Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 8 éve
Tavalyi PO-ból indultam ki, nem az alapszakaszból. A tàmadósornál is ott a potenciál, ki kellene hozni😁A defjük meg egy halom labdát szerez.Fast WillieHogy micsinálnak? A szezon második legkevesebb intjét szedtük 😀
peach
több mint 8 éve
A defjük meg egy halom labdát szerez.Fast WillieHogy micsinálnak? A szezon második legkevesebb intjét szedtük 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Nekem mindegy a peccet verjuk meg az SB-ben !Majd jövőre. | ? |
Janek
Amúgy csak halkan jegyzem meg, hogy az elmúlt 2 meccsen összesen nem tudtunk feltenni 25 pontot.Foles 6-ot hozott a konyhára. Komolyan azon agyaltam, hogy mennyi lehet a legtöbb pont amit egy D# feltett egy meccsen. Lehet meg kell döntenünk ezt a rekordot ha nyerni akarunk. 😊
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Nekem mindegy a peccet verjuk meg az SB-ben !
több mint 8 éve
Nem vagyok benne biztos, hogy Ryanék nem a PO-ban indulnak be. Ha Sark nem okoskodja túl, akkor Ryan rutinból feltesz kb bárkinek 300 y + és 20-25 pontot. Az alapszakasz csalóka, mert volt kb 10 felpattanó intje, meg egy kiló RZ fumblejük. Ha fejben rendbeteszik magukat és ezek minimalizàlódnak, veszélyesek lesznek. A defjük meg egy halom labdát szerez.Természetesen Sark miatt, Quinn remek HC. Nálunk a kulcs most egyértelműen az, hogy kevesebb pontot kapjunk, mint amennyit szerzünk - mert abból nem lesz sok. A Saints és a Rams is feltesz legalább 25 pontot a mostani formájában, az pedig sok lenne Foles-nak.Dan Quinn annyira szar edző v az OC rossz? Vagy még nem vette elő Shanny playbookját? Sztem ők és a Saints rossz matchup nektek a dupla RB + értelmes, tapasztalt QB-k miatt. A védelmeikről nem beszélve.A három lehetséges csapat közül kit "szurkoljunk be" ellenfélnek?Falcons. Ha nyernek, akkor azzal egyszerre kerüljük el a Ramset és a Saintset is. Emellett coacing fronton kijöhet a nagy előny, plusz ők az egyik legfáradtabb csapat, 1 héttel az LA túra után eljönni a philadelphiai fagyba nem lesz kellemes.
tûzoltó
Hulkeinstein
Fast Willie
Nem mondom, hogy a Falconst megverjük (Wentz sérülése óta azt mondom, hogy vége a szezonnak és nem nyerünk PO meccset), de nagyobb esélyünk van ellenük, mint az O gépek ellen. Egy meccsen bármi történhet persze, de a legnagyobb gond itt most az O, ezért minél rosszabb O jön szembe, annál nagyobb az esélyünk.
Hulkeinstein
A Rams és a Panthers nektek jobb ellenfél. Sztem Goff- nak McVay nem tud végig scriptelni ennyire éles meccseket, a váratlan szitukat pedig még nem làtja egyedül. A ti D-tek meg jól maszkírozza a nyomás irànyítottságàt pl.
A Carolina jó csapat, de idén Newton képes totàl szétesni erősebb ellenfelek ellen és az ottani védelmen befolyik a víz néhàny helyen = Thomas Davis öregszik, sec nem konstans, DL sem egy Great Wall. Szóval slugfestben jók lennétek.
több mint 8 éve
Természetesen Sark miatt, Quinn remek HC. Nálunk a kulcs most egyértelműen az, hogy kevesebb pontot kapjunk, mint amennyit szerzünk - mert abból nem lesz sok. A Saints és a Rams is feltesz legalább 25 pontot a mostani formájában, az pedig sok lenne Foles-nak.Dan Quinn annyira szar edző v az OC rossz? Vagy még nem vette elő Shanny playbookját? Sztem ők és a Saints rossz matchup nektek a dupla RB + értelmes, tapasztalt QB-k miatt. A védelmeikről nem beszélve.A három lehetséges csapat közül kit "szurkoljunk be" ellenfélnek?Falcons. Ha nyernek, akkor azzal egyszerre kerüljük el a Ramset és a Saintset is. Emellett coacing fronton kijöhet a nagy előny, plusz ők az egyik legfáradtabb csapat, 1 héttel az LA túra után eljönni a philadelphiai fagyba nem lesz kellemes.
tûzoltó
Hulkeinstein
Fast Willie
Nem mondom, hogy a Falconst megverjük (Wentz sérülése óta azt mondom, hogy vége a szezonnak és nem nyerünk PO meccset), de nagyobb esélyünk van ellenük, mint az O gépek ellen. Egy meccsen bármi történhet persze, de a legnagyobb gond itt most az O, ezért minél rosszabb O jön szembe, annál nagyobb az esélyünk.
több mint 8 éve
Dan Quinn annyira szar edző v az OC rossz? Vagy még nem vette elő Shanny playbookját? Sztem ők és a Saints rossz matchup nektek a dupla RB + értelmes, tapasztalt QB-k miatt. A védelmeikről nem beszélve.A három lehetséges csapat közül kit "szurkoljunk be" ellenfélnek?Falcons. Ha nyernek, akkor azzal egyszerre kerüljük el a Ramset és a Saintset is. Emellett coacing fronton kijöhet a nagy előny, plusz ők az egyik legfáradtabb csapat, 1 héttel az LA túra után eljönni a philadelphiai fagyba nem lesz kellemes.
tûzoltó
Hulkeinstein
több mint 8 éve
A három lehetséges csapat közül kit "szurkoljunk be" ellenfélnek?Falcons. Ha nyernek, akkor azzal egyszerre kerüljük el a Ramset és a Saintset is. Emellett coacing fronton kijöhet a nagy előny, plusz ők az egyik legfáradtabb csapat, 1 héttel az LA túra után eljönni a philadelphiai fagyba nem lesz kellemes.
tûzoltó
több mint 8 éve
A három lehetséges csapat közül kit "szurkoljunk be" ellenfélnek?
több mint 8 éve
Srácok, gáz vagyok ha idén kezdtem el követni az NFL-t és az Eagles mellett tettem le a voksom mint kedvenc? Nem számít ez Bandwagon cumónak?a Notre Dame nagyobb bandwagonság lenne, ha itthon hasonló arányban oszlanának meg az nfl és ncaa nézők, mint kint 😊
Pipuska Alcatraz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
picksixpersze, meg amúgy nincs olyan hogy de viszont, de olyan hogy ámbár olyan igen :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Srácok, gáz vagyok ha idén kezdtem el követni az NFL-t és az Eagles mellett tettem le a voksom mint kedvenc? Nem számít ez Bandwagon cumónak?valamikor el kell kezdeni, üdv nálunk. megértjük ha nem a browns-t választottad pl.
Pipuska Alcatraz
jó az ízlésed csapat terén, meg kell hagyni
de ha jövőre átmész a kovbojoknak drukkolni akkor majd örök harag. :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Hát jó, a sör megy, de nekem ez akkor is fura marad 😊Csak a virtuális sör challenge miatt:Hogy mi a bánatért használja mindenki, hogy „neadjisten” olyan szituációban, amikor pont az lenne a lényeg, hogy adjaisten. Mintha tényleg mindenki azt akarná, hogy nehogy jó legyen valami 😀Srácok, gáz vagyok ha idén kezdtem el követni az NFL-t és az Eagles mellett tettem le a voksom mint kedvenc? Nem számít ez Bandwagon cumónak?Én 2004-ben kezdtem el a ligát követni és arra a vagonra kapaszkodtam fel, valahol el kell kezdeni. 😊
Pipuska Alcatraz
Ezt, ha nekem egyszer valaki elmagyarázza, miért használja kb mindenki így, meghívom virtuális sörre, de legalábbis megköszönöm 😀WyattMire gondolsz? Hogy egybe van írva, vagy kisbetű vagy urambocsá csak a kifejezés úgy ámblokk?
picksix
Wyatt
A csekély bekövetkezési valószínűségre való önironikus reflektálás akarna lenni, ekkor a drukker kissé szégyelli magát, hogy teljes reménytelenségében álmodozni mer vagy hisz a csodákban.
picksix

több mint 8 éve
Csak a virtuális sör challenge miatt:Hogy mi a bánatért használja mindenki, hogy „neadjisten” olyan szituációban, amikor pont az lenne a lényeg, hogy adjaisten. Mintha tényleg mindenki azt akarná, hogy nehogy jó legyen valami 😀Srácok, gáz vagyok ha idén kezdtem el követni az NFL-t és az Eagles mellett tettem le a voksom mint kedvenc? Nem számít ez Bandwagon cumónak?Én 2004-ben kezdtem el a ligát követni és arra a vagonra kapaszkodtam fel, valahol el kell kezdeni. 😊
Pipuska Alcatraz
Ezt, ha nekem egyszer valaki elmagyarázza, miért használja kb mindenki így, meghívom virtuális sörre, de legalábbis megköszönöm 😀WyattMire gondolsz? Hogy egybe van írva, vagy kisbetű vagy urambocsá csak a kifejezés úgy ámblokk?
picksix
Wyatt
A csekély bekövetkezési valószínűségre való önironikus reflektálás akarna lenni, ekkor a drukker kissé szégyelli magát, hogy teljes reménytelenségében álmodozni mer vagy hisz a csodákban.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 8 éve
WTF. Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.Hogy mi a bánatért használja mindenki, hogy „neadjisten” olyan szituációban, amikor pont az lenne a lényeg, hogy adjaisten. Mintha tényleg mindenki azt akarná, hogy nehogy jó legyen valami 😀Srácok, gáz vagyok ha idén kezdtem el követni az NFL-t és az Eagles mellett tettem le a voksom mint kedvenc? Nem számít ez Bandwagon cumónak?Én 2004-ben kezdtem el a ligát követni és arra a vagonra kapaszkodtam fel, valahol el kell kezdeni. 😊
Pipuska Alcatraz
picksix
Wyatt
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Hogy mi a bánatért használja mindenki, hogy „neadjisten” olyan szituációban, amikor pont az lenne a lényeg, hogy adjaisten. Mintha tényleg mindenki azt akarná, hogy nehogy jó legyen valami 😀Srácok, gáz vagyok ha idén kezdtem el követni az NFL-t és az Eagles mellett tettem le a voksom mint kedvenc? Nem számít ez Bandwagon cumónak?Én 2004-ben kezdtem el a ligát követni és arra a vagonra kapaszkodtam fel, valahol el kell kezdeni. 😊
Pipuska Alcatraz
picksix

több mint 8 éve
Srácok, gáz vagyok ha idén kezdtem el követni az NFL-t és az Eagles mellett tettem le a voksom mint kedvenc? Nem számít ez Bandwagon cumónak?Én 2004-ben kezdtem el a ligát követni és arra a vagonra kapaszkodtam fel, valahol el kell kezdeni. 😊
Pipuska Alcatraz
Szerkesztette: picksix
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 8 éve
Srácok, gáz vagyok ha idén kezdtem el követni az NFL-t és az Eagles mellett tettem le a voksom mint kedvenc? Nem számít ez Bandwagon cumónak?S, ha igen akkor mi van, akkor is Eagles drukker maradsz nem? 😉 Ilyen alapon a fél NFLt követő bagázs gáz, mert a Patsnek drukkol 😉 😀
Pipuska Alcatraz
Nem is értem miért nem mazohista őrült vagy, hogy nem a Browsnak kezdtél el drukkolni?
De, ha kiesünk mindjárt itt az elején, az a te hibád lesz ám! 😊
Na jó, a fentieket felejtsd el, üdv a klubban!!!
több mint 8 éve
Mégis miért/mitől/hogyan nyerhetünk meccset a playoffban? Szerintem a befolyásoló tényezők amik előfordulhatnak és felénk billenthetik a mérleg nyelvét az alábbiak fontossági sorrendben:Ezt, ha nekem egyszer valaki elmagyarázza, miért használja kb mindenki így, meghívom virtuális sörre, de legalábbis megköszönöm 😀
1. védelem: Ha elit formát, neadjisten pontszerzéseket tud produkálni a védelmünk akkor bárki ellen lehet esély. Itt gondolok arra, hogy 20 pont alatt kell tartani az összes ellenfelet. Erre azért van esély de egy Hicks nagyon hiányzik.
picksix

több mint 8 éve
Az nem lehet hogy Foles "fantasztikus" játéka a terv része?Mert hát elemző legyen a talpán, aki ebből kivideózza hogy mire kell készülni.Meg lehet hogy előre akartuk engedni a Vikes-ot, hogy a döntő előtt mi már játszhassunk egyet Minneapolisban.(Csak a D véletlenül hozta az egyik meccset) 😊A sakkozás állandóan megy így az teljesen egyértelmű, hogy a kiemelés megszerzésével már fejben előre gondolkodott mindenki így nem akartak sokat megmutatni. Ettől még Foles teljesítménye szar volt. Ez egyrészt amiatt lehet, mert korlátozottak a képességei (értsd nem jó játékos) másrészt pedig egyre kisebb volt a tét. A Giants ellen megvolt a bye week, a Raiders ellen a kiemelés. Röpködtek a mínuszok, főleg a Boys ellen (-16 fokos hőérzet brrrrr). Az, hogy nem pörgött senki 100%-on biztosan kijelenthető.
Invincible
Viszont tervben reménykedni régen rossz, terv nincs, ezt megtanultam Kelly alatt amikor mindig abban reménykedtem, hogy a szar játék a terv része (naív voltam és fiatal 😀 )
Az utolsó meccseken mutatott játék és Wentz sérülése miatt szerintem egyértelműen underdog a csapatunk bárki ellen.
Mégis miért/mitől/hogyan nyerhetünk meccset a playoffban? Szerintem a befolyásoló tényezők amik előfordulhatnak és felénk billenthetik a mérleg nyelvét az alábbiak fontossági sorrendben:
1. védelem: Ha elit formát, neadjisten pontszerzéseket tud produkálni a védelmünk akkor bárki ellen lehet esély. Itt gondolok arra, hogy 20 pont alatt kell tartani az összes ellenfelet. Erre azért van esély de egy Hicks nagyon hiányzik.
2. hideg+hazai pálya: a rossz időjárási körülmények az esélyeket közelebb hozhatják. Mivel a hazai pálya biztosítva van ezért ez szinte garantált. Egy dome-hoz- vagy melegebb éghajlathoz szokott csapatot ez még jobban befolyásolhat. Az összes NFC playoff csapat ilyen.
3. szerencse: itt gondolok arra, hogy nem sz*patnak le minket a bírók, egy-egy ST villanás, jó irányba pattan a labda, sokszor ezen múlik.
4. offense: ép OL, jó playcall, futójáték, némileg feljavuló Foles. Ha Warmack-Seumalo bevetésre kerül sérülés miatt akkor vége mindennek.
Szerkesztette: picksix
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 8 éve
A velünk szembe jövő 16 csapatból 13-t megvertünk. Ezt senki el nem veszi tőlünk. Ott kellett lenni a játékokat megcsinálni a többi történelem.Egyébként is ha csak egy meccs erejéig, de élvezzük más nem számít. Fly Eagles!!!! 😊
m.youtube.com/watch?v=8uJvLKq8gmo
több mint 8 éve
Az nem lehet hogy Foles "fantasztikus" játéka a terv része?Mert hát elemző legyen a talpán, aki ebből kivideózza hogy mire kell készülni.Meg lehet hogy előre akartuk engedni a Vikes-ot, hogy a döntő előtt mi már játszhassunk egyet Minneapolisban.(Csak a D véletlenül hozta az egyik meccset) 😊
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 8 éve
Edzőkeringő fronton egyelőre jobb a helyzet a mi szempontunkból, mint vártam:Ha az Oaklandet levesszük Gruden miatt, akkor jelenleg 5 üresedés van:
- Giants
- Lions
- Bears
- Cardinals
- Colts
Egy meglepetés menesztést még várok azért, úgyhogy számoljunk 6-tal.
Azért az komoly lenne, ha a 6-ból 2 csapat is tőlünk választana, sok esélyt nem adok rá (bár amilyen mázlink van, ez lesz). Schwartz iránt egyelőre komolyabban csak a Giants érdeklődik, DeFilippo a népszerűbb. Jó lenne előléptetni OC-nak valami brutál fizuval, Reichnek meg kitalálni valami más role-t, vagy az sem baj ha elviszik, nem ő az agytröszt itt szvsz.