NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286

Wolff-on is van izom mostmár bőven......:pMcFumbles
Elküldhetné az edzés és étkezés programját 😀 Na meg a kesztyűjét is (bár elégedett vagyok az Adidasommal, noha két hónapja nem volt a kezemen sajnos 😕 )Eazzy
Hát az a tricepsz sem hiszem,hogy úgy került oda,hogy reggel felkelt,és odatermett😀. Mintha tavaly még nem lett volna így kib*szva a karja...Remélem a munka meghozza gyümölcsét,van benne potenciál,én elnézegetném a kezdőbe.😊

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us

Wolff-on is van izom mostmár bőven......:pMcFumbles
Elküldhetné az edzés és étkezés programját 😀 Na meg a kesztyűjét is (bár elégedett vagyok az Adidasommal, noha két hónapja nem volt a kezemen sajnos 😕 )

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve

Wolff-on is van izom mostmár bőven......:p

több mint 10 éve
Én egy feka QB-t akarok,kb mint Mcnabb,képességekkel együtt😊 na az a fain.
néz egyetemit ott sok vanShawn84
De egyetemiben nincs Eagles,es itt most arrol beszeltunk nem?😊

Vagy jöjjön át Skins fan-nak! 😀 Elvégre csak a képesség mag a bőrszín volt a kitétel, az eredményesség nem...😀nexion218
Ha kellek,beszélhetünk a trédelésem ügyében Kellyvel.Állítólag én is kiégtem az Eagles soraiból.(Ha 7.körös cetlit adtok értem,és magas fizut,beállok a sorba,és nyilatkozok Chipről,ha kell.😛 😀😀 )McFumbles
Először is az első Philly - Skins meccsen tesztelünk az eredménykövetőben (=próbajáték), majd pediglen lesz a szerződésedben egy záradék, hogy csak a fekák elleni rasszizmusról panaszkodhatsz, az indiánok verbális bántalmazásának létét pedig tagadnod kell. 😊nexion218
És mindeközben Only Girls privát afterparty-t kell szerveznem a csapatom logóját feltüntetve,a nőktől képet kérve,hogy lecsekkolhassam őket.McFumbles
Nyilván, de te csak szervező leszel, nem résztvevő...😛nexion218
Hát egy ilyen eseményen nem is tehetném meg,hogy részt vegyek,sajnos.😀 De a szerződést meg csak akkor fogadnám el,ha Mariotához hasonlóan,engem is engedne a vezetőség Hawaiion szörfözni.(Felőlem fizethetnek is,hogy eljussak oda😀)

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Kendricks-ért szerintem többet kapunk, ha kivárjuk amíg az ILB-k elkezdenek tizedelődni pár hét után a ligában 😊 Meg persze nálunk is megtörténhet a baj.

De én szeretném, ha a front7-ben már nem változna semmi. A rotációval és a szituációs emberekkel a passrush és a runD# is nagyon jónak ígérkezik. Főleg kell a mélység, ha a védők továbbra is 35-40 perceket lesznek a pályán.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan

Vagy jöjjön át Skins fan-nak! 😀 Elvégre csak a képesség mag a bőrszín volt a kitétel, az eredményesség nem...😀nexion218
Ha kellek,beszélhetünk a trédelésem ügyében Kellyvel.Állítólag én is kiégtem az Eagles soraiból.(Ha 7.körös cetlit adtok értem,és magas fizut,beállok a sorba,és nyilatkozok Chipről,ha kell.😛 😀😀 )McFumbles
Először is az első Philly - Skins meccsen tesztelünk az eredménykövetőben (=próbajáték), majd pediglen lesz a szerződésedben egy záradék, hogy csak a fekák elleni rasszizmusról panaszkodhatsz, az indiánok verbális bántalmazásának létét pedig tagadnod kell. 😊nexion218
És mindeközben Only Girls privát afterparty-t kell szerveznem a csapatom logóját feltüntetve,a nőktől képet kérve,hogy lecsekkolhassam őket.McFumbles
Nyilván, de te csak szervező leszel, nem résztvevő...😛

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bár mindent elviccelsz (legalábbis szerinted vicces), szóval nem tudom, hogy komolyan mondtad-e, de most nem igazán volt jó Bradford. Egyelőre leginkább a kommunikációval van baj, ami nem túl nagy meglepetés. A legszebb passz Barkley-é volt...

Maxwell két szép leütött lasztival nyitott -> hosszú karok.

Ryans - Alonso az első csapat két belső linbackere, Kendricks egyelőre második csapattal edz. (kezdődhet a csereteória és a sopánkodás)Eazzy
Ahogy jeleztem is irónia szándéka volt a szavaimban, jelezve hogy esély van rá, arról igyekszik szólni majd minden, Bradford jó, és csak az egészségén múlik a siker.

Igen miután ezt írtam, olvastam át a igazán cikket amiből kiderült, hogy nem ő volt a nap embere, így ezek szerint tévedtem, belátom 😀.

Drukkolok a csapatnak és Kellynek nagyon, mert kívülről!!!! szimpatikus embernek és nagyszerű szakembernek gondolom (ha van egyáltalán jogom ezt bármilyen módon is megítélni innen a fotelből), és biztos tudja mit miért tesz, csak nehéz kivárni a remények szerinti jó végeredményét.
több mint 10 éve
Régiek de marha jók!😀

több mint 10 éve
jav: evidensnek tűnik.

ezt a kelly embere dolgot sem értem teljesen. 53 kelly embere jöhet csak szóba? tudom, hogy szeretei demecot (mondjuk ebből is látszik, hogy nem olvas PFF-t), de hónapok óta megy a sus-kus, hogy kendricks trade-elve lesz, és azóta sem értem, hogy miért ő.jorge
Na mondjuk ez nekem sem tiszta. Kelly "embere",az,akit ő hozott ide? Mindenki más,aki előtte érkezett,és bevált,az nem az "embere" és mehet a levesbe?

több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
jav: evidensnek tűnik.

ezt a kelly embere dolgot sem értem teljesen. 53 kelly embere jöhet csak szóba? tudom, hogy szeretei demecot (mondjuk ebből is látszik, hogy nem olvas PFF-t), de hónapok óta megy a sus-kus, hogy kendricks trade-elve lesz, és azóta sem értem, hogy miért ő.
több mint 10 éve
úgy látszik, kihagytam egy részt az utolsó évadból. miért ennyire evidens, hogy a 24 éves kendricks lapát, és a 31 éves ryans kezd? a shady alonso csere óta abban vagyok, hogy 3-4 idényre megvan az ilb duó, és elég jó lesz.jorge
Ki mondta hogy ez evidens?

több mint 10 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
úgy látszik, kihagytam egy részt az utolsó évadból. miért ennyire evidens, hogy a 24 éves kendricks lapát, és a 31 éves ryans kezd? a shady alonso csere óta abban vagyok, hogy 3-4 idényre megvan az ilb duó, és elég jó lesz.jorge
mer ryansszel a kora ellenere iden hosszabbitottak, kendricks pedig nem kelly embere es tradeben lenne azert erteke.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve

És mindeközben Only Girls privát afterparty-t kell szerveznem a csapatom logóját feltüntetve,a nőktől képet kérve,hogy lecsekkolhassam őket.

több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
úgy látszik, kihagytam egy részt az utolsó évadból. miért ennyire evidens, hogy a 24 éves kendricks lapát, és a 31 éves ryans kezd? a shady alonso csere óta abban vagyok, hogy 3-4 idényre megvan az ilb duó, és elég jó lesz.
több mint 10 éve
 www.bleedinggreennation.com/2015/8/2/9086505/eagles-training-camp-practice-notes-sam-bradford-first-team-reps-mark-sanchez-quarterback-battle

Infók a mai edzésről. A lefordításra van igény?picksix
A lényeg úgyis mindig mindenhol az, hogy Bradford a fsza gyerek ha............. | egészséges tud maradni | 😀 (nyilván sarkítok). Egyébként köszi magam részéről guglival megpróbálok elboldogulni 😀dande
Bár mindent elviccelsz (legalábbis szerinted vicces), szóval nem tudom, hogy komolyan mondtad-e, de most nem igazán volt jó Bradford. Egyelőre leginkább a kommunikációval van baj, ami nem túl nagy meglepetés. A legszebb passz Barkley-é volt...

Maxwell két szép leütött lasztival nyitott -> hosszú karok.

Ryans - Alonso az első csapat két belső linbackere, Kendricks egyelőre második csapattal edz. (kezdődhet a csereteória és a sopánkodás)

több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Na mentem magam hergelni hozzánk. Mi még soha nem nyertünk semmit mégis nagyobb a bizakodás mint itt. 😉Bazzani
A merger óta mi sem, de mégis minden évben bizakodunk 😊

Nekem egyelőre az a problémám, hogy nem látok egyetlen játékost sem a csapatban Kelcen kívül, akit istenigazából kedvelnék.mustaine
Jordan Matthews ?Zach Ertz? Brent Celek ? Fletcher Cox ? Kendricks , Demeco ? Nemáár , csak van valaki ... akár a kézen álló Bennie Logan .. 😀😀

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor azért legyen itt ez is, mert egyébként én csíptem Boykint és sajnálom, hogy nem kap nálunk több lehetőséget... de ez van én már kezdek ezekhez a tradekhez hozzászokni 😀

www.bleedinggreennation.com/2015/8/2/9086951/brandon-boykin-comments-chip-kelly-steelers-trade-conditional-pick-training-camp
több mint 10 éve
 www.bleedinggreennation.com/2015/8/2/9086505/eagles-training-camp-practice-notes-sam-bradford-first-team-reps-mark-sanchez-quarterback-battle

Infók a mai edzésről. A lefordításra van igény?picksix
A lényeg úgyis mindig mindenhol az, hogy Bradford a fsza gyerek ha............. | egészséges tud maradni | 😀 (nyilván sarkítok). Egyébként köszi magam részéről guglival megpróbálok elboldogulni 😀
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814

Infók a mai edzésről. A lefordításra van igény?

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
Invincible
utóbbi.sorry

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Így gondoltad?

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy játékos hiányzik a 90-es kerethez. Na, Kelly meglépi, hogy "fehér" játékost igazol?😊tûzoltó
egy németet 😕)Invincible
Hát Werner eladó szerintem.Sixo67
Első körért bármikor. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ha ez az ára Maroita szövevényes megszerzési hadműveletének ám legyen 😛 :d

Szegény Bleeding írhatod újra az elemzésed erre vonatkozó részét Javaslom cseréld le a belső informátoraidat a csapatnál akkor nem futsz bele ilyenekbe 😉

Egyébként meg sok sikert neki a Steelersnél.

Szerk: most nézem Mariota már aláírt, sebaj majd jövőre 😀
több mint 10 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
gyapotszedő indián csapathoz nem igazolnak sasoktól!ano92

Világos...😛

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
gyapotszedő indián csapathoz nem igazolnak sasoktól!