NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
41
7
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Haszontalan nem túl értékes olvasmány de így az offseason vége felé még belefér a megosztása:Hát márpedig lesz Bradford ACL, és Mccoy ugyan úgy hasítani fog.A Secondary pedig rosszabb mint tavaly,szóval ez is beteljesülhet. Kezdenék Chip helyébe félni, még a végén megint jönnek majd a Chip Kelly Get The Fuck Out From Philly táblák.
Kelly 5 legroszabb rémálma:
1. Sam Bradford újra ACL sérülést szenved
2. Nick Foles playoffba vezeti a Rams-et
3. A védelem nem lesz jobb
4. LeSean McCoy vezeti a ligát futásban
5. Lurie eladja a csapatot Howie Rosemannek
www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/07/here_are_chip_kellys_5_worst_nightmares.htmlpicksix
több mint 10 éve
Ide nyugodtan jöhetne egy Murray vagy egy Maxwell IR is, tekintve, hogy kb. ők érkeztek ide megváltóként Kelly szemében.
több mint 10 éve
Haszontalan nem túl értékes olvasmány de így az offseason vége felé még belefér a megosztása:Kelly 5 legroszabb rémálma:
1. Sam Bradford újra ACL sérülést szenved
2. Nick Foles playoffba vezeti a Rams-et
3. A védelem nem lesz jobb
4. LeSean McCoy vezeti a ligát futásban
5. Lurie eladja a csapatot Howie Rosemannek
www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/07/here_are_chip_kellys_5_worst_nightmares.html
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Megragadtad a lényeget. A következő (azaz a most induló) szezonra gondoltam.Mielött még ebben is találnál valami hibát,kapcsolok,és leírom most, A következő azért következő,mert az előző véget ért,de a most induló(hopp és itt nyilvánul meg,hogy ez a következő😀) még nem kezdődött el.😀😀 😊Én úgy gondolom,hogy Boykin átlag feletti CB lenne ha többet játszana,és ezt meg is érdemelné.Jövőre?? Vagy már idén 😛 1,5 hónap és szezon van.Shawn84
Továbbá Maxwell sem egy megbízhatatlan játékos,bár tényleg óriási pénzért,de simán kezdetném a Seahawkos szezonjai után.
Nálam a CB sor jövőre: Boykin-Maxwell ,Slot Caroll
Jenkins kezdésévél szerintem egyetértünk,ezt kérdezés nélkül megmerem előlegezni, S poszton elit szinten játszott tavaly.Thurmondról nekem egy bazinagy kérdőjel van a fejemben,mert elég sérülékeny,és emiatt 1-2-3x láttam max játszani,de állítólag ha egészséges maradt volna anno,RShermant verte volna képességei alapján.Rowe pedig S-t játszott 3 évig,ilyen helyzetben meg is hagynám annak.
Nálam a S jövőre: Jenkins-Rowe csere Thurmond (de őt azért próbálgatnám szezon közben,hogy beigazolódjon,tényleg Shermanverő kezei vannak,és technikája.)😊McFumbles
több mint 10 éve
2013: 47 catches on 84 targets (3 drops) for 835 yards (17.8 per catch) and 8 touchdowns. 246 yards after the catch.
2014: 55 catches on 94 targets (3 drops) for 577 yards (10.5 per catch) and 3 touchdowns. 157 yards after the catch.mustaine
Az a 3 TD.....Tim Tebow is going to shock a lot of people, because he is going to make the team."Borbinho
"and I think he will play a lot."Brandon Graham
Egyébként remélem tényleg,hogy Tebow alkotni fog,ezt az utolsó esélyt még megérdemelné,ha már ennyire gyúrja a lábát!😊 😛
több mint 10 éve
Tim Tebow is going to shock a lot of people, because he is going to make the team."
"and I think he will play a lot."Brandon Graham
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
2013: 47 catches on 84 targets (3 drops) for 835 yards (17.8 per catch) and 8 touchdowns. 246 yards after the catch.2014: 55 catches on 94 targets (3 drops) for 577 yards (10.5 per catch) and 3 touchdowns. 157 yards after the catch.
több mint 10 éve
Coopert lehet amúgy szidni, de ha James Casey évi 50 o# snapért 4 milliót keresett, akkor tőle sem lehet sajnálni. Egyébként ST-ben mindig is nagy király volt szerintem, ha másra nem, arra biztos jó. Huff után a legjobban blokkoló WR-ünk ő, biztos vagyok benne, hogy továbbra is kezdő lesz.mustaineSajnos,így is lesz. 😀
több mint 10 éve
Coopert lehet amúgy szidni, de ha James Casey évi 50 o# snapért 4 milliót keresett, akkor tőle sem lehet sajnálni. Egyébként ST-ben mindig is nagy király volt szerintem, ha másra nem, arra biztos jó. Huff után a legjobban blokkoló WR-ünk ő, biztos vagyok benne, hogy továbbra is kezdő lesz.
több mint 10 éve
Egyszer már gondoltam rá, hoghy megosztom veletek azt a problémát aminek a feloldására legalább 30 percet szántam már az életemből.
Szóval ti elvittétek tőlünk a "magas-gyors-erős" Maxwellt a "magas-gyors-erős" Williams helyére.
Mi erre elvittük a "magas-gyors-erős" Williamset, mondván,hogy amiért "magas-gyors-erős", ezért a mi rendszerünk jobban fog feküdni neki,mint a tiétek, és a kiadott pénzből úgy gondoltuk, hogy a "jobban" = "jó/átlag feletti".
Szóval van a ti rendszeretek, ahol egy "magas-gyors-erős" CB szar volt, de mi úgy gondoltuk, hogy nálunk bizony jó lesz, mert elég nálunk, ha "magas-gyors-erős", a rendszer majd hozzáad.
Ti pedig elvittétek a nálunk jól teljesítő, a mi rendszerünkben jól teljesítő "magas-gyors-erős" CB-t, hogy a korábbi "magas-gyors-erős", ám de a rendszerben nem igazán jó CB-t lecseréljétek.
Szóval akkor most...undisputedly

Magas-pipa,Gyors-félpipa,Erős-?????????????????
Miben nyilvánul meg nálad az erő? Nagyon jó CB tud lenni,ha akar,de erősnek azért nem mondanám.
CB-nek pont jó testalkata van szerintem, Hosszú kezek,gyors,magas. De azon kívül erőnek jelét nem látom,főleg hogy enyhén szólva vézna a csávó,és a karjánál nem sokkal vastagabb a combja. Nem leszólom egyébként,mert jól jártatok vele,ha tényleg nem lesz ennyi hibája,flag,stb... De Maxwell-t inkább mondanám gyúrmának mint Cary-t.😊 Bocsi hogy belekötöttem😀
több mint 10 éve
Egyszer már gondoltam rá, hoghy megosztom veletek azt a problémát aminek a feloldására legalább 30 percet szántam már az életemből.Szóval akkor most én úgy vagyok vele, hogy ha Williams be tud illeszkedni, be tudja fogni a pofáját, bírja az edzéseket és nem fog annyit feleslegesen szabálytalankodni (kedvenceim amikor sikeres 3rd down stop után dobták rá a zászlót többször úgy, hogy a labda a közelében sem volt) akkor nektek biztos beválik mert szerintem a fentieken felül jó corner amit jobb pillanataiban meg is mutatott. Nálunk emiatt nem volt maradása és kerestünk FA-ről egy CB-t aki szintén "magas-gyors-erős" és nem egy rinyagép balerina és hát ki is fizettük. Azt kihagytad, hogy super bowl győztes váltotta a super bowl győztest 😀
Szóval ti elvittétek tőlünk a "magas-gyors-erős" Maxwellt a "magas-gyors-erős" Williams helyére.
Mi erre elvittük a "magas-gyors-erős" Williamset, mondván,hogy amiért "magas-gyors-erős", ezért a mi rendszerünk jobban fog feküdni neki,mint a tiétek, és a kiadott pénzből úgy gondoltuk, hogy a "jobban" = "jó/átlag feletti".
Szóval van a ti rendszeretek, ahol egy "magas-gyors-erős" CB szar volt, de mi úgy gondoltuk, hogy nálunk bizony jó lesz, mert elég nálunk, ha "magas-gyors-erős", a rendszer majd hozzáad.
Ti pedig elvittétek a nálunk jól teljesítő, a mi rendszerünkben jól teljesítő "magas-gyors-erős" CB-t, hogy a korábbi "magas-gyors-erős", ám de a rendszerben nem igazán jó CB-t lecseréljétek.
Szóval akkor most...undisputedly
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Egyszer már gondoltam rá, hoghy megosztom veletek azt a problémát aminek a feloldására legalább 30 percet szántam már az életemből.Szóval ti elvittétek tőlünk a "magas-gyors-erős" Maxwellt a "magas-gyors-erős" Williams helyére.
Szóval akkor most...
több mint 10 éve
Én úgy gondolom,hogy Boykin átlag feletti CB lenne ha többet játszana,és ezt meg is érdemelné.Jövőre?? Vagy már idén 😛 1,5 hónap és szezon van.
Továbbá Maxwell sem egy megbízhatatlan játékos,bár tényleg óriási pénzért,de simán kezdetném a Seahawkos szezonjai után.
Jenkins kezdésévél szerintem egyetértünk,ezt kérdezés nélkül megmerem előlegezni, S poszton elit szinten játszott tavaly.Thurmondról nekem egy bazinagy kérdőjel van a fejemben,mert elég sérülékeny,és emiatt 1-2-3x láttam max játszani,de állítólag ha egészséges maradt volna anno,RShermant verte volna képességei alapján.Rowe pedig S-t játszott 3 évig,ilyen helyzetben meg is hagynám annak.
Nálam a S jövőre: Jenkins-Rowe csere Thurmond (de őt azért próbálgatnám szezon közben,hogy beigazolódjon,tényleg Shermanverő kezei vannak,és technikája.)😊McFumbles
több mint 10 éve
Watkinsról milyen hírek érkeznek? Ő is ilyen S-CB hibrid, próbálgattuk mindenhol tavaly is kicsit.Azt olvastam még valamikor szezon közben, hogy csípő sérülése volt, amivel tudott játszani csak épp nem tudott olyan jól irányt váltani. Ha ez igaz akkor idén már mutatnia kell a tavaly előttit.
Boykin pedig tavaly azért nem volt éppen a toppon, lehet csak rossz éve volt, de én nem bíznám rá a szélt.Eazzy
több mint 10 éve
Egyébként miért kell nekik oxigén palackból?😀 Minden play elvégzéséhez kapnak egy lélegzetvételnyit?😀 (nem komolyanvenni)McFumblesMinden apró lehetőséget megragadnak, hogy a playek közt vagy amíg a másik egység a pályán van regenerálódjanak. Talán nem mindegy egy 130-150 kg-os játékosnak, hogy abban a pár perc pihenőben a tudő a levegőben található 21% oxigénnel érintkezik vagy esetleg nagyobb koncentrátummal. A Mile High-ban meg még kritikusabb a helyzet.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Remélem cut sosem lesz belőle,annál többet ér. a PFF szerint is egy jó CB,ha nem is elit,de kezdőszintű.Watkinsról milyen hírek érkeznek? Ő is ilyen S-CB hibrid, próbálgattuk mindenhol tavaly is kicsit.Ugye utolsó fordulóban a Giants ellen játszott CB-t, egy szép játéka volt de aztán, hogy Becham csúnyán beégette. Tavasszal edzett mindkét oldalon CB-t és S-t is, de úgy tűnik a csapat safety-nek jobban tudná használni. Első csapattal nem edzett semennyit, szóval nem várhatunk tőle túl sokat. Cut esélyes mellesleg Rózsaember pick-nek mondják aki gerjed a Florida prospectekre.
Boykin pedig tavaly azért nem volt éppen a toppon, lehet csak rossz éve volt, de én nem bíznám rá a szélt.Eazzy
(BGN-ről informálódtam)
Amúgy meg kb. egy magas Boykinnal, szóval CB-ként esélye sincs csapatba kerülni.
Egyébként meg tudja nekem valaki mondani mi ez a lélegeztetőgép,és mi célt szolgált? Eddig nem láttam még ilyet.Kicsi a kép alig látom, de szerintem csak simán oxigént szipuznak.picksixMcFumbles
Egyébként miért kell nekik oxigén palackból?😀 Minden play elvégzéséhez kapnak egy lélegzetvételnyit?😀 (nem komolyanvenni)
több mint 10 éve
Watkinsról milyen hírek érkeznek? Ő is ilyen S-CB hibrid, próbálgattuk mindenhol tavaly is kicsit.Ugye utolsó fordulóban a Giants ellen játszott CB-t, egy szép játéka volt de aztán, hogy Becham csúnyán beégette. Tavasszal edzett mindkét oldalon CB-t és S-t is, de úgy tűnik a csapat safety-nek jobban tudná használni. Első csapattal nem edzett semennyit, szóval nem várhatunk tőle túl sokat. Cut esélyes mellesleg Rózsaember pick-nek mondják aki gerjed a Florida prospectekre.
(BGN-ről informálódtam)
Amúgy meg kb. egy magas Boykinnal, szóval CB-ként esélye sincs csapatba kerülni.
Egyébként meg tudja nekem valaki mondani mi ez a lélegeztetőgép,és mi célt szolgált? Eddig nem láttam még ilyet.Kicsi a kép alig látom, de szerintem csak simán oxigént szipuznak.McFumbles
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Ritka a retro teljes meccs a jutyubon,főleg a csapatunkról,de szerintem megéri még egyszer végig nézni,ha már fennt van teljesen😊 Egy hasonlót kérnék akkor Eagles győzelemmel. Csak 1x,amíg élek.Kívánságlistán van!!😀
OFF:
Egyébként meg tudja nekem valaki mondani mi ez a lélegeztetőgép,és mi célt szolgált? Eddig nem láttam még ilyet.
több mint 10 éve
Boykin ha rendszeres lehetőséget kapna és formába tudna lendülni simán 2. Számú cb.The Answer#3Ebben a csapatban 1. is lehetne.
több mint 10 éve
Boykin ha rendszeres lehetőséget kapna és formába tudna lendülni simán 2. Számú cb.
több mint 10 éve
Watkinsról milyen hírek érkeznek? Ő is ilyen S-CB hibrid, próbálgattuk mindenhol tavaly is kicsit.De Boykin még mindig megbízhatóbb,mint pl Fletcher volt,vagy Williams. És így sem volt tavaly vészes éve.
több mint 10 éve
Watkinsról milyen hírek érkeznek? Ő is ilyen S-CB hibrid, próbálgattuk mindenhol tavaly is kicsit.Boykin pedig tavaly azért nem volt éppen a toppon, lehet csak rossz éve volt, de én nem bíznám rá a szélt.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Én úgy gondolom,hogy Boykin átlag feletti CB lenne ha többet játszana,és ezt meg is érdemelné.Továbbá Maxwell sem egy megbízhatatlan játékos,bár tényleg óriási pénzért,de simán kezdetném a Seahawkos szezonjai után.
Nálam a S jövőre: Jenkins-Rowe csere Thurmond (de őt azért próbálgatnám szezon közben,hogy beigazolódjon,tényleg Shermanverő kezei vannak,és technikája.)😊
több mint 10 éve
Szerintetek a CB poszt meg lett oldva Maxvell és Thurmond idehozatalával? Rowe remélem visszakerül S-nek,mert jelenleg nem tennék be rajta kívül senkit Jenkins mellé.McFumblesUgye minden jel arra mutat, hogy Thurmond Safety-t fog játszani, semmilyen oldalon nem kezelik már CB vagy slot CB-ként. Maxwell annyiban kérdőjeles, hogy első számú cornerként megállja-e a helyét, ő nagyon fogadkozik. Nagy lóvét kaszál, reménykedem benne. Boykin esetében rebesgették, hogy végre kap lehetőséget szélen is, de per pillanat nagyon úgy néz ki, hogy Nolan Caroll lesz a másik CB, legalább is a szezon elején. Rowe cserélheti ha jobb vagy Caroll nagyon szar. Tehát Maxwell, Caroll, Rowe, Boykin és valszeg Shepherd helye biztosnak tűnik. A végleges keretbe még esetleg 1 CB befér. Az edzőtábor után okosabbak leszünk, eléggé homályos nekem a secondary képessége de a tavalyinál csak jobb lehet.
easy easy
kill kill
Lane Lane