Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Egyre jobb Peters is szívesen játszik RT Dillard pedig mehet vissza LTnek. zseniális 😀
több mint 6 éve
Hihetetlen, a saját kezünkben a sorsunk. Ha behúzzuk a maradék ötöt, akkor garantált a playoff és a hazai meccs is.Ismét, szívesen ^^
Minden a 16. heti Dallas elleni meccsen fog múlni, ha nem omlunk össze már mondjuk Miamiban.
Hulkeinstein

több mint 6 éve
Hihetetlen, a saját kezünkben a sorsunk. Ha behúzzuk a maradék ötöt, akkor garantált a playoff és a hazai meccs is.Vagy nem szed össze addig két vereséget a Dallas...
Minden a 16. heti Dallas elleni meccsen fog múlni, ha nem omlunk össze már mondjuk Miamiban.
Hulkeinstein
több mint 6 éve
Hihetetlen, a saját kezünkben a sorsunk. Ha behúzzuk a maradék ötöt, akkor garantált a playoff és a hazai meccs is.Minden a 16. heti Dallas elleni meccsen fog múlni, ha nem omlunk össze már mondjuk Miamiban.
több mint 6 éve
Nulla esély volt arra, hogy ők nem játszanak, a felvetést sem értettem (plána Sanu és Dorsett offjával)Brady questionable vs. Cowboys with elbow injury, reportedly expected to playMindenesetre Brady és Edelman sem játszik a Dallas ellen vârhatóan.... BB fél, hogy megint velünk kelljen játszani a SBban és minden megtesz a kiiktatâsunkra 😀 😛Miert nem jatszanak?
dande
topin
www.thescore.com/nfl/news/1886714
Itt írnak Bradyről, hogy van erre esély illetve Edelmannal kapcsolatban is jött ilyen értesítés, de azt most nem találom.
Közben: Jeffery játszik, Howard és Agholor nem.
dande
Aztán miért? Adott nektek a védelmünk egy Super Bowl-győzelmet, inkább köszöngetni kéne rendesen, előtte elég sokat vártatok erre^^
😀
Greengo

több mint 6 éve
5 meccs vissza abból 4 kötelező. Meglátjuk mennyi jön össze és mire elég.A meccs végén a 2 kommentátor pont erről beszélgettek, hogy mennyire könnyű a sorsolásunk innen....csak ez nem minden. Gyakorlatilag ahhoz csapat is kéne...az pedig elfogyott.
Wentz pedig gyorsan találja meg a monyóját 😀
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Már a szezon előtt várt vereség volt ez, de az offense kb. tavalyi Saints meccsen és a 2016-os Bengals meccsen volt ilyen reménytelen. A béna elkapóktól és a széthulló OL-től függetlenül a 4 turnover rengeteg Wentz-től. Ezekből azért több is elkerülhető volt. Ugyanaz a helyzet, mint múlt héten: ilyen helyzetben, gyenge skill playerek mellett nem engedhetők meg olyan hibák, mint pl. tiszta elkapók elhibázása, mert nem lesznek nagy játékok, amikkel helyrehozzuk a hibákat. Azért Ertz egykezese szép volt.A védelmet megint összerakta használhatóra Schwartz. Kicsit fájt, hogy mindkét TD-t hosszú játékból kapták be (jesszus, Darby mennyire nem tud szerelni), de egyébként összességében a védelem nem volt rossz.
Nem néztem vissza, de szerintem McNabb óta nem nyertünk a Seahawks ellen. Szép.
Kicsit azt kívánom most, hogy hányják meg őket a jövő héten is, akkor gyorsabban elkezdődhetnek a szükséges kirúgások. Elég hosszú a lista ugyanis ... 😉
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 6 éve
5 meccs vissza abból 4 kötelező. Meglátjuk mennyi jön össze és mire elég.Wentz pedig gyorsan találja meg a monyóját 😀
több mint 6 éve
Tudjátok ebben az a bosszantó, hogy amióta Wilson ellen kell játszani, most először sikerült olyan védelmet kitalálni ellene, amivel nyerhettünk volna, erre Wentz hoz egy Kevin Kolb szintet....Ilyen rosszul nem láttam még játszani, de azért megnézném hogyan nyer bármelyik irányítő elkapók nélkül, RB nélkül és jobb oldali fal nélkül a Seahawks ellen.
dande
Pozitívumok: Eartz, Sanders, D# ( +1: Agholor nem játszott)
Negatívumok: Minden más.
Remény: D külön és az O külön is volt már jó idén, hátha a végére együtt is, és megvicceljük a Dallászt. Ez a PO-ban persze semmivel sem fog járni jobban, mint első körös NFC East buktával. Extra lekváros....buktával.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 6 éve
Saints-Panthers 31-31, és világi izgalmak.Mi meg ezt a fost néztük.
Gratula amúgy, verjétek meg a Dallast, oszt a PO-ban visszavágózunk!
több mint 6 éve
Nem vártam győzelmet.Próbálok keresni pozitív dolgokat:
-Sanders oké. Még az elejtett labda ellenére is(2pontos)
-Ertz is ok...ez nem is kérdés.
-JJAW előkerült így , hogy gyakorlatilag nincs már elkapónk. Nem is rossz. Lehet még belőle vki. 😊
-Ward meg > Agholor. Ez már pozitívum.Csak el lehet kapni Wentz passzait.
-A D# azért odatette magát. Ezt is jó látni
Ezen kívül ma minden rossz volt. Van ilyen is.Sajnos. Ez a szezon megint nem az...amire szezon előtt vártunk.
..és most jöhetnek a haterek ! 😀 (öröm lesz olvasni )
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Bocs eljinxeltem Jefferyt illetve megtévesztettek 😛 Azért Fly Eagles!!! 😀
több mint 6 éve
Igen, remek példa. Nálunk meg minden meccsen megtörténik az ellenkezője. Én tényleg nem értem mi folyik a csapatnál - mindtha 2017-ből senki nem maradt volna az épületben. Akkor az összes ilyen szitu tökéletesen volt kezelve. Ha valaki kidőlt, másnap kiderült, túlléptünk, pótoltuk (legyen szó akár Wentzről, Petersről, Wallace-ról, stb.). Idén ehhez képest össze-vissza beszél mindenki.Hogy lehet az, hogy az egész héten úgy készül a csapat, hogy játszik majd Jeffery és Agholor és utána egyik sem öltözik be?Ilyenkor eszembe jut, a Cowboys hogy nézett ki pár nappal a meccsünk előtt, kb. Jerry Jones nem volt sérült, aztán mindenkit összeraktak.
Ez egy diszfunkcionális franchise minden szinten, mostmár tényleg. Nem baj, legalább lesz mire fogni a rossz játékot. Amennyit röhögünk a csoportriválisainkon, idén nálunk is annyi a "mókás" dolog.
Egyébként szerintem még így is simán nyerhetünk, nagyon túlértékelt ez a Seahawks. Ha rossz lesz az idő és ez zavarja Wilsont, akkor adott a lehetőség.
Hulkeinstein
Mennyi lesz Wilson leghosszabb megfutott first downja 3.-ra?
csipkelli
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Hogy lehet az, hogy az egész héten úgy készül a csapat, hogy játszik majd Jeffery és Agholor és utána egyik sem öltözik be?Ilyenkor eszembe jut, a Cowboys hogy nézett ki pár nappal a meccsünk előtt, kb. Jerry Jones nem volt sérült, aztán mindenkit összeraktak.
Ez egy diszfunkcionális franchise minden szinten, mostmár tényleg. Nem baj, legalább lesz mire fogni a rossz játékot. Amennyit röhögünk a csoportriválisainkon, idén nálunk is annyi a "mókás" dolog.
Egyébként szerintem még így is simán nyerhetünk, nagyon túlértékelt ez a Seahawks. Ha rossz lesz az idő és ez zavarja Wilsont, akkor adott a lehetőség.
Hulkeinstein
Mennyi lesz Wilson leghosszabb megfutott first downja 3.-ra?
több mint 6 éve
Se futni se passzolni nincs kinek.Ja, mert Sanderst azért húztuk a 2. körben, hogy néző legyen. Én komolyan nem értem, hogy nálunk miért vannak úgy kezelve a rookie-k, mint akik csak tanulnak idén. Az NFL másik 30 franchise-ában (leszámítva persze a Bengalst) az újoncok is hozzátesznek a játékhoz.
Janek
Ha nem képes egy 2. körös, eddig jól játszó futó elvinni a terhet az idény 11. meccsén, akkor kalap-kabát a teljes edzői stábnak. Az offensive line-t meg senki ne hozza fel, mert a liga legmélyebb line-ja ez papíron, ahol egy Dillard tud lenni a csere és Vaitai a tarcsi - ennél jobb soha nem lesz.
több mint 6 éve
Hogy lehet az, hogy az egész héten úgy készül a csapat, hogy játszik majd Jeffery és Agholor és utána egyik sem öltözik be? Ez egy diszfunkcionális franchise minden szinten, mostmár tényleg. Nem baj, legalább lesz mire fogni a rossz játékot. Amennyit röhögünk a csoportriválisainkon, idén nálunk is annyi a "mókás" dolog.
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 6 éve
Na akkor kb az egesz wr rb szekcio ki lesz herelve ma.Egy meccs amin nem kell izgulni.
több mint 6 éve
Biztos, ami biztos, én megrakom a Boyst egy kis pénzzel.
több mint 6 éve
Ott volt, hogy várható 😊 de legyen úgy és tessék megverni a Boyst is, hogy maradjon némi esélyünk 😊Hat ez semmit nem jelent..mivel kijelento modban irtad, ezert kerdeztem. De akkor csak vaklarma volt 😊Brady questionable vs. Cowboys with elbow injury, reportedly expected to playMindenesetre Brady és Edelman sem játszik a Dallas ellen vârhatóan.... BB fél, hogy megint velünk kelljen játszani a SBban és minden megtesz a kiiktatâsunkra 😀 😛Miert nem jatszanak?
dande
topin
Itt írnak Bradyről, hogy van erre esély illetve Edelmannal kapcsolatban is jött ilyen értesítés, de azt most nem találom.
dande
topin
több mint 6 éve
Hat ez semmit nem jelent..mivel kijelento modban irtad, ezert kerdeztem. De akkor csak vaklarma volt 😊Brady questionable vs. Cowboys with elbow injury, reportedly expected to playMindenesetre Brady és Edelman sem játszik a Dallas ellen vârhatóan.... BB fél, hogy megint velünk kelljen játszani a SBban és minden megtesz a kiiktatâsunkra 😀 😛Miert nem jatszanak?
dande
topin
dande
több mint 6 éve
Brady questionable vs. Cowboys with elbow injury, reportedly expected to playMindenesetre Brady és Edelman sem játszik a Dallas ellen vârhatóan.... BB fél, hogy megint velünk kelljen játszani a SBban és minden megtesz a kiiktatâsunkra 😀 😛Miert nem jatszanak?
dande
topin
több mint 6 éve
Mindenesetre Brady és Edelman sem játszik a Dallas ellen vârhatóan.... BB fél, hogy megint velünk kelljen játszani a SBban és minden megtesz a kiiktatâsunkra 😀 😛Miert nem jatszanak?
dande