Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Motiváció. Vagy bejön, vagy nem, de egy próbát megér az Eaglesnek.És ez min segít?Ezért van ott Brian Dawkins. Kb ki is mondták hogy DGB miatt csatlakozott a közvetlen stábhoz.Steal ez a trade. Ahogy csak lehet,úgy huzkodtuk le most a Titánokat.Kelly tényleg nem lett sztárjátékos, viszont DGB gyenge, úgyhogy óvatosan a lehúzkodással... Nekünk kellett OL-be használható játékos, illetve nem kellett egy újabb 2. körös bust, szerencsére nektek kellett egy WR, úgyhogy egyelőre ennyi a történet. Nálunk egy 5. körös WR kijátszotta a kezdőből, mert az edzőtáborra túlsúllyal érkezett, sokat droppol és rosszul futja a routokat. De talán az új környezet jobb hatással lesz rá.
Először mikor olvastam nem akartam elhinni,azt hittem lemaradtam idő közben,és Kellyből hirtelen sztárjátékos lett pár hónap alatt. Veszteni nem veszíthetünk ezzel a trade-el,alig várom hogy lássam DGB-t,eddig is szurkoltam neki,ezután meg méginkább😀.
nesto28
Nandito
Shawn84
Amadeus91
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
És ez min segít?Ezért van ott Brian Dawkins. Kb ki is mondták hogy DGB miatt csatlakozott a közvetlen stábhoz.Steal ez a trade. Ahogy csak lehet,úgy huzkodtuk le most a Titánokat.Kelly tényleg nem lett sztárjátékos, viszont DGB gyenge, úgyhogy óvatosan a lehúzkodással... Nekünk kellett OL-be használható játékos, illetve nem kellett egy újabb 2. körös bust, szerencsére nektek kellett egy WR, úgyhogy egyelőre ennyi a történet. Nálunk egy 5. körös WR kijátszotta a kezdőből, mert az edzőtáborra túlsúllyal érkezett, sokat droppol és rosszul futja a routokat. De talán az új környezet jobb hatással lesz rá.
Először mikor olvastam nem akartam elhinni,azt hittem lemaradtam idő közben,és Kellyből hirtelen sztárjátékos lett pár hónap alatt. Veszteni nem veszíthetünk ezzel a trade-el,alig várom hogy lássam DGB-t,eddig is szurkoltam neki,ezután meg méginkább😀.
nesto28
Nandito
Shawn84
több mint 9 éve
Ezért van ott Brian Dawkins. Kb ki is mondták hogy DGB miatt csatlakozott a közvetlen stábhoz.Steal ez a trade. Ahogy csak lehet,úgy huzkodtuk le most a Titánokat.Kelly tényleg nem lett sztárjátékos, viszont DGB gyenge, úgyhogy óvatosan a lehúzkodással... Nekünk kellett OL-be használható játékos, illetve nem kellett egy újabb 2. körös bust, szerencsére nektek kellett egy WR, úgyhogy egyelőre ennyi a történet. Nálunk egy 5. körös WR kijátszotta a kezdőből, mert az edzőtáborra túlsúllyal érkezett, sokat droppol és rosszul futja a routokat. De talán az új környezet jobb hatással lesz rá.
nesto28
Nandito
több mint 9 éve
há ha nincs akarat nem lesz jobb úgysem.
több mint 9 éve
Steal ez a trade. Ahogy csak lehet,úgy huzkodtuk le most a Titánokat.Kelly tényleg nem lett sztárjátékos, viszont DGB gyenge, úgyhogy óvatosan a lehúzkodással... Nekünk kellett OL-be használható játékos, illetve nem kellett egy újabb 2. körös bust, szerencsére nektek kellett egy WR, úgyhogy egyelőre ennyi a történet. Nálunk egy 5. körös WR kijátszotta a kezdőből, mert az edzőtáborra túlsúllyal érkezett, sokat droppol és rosszul futja a routokat. De talán az új környezet jobb hatással lesz rá.
nesto28
Music City Miracle
több mint 9 éve
Steal ez a trade. Ahogy csak lehet,úgy huzkodtuk le most a Titánokat.Először mikor olvastam nem akartam elhinni,azt hittem lemaradtam idő közben,és Kellyből hirtelen sztárjátékos lett pár hónap alatt. Veszteni nem veszíthetünk ezzel a trade-el,alig várom hogy lássam DGB-t,eddig is szurkoltam neki,ezután meg méginkább😀.
több mint 9 éve
Ilyen néven nem volt maradása Phillyben 😊
több mint 9 éve
Ahh mar most imadom. Mar nagyon idegesitett Kelly ezzel a good guy filozofiaval, volt mikor raszta sem volt a keretben. Vegre megerkezett a mi fuvesunk is!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Vállalható? 😀 Konkrétan semmit nem adtatok, és mocsok nagyot nyerhettek. Nyilván ezért szar lesz itt 😀

több mint 9 éve
Vállalható csere szerintem. Hátha sikerül játékost faragni belőle.Kockáztatni lényegében alig kockáztatunk valamit. Kelly eddig sem volt jó, de a mostani előszezonbeli produkciója talán még rosszabb volt. Ugyanerre Barbre/Tobin/Gardner is képes, tök felesleges még egy ilyen ember. Nem lett volna meglepő, ha cutoljuk, és gondolom DGB-nek sem állt jól a szénája, így még megpróbáltak kapni érte is valamit. Gondolom nálunk az is közrejátszik, hogy a hírek szerint Seumalo kezdi megtalálni magát, így akár kezdhet is LG-ban, amely esetben Barbre menne a fal jobb szélére.
Először persze rostert kell fognia DGB-nek, de az elkapóinkat nézve, erre jó esélye van, jobb mint máshol lenne. Ebben az esetben valószínűleg a Givens/Randle/Huff hármasból valaki repülne, ami önmagában is örömmel töltene el. Gondolom Agholor most még utoljára megússza. Vicc, hogy Paul Turnernek esélye lehet bekerülni az 53-ba, lényegében úgy, hogy semmi különöset nem mutatott be eddig, viszont ő el tudja kapni a felé dobott labdát.

több mint 9 éve
Hát nem tudom, egyedül max a számai voltak korrektek, minden más nem. Iszonyat inkonzisztens volt, egy teljes meccsre képes volt eltűnni, rosszul futotta meg a route-okat... Persze volt hogy robbantott egy-egy meccsen, de sajnos nem ez lett rá a jellemző, nem véletlenül engedték el és a FA piac kezdetén nem is volt érte nagy kereslet. Persze okozhat szép pillanatokat az Eagles drukkereknek, de már most szinte csak negatív dolgokat mondanak róla ők is...Nagyon beválhatott Randle...Szerintem ez inkább szól Matthewsnak, akit már egy éve slotba kiabálnak be, valamint csodaelsőkörös Agholornak, aki lókakit sem mutat a hírek szerint, továbbra sem. Randle a Giantsben is egy korrekt #2 volt, nem neki kellett itt robbantania.
Asbee
Mindenesetre ez egy utolsó rúgás Kelly hagyatékába.
Stez
több mint 9 éve
DORIAL GREEN BECKHAM !!!! JHATALMAS DGB BUZI VOLTAM TAVALYELŐTT! ! ! +! +!!! TE JÓ ISTEN. HUHÚUHÚUÚHÚUHZÚUÚUÚÚUÚUÚUÚU
több mint 9 éve
Nagyon beválhatott Randle...Szerintem ez inkább szól Matthewsnak, akit már egy éve slotba kiabálnak be, valamint csodaelsőkörös Agholornak, aki lókakit sem mutat a hírek szerint, továbbra sem. Randle a Giantsben is egy korrekt #2 volt, nem neki kellett itt robbantania.
Asbee
Mindenesetre ez egy utolsó rúgás Kelly hagyatékába.
Szerkesztette: Stez
több mint 9 éve
Nagyon beválhatott Randle...
több mint 9 éve
Végre lesz itt egy elkapó. Csak őt ne csesszétek el 😛Őt már nem lehet hová rontani. Magas, néger, lyukaskezű. Nem egy DBecks.
Wyatt
több mint 9 éve
Eagles felült a Beckham vonatra a Giants után 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Itt van Vaitai meg Seumalo, pont nem kellett Kelly már. Én nagyon adom ezt a cserét. 😀Egyébként nyilván egyértelmű a lehetőség benne, reméljük beválik 😊
mustaine
több mint 9 éve
ott legalább nem droppol 😀Csak nem lesz aki dobáljon neki mert OL az nincs aki védje a kbt s még el is adunk egy embert belőle. Végül is😊lehet, hogy a falba jött 😊
dande
karmïgran
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Itt van Vaitai meg Seumalo, pont nem kellett Kelly már. Én nagyon adom ezt a cserét. 😀
több mint 9 éve
Csak nem lesz aki dobáljon neki mert OL az nincs aki védje a kbt s még el is adunk egy embert belőle. Végül is😊lehet, hogy a falba jött 😊
dande
több mint 9 éve
Csak nem lesz aki dobáljon neki mert OL az nincs aki védje a kbt s még el is adunk egy embert belőle. Végül is😊
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Philadelphia Eagles @Eagles TRADE: #Eagles acquire WR Dorial Green-Beckham from Tennessee in exchange for G/T Dennis Kelly. #FlyEaglesFly
több mint 9 éve
Vick simán tolta törött bordával, ki ez az anyámasszonykatonája?A simán azért kissé túlzás. Simán annyi fcs-vel, hogy azt se érezte volna, ha fejbe tobják egy féltéglával. A bordasérülülések többnyire nem komolyak, de nagyon brutál szúró fájdalommal járnak.
mustaine
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass