NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
41
7
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem fog annyira hianyozni a jateka sajna, marmint nekem igen de a csapatbol annyira nem. Kar erte, de vedheto csere. Chip emberei lesznek ez teny de igy mast nem is lehet majd hibaztatni.
Kerek mindenkit h varja meg legalabb az elso 4 meccset az ektelen szidalmakkal.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
felkészül Kendricks, ezek után meglepne, ha idén is itt játszana, ráadásul sokkal komolyabb ellenértéket sem kellene érte fizetni sztem (holott többet ér)
több mint 10 éve
Nolan Carroll is now the Eagles’ longest tenured cornerback.összeszokott egység 😊
több mint 10 éve
Ha a jobb éve nem 2013-ban van, akkor talán többet kaphattunk volna érte, de így egy nálunk csak slotban játszó CB-ért kb. ennyi a realitás. Reméljük sokat tud játszani, és akkor lesz belőle egy 4. kör, ha meg nem, akkor tényleg ennyit ért. Jövőre valószínűleg elment volna, Maxwell és remélhetőleg addigra már Rowe mellett úgysem játszott volna a szélen. 4/5. körös kompenzációs picket kaphattunk volna érte egy évvel később, jó esetben, és ha megfelelően alakulnak az igazolások.JaCorey Sheperd és főleg Randall Evans örülhet, így már Evansnak is reális esélye lehet.

több mint 10 éve
Csip Kelli kérlek,ne vágd ki : Nolan Carroll,Bradford,Cooper,Maehl,Maragos,Prosinski,Barkley,ők a kedvenceim,léccilécci.Helyettük inkább tradeld el 2048 as draft 6-7.körös cetliért,vagy csak simán cutold őket,ők nem fontosak úgy sem,nem is szeretem őket: Peters,Sproles,J.Matthews,Barwin,Ryans,Thornton,Celek,Ertz,Jenkins,Logan.(Tudatalatti ösztönző)
több mint 10 éve
Tudtam ,hogy betalálsz ezzel....xD 😒 😀😀 😀😀😀RataxesMiért kéne?😮McFumblesHa lesz időd (és kedved), Brandon Boykinről kérnék egyet,ha szabad.köszönöm😊McFumblesCsak aztán nehogy cserélni kelljen még a szezon előtt 😊Rataxes
több mint 10 éve
😀Miért kéne?😮McFumblesHa lesz időd (és kedved), Brandon Boykinről kérnék egyet,ha szabad.köszönöm😊McFumblesCsak aztán nehogy cserélni kelljen még a szezon előtt 😊Rataxes
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Ki vagyok akadva mostmár tényleg.!!!!!!!! Felháborító. A kedvenc Cornerem lett elküldve! Az összes kedvenc játékosom elküldi Kelly az összes kedvenc posztomon.! Mit művel ez az Oregonb*zi?? Bárkiről írok itt,hogy a kedvencem,azt Eltradeli vagy cutolja Kelly. MOSTANTÓL Cooper a kedvencem!!!!!!!csak cutoljuk már.Üdv a klubban 😊CHIP KELLY GET THE FUCK OUT FROM PHILLY NIGGA!McFumbles
több mint 10 éve
A kedvenc csapatom és sírok rajta a röhögéstől. Egyre szánalmasabbak vagyunk! Nolan Caroll maradhat,de a liga egyik legjobb Slot Cornere nem. Mire megy ez ki????
több mint 10 éve
Ki vagyok akadva mostmár tényleg.!!!!!!!! Felháborító. A kedvenc Cornerem lett elküldve! Az összes kedvenc játékosom elküldi Kelly az összes kedvenc posztomon.! Mit művel ez az Oregonb*zi?? Bárkiről írok itt,hogy a kedvencem,azt Eltradeli vagy cutolja Kelly. MOSTANTÓL Cooper a kedvencem!!!!!!!csak cutoljuk már.
több mint 10 éve
Eagles traded CB Brandon Boykin to PittsburghShawn84Lassan Shepherd játék nélkül a kezdőbe "verekszi" magát. 😊
több mint 10 éve
Van helyette más (Shepherd, Watkins vagy Thurmond is nickel CB poszton játszott korábban), jövőre pedig úgysem hosszabbítottuk volna meg a szerződését. Szerintem védhető csere.
több mint 10 éve
Ez most komoly erre kell felkelni?Értem én hogy nem egy magas corner de akkor is amilyen secondary van nálunk bőven befért volna.Eddig bíztam Kellyben tudja mit csinál de egyre jobban kétlem!
több mint 10 éve
Eagles traded CB Brandon Boykin to Pittsburgh for a conditional 5th round draft choice in 2016. Eagles announced.The 5th round pick the #Eagles will receive can be as high as a 4th round pick depending on playing time for Boykin this season, per source.
több mint 10 éve
Wolff,szerintem egész jó S, Thurmond is kiváló,csak hát ugye 1 szezont nem tudott végigjátszani egészségügyi problémái miatt. Én csipem Wolff-ot.Remélem elöbb kerül a kezdő játékosok közé,mint anno Nate Allent😀.Komolyan meglepődnék, ha Wolff a tavalyi száműzetés után egyáltalán rosterre kerülne.mustaineÚj edző, új módszerek új remények. Jenkins a saintsben volt kutyaütő, nálunk meg szinte hihetetlen fejlődésen ment keresztül. Jobban feküdt neki az edzés a rendszer minden. Wolffot nem írnám le, főleg mert sérülések is hátráltatták, de biztos, hogy nem túlságosan jók az esélyei. Bár az 53-at szerintem megcsípi azért.Shawn84
több mint 10 éve
Végre kezdődik a TC, itt a védelem előretekintője:philly.blog.hu/2015/08/01/edzotabor_elott_vedelem#more7671468

több mint 10 éve
Komolyan meglepődnék, ha Wolff a tavalyi száműzetés után egyáltalán rosterre kerülne.mustaineÚj edző, új módszerek új remények. Jenkins a saintsben volt kutyaütő, nálunk meg szinte hihetetlen fejlődésen ment keresztül. Jobban feküdt neki az edzés a rendszer minden. Wolffot nem írnám le, főleg mert sérülések is hátráltatták, de biztos, hogy nem túlságosan jók az esélyei. Bár az 53-at szerintem megcsípi azért.
több mint 10 éve
Komolyan meglepődnék, ha Wolff a tavalyi száműzetés után egyáltalán rosterre kerülne.
több mint 10 éve
Hékás. Safety poszton van ám még egy Earl Wolff-unk is,ne felejtse el senki😛 Átlagos képességekkel rendelkező játékos, fiatal,és 2 éves tapasztalata van az NFL-ben.Elöbb állítanám be őt,mint a két Chris NEMPROsinskit illetve Maragost.^_^ 😊McFumblesWolff még sérült? Úgy rémlik. Prosinski és Maragos egyértelmű ST nem hinném, hogy S-ként szerephez jutnának. Szerintem Jaylen Watkins lesz a csere safety.
Szoktál olvasni a csapattal kapcsolatos oldalakat, írásokat? Lehetne, hogy egy kicsit tárgyilagosabb hozzászólásokkal örvendeztetnél meg minket? Vagy inkább kérdezz és itt választ kapsz az biztos. Itt sokat megy a poénkodás de attól még nem egy vicc topic.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Hékás. Safety poszton van ám még egy Earl Wolff-unk is,ne felejtse el senki😛 Átlagos képességekkel rendelkező játékos, fiatal,és 2 éves tapasztalata van az NFL-ben.Elöbb állítanám be őt,mint a két Chris NEMPROsinskit illetve Maragost.^_^ 😊
több mint 10 éve
Mától a károgó varjú a madarunk,nem a Swoop.Idáig azt hittem, hogy sas a Philadelphia madara, és nem a "károgó varjú" ..., ezért én inkább azt mondom, repüljenek a Sasok a szezonban!tûzoltóHaszontalan nem túl értékes olvasmány de így az offseason vége felé még belefér a megosztása:Hát márpedig lesz Bradford ACL, és Mccoy ugyan úgy hasítani fog.A Secondary pedig rosszabb mint tavaly,szóval ez is beteljesülhet. Kezdenék Chip helyébe félni, még a végén megint jönnek majd a Chip Kelly Get The Fuck Out From Philly táblák.McFumbles
Kelly 5 legroszabb rémálma:
1. Sam Bradford újra ACL sérülést szenved
2. Nick Foles playoffba vezeti a Rams-et
3. A védelem nem lesz jobb
4. LeSean McCoy vezeti a ligát futásban
5. Lurie eladja a csapatot Howie Rosemannek
www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/07/here_are_chip_kellys_5_worst_nightmares.htmlpicksix
több mint 10 éve
Ugyan annyi esély van arra hogy beválik az átalakítás mint hogy nem!Egyet ne felejtsünk eddig se nyertünk (sajnos) semmit, vesztenivalónk nincs!!!!!!
több mint 10 éve
Idáig azt hittem, hogy sas a Philadelphia madara, és nem a "károgó varjú" ..., ezért én inkább azt mondom, repüljenek a Sasok a szezonban!Haszontalan nem túl értékes olvasmány de így az offseason vége felé még belefér a megosztása:Hát márpedig lesz Bradford ACL, és Mccoy ugyan úgy hasítani fog.A Secondary pedig rosszabb mint tavaly,szóval ez is beteljesülhet. Kezdenék Chip helyébe félni, még a végén megint jönnek majd a Chip Kelly Get The Fuck Out From Philly táblák.McFumbles
Kelly 5 legroszabb rémálma:
1. Sam Bradford újra ACL sérülést szenved
2. Nick Foles playoffba vezeti a Rams-et
3. A védelem nem lesz jobb
4. LeSean McCoy vezeti a ligát futásban
5. Lurie eladja a csapatot Howie Rosemannek
www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/07/here_are_chip_kellys_5_worst_nightmares.htmlpicksix