Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Rózsi! Mit csinálsz baszod!? Ezek az ellenértékek a 0-val egyenlőek...Nem vagy kissé telhetetlen? 😀 Szerinted mit ért a tavalyi szerzemény a szezon végén? Vagy a másik kettő. Ha önmagában nem lenne óriási jutalom, hogy kipucolta Rózsaember a capet, öt hely előre az első körben óriási. Egy Hargreaves is simán kinézhet ott, nem kicsit jobb opció mint Maxwell.
Murrayért mit kaptunk? Náthát?!
Greengo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Rózsi! Mit csinálsz baszod!? Ezek az ellenértékek a 0-val egyenlőek...Murrayért mit kaptunk? Náthát?!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Támadófal. Akkor is, ha Petersnek van még kedve focizni 1 évet.
több mint 9 éve
Chase Daniel in the house:3. kör maximum és Brandon Allen. 1. körben a Cb esélyes. Legalább vannak jók.
twitter.com/MikeGarafolo/status/707611012598517760
Akkor már csak Sancheznek kell csapatot keríteni. Így nem tudom mi lesz a QB draftból, lehet semmi.
evergreen
több mint 9 éve
Chase Daniel in the house:twitter.com/MikeGarafolo/status/707611012598517760
Akkor már csak Sancheznek kell csapatot keríteni. Így nem tudom mi lesz a QB draftból, lehet semmi.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
az 5 helyes feltrade azért érdekes első körben mert a FA hivatalos nyitás előtt azt se tudni, hogy mik lesznek az átugrott csapatok hiányposztjai. (Meg azoké, akik előttetek maradtak).Gondolom Roseman számára az volt az elsődleges, hogy megszabaduljon Maxwell meg Murray szerződésétől, a többi meg már csak hab volt a tortán, amihez hajlandóak voltunk beáldozni a nem sokat mutató Alonso-t. Én azért elviseltem volna még azt a korábban pletykált plusz 3. vagy 4. kört, így egy picit soványnak tűnik. Annak meg lehet még örülhetünk is, hogy Murray-ért egyáltalán kapunk valamit. Állítólag a Dallas-szal is beszéltünk, de ők nem tudtak megfelelő ellenértéket szolgáltatni. Szerintem a végén meg lesz oldva, hogy 2. körünk is legyen. Az sem elképzelhetetlen, hogy direkt ezért mentünk feljebb, hogy valamivel csomagban elpasszoljuk egy 1. és 2. körért.
Nyilván a 8 jobb mint a 13, csak ebből semmire se tudunk következtetni.
Höri

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
az 5 helyes feltrade azért érdekes első körben mert a FA hivatalos nyitás előtt azt se tudni, hogy mik lesznek az átugrott csapatok hiányposztjai. (Meg azoké, akik előttetek maradtak).Nyilván a 8 jobb mint a 13, csak ebből semmire se tudunk következtetni.
több mint 9 éve
Azt gondolom tovább nő a ?im száma......
több mint 9 éve
Lájkolom 😊4. Körben helyet cserélünk a Titansl? Ennyi az ellenérték? Ne már......twitter.com/AlbertBreer/status/707606388743122944
A Kiko Maxwell tradnel a helycsere mellett olvastam már plussz 3. kört is, az már nem lenne rossz. De ez a Murray trade így viccnek lenne jó...
dande
braxa88
több mint 9 éve
4. Körben helyet cserélünk a Titansl? Ennyi az ellenérték? Ne már......twitter.com/AlbertBreer/status/707606388743122944
A Kiko Maxwell tradnel a helycsere mellett olvastam már plussz 3. kört is, az már nem lenne rossz. De ez a Murray trade így viccnek lenne jó...
dande
több mint 9 éve
Mekkora arc már, lassan ő lesz a példaképem! 8DReport: Byron Maxwell told the Eagles he was healthy but told the Dolphins he's hurtennyire durva az a vállsérülés?azt mondta hogy fekvőtámaszt egyáltalán nem tud csinálni, se súlyt emelni.
braxa88
Höri
Shawn84
több mint 9 éve
4. Körben helyet cserélünk a Titansl? Ennyi az ellenérték? Ne már......A Kiko Maxwell tradnel a helycsere mellett olvastam már plussz 3. kört is, az már nem lenne rossz. De ez a Murray trade így viccnek lenne jó...
több mint 9 éve
twitter.com/GeoffMosherNFL/status/707602950869356544

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Mennek az agymenések 😊Les Bowen @LesBowen 5 min5 perccel ezelőtt
Again there will be no change in compensation. So if reports are true that Eagles were moving up from 13 to 8 in 1st round, that's the deal
87 retweet 68 kedvelés
TootsMcPoopy
@TootsMcPoopy
@LesBowen How about DeMarco comp? Any chance of moving from 8 to 1?
több mint 9 éve
Schefter szerint marad az eredeti megállapodás, és nem változik a kapott ellenérték. De egyelőre csak első körös cseréről van szó. Kevésnek érezném nagyon.

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Sources tell me #Dolphins will clear Byron Maxwell on Physical and trade w #Eagles will go thru and be completed
több mint 9 éve
Na, mégiscsak lesz trade.
több mint 9 éve
import classcsak akkor ha autentikus floridai latin hölgyek nyalogatják a testrészeit. Sajnos ez Philly-ben megoldhatatlan.és nem is fog meggyógyulni? 😀ennyire durva az a vállsérülés?azt mondta hogy fekvőtámaszt egyáltalán nem tud csinálni, se súlyt emelni.
braxa88
Höri
braxa88
Höri
több mint 9 éve
csak akkor ha autentikus floridai latin hölgyek nyalogatják a testrészeit. Sajnos ez Philly-ben megoldhatatlan.és nem is fog meggyógyulni? 😀ennyire durva az a vállsérülés?azt mondta hogy fekvőtámaszt egyáltalán nem tud csinálni, se súlyt emelni.
braxa88
Höri
braxa88
több mint 9 éve
és nem is fog meggyógyulni? 😀ennyire durva az a vállsérülés?azt mondta hogy fekvőtámaszt egyáltalán nem tud csinálni, se súlyt emelni.
braxa88
Höri
több mint 9 éve
nagy kópé az öreg 😃Report: Byron Maxwell told the Eagles he was healthy but told the Dolphins he's hurtennyire durva az a vállsérülés?azt mondta hogy fekvőtámaszt egyáltalán nem tud csinálni, se súlyt emelni.
braxa88
Höri
Shawn84
több mint 9 éve
Cut a p.csába, mostmár idegesít ez a hikomat.... 😕
több mint 9 éve
Report: Byron Maxwell told the Eagles he was healthy but told the Dolphins he's hurtennyire durva az a vállsérülés?azt mondta hogy fekvőtámaszt egyáltalán nem tud csinálni, se súlyt emelni.
braxa88
Höri
több mint 9 éve
pihentesse, borogassa.nem sokadik hozzászólásod, amin őszintén nevettem 😊
Amadeus91