Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
 @howardeskin

I'm getting many indications Tim Tebow is among the cuts by #eagles. Chip Kelly looking for QB and possible OL help.
zsojti
Ez mondjuk.elég érdekes. Nem.mimdegy, ki a harmadik qb? (Arizonat leszamitva). Viszont a scouting csapatot vezethette volna, elvégre van legalább három mobilis qb aki poba kerülhet...

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
S Ed Reynolds

DB Jaylen Watkins

Ilyen mély a sec ?
Janek
Mint a kút, olyan mély... 😀

Majd a gyakorló csapatba visszajönnek.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 054 — Apu ökölbeszorított keze
S Ed Reynolds

DB Jaylen Watkins

Ilyen mély a sec ?

több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 @howardeskin

I'm getting many indications Tim Tebow is among the cuts by #eagles. Chip Kelly looking for QB and possible OL help.
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Szóval elég egyértelmű,hogy Tebow rosteren marad. (Ha nem jön RGIII),hol vannak azok akik lehurrogtak,mert azt mondtam,szerintem lesz esélye beleférni a keretbe?
greaze
Szerintem te rosszul emlékszel , akkor te arról beszéltél , hogy vannak nála gyengébb kezdő irányítók az Nflben. Nagy különbség van a 2 állítás között.

több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 103 — Crafted with Pride in Philadelphia
Szóval elég egyértelmű,hogy Tebow rosteren marad. (Ha nem jön RGIII),hol vannak azok akik lehurrogtak,mert azt mondtam,szerintem lesz esélye beleférni a keretbe?
greaze
kellemesen töltik a hétvégéjüket
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286

több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 103 — Crafted with Pride in Philadelphia
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000521865/article/super-bowl-50-predictions-packers-colts-among-picks Ketten is azt mondják hogy az Eagles Superbowlt játszik idén (azt jósolják) és mind ketten azt mondják meg is nyerjük . Szóval nem értem én miért ne lehetnék optimista 😀
Petikievak01
Maxwell már 2 hónapja megmondta (:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/wr0lktss6diipw44b91q
Byron Maxwell guarantees Eagles make Super Bowl 50
New Eagles cornerback Byron Maxwell is confident he'll make a third straight Super Bowl, saying, "You can take that as a guarantee." Then again, what's he supposed to say?
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/cpaonjmhuydwzxucvg1d
Super Bowl 50 predictions: Packers, Colts among picks
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
Ketten is azt mondják hogy az Eagles Superbowlt játszik idén (azt jósolják) és mind ketten azt mondják meg is nyerjük . Szóval nem értem én miért ne lehetnék optimista 😀

több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Nem hivatalos cut:

DE Brian Mihalik

OG John Moffitt

P Kip Smith

WR Rasheed Bailey

OG Julian Vandervelde

WR Quron Pratt

TE Andrew Gleichert

LB Deontae Skinner

OL Brett Boyko

DL Travis Raciti

OL Malcolm Bunche

S Chris Prosinski

CB Randall Evans

RB Raheem Mostert

TE Eric Tomlinson

S Ed Reynolds

DB Jaylen Watkins
több mint 10 éve
Bár ugye még semmi nem hivatalos, de azt lehet olvasni watkins-t is áruljuk, ill ha nem jön össze akkor cut..
Érdekes szitu lenne ..és nem túl bíztató a biggers es az udafa rice cseresor..
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 334 — Chalk Dawk fan
sajnos Mostert is ment, szerintem waiverről elviszi más csapat.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 947 — Így remélem megfelelek nektek.....
Yes Yes Yes!!!!!!!!!!!!!!! Azért Kelly még messze van Reidtől, hol van az a 2. kör 😛 😀

Szuper nagyon tetszik Tebow in the House (remélem)
dande
RGIII 😛
Shawn84
Ja persze Kelly rasszista, nem tudtad 😀 esélytelen 😀
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Yes Yes Yes!!!!!!!!!!!!!!! Azért Kelly még messze van Reidtől, hol van az a 2. kör 😛 😀

dande
RGIII 😛
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 947 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Mindegy jegy elkelt közben a holnapi Penn State @ Temple meccsre (kickoff 21:30), amit ugye a Lincoln Financial Fielden rendeznek
baggio
Na és persze nem nélkülem. Csak sajnos nem a helyszínen.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Mindegy jegy elkelt közben a holnapi Penn State @ Temple meccsre (kickoff 21:30), amit ugye a Lincoln Financial Fielden rendeznek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 48 347 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért Kelly nagy zseni, hogy sorra adogatja el azokat a játékosokat, akikről egyértelmű, hogy nem tervez.
Általában a csapatok az ilyeneknél kivárják, hogy kivágja őket az FO, de Kelly mindig talál egy gárdát, ahová elpasszolhatja a fölösleget.

több mint 10 éve
Cardinals agreed to trade conditional 7th-rd pick to Eagles for Matt Barkley, per source. Eagles get pick if Barkley on roster for 6 games.
több mint 10 éve
Az Arizona érdeklődik Barkley iránt
baggio
Hoho el is vitték!!!!
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 054 — Apu ökölbeszorított keze
El is vitte

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Az Arizona érdeklődik Barkley iránt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Állítólag Kelly érdeklődik RGIII után😊
greaze
Ja, végülis 3.2 misit a hülyének is megér... vagy csak annak. (:
gyeek
Ha jön, 2 en már biztos örülünk neki a topicban,bár én személy szerint csak annak hogy dreadlocks nigga lesz a QB rosteren. 😀

több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 696 — Grady Judd fan
Állítólag Kelly érdeklődik RGIII után😊
greaze
Ja, végülis 3.2 misit a hülyének is megér... vagy csak annak. (:

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Boyko és Bunche is ment ... fogy az a remek OL depthünk
prosinki out hmm pedig nem volt rossz TC-je ...