pont őt) sanszos, hogy megint némi hatalmi játszma zajlik a háttérben.Howie húzta Hurts-öt, ez nem is titok.
dande
Ennek ellenére elég biztos vagyok abban, hogy neki is csak max. egy megérzése lehetett, hogy nem biztos hogy Wentz a megoldás és a Hurts pickben max. 10% szerepet játszott ez. A maradék 90%-ot továbbra is annak titulálom, hogy komoly sebet hagyott az FO-ban anno, hogy lemaradtak Wilsonról, és Hurtsben értékben és profilban is egy hasonló játékost láttak, akit nem tudott bent hagyni Howie.
több mint 5 éve
Most már csaka az a kérdés ki nem bízott a nagy szerződés ellenére Wentzben. Howie s/vagy Lurie illetve DP, hogy mindenképp behúztâk Hurts-öt (most azt hsgyjuk miért pont őt) sanszos, hogy megint némi hatalmi játszma zajlik a háttérben.
több mint 5 éve
Végre fell lett rázva a langyos állóvíz, Eagles meccs után kb. 2 éve nem feküdtem le ilyen reménytelin. Ez már nyomokban hasonlított offense-re és nekem ez volt a lényeg, nem akartam a végén lekaparni az arcomat.Majd kiderül hogy Hurts jó-e, ez a meccs nem jelent sokat vele kapcsolatban, de hogy Wentz idén kuka, az legalább biztos lett. CW az utóbbi 33!! meccsén nem tudott 9 yard/attempt felé junti, Hurts a padról beszállva hozott 9.1-et. Egyértelmű volt érzetre a különbség és ha ez így marad, végre reálisan meg lehet majd ítélni az offense maradékánák a teljesítményét.
több mint 5 éve
Azért mert szakállas és az ereszen láttad, attól még nem biztos, hogy a Mikulás volt...Hátha már képes volt zsákban ilyen meleget hozni, akkor talán 😊ma nyerünk ! mi vagyunk az esélyesek is.Szegény Mikulás!
😊
Ezeket kértem Mikitől meglátjuk mi lesz.
Janek
csipkelli
dande
több mint 5 éve
Hátha már képes volt zsákban ilyen meleget hozni, akkor talán 😊ma nyerünk ! mi vagyunk az esélyesek is.Szegény Mikulás!
😊
Janek
csipkelli
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
ma nyerünk ! mi vagyunk az esélyesek is.Szegény Mikulás!
😊
Janek
több mint 5 éve
www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/recap-how-eagles-have-used-10-different-ol-combinations-year10. OL kombináció a 11 meccsen, 33 éve nem volt ilyen az NFL-ben.
Van még kérdés miért vagyunk szarok?
több mint 5 éve
ma nyerünk ! mi vagyunk az esélyesek is. 😊
több mint 5 éve
Kösz mindent! 3-time Super Bowl champion LeGarrette Blount retires
www.thescore.com/nfl/news/2064386
több mint 5 éve
Drisckoll lesz kezdő RT. Hajra!!!
több mint 5 éve
No kérem lássuk azt a bizonyos Brummogóst 😊 Report: Eagles' Pederson has given up some play-calling duties to assistants
www.thescore.com/nfl/news/2063778
Nem biztos, hogy a legjobb kezekbe de majd kiderül hogy csupán busz alá lökés történt-e 😛
több mint 5 éve
Jason Kelce continues to lead NFC Pro Bowl fan voting after 3 weekswww.thescore.com/s/16140547
Némi sikerélmény még ha nem is a szakmázgatásról szól 😛
több mint 5 éve
Érdekes az,hogy miért nem kap Hurts mondjuk egy félidőt.Mi lehetne rosszabb mint most ?
Statok alapján az O siralmas.
legtöbb sack,rengeteg INT,20% alatti 3st down szerzett pontokban is kevesek vagyunk.
több mint 5 éve
Most már rá kell menni a draftra és a 3. helyen húzva egy jó kis Kúbé is kijöhet.
több mint 5 éve
ráadásul 0-14-ről mentünk 35-14-re 😊 olyat meg tényleg nem sokan csinálnak manapság Bostonban3 éve folyamat lefelé megyünk. Ez idén duplán el lett már baszva. Egy emlékezetes pillanatunk nem volt idén.Teljes stábcsere lesz nem győzelmek. Komolyan egy PO-ba jutás kirántana minket a szarból? Jövőre nem ugyanez folytatódna a PO-n felbuzdulva? Sztem sokan meguntuk ezt a vergődést. Próbálok ész érveket felhozni DP mellett mert azért van jó oldala is, de ahogy hiányzik egy fogaskerék jön az összeomlás nála is. Egyre inkább érzem azt, hogy Hard reset kell ide és nem azon agyalni, hogy miként lapátoljuk vissza a szart a lóba. A keret nagyjából megvan. Jöhetnek az új edzők!Teljesen egyetértek.
(Én komolyan már visszafelé számolok, hogy mennyi gyötrelmes meccsünk van még hátra)
Greengo
Shawn felhozta Kellyt. Kelly gyalázatos utolsó szezonjában elvertük a Patriots-t idegenben. Emlékszem Jenkins 99 yardos pick6-ére vagy Sproles punt returnjére. Csoda meccs volt, mert a Gilette Stadiumban ritkán kenték el a Pats-et akkoriban.
Szar egy év volt, de azért megmaradt pár szép emlék, ahogy minden évből. Idén semmi. Nem vitatkozni akarok, mert ezt nem kell ugyanígy megélni, de ilyen mélyponton én sosem éreztem a csapatot. Pedig akkor Chip Kelly volt az edző, Sam Bradford a kezdő QB, DeMarco Murray a legtöbb yardot futó, Jordan Matthews a legtöbb yardot elkaló játékos...így lett 7-9.
picksix
több mint 5 éve
3 éve folyamat lefelé megyünk. Ez idén duplán el lett már baszva. Egy emlékezetes pillanatunk nem volt idén.Teljes stábcsere lesz nem győzelmek. Komolyan egy PO-ba jutás kirántana minket a szarból? Jövőre nem ugyanez folytatódna a PO-n felbuzdulva? Sztem sokan meguntuk ezt a vergődést. Próbálok ész érveket felhozni DP mellett mert azért van jó oldala is, de ahogy hiányzik egy fogaskerék jön az összeomlás nála is. Egyre inkább érzem azt, hogy Hard reset kell ide és nem azon agyalni, hogy miként lapátoljuk vissza a szart a lóba. A keret nagyjából megvan. Jöhetnek az új edzők!Teljesen egyetértek.
(Én komolyan már visszafelé számolok, hogy mennyi gyötrelmes meccsünk van még hátra)
Greengo
Shawn felhozta Kellyt. Kelly gyalázatos utolsó szezonjában elvertük a Patriots-t idegenben. Emlékszem Jenkins 99 yardos pick6-ére vagy Sproles punt returnjére. Csoda meccs volt, mert a Gilette Stadiumban ritkán kenték el a Pats-et akkoriban.
Szar egy év volt, de azért megmaradt pár szép emlék, ahogy minden évből. Idén semmi. Nem vitatkozni akarok, mert ezt nem kell ugyanígy megélni, de ilyen mélyponton én sosem éreztem a csapatot. Pedig akkor Chip Kelly volt az edző, Sam Bradford a kezdő QB, DeMarco Murray a legtöbb yardot futó, Jordan Matthews a legtöbb yardot elkaló játékos...így lett 7-9.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 5 éve
DP is ebben reménykedik, hogy Lurie így gondolkodik 😛. De ha Chipet kirakta szívbaj nélkül, DPvel is megteszi. Abban bízhat, hogy csoda folytán lesz egy Ron Rivera fordulat, mint Carolinában volt. Ott is már majdnem kirúgták azt megfordult a szezon s következő évben SB.De mitől jönne a fordulat? 😀 Ezt nem látom. Majd a következő meccsen elkezdünk értelmes playeket hívni + mindenki szeme előtt már az SB lebeg és maximálisan motivált lesz.? Vagy mi?
dande
3 éve folyamat lefelé megyünk. Ez idén duplán el lett már baszva. Egy emlékezetes pillanatunk nem volt idén.Teljes stábcsere lesz nem győzelmek. Komolyan egy PO-ba jutás kirántana minket a szarból? Jövőre nem ugyanez folytatódna a PO-n felbuzdulva? Sztem sokan meguntuk ezt a vergődést. Próbálok ész érveket felhozni DP mellett mert azért van jó oldala is, de ahogy hiányzik egy fogaskerék jön az összeomlás nála is. Egyre inkább érzem azt, hogy Hard reset kell ide és nem azon agyalni, hogy miként lapátoljuk vissza a szart a lóba. A keret nagyjából megvan. Jöhetnek az új edzők!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
2004 óta én is szintén de engem csak CsipszarKelly ámokfutása tudott jobban elkedvetleníteni. Akkor konkrétan hosszú ideig nem is neztem az eaglest. Most úgy vagyok ha vasárnap este 7kor játszunk megnézem de ha későn akkor az ismétlés már inkább nem érdekel. Régen meg volt amikor 1-1 meccset kétszer is visszanéztem elemezgetés céljából. Ez a mostani játék elég kilátástalanul szar.Ezek azért túlzások srácok... Jó magyar szurkolói mentalitás. Mindenki egy szar és mindenki menjen. Én is 2004-ben kezdtem el nézni a Philly-t. Ennél 100x nagyobb és megalázóbb vereségeink voltak és voltunk ennél sokkal reménytelenebbek. Sztem most szimplán szarok vagyunk. Ennyi. Azért ne toljuk már túl.Én annyiban árnyalnám ezt a képet, hogy nem tudhatod jelen edzői stábunk mit hoz ki az újoncokból. Mindig azt szoktam mondani, hogy megnéztem volna Tom Bradyt Jeff Fischer kezei között, szerintem nem lett volna kecske | (hiába 4 lába van asztal de nem szék 😀 ) |Szerintem Howie is csomagolhatna szépen, elég ha csak ennyit írok:már ott tartok, hogy egyszerűen fájdalmat okoz az offense-t nézni.A pláne, hogy Sanders nemcsak jó futó hanem elkapó is.... Csak rá is ráragadt az idegbaj... Még így is... Őt sem használjuk jól.
Nagyon minimális focitudásommal nem tudom felfogni, ha Sanders jó futó de pocsék elkapó, miért a passzokat erőltetjük? Ha Wentz | idén | ilyen szar, miért nem tudják kisegíteni egy normális gameplannel? Ha zseben kívül jól mozog, miért akarják mindig bent tartani? Ezért döntöttek úgy, hogy az OC felesleges?
hden
A bosszantó, hogy kicsit több odafigyeléssel ez is nyerhető lett volna, de persze megint elbromkodtunk majd 1 félidőt...
Mindegy, irány a draft amit szintén nem jól használunk majd ki 😛
dande
JJAW - DK
Reagor - Justin Jefferson.
Ráadásul a CAP helyzetünk is borzalmas.
Wentzet max elcserélni tudnánk, ezért (is) adnék neki egy esélyt. Hátha végre olyan ember hívja a playeket, aki nem teljesen homály.
Illene megnézni mit tud Hurts, hátha sikerül megelőzni a Cowboyst | a draftsorrenben | ! 😊
hden
És talán ez a legfájóbb számomra, hogy O oldalon D-JAX (2008) //a régi D-JAX-re gondolok// és Shady (2009) óta nem is tudok olyan játékost akit mi draftoltunk és az ellenfél azt mondja "jaj csak ússzuk meg valahogy, hogy ez szétszopasson minket". 2017-es formája alapján azt mondom Wentz lehetett volna ilyen. Kelce egy kincs, de egy falember nem váltja meg a világot, Ertz sem az akitől az ellenfelek lába megremeg a 6-8 yardos elkapásaival és sorolhatnám.
Szerintem sok játékosunkban ott rejlik, csak szarul használjuk szarul képezzük őket.
Én Rosemant nem küldeném el. Ritka mód intelligens pali és ha valaki, akkor ő le tudja vonni a következtetést és kijavítani a hibáit.
Pederson viszont zsinórban 3 éven át csalódást okozott hiába a playoffok (és még idén is bejuthatunk). Egyszerűen messziről látszik, hogy vesztes csapat vagyunk és évről évre reménytelenebb...2004 óta nézem ezt a sportot, voltak szar időszakok de most hétfő este gondoltam azt először, hogy semmi esélyünk egy meccset megnyerni (tehát 100%-ban biztos voltam benne). Ilyen reménytelenséget én még nem éreztem a csapattal kapcsolatban.
picksix
korodiati
Szerkesztette: Shawn84
több mint 5 éve
DP is ebben reménykedik, hogy Lurie így gondolkodik 😛. De ha Chipet kirakta szívbaj nélkül, DPvel is megteszi. Abban bízhat, hogy csoda folytán lesz egy Ron Rivera fordulat, mint Carolinában volt. Ott is már majdnem kirúgták azt megfordult a szezon s következő évben SB.Ezek azért túlzások srácok... Jó magyar szurkolói mentalitás. Mindenki egy szar és mindenki menjen. Én is 2004-ben kezdtem el nézni a Philly-t. Ennél 100x nagyobb és megalázóbb vereségeink voltak és voltunk ennél sokkal reménytelenebbek. Sztem most szimplán szarok vagyunk. Ennyi. Azért ne toljuk már túl.Én annyiban árnyalnám ezt a képet, hogy nem tudhatod jelen edzői stábunk mit hoz ki az újoncokból. Mindig azt szoktam mondani, hogy megnéztem volna Tom Bradyt Jeff Fischer kezei között, szerintem nem lett volna kecske | (hiába 4 lába van asztal de nem szék 😀 ) |Szerintem Howie is csomagolhatna szépen, elég ha csak ennyit írok:már ott tartok, hogy egyszerűen fájdalmat okoz az offense-t nézni.A pláne, hogy Sanders nemcsak jó futó hanem elkapó is.... Csak rá is ráragadt az idegbaj... Még így is... Őt sem használjuk jól.
Nagyon minimális focitudásommal nem tudom felfogni, ha Sanders jó futó de pocsék elkapó, miért a passzokat erőltetjük? Ha Wentz | idén | ilyen szar, miért nem tudják kisegíteni egy normális gameplannel? Ha zseben kívül jól mozog, miért akarják mindig bent tartani? Ezért döntöttek úgy, hogy az OC felesleges?
hden
A bosszantó, hogy kicsit több odafigyeléssel ez is nyerhető lett volna, de persze megint elbromkodtunk majd 1 félidőt...
dande
JJAW - DK
Wentzet max elcserélni tudnánk, ezért (is) adnék neki egy esélyt. Hátha végre olyan ember hívja a playeket, aki nem teljesen homály.
Illene megnézni mit tud Hurts, hátha sikerül megelőzni a Cowboyst | a draftsorrenben | ! 😊
hden
És talán ez a legfájóbb számomra, hogy O oldalon D-JAX (2008) //a régi D-JAX-re gondolok// és Shady (2009) óta nem is tudok olyan játékost akit mi draftoltunk és az ellenfél azt mondja "jaj csak ússzuk meg valahogy, hogy ez szétszopasson minket". 2017-es formája alapján azt mondom Wentz lehetett volna ilyen. Kelce egy kincs, de egy falember nem váltja meg a világot, Ertz sem az akitől az ellenfelek lába megremeg a 6-8 yardos elkapásaival és sorolhatnám.
Szerintem sok játékosunkban ott rejlik, csak szarul használjuk szarul képezzük őket.
Én Rosemant nem küldeném el. Ritka mód intelligens pali és ha valaki, akkor ő le tudja vonni a következtetést és kijavítani a hibáit.
Pederson viszont zsinórban 3 éven át csalódást okozott hiába a playoffok (és még idén is bejuthatunk). Egyszerűen messziről látszik, hogy vesztes csapat vagyunk és évről évre reménytelenebb...2004 óta nézem ezt a sportot, voltak szar időszakok de most hétfő este gondoltam azt először, hogy semmi esélyünk egy meccset megnyerni (tehát 100%-ban biztos voltam benne). Ilyen reménytelenséget én még nem éreztem a csapattal kapcsolatban.
picksix
korodiati
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Ezek azért túlzások srácok... Jó magyar szurkolói mentalitás. Mindenki egy szar és mindenki menjen. Én is 2004-ben kezdtem el nézni a Philly-t. Ennél 100x nagyobb és megalázóbb vereségeink voltak és voltunk ennél sokkal reménytelenebbek. Sztem most szimplán szarok vagyunk. Ennyi. Azért ne toljuk már túl.Én annyiban árnyalnám ezt a képet, hogy nem tudhatod jelen edzői stábunk mit hoz ki az újoncokból. Mindig azt szoktam mondani, hogy megnéztem volna Tom Bradyt Jeff Fischer kezei között, szerintem nem lett volna kecske | (hiába 4 lába van asztal de nem szék 😀 ) |Szerintem Howie is csomagolhatna szépen, elég ha csak ennyit írok:már ott tartok, hogy egyszerűen fájdalmat okoz az offense-t nézni.A pláne, hogy Sanders nemcsak jó futó hanem elkapó is.... Csak rá is ráragadt az idegbaj... Még így is... Őt sem használjuk jól.
hden
dande
JJAW - DK
hden
picksix
több mint 5 éve
Én annyiban árnyalnám ezt a képet, hogy nem tudhatod jelen edzői stábunk mit hoz ki az újoncokból. Mindig azt szoktam mondani, hogy megnéztem volna Tom Bradyt Jeff Fischer kezei között, szerintem nem lett volna kecske | (hiába 4 lába van asztal de nem szék 😀 ) |Szerintem Howie is csomagolhatna szépen, elég ha csak ennyit írok:már ott tartok, hogy egyszerűen fájdalmat okoz az offense-t nézni.A pláne, hogy Sanders nemcsak jó futó hanem elkapó is.... Csak rá is ráragadt az idegbaj... Még így is... Őt sem használjuk jól.
hden
dande
JJAW - DK
hden
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 5 éve
Ez nem egy következményektől mentes csapat..., így levonva a tanulságot, két embert is kidobtunk! (S Will Parks,DE Shareef Miller)Miután letudtuk a probléma megoldást..., rátérhetünk a szezon hátralevő részére.
Ki kell kapni annyi csapattól, akitől csak tudunk, így jobb draft pozíciónk lesz! ( A Dallas már ebben a fordulóban kiesik előlünk, vírus következtében... 😀 )
"B" terv.
Amennyiben a csoport társaink nálunk is jobban bénáznának, akkor pedig diadalittasan besöpörjük a csoportot, és azt mondjuk, direkt csináltuk így!
Mottónk: Mi nem veszíthetünk, így se- úgy se...
több mint 5 éve
Tudom, hülyeség de csak megnézetném azt a CTEt Wentznél. Más magyarázatot nem tudok ilyen mértékű visszaesésre....Más is lehet az oka, például, hogy máshova került a figyelme. Áprilisban született a kislánya, lehet, hogy tudat alatt máshova kerültek a prioritások, ami nem lenne meglepő.
dande

több mint 5 éve
... egészen addig, amíg ki nem húzzuk a szokásos falembert, még ha idén nem is lesz se need, se ember értéken.Hát igen a jó öreg Andy-féle iskola: ha nincs jobb ötleted, húzz egy falembert. Ami egyébként nem egy rossz elv, de azért nem árt néha gondolkodni is.
Hulkeinstein
DT talán nem lesz olyan magasan jegyzett, hogy elcsábuljunk. Az edge rusher benne van viszont, mint mindig. OT-t nem lenne értelme húzni most, de már cikkeztek arról tavaly is, hogy Dillard-dal nem nagyon elégedettek ...
Persze bármi megtörténhet, ha ugyanaz az orangután állítja össze a draft boardot és húzza a játékosokat, aki tavaly is. 😉 (Azt jóhiszeműen nem feltételezem, hogy emberek csinálták. Viszont egy emberszabásútól szép teljesítmény.)