Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 8 éve
Esetleg, ha valakinek telne rá😊nflauction.nfl.com/iSynApp/auctionDisplay.action?auctionId=2038829
több mint 8 éve
Ráadásul Darby hivatalosan questionable státuszt kapott, tehát kb 50% hogy játszik. Ha bírja játsszon, de szerintem nélküle is állnia kell a sarat a secondarynek. A későbbiekben nagyobb szükségünk lesz rá, nehogy rásérüljön.
több mint 8 éve
No akkor must win, és ha sikerül és odafigyelünk 8-1-l is mehetünk bye-ra, ami óriási lenne, és szükség is lenne rá,. Mert pl a Dallas elleni meccsek mindig kemények, és a Hawks se tartozik kedvenc ellenfeleink közé.A holnapi meccs fontos eseménye még:
twitter.com/Eagles/status/922110613874147328
S esélyes, hogy Hicks is játszik LJ mellett. Az az sem rossz 😊
több mint 8 éve
Akkor most kibickedünk, aztán reméljük majd a Skins ellen is nyerünk 😊Fly Eagles!
több mint 8 éve
Maragos vezeti a csapatot special team szerelésekben. Meglátjuk ki tud majd a helyére lépni. Egyébként Kendricks is elég jó volt eddig ebben a csapatrészben is.

több mint 8 éve
direkt figyelem, a visszahordások nagy részénél ő robban az ellenség arcába, nagyon sokat szerel, és nagyon ritkán nyelünk be nagy játékot puntnál, kickoffnál. mindig is óriási jelentőséget tulajdonítottam neki abban, hogy van egy top 10, ha jó a rúgó, mint most, akkor top 5 ST-nk. nyilván ebben Fipp a guru, de utána nálam maragos követi.Maragos viszont ment IR-ra, ahogy várható volt. Kapitány és az egyik legjobb special teamer, komoly veszteség a speciális egységnek. Elvileg még visszahívható IR-ról. Gerry jött fel a helyére a PS-ból.Maragos sérülése engem nem nagyon izgat, nem kifejezetten kedvelem, eddig ST-ben sem volt túl extra. Ellenben Gerrynek draftolása óta szurkolok, remélem fasza playa lesz.
BleedingGreen
balintbaba
több mint 8 éve
boooMaragos viszont ment IR-ra, ahogy várható volt. Kapitány és az egyik legjobb special teamer, komoly veszteség a speciális egységnek. Elvileg még visszahívható IR-ról. Gerry jött fel a helyére a PS-ból.Maragos sérülése engem nem nagyon izgat, nem kifejezetten kedvelem, eddig ST-ben sem volt túl extra. Ellenben Gerrynek draftolása óta szurkolok, remélem fasza playa lesz.
BleedingGreen
balintbaba
Maragos volt a special team Herremans-a
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Maragos viszont ment IR-ra, ahogy várható volt. Kapitány és az egyik legjobb special teamer, komoly veszteség a speciális egységnek. Elvileg még visszahívható IR-ról. Gerry jött fel a helyére a PS-ból.Maragos sérülése engem nem nagyon izgat, nem kifejezetten kedvelem, eddig ST-ben sem volt túl extra. Ellenben Gerrynek draftolása óta szurkolok, remélem fasza playa lesz.
BleedingGreen
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Maragos viszont ment IR-ra, ahogy várható volt. Kapitány és az egyik legjobb special teamer, komoly veszteség a speciális egységnek. Elvileg még visszahívható IR-ról. Gerry jött fel a helyére a PS-ból.

több mint 8 éve
Coach Pederson announces that CB Ronald Darby will practice this week. Darby's status for Monday night against Washington remains unclear.
több mint 8 éve
Kezd nagyon nagy lenni a hype minden szinten. Egyrészt vhol érthető, másrészt reméljük nem üt vissza. Bár ennél nagyobb bajunk sose legyen 😊. Bízzunk benne s kitartunk koncentrációban s esetleg január/februárban is jók leszünk.Kezdtünk már 5-1-gyel nem is olyan rég, mégsem lett PO-belőle. Akkor azt mondtuk a bye week megakasztotta a lendületet. Most minden adott, 3 hazai meccs, utána bye week. Álmodjunk nagyot, legyen meg a 8-1 😊
De egyenlőre győzzünk a Skins ellen!
dande
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 8 éve
Kezd nagyon nagy lenni a hype minden szinten. Egyrészt vhol érthető, másrészt reméljük nem üt vissza. Bár ennél nagyobb bajunk sose legyen 😊. Bízzunk benne s kitartunk koncentrációban s esetleg január/februárban is jók leszünk.De egyenlőre győzzünk a Skins ellen!
több mint 8 éve
plusz Curry DT-nek is rotálható ha minden kötél szakad.Ha a skinst is elverjük akkor egész jó lesz a kedvem 😊
több mint 8 éve
Reméljük LJ felépül, mert ha nem, Kerrigannak megint nagy napja lehet ellenünk, és Wentz bajban lesz. Barnettet pedig a dicsérni kell, ha már kérdezve lett, hogy mi szükség volt rá. Nagyot játszott a Panthers ellen, főleg az utolsó negyedben. A late hitért nem hibáztatom, ott sztem simán a lendület vitte előre, ugrott a snapre, azt kapta el, s mire a sípszó "eljutott" hozzá, érzékelte volna, hogy áll a játék. nem tudott megállni. Ilyen előfordul. Így tovább. Azért nagy dolog, hogy DE posztra van közel 4 hasonlóan jó képességű játékos. Ez komoly fegyver (Long, Barnett, Graham, Curry).
Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
Ajjaj, nem igaz szerencsétlen Hicks....................................... simán all pro játékos lehetne, remélem azért még visszajöhet, és ez csak ideglenes megoldáswww.bleedinggreennation.com/2017/10/16/16485962/philadelphia-eagles-work-out-three-free-agent-linebackers-jordan-hicks-injury-donald-butler-spence?utm_campaign=brandongowton&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter
több mint 8 éve
Ünneplés az öltözőben. 😀www.facebook.com/brandon.tubbs.735/videos/10100606796782365/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Lehet Jernigant Brandon Williamshez hasonlítani, csak sosem játszottak ugyanazon a poszton. Körte-alma.
több mint 8 éve
Egy kis olvasni való. www.nj.com/eagles/index.ssf/2017/10/6_things_weve_learned_from_eagles_first_6_games_ca.html
Mondjuk még várnék azzal a DP COY címmel és Wentz elit státuszával is, de biztató, amit idén mutatnak, az tény 😊
S még egy kis csemege:
twitter.com/NFL/status/919386759753900032
több mint 8 éve
Williams '16ban 1 sack 4 TFL.Hasonlítsuk inkább Bennie Loganhez. 1 év / 8 millió.
Jernigan eddig idén 1.5 sack 5 TFL.
Ha már hozzá kell hasonlítani. Több lesz az 7-nél, jóval. Ha Schwartz ragaszkodik hozzá, ki fogjuk fizetni.
De a számokon túl, érzésre dominánsabbnak tűnik, mint tavaly Logan.
határbíró
több mint 8 éve
Azért így, hogy nyertünk, annyira nem rossz ezt csütörtöki játék 😊. Így most ennek szabadságával is nehéz kiválasztani, melyik meccset nézzem. A Skins meccse nyilván a legérdekesebb, de kiváncsi vagyok pl Watsonra is. No majd meglátjuk, hogy alakul.
több mint 8 éve
Williams '16ban 1 sack 4 TFL.Jernigan eddig idén 1.5 sack 5 TFL.
Ha már hozzá kell hasonlítani. Több lesz az 7-nél, jóval. Ha Schwartz ragaszkodik hozzá, ki fogjuk fizetni.
De a számokon túl, érzésre dominánsabbnak tűnik, mint tavaly Logan.
több mint 8 éve
Induljunk ki abból, hogy Brandon Williams kapott 5 évre 52,5 milliót tavaly. Na mármost ő egy jobb játékos, mint Jernigan. (ez elég egyértelmű abból, hogy őt fizette meg a Ravens, és a többi csapat is így fogja gondolni, mi elfogultak vagyunk.) Ilyenkor persze jöhet az az érv, hogy idén sokat javult és jobb játékos lett. Ezt nem cáfolom, viszint nézzük a számait:Hát, Cox évi 17 millós szerződést írt alá tavaly 155M-s cap idején. Jernigannek milyen számokat jósolsz kb 180 milliós sapkával számolva?Smith szerződés alatt van, de ingyen kivágható. Ha akarjuk, meg tudjuk tartani. Szerintem Jernigan sem lesz olyan drága, mint amit sokan várnak itt.Ez benne a szép, hogy ha bejön vmi változó ezek a játékosok újra top szinten teljesítenek. Vékony határ ez, de szerencsére most jól jövünk ki ebből.Jefferyre szerintem szükség lesz, mindig kell egy No1 WR, de félek Smithnek ez az első, és egyben az utolsó éve bár én nagyon bírom, egyszerűen luxus lenne, és nem lesz pénz rá. LGB-vel szerintem tuti hosszabbítunk.
Amúgy a sok 1 éves szerződés is lehet az oka a motiváltságnak..
Jernigant és LGB-t is meg kéne próbálni megtartani. Jernigan nagyon illik ebbe a falba és mi tagadás jó nézni ezt a front 4-t. LGB is illene ebbe a rendszerbe ha megvan előtte a megfelelő minőségű fal . A lejáró szerződésűek közül Smith és Jeffery pótolható lenne az eddig látottak alapján, de velük még azért meg kell várni a szezon végét, hogy teljes képet kapjunk. (nem hinném, hogy mindketten maradnának).
Greengo
Timmy ha így játszik őt is tuti bukjuk viszont.
eaglesmcnabb
Hulkeinstein
határbíró
6 meccs alatt 11 tackle, 1,5 sack, 0 deflected pass, 0 INT. Ez egész szezonra nézve kb. 30 tackle, 4 sack.
Futás ellen remek, de sokat segít neki is a front7 többi tagja. Ezek után én azt mondom, hogy évi átlag 7 millióért megtartható lesz, főleg ha lát potenciált a csapatban és adunk neki egy hosszútávút.
De ez csak az én véleményem, szerintetek miért fog 8-10M felett kapni?