Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Cut a p.csába, mostmár idegesít ez a hikomat.... 😕
több mint 9 éve
Report: Byron Maxwell told the Eagles he was healthy but told the Dolphins he's hurtennyire durva az a vállsérülés?azt mondta hogy fekvőtámaszt egyáltalán nem tud csinálni, se súlyt emelni.
braxa88
Höri
több mint 9 éve
pihentesse, borogassa.nem sokadik hozzászólásod, amin őszintén nevettem 😊
Amadeus91
több mint 9 éve
pihentesse, borogassa.ennyire durva az a vállsérülés?azt mondta hogy fekvőtámaszt egyáltalán nem tud csinálni, se súlyt emelni.
braxa88
Höri
több mint 9 éve
ennyire durva az a vállsérülés?azt mondta hogy fekvőtámaszt egyáltalán nem tud csinálni, se súlyt emelni.
braxa88
több mint 9 éve
ennyire durva az a vállsérülés?
több mint 9 éve
Megprópáltuk elsózni őket, nem jött be 😛Kikót más csomagban még el lehet lőni ugyanoda akár
dande
több mint 9 éve
Nem. Max jovore.
több mint 9 éve
Ilyenkor nem lehet maxi penzet atszabni?Mert hogy alkalmatlan a munkara ezek szerint
több mint 9 éve
Megprópáltuk elsózni őket, nem jött be 😛
több mint 9 éve
Musztáng örül, Maxwell válla miatt meghiúsul az üzlet, marad Fernando is.
több mint 9 éve
A legutóbbi infók szerint elképzelhető, hogy meghiúsul a csere a Dolphinsszal Maxwell vállsérülése miatt. 😕
több mint 9 éve
Kérdés, hogy kiért mozogtunk fel 1/8-ra.Conklin vagy Hargreaves esetleg Ramsey ha benn marad. Ez ugrik be. Pláne ha Daniel is aláír.
mustaine
több mint 9 éve
twitter.com/howardeskin/status/707328874015813635

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Úgy tűnik valóban ez lesz:Doug Moore
@DMooreNFL
Ok, to finally clarify (per @AllbrightNFL):
#Eagles get 8th overall pick, 4th rd pick.
#Dolphins get 13th overall pick, Alonso & Maxwell.
több mint 9 éve
Az idei class jó de nincs kimagaslóan jó játékos sokÉn szvsz Eli Apple kb azt tudja mint VH3 ....itt a fő cél Maxi elzavarása lehetett
több mint 9 éve
Az a durva, hogy azt érzem ilyen-olyan megszólalásokból, elöl kb senkit nem éri meg draftolni 😊. Ilyen béna lenne az idei draft class?Közben az MW Schwartz reuninon elmarad, mert MW delfin lett évi 8 milláért......
Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Mondjuk a Bears meg a Buccaneers elé van értelme bemenni, mert Stanley > Conklin.
több mint 9 éve
Nehéz. Én az egyetlen értelmét a feltradenak így látnám csak. Ha valóban Maxwell megy miami, és ezzel feltradelünk 1/8 ra akkor draftolni Hargreavest. Én idénre nem látok más játékost akiért megérné be tradelnünk top10 be. Ha OT kell azt eredeti helyen is találunk. OG nemhogy top10 ben de eredeti helyünkön se jöjjön : D DE ért miért menjünk be? Mindkét oldalon meg van oldva szerintem bőven. Graham és Curry sem öreg, mögéjük depth meg jöhet későbbi körökben akár. WR is lenne elérhető eredeti helyen ha az kellene.Max még valóban az 1/8 at el tradelni 1.+2. körért. Ez még fasza ötlet.
több mint 9 éve
A Murray tradeől sem tudjuk még, hogy mi jön ki, érdekes lesz az is.
több mint 9 éve
A közvélemény az,hogy nincs top 2 játékosnál több ,van egy masszív 20-30 solid játékos,itt nem lehetett cél az 5 helyes felmenetel QB nem kell és ugye a SF az 1/7 ....
több mint 9 éve
Nekem is Hargreaves ugrott be elsőre, na mindegy majd meglátjuk. Sok értelmét nem látom egyelőre (inkább egy második kört kellett volna szerezni), de majd kiderül idővel.
több mint 9 éve
nee, azért mondjuk csak ne már. értem én hogy jó futó de 1/8 ra ne oda húzzunk már : DElliottért 😀Kérdés, hogy kiért mozogtunk fel 1/8-ra.remélem hargreavsért : D
mustaine
ano92
braxa88
több mint 9 éve
Bosa úgysem lesz elérhető. Meg amúgy minek(Lawsonra ugyanez). Conklin tán 13. helyen is elérhető lenne? Stanley meg szerintem egy nagy kupac szar.