NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Offseason, mi legyen a téma? Hogy nő a uborka?Eazzy
patiszon,kerlek

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Offseason, mi legyen a téma? Hogy nő a uborka?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
vazzezeee 2. szezonját kezdi a skinsnél. Leszarom ha tobbé labdát sem kap el, de ne djax legyen már a főtéma hetekig 😀ano92
Remeljuk ellenunk nem fog😊 es reszemrol lezartam ezt a djax temat

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 401 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
D-Jax monnyjon le

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
vazzezeee 2. szezonját kezdi a skinsnél. Leszarom ha tobbé labdát sem kap el, de ne djax legyen már a főtéma hetekig 😀

több mint 10 éve
Nézd...én most a csapatról,és az NFL-ben való vislekedéséről beszélek,nyilván semelyikünk nem ismeri őt,hogy véleményt lehessen róla alkotni,de arról lehet ,ahogyan a pályán,és az NFL-el kapcsolatban viselkedik.És erről fogalmaztam meg a véleményem. A pályán kívül lehet akármilyen jó ember,önzetlen stb,ha a ligán keersztül ezt látni belőle. Egyébként nem néztem utána,de akkor ez kedves gesztus,mmint az adományozás stb. Egyezzünk meg abban,hogy amit a ligában látni belőle,az alapján egy nagyképű "kihaénnem" stílusú ember (aki persze eredmenyes,ezt nem szabad elfelejteni),de a másik felét meg nem ismerjük,mindenesetre jót tesz a hírnevének az amit pályán kívül tesz.McFumbles
TIpik...amíg nálunk volt ez kutyát se érdekelt. Minden Giants és Girls fan utálta hogy mekkra egy nagyképű köcsög, seggel TD-ző, stb. Ne kezdjük már el mi is amikor elmegy. Pont ilyen volt nálunk is, meg most a Skinsnél is. Én bírom, és van is mire pofáznia. Ez nem változott meg mert elment, és nem kezdem el dobálni sárral.Eazzy
Nezd. Ezt akkor is megmondtam amikor itt jatszott. Nem csak most hogy elment. Ezek a tenyek Amiket leirtam, van mire nagykepuznie , szerintem ezt is leirtam, es itt arrol volt szo hogy miert nem illett bele a rendszerunkbe. Lehet elobb fel kene fogni amit ir az ember,mert a sarazas mashol tortenik. Es ha olvastad volna,irtam hogy imadtam Djaxet, de ahogy sokan,a viselledese miatt en is utaltam picit, amig nalunk volt akkor sem tetszettek az olyan megmozdulasai.

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
 www.washingtonpost.com/sports/redskins/footballs-most-intriguing-figure-chip-kelly-is-also-its-most-unknown/2015/07/24/e65e4b72-3086-11e5-8353-1215475949f4_story.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Nézd...én most a csapatról,és az NFL-ben való vislekedéséről beszélek,nyilván semelyikünk nem ismeri őt,hogy véleményt lehessen róla alkotni,de arról lehet ,ahogyan a pályán,és az NFL-el kapcsolatban viselkedik.És erről fogalmaztam meg a véleményem. A pályán kívül lehet akármilyen jó ember,önzetlen stb,ha a ligán keersztül ezt látni belőle. Egyébként nem néztem utána,de akkor ez kedves gesztus,mmint az adományozás stb. Egyezzünk meg abban,hogy amit a ligában látni belőle,az alapján egy nagyképű "kihaénnem" stílusú ember (aki persze eredmenyes,ezt nem szabad elfelejteni),de a másik felét meg nem ismerjük,mindenesetre jót tesz a hírnevének az amit pályán kívül tesz.McFumbles
TIpik...amíg nálunk volt ez kutyát se érdekelt. Minden Giants és Girls fan utálta hogy mekkra egy nagyképű köcsög, seggel TD-ző, stb. Ne kezdjük már el mi is amikor elmegy. Pont ilyen volt nálunk is, meg most a Skinsnél is. Én bírom, és van is mire pofáznia. Ez nem változott meg mert elment, és nem kezdem el dobálni sárral.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Új futó a keretben. Kevin Monangai
 www.bleedinggreennation.com/2015/7/23/9027287/philadelphia-eagles-sign-running-back-kevin-monangai-according-to?utm_campaign=brandongowton&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
 www.csnphilly.com/blog/700-level/eagles-fans-named-most-hated-nfl-obviously

Sokak félreértik a testvéri szeretetet.

több mint 10 éve
 www.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Rookie-Journey-Randall-Evans/296b9f35-e344-4c1b-9d5d-4827fc83909a

Randall Evans meglehetősen szimpatikus fiatalember..Remélem a kis round 6 os cornerünk vinni fogja nálunk valamire.

több mint 10 éve
Shady Kelly lerasszistázása után csiszol egy újabbat a szobrán és "females only" partit szervez. Itt a plakát, melyet a Bills le is tiltatott mivel "nem engedélyezik a csapat hivatalos logójának használatát személyes célokra."
Ilyesmi személyes célokra meg főleg 😀

www.bleedinggreennation.com/2015/7/23/9027789/lesean-mccoy-party-females-only-philadelphia-eagles-buffalo-bills-detailspicksix
A családos Shady,ahogy nekem lejött,régi Philly csapattársaival együtt meghívnak minden 21+ os nőt egy privát partira?? Ismétlem CSALÁDOS,tehát ez egy amolyan k*róparti lesz😀

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Shady Kelly lerasszistázása után csiszol egy újabbat a szobrán és "females only" partit szervez. Itt a plakát, melyet a Bills le is tiltatott mivel "nem engedélyezik a csapat hivatalos logójának használatát személyes célokra."
Ilyesmi személyes célokra meg főleg 😀

www.bleedinggreennation.com/2015/7/23/9027789/lesean-mccoy-party-females-only-philadelphia-eagles-buffalo-bills-details

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Kiegyezhetünk, mert jelenleg közel áll ahhoz amit mondasz, de korábban nem annyira volt ez rá jellemző. Mondjuk vannak nála sokkal rosszabbak is. Ez ilyen liga. Engem a sok nő verés inkább zavar mint a nagy pofa meg a bunkóság.Shawn84
Az aasszonyverést én is elítélem,de a pályán kívüli dolgok ilyen mértékben nem érdekelnek. DJAX esetében meg igazat adok neked,régen nem volt ennyire feltünöen nagypofaju,de most már az ilyen dolgai miatt eléggé irritáló.😊

több mint 10 éve
Kiegyezhetünk, mert jelenleg közel áll ahhoz amit mondasz, de korábban nem annyira volt ez rá jellemző. Mondjuk vannak nála sokkal rosszabbak is. Ez ilyen liga. Engem a sok nő verés inkább zavar mint a nagy pofa meg a bunkóság.
több mint 10 éve
Nekem hiányzik ! Minden mozdulata . 😀
Ezt még focsiban is megirigyelnék :

(második gifednél azért megy a bepöccenés mert a sérült vállára érkezett Jenkins direkt)Greengo
Pont ezért szerettem. De ha egyszer nem illett a rosterünkbe...McFumbles
Mondjuk nekem pont egy alacsony marha gyors játékos hiányzott. Nem feltétlen DeSean de Huff lószart nem ért tavaly még. Sok colos elkapóval se lehet nyerni. Itt rossz az hogy nem illett a rosterünkbe. Az egyénisége nem illett Kelly elképzeléseihez. Sajnos Jaxon ha akart nagyon rossz hatással tudott lenni az öltözőre.Shawn84
Lényegében ezt ecseteltem,hogy Huff egy 0 volt,de Jackson meg hiányzott,de ennek ellenére egy ellenszenves nagykepu tusko😊McFumbles
Hát nemtom, míg itt játszott senki nem utálta mert csak az ellenféllel éreztette ezt leginkább. Persze voltak apróbb dolgok de elhanyagolhatóak. Az ő személyiségéhez az is hozzátartozik ha már nagyképű tuskónak mondod, hogy minden évben egy halom pénzt adományoz jótékony célra, és rengeteg ilyen rendezvényre megy el, meg kórházba vagy épp ilyen - olyan dologban segít önszántából. Azt hiszem ezek elég fontos dolgok ha valakit meg akarunk ítélni. A pályáról nekem hiányzik az arroganciája nagyon.Shawn84
Nézd...én most a csapatról,és az NFL-ben való vislekedéséről beszélek,nyilván semelyikünk nem ismeri őt,hogy véleményt lehessen róla alkotni,de arról lehet ,ahogyan a pályán,és az NFL-el kapcsolatban viselkedik.És erről fogalmaztam meg a véleményem. A pályán kívül lehet akármilyen jó ember,önzetlen stb,ha a ligán keersztül ezt látni belőle. Egyébként nem néztem utána,de akkor ez kedves gesztus,mmint az adományozás stb. Egyezzünk meg abban,hogy amit a ligában látni belőle,az alapján egy nagyképű "kihaénnem" stílusú ember (aki persze eredmenyes,ezt nem szabad elfelejteni),de a másik felét meg nem ismerjük,mindenesetre jót tesz a hírnevének az amit pályán kívül tesz.

több mint 10 éve

(második gifednél azért megy a bepöccenés mert a sérült vállára érkezett Jenkins direkt)Greengo
Mondjuk nekem pont egy alacsony marha gyors játékos hiányzott. Nem feltétlen DeSean de Huff lószart nem ért tavaly még. Sok colos elkapóval se lehet nyerni. Itt rossz az hogy nem illett a rosterünkbe. Az egyénisége nem illett Kelly elképzeléseihez. Sajnos Jaxon ha akart nagyon rossz hatással tudott lenni az öltözőre.Shawn84
Lényegében ezt ecseteltem,hogy Huff egy 0 volt,de Jackson meg hiányzott,de ennek ellenére egy ellenszenves nagykepu tusko😊McFumbles
Hát nemtom, míg itt játszott senki nem utálta mert csak az ellenféllel éreztette ezt leginkább. Persze voltak apróbb dolgok de elhanyagolhatóak. Az ő személyiségéhez az is hozzátartozik ha már nagyképű tuskónak mondod, hogy minden évben egy halom pénzt adományoz jótékony célra, és rengeteg ilyen rendezvényre megy el, meg kórházba vagy épp ilyen - olyan dologban segít önszántából. Azt hiszem ezek elég fontos dolgok ha valakit meg akarunk ítélni. A pályáról nekem hiányzik az arroganciája nagyon.
több mint 10 éve

Lényegében ezt ecseteltem,hogy Huff egy 0 volt,de Jackson meg hiányzott,de ennek ellenére egy ellenszenves nagykepu tusko😊

több mint 10 éve

Mondjuk nekem pont egy alacsony marha gyors játékos hiányzott. Nem feltétlen DeSean de Huff lószart nem ért tavaly még. Sok colos elkapóval se lehet nyerni. Itt rossz az hogy nem illett a rosterünkbe. Az egyénisége nem illett Kelly elképzeléseihez. Sajnos Jaxon ha akart nagyon rossz hatással tudott lenni az öltözőre.
több mint 10 éve

Pont ezért szerettem. De ha egyszer nem illett a rosterünkbe...

több mint 10 éve
Sziasztok!😊 Mennyire aktív ez a fórum|topik?Romixe
Üdv😊.

több mint 10 éve
Romixe Philadelphia Eagles 4
A legtöbb post a bowl.hu fórumon és a 3. legtöbbet olvasott topic a Pats és Steelers topic után.
Az Eagles meccsek eredménykövetői meg egyenesen élményszámba mennek mindkét fél szurkolói számára.picksix
Köszönöm,idény közbenre értettem,nyilván ilyenkor nem nagyon mennek a postok,ezt gondoltam.😊

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
A legtöbb post a bowl.hu fórumon és a 3. legtöbbet olvasott topic a Pats és Steelers topic után.
Az Eagles meccsek eredménykövetői meg egyenesen élményszámba mennek mindkét fél szurkolói számára.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
az eagles topik kb a legaktívabb topikok kozott van szezonban. Offseasonban meg ha nincs semmi akkor nem sok minden.

Tehát meccs utáni napon a 100 komment nem túlzás 1 nap alatt.

több mint 10 éve
Romixe Philadelphia Eagles 4
Értem😊 Köszönöm a gyors választ😊