Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 880 — a new hope (again)
Shawn meccs előtti beharangozója a first-downon.  www.first-down.hu/hirek/conference-round-beharangozo-falcons-at-eagles/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Greengo
Levitre ir, ben garland lesz az lg. A másik oldalt meg a tavalyi 5. körös schweitzer. Mack is sérüléssel küszködik, aaron donald bemutatta múlt héten mit kell csinálni 😊 mondjuk ryan elég jól kezelt az állandó belülről jövő nyomást.
A másik, hogy persze benne van, hogy dob ryan 3 intet, de a szezonbeli 12 intből 8 felpattanó vagy droppolt labdából született. Pont az említett hooper nem az 100%-osan enyves kezű. Meg alapvetően rengeteget droppolunk idén, asszem 4. legtöbbet a ligában vagy valami ilyesmi.
Ennyivel egészíteném ki a leírtakat 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Szerintem sajna benne van a blowout, mármint a Falcons részéről. Az offense kiábrándító volt az előző két meccsen, a Falcons defense pedig nagyon erős. Ha Pederson nem talál ki valami működő offense gameplant, megint ott fogunk állni, hogy a védelem 40 percet lesz pályán, ennyi időt védekezni Ryan, Jones, Freeman és társaik ellen nagyon necces.

Ha sikerülne beindítani a futójátékot az elején, már pozitívabban látnám a helyzetünket. Csak a Falcons D-fal is igen jó, a linebackereik szintén. A támadó- és védőfalak párharcát sztem hozni fogja a Falcons, és ez lesz (most is) a kulcs. Mindenesetre annyira nem rossz underdogként várni a meccset, mintha teljesen ráfeszülnék, legalább nem izgulok annyira és csak pozitív meglepetés érhet.

Úgy látom, hogy legalább két csapatrésztől ultra performance kell. A ST-ben benne van sztem, hogy hoz extra 7-10 pontot, de vagy a defensenek vagy az offensenek fel kell lépnie mellé. Összességében nem gondolom, hogy jobb csapat lenne a Falcons, de az tuti, hogy egészségesebbek. Ha jól látom a legkomolyabb hiányzójuk Andy Levitre guard, nálunk se kezdő QB, se kezdő LT, se kezdő MLB, se offense svájcibicska.
mustaine
Én pont azt érzem hogy a D-line erősen felül fogja múlni a Falcons O-linet, és a támadó falunkat is erősebbnek érzem a Falcons D-line-tól. Szerintem ez az ami megnyerheti a meccset nekünk. Az elkapóink jók, de nem igazán dinamikusak (Agholor kivételével), ezért kiemelt szerepe van a QB-nak, míg az Atlanta skill position játékosok szintén jobbak mint a back 7-nk.
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na ki tudja még ilyen szépen énekelni a Fly Eagles Fly-t?

www.facebook.com/SNFonNBC/videos/1521298597925487/
Shawn84
Szerintem ano néhány üveg bármi után kb ilyen artikuláltan tolja 😀

Nagy a csend pedig szombaton gameday. Ki mit gondol? Dougienak sikerul a csapatot felrázni az apátiából? A védelem hasítani fog vajon? No és BigV megérett egy palyoff meccsre? Ő amúgy jó vagy szar? Hol dicsérik hol meg azt írják posztján a legszarabb.
picksix
Szerintem Folesék nem lesznek elegek és nyer a Falcons
Wyatt
Szerintem is az egyik 1. kiemeléssel rendelkező csapat kiesik ebben a fordulóban...
tûzoltó
Én jobban örülnék, ha ti nyernétek 😊

több mint 8 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866

Shawn84

Nagy a csend pedig szombaton gameday. Ki mit gondol? Dougienak sikerul a csapatot felrázni az apátiából? A védelem hasítani fog vajon? No és BigV megérett egy palyoff meccsre? Ő amúgy jó vagy szar? Hol dicsérik hol meg azt írják posztján a legszarabb.
picksix
Wyatt
Szerintem is az egyik 1. kiemeléssel rendelkező csapat kiesik ebben a fordulóban...
több mint 8 éve

Shawn84

picksix

több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 334 — Chalk Dawk fan
Szerintem sajna benne van a blowout, mármint a Falcons részéről. Az offense kiábrándító volt az előző két meccsen, a Falcons defense pedig nagyon erős. Ha Pederson nem talál ki valami működő offense gameplant, megint ott fogunk állni, hogy a védelem 40 percet lesz pályán, ennyi időt védekezni Ryan, Jones, Freeman és társaik ellen nagyon necces.

Ha sikerülne beindítani a futójátékot az elején, már pozitívabban látnám a helyzetünket. Csak a Falcons D-fal is igen jó, a linebackereik szintén. A támadó- és védőfalak párharcát sztem hozni fogja a Falcons, és ez lesz (most is) a kulcs. Mindenesetre annyira nem rossz underdogként várni a meccset, mintha teljesen ráfeszülnék, legalább nem izgulok annyira és csak pozitív meglepetés érhet.

Úgy látom, hogy legalább két csapatrésztől ultra performance kell. A ST-ben benne van sztem, hogy hoz extra 7-10 pontot, de vagy a defensenek vagy az offensenek fel kell lépnie mellé. Összességében nem gondolom, hogy jobb csapat lenne a Falcons, de az tuti, hogy egészségesebbek. Ha jól látom a legkomolyabb hiányzójuk Andy Levitre guard, nálunk se kezdő QB, se kezdő LT, se kezdő MLB, se offense svájcibicska.

Szerkesztette: mustaine

több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 323 — Eagles fan
TO-kon sok fog múlni. Foles valószínű nem fogja tudni hiba nélkül lehozni meccset, meg a DEF is be fog nyelni pár nagy playt, de ha sikerülne szerezni pár labdát vagy a special team-nek virítani valamit akkor szerintem még az előző heti ATL ellen is lehet esélyünk.
marci88
Pont az lenne a lényeg, hogy minden szinten előre lépjen a csapat. Szeretném azt látni ettől a védelemtől, hogy nem engednek 14 pontnál többet felrakni az Atlantának és szeretném azt is látni, hogy Füles a jobbik formáját mutatja majd és felpakol 4 TD-t. 😊 Ha még a ST-től is jön vmi extra az már csak hab lesz a tortán.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
TO-kon sok fog múlni. Foles valószínű nem fogja tudni hiba nélkül lehozni meccset, meg a DEF is be fog nyelni pár nagy playt, de ha sikerülne szerezni pár labdát vagy a special team-nek virítani valamit akkor szerintem még az előző heti ATL ellen is lehet esélyünk.
több mint 8 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/24554216_1521296404592373_4874684170384703488_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=r_td2J-SWPAQ7kNvwFJ1T8a&_nc_oc=AdoWy0R5HKDS-8maR5rmUmsQohxt2Bv8q0Rj0fxZ6eW444PhscDVVqpSW2elEPEcYds&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=24Gmdx-V89Z1w4owryn2hQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af6UQ6nqL7HzP9EJjiXoNqKvptlGr8sWJ_lLYukGzM8Zag&oe=6A02EC51
741.364 Aufrufe · 14.364 Reaktionen | Two-year-old Shailyn is the cutest Philadelphia Eagles fan there ever was 😍 (via NBC10 Philadelphia) | Sunday Night Football on NBC
Two-year-old Shailyn is the cutest Philadelphia Eagles fan there ever was 😍 (via NBC10 Philadelphia)
több mint 8 éve
Shawn meccs előtti beharangozója a first-downon.  www.first-down.hu/hirek/conference-round-beharangozo-falcons-at-eagles/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 103 — Crafted with Pride in Philadelphia
Nagyon megnéztem volna ezt a playoffot Wentz-el azért, de reméljük ez csak a kezdet 😊
Cooltiszo
az majd jövőre 😊
egyébként a Giants elleni meccsen elég jól dobált Foles, gyanús, hogy ez csak úgy eltűnt a Raiders és Cowboys ellen, nem gondolom, hogy annyira simán kikapunk
szoros, kétesélyes meccset várok
több mint 8 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
szombaton 11 celsius lesz phillyben. ez kb 25 fokkal több, mint aminek örültem volna
több mint 8 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Nem tartom magunkat esélytelennek, bár esélyesnek se 😊 Foles kétarcú, ha jó napja van akkor reális esélyünk lehet nyerni, ha nem akkor nagyon szenvedős is lehet a vége mint az utolsó 2 meccsen. Bízok Dougban, hogy jó taktikát fog összerakni és elég lesz ez támadó oldalon egy stabil védelemmel párosítva.

Nagyon megnéztem volna ezt a playoffot Wentz-el azért, de reméljük ez csak a kezdet 😊
több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Hat szerintem. Pont oda irtal ahol mindenki szerint nyerni fog a csapat 😂

több mint 8 éve
obraz 170
Olvasgatva itt a megannyi külföldi szagértő szakértését, esélylatolgatását, amennyire lesajnálják mindenhol az Eaglest, csak szerintem fog nyerni a csapat? : D

Szerkesztette: obraz
több mint 8 éve
picksix Philadelphia Eagles 821

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 8 éve
Folestól én csak annyit kérek, a következő 3 meccsen játsszon jól, utána felőlem azt csinál amit akar 😛 😉
dande
Nyerje meg nekünk a SB-t egy első körért! 😀

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 952 — Így remélem megfelelek nektek.....
 twitter.com/Eagles/status/950053501987586048
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 952 — Így remélem megfelelek nektek.....
Folestól én csak annyit kérek, a következő 3 meccsen játsszon jól, utána felőlem azt csinál amit akar 😛 😉
több mint 8 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 545 — rabszolga
Eskin:
"The #eagles could have schedule announcement this week for coming season. They will know if they play in London. I’m told #NFL will announce this Thursday January 11 the matchups for London games. Eagles could play #jaguars or #titans there. "

So yeah, Eagles are away to the Jaguars next season, who will be playing in London.
Also the possibility of playing the Titans.
The announcement is on Thursday, when the Sixers are in London.
We have a British Running Back in Jay Ajayi.

Nem lenne rossz, ha jönne az Eagles.
több mint 8 éve
Remélem este mindenki az Északi Sasoknak fog szurkolni 😀
 www.bleedinggreennation.com/2017/8/8/16110096/buffalo-bills-lesean-mccoy-sean-mcdermott-anquan-boldin-philadelphia-eagles
Shady (remélhetőleg), Colt Anderson, Thornton, Poyer. (Jordan Matthews IR)
több mint 8 éve
"senki ellen se lennénk esélyesek"
Az jó!Titans sem volt az, Falcons sem volt az...
Invincible
A Falcons azért nem akkora meglepetés, jobbak ők, mint amit mutattak. Reméljük, ellenünk a gyengébbik formájukat veszik elő, s mi tudjuk levadászni őket nem ők minket. 😊
dande
A Titans jogos, a Falconsra nálunk 12 tippelőből heten raktak. Az szerintem nem meglepetés 😊

Mondjuk én a PO-tippekben ellenetek is a Falconsra raktam még tegnap, de hátha rám cáfoltok 😊

több mint 8 éve
Invincible
A Falcons azért nem akkora meglepetés, jobbak ők, mint amit mutattak. Reméljük, ellenünk a gyengébbik formájukat veszik elő, s mi tudjuk levadászni őket nem ők minket. 😊
több mint 8 éve
Invincible Philadelphia Eagles 870

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 8 éve
Falcons lett.
Én is úgy vagyok vele, hogy senki ellen se lennénk esélyesek.

Örülök, hogy nem a Saints lett. 2006 és 2013 még mindig fáj. Tőlük még egy PO vereséget nem tudtam volna elviselni. 😀

Remélem, hogy kurva hideg lesz és Ryanéket ez megzavarja. Valamint, hogy Foles varázsolni fog. 😀