NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
21
7
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 7 éve
Na Wentz épp ma nyilatkozta: egyértelmű célja, hogy az első héten ő kezdjen. Ehhez az előszezonban nem szükséges pályára lépnie, még ott is tud "pihenni". Mondjuk szerintem egy meccsen legaább azért nem ártana játszania, a "játék ízlelése" kedvéért.Én nem játszatném előszezonban. 4. meccsen sose játszanak kezdők, ott nincs értelme a dolognak, a 3. meccs és a szezonnyitó között pedig kb 2 hét van, ami ilyen sérülésnél számíthat. Szerintem bőven elegendő az edzés, főleg ha lesz közös edzés valakivel.
dande
több mint 7 éve
Na Wentz épp ma nyilatkozta: egyértelmű célja, hogy az első héten ő kezdjen. Ehhez az előszezonban nem szükséges pályára lépnie, még ott is tud "pihenni". Mondjuk szerintem egy meccsen legaább azért nem ártana játszania, a "játék ízlelése" kedvéért.
több mint 7 éve
Régen volt szó Wentz gyógyulásáról. Hogy halad a felépülése? Valakinek valami konkrét infó esetleg? Tudom, utána tudnék nézni, ha nagyon akarnék, de csekély angol tudásommal csak szenvednék, mire 1-2 cikket kibogarásznék... Vannak köztünk biztosan, akik követik a külföldi médiát.Állítólag teljesen rendben halad, alább linkeltem hogy már dobálgat. Nem siettetjük, idény kezdetre, előszezonra rendben lehet. Valószínű ennek függvénye a Foles trade is. Egy Luck sagába reménység szerint nem szaladunk bele.
MrMiksa
több mint 7 éve
Régen volt szó Wentz gyógyulásáról. Hogy halad a felépülése? Valakinek valami konkrét infó esetleg? Tudom, utána tudnék nézni, ha nagyon akarnék, de csekély angol tudásommal csak szenvednék, mire 1-2 cikket kibogarásznék... Vannak köztünk biztosan, akik követik a külföldi médiát.
több mint 7 éve
Eddig jó Bennett meg ő jók lesznek együtt.
több mint 7 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2018/04/15/report-eagles-daryl-worley-arrested-in-philadelphia/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Szerintem jól jártunk Jeffrey szerződésével.Landry most kapott 5 év 75 millát 47 garantálttal.
több mint 7 éve
Kár, hogy nem a 3. fordulóban 😊Jó az 1/1s QBval felálló Browns komolyabb erőfelmérő az idényre, mint ti 😛 😀
Wyatt
több mint 7 éve
Steelers Patriots Browns és Jets az előszezon ellenfelek ebben a sorrendben.
több mint 7 éve
Annyira hülyén hangzik, mint amilyen hülyén hangzott, hogy állandóan leírtak lenéztek s főképp lemázlistáztak minket. De, ha így is lenne, ez nem számít, akkor is mi nyertük a SB-t. Mindenki más mehet ahova akar. Erre próbálok utalni. 😊 😀Ezt nem lehet megunni 😊No offense, de mi ez a "Az NFL történelem legbénább, de akkor is SB győztesei 😊" rang? Kurva hülyén hangzik már bocs. Miért lennénk a legbénábbak?
twitter.com/Eagles/status/983003203137605632
dande
Rataxes
több mint 7 éve
Ezt nem lehet megunni 😊No offense, de mi ez a "Az NFL történelem legbénább, de akkor is SB győztesei 😊" rang? Kurva hülyén hangzik már bocs. Miért lennénk a legbénábbak?
twitter.com/Eagles/status/983003203137605632
dande
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 7 éve
Donnie Jones pedig úgy döntött még sem vonul vissza, ezért kiraktuk......
több mint 7 éve
Watkins-->Chargers. Legalább szimpatikus csapatba ment
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Na a GB Rdgers is érkezett igaz nem Áron de TE.
több mint 7 éve
csipkelli
4 010
Olyan helyen kellene elhullania egy QB-nak nyáron, ahol béna a backup, de a csapatot playoff kalibernek érzik. Hát, nem biztos, hogy lesz akkora mákunk, mint 2 éve. Esetleg Brady hirtelen visszavonul.
több mint 7 éve
Nem mondtam hogy nem ért ennyit 😉 csak azt hogy egy SB győztes SB MVP irányító legyen akár milyen rendszer fit, meg csere QB talán még ennél is többet ér 😛Nem csoda h Folest nem adjuk olyan könnyen....Pats most kapott első körtt Cooksért neg a 4.körért...És mi azon meglepő, hogy egy 24 éves, 4000 yardos WR-ért első kört kérnek? Tavaly is kb ez volt az ára. Mondjuk hozzáteszem ő játszott volna nálunk, sőt, lehet, 1. számú lett volna, nem úgy, mint Foles nálatok, szóval nekünk az 1. kör is jó, meg a maradás is 😊
Ez alapján Foles simán két első kör vagy első és második.
No de remélem marad még idénre.
dande
Egy irányító lényegesen többet ér persze, de ettől még Cooks ára bőven nem sok
Wyatt
több mint 7 éve
Nem csoda h Folest nem adjuk olyan könnyen....Pats most kapott első körtt Cooksért neg a 4.körért...És mi azon meglepő, hogy egy 24 éves, 4000 yardos WR-ért első kört kérnek? Tavaly is kb ez volt az ára. Mondjuk hozzáteszem ő játszott volna nálunk, sőt, lehet, 1. számú lett volna, nem úgy, mint Foles nálatok, szóval nekünk az 1. kör is jó, meg a maradás is 😊
Ez alapján Foles simán két első kör vagy első és második.
No de remélem marad még idénre.
dande
Egy irányító lényegesen többet ér persze, de ettől még Cooks ára bőven nem sok

több mint 7 éve
Kinek kellene Foles ahol hasznos is, meg ellenérték is van?Ahol Samu v Hidviz a qb avagy ahol megreccsen a starter qb a nyáron.
Eazzy
több mint 7 éve
Kinek kellene Foles ahol hasznos is, meg ellenérték is van?Szvsz TC-k után lesz vmi olyan pániktrade, mint ahogy anno Bradfordot elpasszoltátok Minnesotába.
Eazzy

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Kinek kellene Foles ahol hasznos is, meg ellenérték is van?
Don't talk the walk, Walk the talk!