Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Mi a francot tudott összekokszolni, nem nagyon értem én ezt....
több mint 9 éve
Öröm az ürömben😊Jöhet Kelly meg a rooke Vaitai....csodás lesz ha elmeszelikSebaj, a garantált részét bukta a szerződésének, ki lehet vágni retorzió nékül a továbbiakban.
a BGN azt is megpendíti, hogy ugye idén írt alá egy 6 éves hosszabbítást, pénze potenciális LT összeg, de ha 3xra is megbukik akkor 2 évet kap...
Persze fellebbez meg minden, de ennek ( plusz lehet az évnek is, ha Peters is out lesz, ahogy már most is az) már kb mindegy
zsojti
gyeek
Akkor csak két kezdő T kellene jövőre..megoldjuk...
több mint 9 éve
Jöhet Kelly meg a rooke Vaitai....csodás lesz ha elmeszelikSebaj, a garantált részét bukta a szerződésének, ki lehet vágni retorzió nékül a továbbiakban.
a BGN azt is megpendíti, hogy ugye idén írt alá egy 6 éves hosszabbítást, pénze potenciális LT összeg, de ha 3xra is megbukik akkor 2 évet kap...
Persze fellebbez meg minden, de ennek ( plusz lehet az évnek is, ha Peters is out lesz, ahogy már most is az) már kb mindegy
zsojti
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Jöhet Kelly meg a rooke Vaitai....csodás lesz ha elmeszelika BGN azt is megpendíti, hogy ugye idén írt alá egy 6 éves hosszabbítást, pénze potenciális LT összeg, de ha 3xra is megbukik akkor 2 évet kap...
több mint 9 éve
Now Johnson is confirming he's facing a suspension. Via Jay Glazer on Twitter:Just heard from Lane Johnson, says he took an amino acid that was approved but tested positive for peptide. Fighting it as well as company. You're responsible for what goes in your body but he insists it was approved. Waiting on B sample
több mint 9 éve
Kering olyan hír h Lane Johnson 10 meccsre elmeszelik.Akkor megint megbukott doppinggal
Beki
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
Na, jöhet Tobin a fal szélére. Peters bácsi állapota eldönti, melyik oldalra. Csodálatos szezonunk lesz!
több mint 9 éve
Ez se kutya: Eagles coach Doug Pederson confirmed 2015 second-round CB Eric Rowe is behind seventh-round rookie Jalen Mills on the depth chart.Bár annyira nem lep meg azért, mert Millst én sokra tartottam draft előtt is.
több mint 9 éve
Kering olyan hír h Lane Johnson 10 meccsre elmeszelik.Az egészen csodálatos lenne. Peters kb. 20 snapre lesz jó idén.
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kering olyan hír h Lane Johnson 10 meccsre elmeszelik.
több mint 9 éve
Nem mondtam, hogy tuti szopóágra kerül JM, de ha nem csalnak emlékeim az ex-Cowboys Anthony Spencer a második franchise tagje során 1 meccsen jelent meg egész szezonban és ugyanez volt a sérülése és rohadtul nem tudtuk ugyan mi a f*sz baja van. Ezért mondtam, hogy nem kivánom nektek a frusztrációt ami ezzel járhat.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Mondjuk tökmindegy hogy Matthwes sérült lesz a szezonra, ha fele annyi drop lesz mint tavaly, már nélküle is eredményesebb lesz a passzjáték.😀 Egyébként Randle nagyot megy az eddigi edzéseken, valszeg ő lesz wr1.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
az úgy kellemes. tehát a sok töketlen wr eink közül a legígéretesebb szopik :S
több mint 9 éve
Jordan Matthews csont-zúzódással kihagy 2-4 hetet. Nem szoktam híreket kukorékolni más csapatoktól mint a Cowboys, csak azt jegyzem meg, hogy nem kívánom nektek azt a szopást ami egy ilyen sérüléssel járhat ha nincs szerencséje a játékosnak. Akkor ugyanis az ilyen ártatlannak tűnő sérülés akár "microfracture" beavatkozássá is minősülhet.
több mint 9 éve
Az edzőtábor második hetén történtek:philly.blog.hu/2016/08/07/edzotabor_hirek_masodik_het#more9169022

több mint 9 éve
Fules csifz lett egy evre vetminertwww.sportingnews.com/nfl/news/michael-vick-cowboys-qb-tony-romo-backup-kellen-moore/sx2wm43fbi351q9jzyx6gc31t
Janek
kíváncsi vagyok, ennek mennyi a valóságalapja..
több mint 9 éve
Én nálam mindig is jó volt. Nagyon kedvelem, de csak szimplán a statisztikák meg a kinti cikkek alapján mondom, hoyg Swarcinál jó volt. Nálam amikor egészséges volt akkor imádtam a pályán. De nekem lehet szar az ízlésem 😊érdekes ez a McKelvin jól játszott dolog. Mindig is elégszar volt, de jó biztos nem, és egy 1.körös játékoshoz méltót sose tudott hozni. Erre most h visszatér régi edzőjéhez vmiért kitalálták h akkor ott régen a Billsben Schwartznál jó volt.Szerintem 90% ha egészséges marad. Ha megnézed Schwartz rendszerében a Billsnél remekül játszott, és úgy tűnik tudja hozni most is amit az öreg látni akar. Én úgy látom, hogy a legnagyobb kérdés, hogy Rowe vagy Carroll legyen a túloldali CB.Hírek a training camp első hetéből:Egyre több helyen olvasom, hogy McKelvin lehet a csapat első számú cornere. Mennyire látsz/láttok erre valós esélyt?
philly.blog.hu/2016/07/30/edzotabori_hirek#more8924846
BleedingGreen
Kicsit úgy érződött, hogy a karrierje nem igazán a felfelé ívelő stádiumban van erre most megtáltosodik?
Bazzani
Shawn84
braxa88
több mint 9 éve
Egyetértek,csak ne legyen így !!!!!! 😀érdekes ez a McKelvin jól játszott dolog. Mindig is elégszar volt, de jó biztos nem, és egy 1.körös játékoshoz méltót sose tudott hozni. Erre most h visszatér régi edzőjéhez vmiért kitalálták h akkor ott régen a Billsben Schwartznál jó volt.Szerintem 90% ha egészséges marad. Ha megnézed Schwartz rendszerében a Billsnél remekül játszott, és úgy tűnik tudja hozni most is amit az öreg látni akar. Én úgy látom, hogy a legnagyobb kérdés, hogy Rowe vagy Carroll legyen a túloldali CB.Hírek a training camp első hetéből:Egyre több helyen olvasom, hogy McKelvin lehet a csapat első számú cornere. Mennyire látsz/láttok erre valós esélyt?
BleedingGreen
Kicsit úgy érződött, hogy a karrierje nem igazán a felfelé ívelő stádiumban van erre most megtáltosodik?
Bazzani
Shawn84
braxa88
több mint 9 éve
érdekes ez a McKelvin jól játszott dolog. Mindig is elégszar volt, de jó biztos nem, és egy 1.körös játékoshoz méltót sose tudott hozni. Erre most h visszatér régi edzőjéhez vmiért kitalálták h akkor ott régen a Billsben Schwartznál jó volt.Szerintem 90% ha egészséges marad. Ha megnézed Schwartz rendszerében a Billsnél remekül játszott, és úgy tűnik tudja hozni most is amit az öreg látni akar. Én úgy látom, hogy a legnagyobb kérdés, hogy Rowe vagy Carroll legyen a túloldali CB.Hírek a training camp első hetéből:Egyre több helyen olvasom, hogy McKelvin lehet a csapat első számú cornere. Mennyire látsz/láttok erre valós esélyt?
BleedingGreen
Bazzani
Shawn84
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Mondjuk eleg sok cb-nek tud gondot okozni az emlitett wr trio..
több mint 9 éve
Teljesen megfelel erre a célra a kerete 😊 A secondary szerintem amúgy nem lesz rossz. a két safety sokat tehet hozzá, és nálam McKelvin és Caroll is teljesen vállalható játékosok. Nem beszélve a Rowe - Mills párosról, akik meg elég tehetségesek. Jó lesz ez ha egészséges tud maradni a banda.Mondjuk Schwartz inkább a nagyobb nyomás gyengébb secondary filozófiát nyomja mint fordítva.Várhatóan komolyabb rotálás lesz a Carroll, Rowe, McKelvin, Mills négyessel.Én nagyon kedvelem, de nem igazán lennék nyugodt, hogy évi kétszer találkozik az OBJ, Bryant, Jackson hármassal.Szerintem 90% ha egészséges marad. Ha megnézed Schwartz rendszerében a Billsnél remekül játszott, és úgy tűnik tudja hozni most is amit az öreg látni akar. Én úgy látom, hogy a legnagyobb kérdés, hogy Rowe vagy Carroll legyen a túloldali CB.Hírek a training camp első hetéből:Egyre több helyen olvasom, hogy McKelvin lehet a csapat első számú cornere. Mennyire látsz/láttok erre valós esélyt?
BleedingGreen
Bazzani
Shawn84
Bazzani
Shawn84
Bazzani